Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım yeni katılan arkadaşlar ilk hafta listeye girmiyor. ayrıca düzenli paylaşım yapılmazsada listeye alınmıyolar. ecz canım sen bu liste hesaplama işini biliyordun demi?
ooo papatyacım hoşgeldin

papat canım buralardamısın. iyiki geldin. mai cuma günü eve dönecekmiş. hala annesinin. yanında cuma listeyi yapamam dedi. sen yapabilirmisin acaba?

papat canım buralardamısın. iyiki geldin. mai cuma günü eve dönecekmiş. hala annesinin. yanında cuma listeyi yapamam dedi. sen yapabilirmisin acaba?

zamanında gelmışım desene.tamam kızlar ben yaparım ne demek..herkes versın kılo bıldırımını akşam hazırlayayaım ben olurmu.akşam zamanım oluyo çunku..herkes tamamı..yada vermeyen varsa sabah erkenden yazar bende duzenlerım.okey

bu geçen haftanın listesi. kim geldi kim çıktı bilen varmı acaba?

canım ben 1 ay boyunca yoktum. memlekete gitmiştim. cumartesi döndüm. takımdan fazlaca haberim yok doğrusu.
geldiğimcen beri lazgülünü görmedim. ecnturk o da hiç denk gelmedi. şeker kız sağlık problemleri sebebiyle süresiz ayrıldı.

sen bayramdan önce mezun olmamışmıydın yaa bu ne hız ne çabuk aldın canım :))

canım yeni katılan arkadaşlar ilk hafta listeye girmiyor. ayrıca düzenli paylaşım yapılmazsada listeye alınmıyolar. ecz canım sen bu liste hesaplama işini biliyordun demi?
ooo papatyacım hoşgeldin

aa yani ben bu hafta yarışmaya girmiyomuyum ??

paylaşımın çok belki kaptan alır seni. ama genel kurallarda böyle. ilk hafta sıralamaya giremiyorsun.

nasılsınız bakalaım
bugün
sabah
1yumurta
2 dilim ekmek
5 zyetin
1 domates
çay
ara
1 portakal
öğlen
dünden kereviz vardı onu yedim 4 kaşık 1 dilim ekmekle
akşama ne yiycem bilmiyom

pıorasa yerim büyük ihtimalle...
yazarım kesinleşince...

ayşegülüm kuşum hoş geldin tatlum

aa o zaman girmiyim listeye farketmes bnm için nede olsa diyete girmedim daha haftaya kadar daha çok kilo almam inşallah gerçi şuan 500 gr vermişim gibi duruo

eveeet bugünkü menüyü yazalım hemen.
sabahı yazmıştım. saat 11.30 10 tane fındık
13.00 1 kase tavuk çorbası, biraz tavuklu makarna(evde haşlanmış tavuk vardı da :))) yoğurt
2 mandalin yedim arada. arkasına biraz peynir.
akşam 1 kase tavuk çorbası, biraz yoğurt. tek yönlü beslendim :))

canım tartıdan olmasın..
benim eski tartıda öyleydi...

Cnm gün içerisinde tutarlılık gösteriyor. Ardarda kaç kere tartılsam da aynı şeyi tartıyor. Ama günden güne değişiyor işte. Onu da vücudumdan buldum ben ama sen de haklı olabilirsin tabii. :112:

bugün diyet sonunda takıp giyiceğim şeyleri almaya başladım ...accessorizedan 1 küpe 1 kolye aldım prenses takısı gibi harika...ama hedef kiloye ulaşana kadar takmak yasakkkkkkkkk

Hayırlı olsun cnm. Güle güle takarsın inş.

benim bu haftaki bildirimim kesinleşti:
geçen haftaki kilom 68.7
bu haftaki kilom:67.3

bende kilo bildirimimi yapıyim

başlangış kilom: 94.7 kg

bu haftaki kilom: 94.2 kg

slm kizlar bugün krresteki ilk günümüz iyi gecti bir saate yakin kaldim kizim pek konusmadi tabi almanca bilmiyo garip garip bakti cocuklara ama iyi oynadi gelirkende kalmak istedi cabuk alisacak gibi görünüyo

Aa, hayırlı olsun cnm. Çocuklar için dil bilmeye gerek mi var ki. Zamanla ordaki her çocuk kadar konuşur zaten. :112: Sorun yaşamazsınız inş. :112:

ooo papatyacım hoşgeldin

Evt cnm biliyorum ama cuma evde olmuyorum. :112:

Evvet, hoş geldiinn.

bu geçen haftanın listesi. kim geldi kim çıktı bilen varmı acaba?

lazgulu geri dönmek üzere ayrılmıştı. Şekerkız da öyle keza. fatosla yst döndü. ecnturk buralarda olsa gerek ama bilmiyorum.

Hemen bugünkü menümü yazayım.
Sabah sınava gitmeden önce ballı süt içip çıktım. Öğlene doğru okulda küçük bir poğaça ile 1-2 ince dilim peynir ve domates yedim. Öğleden sonra eve gelince 1 kase çorba içtim. Akşama da 3 içli köfte ve turşu.

Kaptancım ve ya papatyacm ben bugün 76.1 çıktım. Yarın evden çıkmadan önce nete girebilirsem yarınki kilomla güncellerim ama şimdilik durum bu. :112: Kaptancm sana bırakmadan ben çekeyim saçlarımı

kızlar sürekli tartılamadan ilk defa 1 hafta geçiriorum normalde ben hergün tartılırım ya alışkanlık olmuş ama yeni bi karar aldım grubumuzla beraber artık sırf cuma sbhları tartılıcam

canlarım takıma donmuyorum ben.sadece hep deddım yıne derım bı ıhtıyac olursa seve seve gelırım dıye..ben bı gecen haftakı lısteye bakayım.kaptan gelmeyecek sanırım.keşke naba msn den ulaşsaydıya yapıver lısteyı dıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…