papat canım buralardamısın. iyiki geldin. mai cuma günü eve dönecekmiş. hala annesinin. yanında cuma listeyi yapamam dedi. sen yapabilirmisin acaba?
fatos0808 (128)geri dönmek üzere ayrıldı
lazgulu (93,9/)geri dönmek üzere ayrıldı
maibeyaz (52/52/0.0/0.0%)
sekerkizz2009(72,9/)geri dönmek üzere ayrıldı
Ecz.imis(75,9/75,3/0,6/0,79%)
54tugba(85,3/85,9/-0,3/-0,35%)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin aldığı kilo ikiye bölündü
ikiz81(61,9/60,7/1.2/1,94%)
heidin (69,3/68.7/0.6/0.87%)
ecntrk(67,5/67.5/0,00/0,00%)
6.Takim Ortalama Yüzde %0.54
sen bayramdan önce mezun olmamışmıydın yaa bu ne hız ne çabuk aldın canım :))
canım yeni katılan arkadaşlar ilk hafta listeye girmiyor. ayrıca düzenli paylaşım yapılmazsada listeye alınmıyolar. ecz canım sen bu liste hesaplama işini biliyordun demi?
ooo papatyacım hoşgeldin
canım tartıdan olmasın..
benim eski tartıda öyleydi...
bugün diyet sonunda takıp giyiceğim şeyleri almaya başladım ...accessorizedan 1 küpe 1 kolye aldım prenses takısı gibi harika...ama hedef kiloye ulaşana kadar takmak yasakkkkkkkkk
benim bu haftaki bildirimim kesinleşti:
geçen haftaki kilom 68.7
bu haftaki kilom:67.3
bende kilo bildirimimi yapıyim
başlangış kilom: 94.7 kg
bu haftaki kilom: 94.2 kg
slm kizlar bugün krresteki ilk günümüz iyi gecti bir saate yakin kaldim kizim pek konusmadi tabi almanca bilmiyo garip garip bakti cocuklara ama iyi oynadi gelirkende kalmak istedi cabuk alisacak gibi görünüyo
canım yeni katılan arkadaşlar ilk hafta listeye girmiyor. ayrıca düzenli paylaşım yapılmazsada listeye alınmıyolar. ecz canım sen bu liste hesaplama işini biliyordun demi?
ooo papatyacım hoşgeldin
zamanında gelmışım desene.tamam kızlar ben yaparım ne demek..herkes versın kılo bıldırımını akşam hazırlayayaım ben olurmu.akşam zamanım oluyo çunku..herkes tamamı..yada vermeyen varsa sabah erkenden yazar bende duzenlerım.okey
bu geçen haftanın listesi. kim geldi kim çıktı bilen varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?