Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar bildiriimimi yapayım gerçi ben gç kalmışım ama

başlangıç:89
geçen hafta:89
bu hafta:87.0
giden:2 kg
toplamda giden: 2

Bu hafta ilk haftam, çok kaçamak yaptım ama çok spor yaptım, bu hafta yine bol sporlu az kaçamaklı bir haafta olmasını umuyorum

Bu arada 3 gündür internete giremiyorum evi akrabalar basıt resmen, paylaşımlarım fazla olamadı, tabiki bu benide çok kötü etkiledi ama öyle olmaz sanıyorum artık

kızlar o yüzde hesapları ne

Son düzenleme:

yoo henüz geç değil:)
papatyacım Müge'yi de yazalım.
iki kilo vermiş
tebriklerrr
fırın patateslere rağmen

rica ederim.
bir an bizi terkettin sandım bende

Canım ben hedef kiloma ulaşsam bile, buralardan ayrılmayacağım, bugün bana yardım eden sen ve diğer hanımlar gibi bende burda kalıp kadınlara destek vereceğim ...Biz çok büyük adımlar atıyoruz burada, hayatların gidişatını değiştiriyoruz resmen

evet katılıyorum harikasın.
aynen böyle düşen birkaç arkadaşımız daha var takımda.
iyi bir ekip olucağımıza inanıyorum

Bu arada benimki şubatta tamamen benim ile taşınıyor ben o zamana kadar en az bi 20 kilo atmalıyım 70 gün var önümde
Çok heyecanlı zamanlar bunlar yaaa, zor ama eğlencelide :))
Ben kaçtım guzular biraz ev temizleyeyim

ben kahvaltıya gidiyorum.
Bildirim yapmayan tek kişi maibeyaz yani kaptanımız kaldı

ben onun da geleceğini düşünüyorum.papatyacım eğer çok işin varsa listeyi son haliyle buraya bırakırsın.
maibeyaz gelmezse birimiz halledebiliriz sanıyorum:)
allah razı olsun emeklerinden ve senden

günaydın kızlar. 1 kilo vermişim 66,5

ayy kızlar hatırlıyomusunuz pazar günü ne sevinmiştim.. 93 le gittim 93. 800le döndüm diye :)) meğer 92 ile gitmişim :))
neyse ama bakın 1 haftada kaç kilo verdim yaaa

Evt, ben de ilk haftadan kendimi listeye sazanlatmış biri olarak bu isteği paylaşıyorum.

Bu arada 3 gündür internete giremiyorum evi akrabalar basıt resmen, paylaşımlarım fazla olamadı, tabiki bu benide çok kötü etkiledi ama öyle olmaz sanıyorum artık

Mügüş nerdesin ya. Bir göründün bir kayboldun. Diyorum burda bir eksiklik var ama kim! Yeniden hoşgeldin o zaman.

kızlar o yüzde hesapları ne

60 kilodaki birinin 1 kilo vermesi ile 90 kilodaki birinin 1 kilo vermesi aynı şey olmadığı için yarışmada yüzde hesapları dikkate alınıyor cnm. :112: Biz her hafta bildirimimizi yaptıktan sonra kaptanımız ve ya listeyi kim hazırlıyorsa o, yüzde hesaplarını yapıp sonrasında bir de takımın ortalama yüzdesini bulup öyle paylaşıyor paylaşım topiğinde. :112:

ahahaha evet yaaa bu hafta yok öyle patates fln ayrıca pek su da içmiyordum kendime en az 1.5 lt su sınırı koydum gün içinde

Bence sen onu 2-3 lt ye çıkar cnm. 1,5 lt normal ama diyetteki biri için az bence. :112:

Ev ark ım bana çok gülüyo ama burda yazışıyorum diye. Buraya yazarken şaşıp kalıyo, sen ne yazıyorsun öyle hızlı hızlı diyo.
Ben de kilo al sen de yaz diyorum.

cnm böle düşündüğün için teşekkr ederim...ecz.imis sanada teşekkr ederim düşüncelerin için...artık napalım haftaya kısmet haftayada regl olucam sanırım artık 2 kilo dha fazla çıkarım şansızım yani

6. Takım 233. Etap

fatos0808 (128/127/0.50/%0.39 ) gecen hafta bıldırımde bulunmamıştı
maibeyaz (52/52/0.0./&0.0.)kılo bıldırımde bulunmadı
Ecz.imis(75,3/76.1/-0.80/%-1.06 )
54tugba(85,9/86.9/-1.0/%-1.16 )
ikiz81(60,7/60.7/0.0/%0.0. )
heidin (68.7/67.3/1.40/%2.04 )
ecntrk(67.5 /66.5/1.0/%1.48 )
yst38 (92/92.1/-0.05/%0.05 )231.etapta ayrılmıştı tekrar aramızda
ipo (94.7/94.2/0.50/%0.53 ) yenı uye.hedef :70
pj_Muguet (89/87/2.0/%2.25) yenı uye hedef 55

6.TAKIM TOPLAM YUZDESI %0.45

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…