Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cnm böle düşündüğün için teşekkr ederim...ecz.imis sanada teşekkr ederim düşüncelerin için...artık napalım haftaya kısmet haftayada regl olucam sanırım artık 2 kilo dha fazla çıkarım şansızım yani

iki kere gıtmış.arkadaşlar lısteyı tamamladım synuyorum okeymı

Son düzenleme:
ben lısteyı sundum arkadaşlar.arada takıp ederım terslık cıkmasın dıye.cıkıyorum ben..

canım ellerine sağlık liste için. mai gelmezdi bugün zaten çünkü yola gidecekti. demişti gelmiycem diye. bu arada ipo diğer arkadaşları pek tanımıyorum ama senin listeye girmene sevindim. güzel bir ortalamamız var. ortalamayı düşürdüğüm için kusura bakmayın ama 1 ayın sonunda güzel bir sonuç demi??

takım kaptanının dikkatine
bizim takımda bir arkadaş baskülünü değiştirdi ve yeni basküle göre 2.5 kilo fazla çıkıyor
baskül değişikliğinde düzenleme yapılıyor diye biliyorum ama aradaki fark çok olmayınca belki aklınızda gerçekten 2.5 kilo almıştır diye geçebilir diye düşündüm o yüzden fikrinizi almak istiyorum arkadaş nerdeyse aç geziyor 2.5 kilo alması imkansız bence ama ben yine size sormak istedim
bana hemen bir cevap verirseniz listeyi hazırlayacam okuldan 3 den sonra geliyorum paylaşım alanınada yazdım mesaj orda bana cevap verirseniz sevinirim

böyle düşündüğün için teşekkr ederim listeye hemen girdiğime bende sevindm sen bir ayda 104ten 93 mi indiinn??

böyle düşündüğün için teşekkr ederim listeye hemen girdiğime bende sevindm sen bir ayda 104ten 93 mi indiinn??

yok kız nerdeeeee. ben daha önceden beri bu gruptayım. 1 aylık mola vermiştim. yoksa diyete temmuzda başladım. sallaya sürüye böle oldu işte :))

öğlen
arkadaşlar geldi kısır yaptık çayla bi güze yedik valla 1 tabak yedim çok özlemişim
akşama
belli değil daha

listeye girenlere hayırlı olsun

bugün sabah 1 yumurta, domates, bir parça peynir 1 dilim ekmek. 2 tane kurabiye yedim.
ara 10 fındık biraz keten tohumu ve 1tk yoğurt
öğlen pırasa ve yoğurt
ara 1 muz
akşam kurufasülye pilav belki salata bir bardak ayran
gece probiyotik yoğurt

Bugün ki Menüm :

Sabah
2 dlm tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
tuzsuz çökelek peyniri

Öğlen
! tabak makarna

Ara:
form çilek çay (şekersiz)

Akşam:
Tarhana çorbası
havuç - lahana Salatası

1 lt su (onu bile zor içtim) - 1 saat yürüyüş

yok kız nerdeeeee. ben daha önceden beri bu gruptayım. 1 aylık mola vermiştim. yoksa diyete temmuzda başladım. sallaya sürüye böle oldu işte :))

olsun genede benim gibi almamışsın ekside kalmışsın ben veriorum alıorum oyuncak gibi oldu vücudum bide halime gülüorum salaklık yani bu 2 türlü eziyet hem yerken eziyet bir ton para gdio hazır yemeğe hemde verirken eziyet ilaçlar spor aletleri cart curta para gidio

sabah:1 yumurta
peynir-çökelek
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
çay
öğlen:1 küçük mandalina
1 elma
yarım hurma
1 muz
10 fındık
4-5 kaşık makarna(2 aydır ilkkez yedim)
akşam:1 kase sulu etli kuru fasulye
5-6 kaşık sebzeli bulgur pilavı
10 fındık
ayran

kızlar ne sorucam size ya ben unutmuşum heralde cuma günü yarışma sonuçlarına nerden bakıcaz sonuçlar açıklanmadımı yoksa 1.2.3. falan ? eskiden başka bi gruptaydım habire bakıodum ama şimdi unutmuşum bulamadım bende menümü yazıyim

sabah:1 yumurta,2 çatal beyaz peynir,3 yeşil zeytin,3 yudum çay tek şekerli,1 dilim tam buğday ekmek

öğlen:avucum kadar bi puf böreği,2 kaşık havuçlu yoğurtlu meze,karnıbahar yemeği ve light yoğurt

akşamüstü:ince bir dilim ekmek kadayıfı kendime gülüorummmm

akşam:karnıbahar yemeği, yoğurtu havuçlu meze,1 dilim tam buğday ekmeği

su:2 lt kadar (3-4 tane küçük şişe bitirdim tam hesaplıyamadım)

not:yalnız dikkat ettim evden dışarı çıkmassam boğazımı dha rahat kontrol edebiliorum

menüler güzel duruyor kızlar. şu hamur işlerinden biraz uzak dursak belki daha güzel olur. hadi bakalım. bugün gülbende ender saraç vardı. şişmanlatmayan piza tarifi verdi ama alamadım. bu pizanın 4 dilimi normal pizanın 1 dilimine denk geliyormuş. ıspanaklı filan bişeydi.

saolun kızlar ikiz81de yollamış özelden baktım 7nci olmuşuzzz :44: bence bu hafta daha çok çalışıp çabalayalım bende çabalıcam daha iyi olmak için veremesemde benim için şu ortamda almamak yada az almak bile olağanüstü bişi...çnkü tatilimiz hep yemek üzerine kurulu oraya gdioruz yemek buraya gdioruz yemek...hani biz ailecek yemek için yaşayanlardanız aslında yaşamak için yiyenlerden olmam lazımm bide sbh aç karnına tartılabiliceğim bir ev yok burda herkese akşamları gidioruz dolayısıyla dha fazla çıkıorum ama dayımlarda 1 gece fln kalabilirsem sbh bakıcam kaçım diye 100e fln çıkmiyimde kafii 99.9

Ben de olumsuz katkımdan dolayı özür diliyorum hepinizden.
Hemen bugünkü menümü de yazayım.
Sabah yine ballı süt içip çıktım. Okulda yine poğaça+1 dilim kaşar+domates
Öğleden sonra ark daydık. Bir sürü şey hazırlamış sağolsun. Ben 1 kase kısır ve küçük bir dilim yaş pasta yedim. Kremşantiyle değil muhallebiyle yapılmıştı. :112:
Orda pasta yediğim için akşam yemeği yemedim ama şimdi de midem kazınmaktan delinecek gibi. Önerisi olan?? Yoksa hazır çabuk çorbalardan mı içsem diyorum, ort 80 cal. Ama ona bile hakkımın kalmadığını düşünüyorum bugün. :26:

cnm ne yaptın bilmiorum çok saat geçmiş msjının üzerinden ama ben normalde diyetteyken akşam midem kazınmaya başladığı an uyumaya çalışırdım böle böle sonra alıştım akşam-gece acıkmamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…