Ben de olumsuz katkımdan dolayı özür diliyorum hepinizden.
Hemen bugünkü menümü de yazayım.
Sabah yine ballı süt içip çıktım. Okulda yine poğaça+1 dilim kaşar+domates
Öğleden sonra ark daydık. Bir sürü şey hazırlamış sağolsun. Ben 1 kase kısır ve küçük bir dilim yaş pasta yedim. Kremşantiyle değil muhallebiyle yapılmıştı. :112:
Orda pasta yediğim için akşam yemeği yemedim ama şimdi de midem kazınmaktan delinecek gibi.Önerisi olan?? Yoksa hazır çabuk çorbalardan mı içsem diyorum, ort 80 cal. Ama ona bile hakkımın kalmadığını düşünüyorum bugün. :26:
Ben de olumsuz katkımdan dolayı özür diliyorum hepinizden.
:
cnm ne yaptın bilmiorum çok saat geçmiş msjının üzerinden ama ben normalde diyetteyken akşam midem kazınmaya başladığı an uyumaya çalışırdım böle böle sonra alıştım akşam-gece acıkmamaya
günaydın sabah şekerlerim ben geldim. anlaşıldığı üzre kocişi işe gönderdim.
canım gece çok acıktıysan biraz çiğ sebze yani salata tüketmen iyi olurdu ...
Tatlım ben böyle durumlarda soda yada yoğurt öneriyorum...
kızlaaaaar yaaa kardeşime gözleme yaptım az önce anam şimdi ağlicam yaaa
Yemedim kendimle gurur duyuyorum ama az kalsın yicektim çok korktumKi ben yersem az yiyip kalkamam başından biliyorum kendimi abüüüü
kızlar nasılsınızzzzbende bugün öğlen yemeğinde ipin ucunu kaçıracağım için kahvaltıma dikkat ettim birazcık...bu arada deminde başka bir konuda yazdım ben şöle bi karar verdim ( kendimi tanımışım artık ) yürüyüş bandı almştım istnbula gelmeden 1 hafta önce amacımda istnbulda yemek yerken içimin rahat etmesiydi yerken nede olsa bodrumda yürüyüş bandım var kiloları veririm sonra istnbulda baktım kilo almaya başlıorum yemekleri kısmaya başladım çnkü bu seferde bodruma dönünce aylarca anca istnbulda aldığım kiloları vermeye uğraşıcaktım sırf eziyetttttt sonrada pat diye yaz gelicek sıcaklarda spor hak getiree
birde benim sevdiğim şeyleri izlerken atıştırma huyum var boş oturamıorum muhakkak cnm cips gibi birşeyler istio...o yüzden mesela muhteşem yüzyılı ve umutsuz ev kadınlarını izlerken koltukta oturmak yerine çok yüksek hızda olmasada yürüyüş bandında oliyim diyorum ...ve birinden duydum hiç diyet yapmadan sadece hergün günde 30 dk yürüyerek 74ten 61e inmiş...ve çok kalorili yiyecekleri sbh saatlerinde tüketmiş...birde bnm sizlere önerdiğim korseyi kullanmış...işte bnde mesela akşamları cnm çok cips fln çekerse sbhı bekleyip sbh 11-12 gibi yiycem...çnkü ben diyetlerimde hep 2-3 ay cips yemeden duruorum sonra diyet bitince hergün en büyük boyundan tüketiorum deli gibi ...arada yersem en azından cipsi görünce saldırmam yada herhangi bi yemeği
Bence (her ne kadar şu an fazlasına ihtiyacım olsa da) aslolan diyet o zaten. Herşeyden az az. :112: Ama sen yine de bu cips olayını maxxxx hafta da bir onu da 3-5 lokmada bırak olur mu:26:
Bu arada zaten yarım saat yürüyüş 180 cal yakıyor diye biliyorum ben. :112:
Bugün Evde gözlemeler makarnalar kolalar geçtiiii ama beeeeen kendimi tuttum gurur duyuyorum kendimle, böyle gidersem haftaya kendime istediğim o taytı alırım eheh ...şımardım şımardım ....GELELİM MENÜMEE :)
SABAH:
1 dlm tam buğday ekmek
tuzsuz çökelek peynir, 3 siyah zeytin, 2 biber
ÖĞLEN:
1 tabak bezelye
yarım kase yoğurt
ARA:
1 tane armut
AKŞAM:
Orta boy kase salata ve soda....
Sonra da yeşil çay içerim...
Su bugün 1 lt içebildm ama akşama kadr 2ye çıkartmata çalışcam, spor yoktu bugün hastaydım, o yüzden tatil olan pazar günü gidip spor yapcam
Bu arada kızlar bu sabah 75.5 çıktım.
Menüme başlayayım. Kalkınca ballı süt içtim yine. Sonrasında kahvaltım 2 kk peynir, domates, 1 dilim kepek ekmeği, bitki çayı. Sonrasında 1 kase çorba. Öğlen ton balığı ve 1 dilim kepekli ekmek. Şimdilik bu kadar. :112:
kızlar nasılsınızzzzbende bugün öğlen yemeğinde ipin ucunu kaçıracağım için kahvaltıma dikkat ettim birazcık...bu arada deminde başka bir konuda yazdım ben şöle bi karar verdim ( kendimi tanımışım artık ) yürüyüş bandı almştım istnbula gelmeden 1 hafta önce amacımda istnbulda yemek yerken içimin rahat etmesiydi yerken nede olsa bodrumda yürüyüş bandım var kiloları veririm sonra istnbulda baktım kilo almaya başlıorum yemekleri kısmaya başladım çnkü bu seferde bodruma dönünce aylarca anca istnbulda aldığım kiloları vermeye uğraşıcaktım sırf eziyetttttt sonrada pat diye yaz gelicek sıcaklarda spor hak getiree
birde benim sevdiğim şeyleri izlerken atıştırma huyum var boş oturamıorum muhakkak cnm cips gibi birşeyler istio...o yüzden mesela muhteşem yüzyılı ve umutsuz ev kadınlarını izlerken koltukta oturmak yerine çok yüksek hızda olmasada yürüyüş bandında oliyim diyorum ...ve birinden duydum hiç diyet yapmadan sadece hergün günde 30 dk yürüyerek 74ten 61e inmiş...ve çok kalorili yiyecekleri sbh saatlerinde tüketmiş...birde bnm sizlere önerdiğim korseyi kullanmış...işte bnde mesela akşamları cnm çok cips fln çekerse sbhı bekleyip sbh 11-12 gibi yiycem...çnkü ben diyetlerimde hep 2-3 ay cips yemeden duruorum sonra diyet bitince hergün en büyük boyundan tüketiorum deli gibi ...arada yersem en azından cipsi görünce saldırmam yada herhangi bi yemeği
bugünde dahil 9 gündür cips yemedimmzaten cnm çok çok isterse yiycem evet oda dediğin gibi koca bir paket olmıycak ...bnm aldığım bir alet var kızlar şiddetle tavsiye ediorum herkes baksın youtubedan ab circle adı...bütün karnı ve yan yağları etleri metleri götürüo ne varsaaa
cnm harika bir menü seni tebrik ediorum ev ve misafirlik ortamlarında yemeklere karşı gelmek çok zordur ama insan yemediği zaman kendinle inanılmaz bir gurur duyuyor gerçekten
ipocum sen çok tatlısın ya
yazdıklarını film tadında okuyorum.bu arada dizi zevklerimiz aynıymış.muhteşem yüzyılı ve umutsuz ev kadınlarını kaçırmam genelde
benimde cipsle problemim var.benim takıntım da doritos taco deme düşer bayılırım.dava açalım bu doritosa.
perşembe akşamı büyük paketin üçte birini yedim.kalanını dün akşam bitirecektim inanırmısın sağolsun bu 6.takımo krizi takımımı düşünerek atlattım.üçte birini de yedim
kaldı üçte biri onu da çocuklara kakalıycam.
gerçi onlar ketçaplı ruffles seviyo
benim sevdiğim diğer cipsler peynir spğanlı sinema keyfi,patos critos peynirli,fritos barbekü
son kez yazdım....
daha eve cips almak yok
cnm aslında kilo almamışsın demekii çok sevindim senin adına
ipocum sen çok tatlısın ya
yazdıklarını film tadında okuyorum.bu arada dizi zevklerimiz aynıymış.muhteşem yüzyılı ve umutsuz ev kadınlarını kaçırmam genelde
benimde cipsle problemim var.benim takıntım da doritos taco deme düşer bayılırım.dava açalım bu doritosa.
perşembe akşamı büyük paketin üçte birini yedim.kalanını dün akşam bitirecektim inanırmısın sağolsun bu 6.takımo krizi takımımı düşünerek atlattım.üçte birini de yedim
kaldı üçte biri onu da çocuklara kakalıycam.
gerçi onlar ketçaplı ruffles seviyo
benim sevdiğim diğer cipsler peynir spğanlı sinema keyfi,patos critos peynirli,fritos barbekü
son kez yazdım....
daha eve cips almak yok
Bugün Evde gözlemeler makarnalar kolalar geçtiiii ama beeeeen kendimi tuttum gurur duyuyorum kendimle, böyle gidersem haftaya kendime istediğim o taytı alırım eheh ...şımardım şımardım ....GELELİM MENÜMEE :)
SABAH:
1 dlm tam buğday ekmek
tuzsuz çökelek peynir, 3 siyah zeytin, 2 biber
ÖĞLEN:
1 tabak bezelye
yarım kase yoğurt
ARA:
1 tane armut
AKŞAM:
Orta boy kase salata ve soda....
Sonra da yeşil çay içerim...
Su bugün 1 lt içebildm ama akşama kadr 2ye çıkartmata çalışcam, spor yoktu bugün hastaydım, o yüzden tatil olan pazar günü gidip spor yapcam
bugünde dahil 9 gündür cips yemedimm
Kızlar tuzsuz , az yağlı patlamış mısır size cipsi unutturacak hatta nefret ettirecek....Hem çok daha güzel oluyor alıştıktan sonra cipsi elinize bile alamıyorsunuz, yağ oluyo diye
Ben mısır da çokkk kalorili yiyeceklerden diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum ki. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?