Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar aslında makarnayı yağsız ve sossuz yerseniz kilo aldırmaz çnkü ben bir ara öğlenleri ketentohumlu light yoğurt ve makarna yemiştim o zmnları bile 3 ayda 15 kilo vermiştim ama acaba bünyeye göremi bilemiorum

kahvaltım
1 yumuratadan tereyağlı omlet
4 zeytin
peynir-çökelek
1-2 kaşık ev yapımı yoğurt kaymağı
1 tatlı kaşığı petek bal
1 dilim kepek ekmeği
2 tane truf
şekersiz çay.........
kahvaltıdan sonra:1 saat yürüdüm...

2.öğün:haşlanmış karnıbahar,,sarmısaklı yoğurt ve sos eşliğinde
2 tane truf
3. öğün:5 baget tavuk ızgara
salata
ayran
2tane truf
Trufu çoğunluk gün kurusu kayısı içeriyor,ceviz-fındık az koydum...

Canım ama akşamları mümkün olduğunca kısmak gerekiyor, metabolizma yavaşlıyor çünkü eğer sabah sporu yapılmıyorsa mutlaka bir miktarı yakılamayacaktır....Bende haşlanmış makarna yaparım bazen çünkü tok tutucu bir özelliğide var makarnanın

cnm sen bilirsin belki akşam spor yapmaktansa sabah spor yapmak daha mı faydalı ? ona göre kendime bir program çizicem de

günaydıın iyi pazarlar,
sabah sabah erkenciyiz biz, kızım erkenden uyandırıyor,size bir merhaba diyeyim dedim

Evt cnm, ben de sevindim ona tabii. Ama kilo da veremedim bu da bir gerçek. Bu hafta da 74 ü göremezsem diyet kararımı yeniden gözden geçiricem. Boş yere zihnimi yoruyorum gibi gelmeye başladı.

:

canım zor olucak ama şunu bir denese: bir kaç gün akşam 5-6 gibi ye ve o geceyi kapat yani aç yat:18:
birkaç gün dişini sık bakalım ne oluyor bence bu denemeyi yap,gene veremezsen beni kovalama ama

Canım cipsle kıyaslandığım da melek kalır mısır, su kalır

aslında hep gözüme takılıyor bazı yerlerdecak üstünde mısır patlatma aparatları var:)
tamamen yağsız patlatılıyor herhalde, onu denemek istiyorum

günaydın kızlar. dün yazamadım. vaktim olmadığından değilde biraz yorgunluk bıraz sıkılganlık falan filan. içimden gelmedi. hafif depresif takıldım anlayacağınız. neyse dünkü yediklerimin bir önemi yok. ama kısaca kalorinin dibine vurdum desem yeridir. kendi kendime hem kızdım söylendim hemde yedim. hadi hayırlısı bakalım. tabii tartıda dünkü güzelliklerimin sonucunu artı olarak gördüm. dün biraz karatay olayına takıldım. kitabım yok ama edinmeyi düşünüyorum. ah şu ekmekten bir vazgeçebilsem bence gayet güzel bir beslenme şekli. kadın karnınızı doyurun sonrada 4saat bişi yemeyin diyor. vucut depodakileri yaksın diyor. en az 20dk günlük spor yapın diyor. bizim diyetisyenler 40dk aşağası kurtarmaz diyor. birde yağ ile birlikte şakar tüketmeyin diyor. yani yağlı gıdalarla tatlı gıdaları tüketmeyin diyor. akşam 8den sonrada su ve çay hariç bişey yemeyin diyor. aslında mantıklı. ve bunu zayıflayana kadar değil ömür boyu yapmamızı istiyor. diyet listelerinde zeytin göremezsiniz diyor. yurt dışında koktey zeytinlerden başka zeytin yoktur. onun için ülkemizde de çıkarılmıştır diye anlatıyor. amerikadan geldiğinde pideye ekmeğe simite nasıl saldırdıklarını anlatıyor. aslında herşeyimiz amerikadan ithal onlar gibi besleniyoruz ama türk kültürümüzüde bırakmıyoruz. anlayacağınız kafam hayli karışık. ekmekten vazgeçmek zor geliyor :))

canım ben 2 aydır yapıyorum,ekmek akla bile gelmiyor....ben 10 gündür falan sabahları 1 dilim yiyorum ,onuda yumurtayı tek yemek için...benim safra kesem yok ,çok yormayayım diye...tavsiye ederim..evet zeytin-ceviz-badem-fındık-fıstık yurt dışındaki diyetlerde yokmuş.çünkü orda bunların hiç biri yokmuş...ceviz-badem-fındık-fıstıkta omega-3 var..sağlıklı omega-3te zayıflamaya yardımcı...
4 saatte bir yemekte leptin diye bir hormon var,bu horman yağları yakıyor..bunun çalışmasıda 4 saat aralıklı beslenince sağlanıyor....mesela ben şimdi 10:30da kahvaltımı yaptım,14:30 a kadar ağzıma birşey sürmüyorum,sadece çay ve kahve.oda şekersiz....
20:00den sonra yememekte leptin hormonu için,leptin hormonu 1 gündüz,birde gece çalışıyor,gece saat 2-5 arası uykuda olmak lazımmış...

selam canlarım...
çok şükür evime döndüm... ama ceset gibiyim...
çocuklar uyusun diye gece çıkayım dedim yola ama benim kız mahvetti beni 12 saat boyunca ağladı... hiç susmadı...
herkes şikayet etti... sustur çocuğu ,kızıver, soğuğa çıkar anlasın vs... her kafadan bi ses çıkıyo...
zaten benim kızım laf anlasa ağlar mı hiç oylanacak bişi bulur...
neyse evimize dün sabah geldik... oğlan arabada uyuyunca hiç uyumadı akşama kadar...
kızım eve geldik uyudu sonra sabaha kadar oturdu... ilgilenmeyince ağladı...
anlayacağınız cuma sabah 7 de kalktım daha hiç uyumadım...
ölüyorum yorgunluktan ...

hoşgeldin canım,doğrudur canım.aynısını yola çıkınca bende yaşıyorum..insanlarda anlamıyor ki ,çocuk yani nasıl anlatayım ki..
neyse evine gelmişsin dinlenirsin artık...

Günaydın kızlar beim bu sabah moralim çok bozuk, iş arıyorum bulamıyorum, dersler kötü gidiyor, beyfendiyle aram bozuk, arkadaşlarımı arıyorum hepsinin işi var, yine bir pazar daha evde tıkıldım kaldım .... hoooooofffffffff

iyi pazarlar
sabah:1 yumurta
9 zeytin
peynir-çökelek
1 dilim kepek ekmeği
2 tane truf
şekersiz çay
2.öğün:1 tabak haşlanmış karnıbahar ve yoğurt
3. öğün:1 kase sulu,etli yeşil fasulye
1 kase bol yeşillikli kısır
ayran
2 tane truf

Son düzenleme:
Makarna mıııı
Kuzuı saat kaçta yiyorsun ki ??

Cnm dikkat edersen zaten yazdığımda saat 6 ymış. Yani o civarlarda yemişimdir. :112:

Tatlım, ben makarnama tereyağını değdirmem bile. Yağsız denecek derecede yapıyorum, çokk az yağ koklatıyorum o da zeytinyağı oluyor. (Aslında yağların kalori miktarları aynıymış diye duydum ama vücudun zeytinyağını tolere etmesi daha kolay sonuçta. :112:) Yani yediğim şey sadece karbonhidrat içeriyor. Yediğim saatte ve ya porsiyonunda sorun yok zaten. :112: Evt, belki daha hafif bir yemek tercih edilebilirdi ama bu yemekte de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ki gün içerisindeki kalorim 1000 i bulmadı bile dün. :112:

canım zor olucak ama şunu bir denese: bir kaç gün akşam 5-6 gibi ye ve o geceyi kapat yani aç yat:18:
birkaç gün dişini sık bakalım ne oluyor bence bu denemeyi yap,gene veremezsen beni kovalama ama

Yok tatlım, hiç kovalar mıyım. Ama dediğin zaten benim yaptığımdan pek de farklı bir şey değil. :112: Zaten akşam yemeğimi 6 en geç 7 de yemiş olyorum. Sonrasında genellikle yiyecekten çok içeceklere yöneliyorum çay vs. Onların da kalorisi yok zaten. :112: Bi de akşam yemeğini hafif geçmişsem cnm tatlı bi şeyler istiyor, bazen 8 e doğru meyveli yoğurt yiyebiliyorum. :112: Geçen günkü krizimden bahsediyorsan o akşam yemeği yemediğim için olmuştu, her zaman olan bir şey değil. :112: Ama benim en erken yatışım gece 3-3.30. Yani yine de yatmadan 7-8 saat önce yemeyi kesmiş oluyorum. Benim yemeyi daha erken kesmem eşittir gece yarısı bir öğün yapmam demek gibi geliyor bana. Ki yine de dediğim gibi, çok da gece kalmıyor yemeğim. :112:

20:00den sonra yememekte leptin hormonu için,leptin hormonu 1 gündüz,birde gece çalışıyor,gece saat 2-5 arası uykuda olmak lazımmış...

Hah işte. Tam da benim takıldığım nokta. gece 2-5 arası uyku. Karatay filan yaptığım yok ama buna katılıyorum. Uykunun en verimli olduğu saatler kendileri. Ama ben o saatlerde uyumayı bir türlü beceremiyorum. Ne zaman denesem 3 saat sonra sinirden deli olmuş vaziyette kalkıp ya kitap okumaya ya da bi şeyler izlemeye başlıyorum. Yatakta boş boş yatarak uyumaya çalışmaktan daha çok sinir olduğum bir şey yok desem yeridir yani.

Hoşgeldin kaptanım. iyi uykular diliyorum o zaman sana. Cuma ya kadar kendine gelebilecek misin. Ben gelemezdim de. Ben de o olayda kopuyorum zaten. Çocuğun daha çok kızıldığında susacağı düşüncesi kopartıyo beni. Susmazsa şımarık çocuk oluyo milletin gözünde. Peki susarsa da içine atan bir çocuk oluyor olması niye rahatsız etmiyor kimseyi.

ikizciğim truf nedir kuzum bi deyiver hele

Hahh, ben de tam onu soracaktım kaptanım. Ağzımdan aldın afı. İkizcm??

şu karatay çekiciliğini hala koruyor kızlar.bugün kitabını aldım. bakalım bakalım. ayrıca kendime 46 beden pantolon aldım. varya 54-56dan sonra nasıl bir mutlululk anlatamam. öpüldünüz iyi geceler. bu arada kaptancığım hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…