Canım cipsle kıyaslandığım da melek kalır mısır, su kalır
Hemen akşam yemeğimi de yazayım. 1 tabak salçalı makarna, 1 kase yoğurt, turşu.
kızlar aslında makarnayı yağsız ve sossuz yerseniz kilo aldırmaz çnkü ben bir ara öğlenleri ketentohumlu light yoğurt ve makarna yemiştim o zmnları bile 3 ayda 15 kilo vermiştim ama acaba bünyeye göremi bilemiorum
Canım ama akşamları mümkün olduğunca kısmak gerekiyor, metabolizma yavaşlıyor çünkü eğer sabah sporu yapılmıyorsa mutlaka bir miktarı yakılamayacaktır....Bende haşlanmış makarna yaparım bazen çünkü tok tutucu bir özelliğide var makarnanın
cnm sen bilirsin belki akşam spor yapmaktansa sabah spor yapmak daha mı faydalı ? ona göre kendime bir program çizicem de
Evt cnm, ben de sevindim ona tabii.Ama kilo da veremedim bu da bir gerçek. Bu hafta da 74 ü göremezsem diyet kararımı yeniden gözden geçiricem. Boş yere zihnimi yoruyorum gibi gelmeye başladı.
:
Canım cipsle kıyaslandığım da melek kalır mısır, su kalır
günaydın kızlar. dün yazamadım. vaktim olmadığından değilde biraz yorgunluk bıraz sıkılganlık falan filan. içimden gelmedi. hafif depresif takıldım anlayacağınız. neyse dünkü yediklerimin bir önemi yok. ama kısaca kalorinin dibine vurdum desem yeridir. kendi kendime hem kızdım söylendim hemde yedim. hadi hayırlısı bakalım. tabii tartıda dünkü güzelliklerimin sonucunu artı olarak gördüm. dün biraz karatay olayına takıldım. kitabım yok ama edinmeyi düşünüyorum. ah şu ekmekten bir vazgeçebilsem bence gayet güzel bir beslenme şekli. kadın karnınızı doyurun sonrada 4saat bişi yemeyin diyor. vucut depodakileri yaksın diyor. en az 20dk günlük spor yapın diyor. bizim diyetisyenler 40dk aşağası kurtarmaz diyor. birde yağ ile birlikte şakar tüketmeyin diyor. yani yağlı gıdalarla tatlı gıdaları tüketmeyin diyor. akşam 8den sonrada su ve çay hariç bişey yemeyin diyor. aslında mantıklı. ve bunu zayıflayana kadar değil ömür boyu yapmamızı istiyor. diyet listelerinde zeytin göremezsiniz diyor. yurt dışında koktey zeytinlerden başka zeytin yoktur. onun için ülkemizde de çıkarılmıştır diye anlatıyor. amerikadan geldiğinde pideye ekmeğe simite nasıl saldırdıklarını anlatıyor. aslında herşeyimiz amerikadan ithal onlar gibi besleniyoruz ama türk kültürümüzüde bırakmıyoruz. anlayacağınız kafam hayli karışık. ekmekten vazgeçmek zor geliyor :))
selam canlarım...
çok şükür evime döndüm... ama ceset gibiyim...
çocuklar uyusun diye gece çıkayım dedim yola ama benim kız mahvetti beni 12 saat boyunca ağladı... hiç susmadı...
herkes şikayet etti... sustur çocuğu ,kızıver, soğuğa çıkar anlasın vs... her kafadan bi ses çıkıyo...
zaten benim kızım laf anlasa ağlar mı hiç oylanacak bişi bulur...
neyse evimize dün sabah geldik... oğlan arabada uyuyunca hiç uyumadı akşama kadar...
kızım eve geldik uyudu sonra sabaha kadar oturdu... ilgilenmeyince ağladı...
anlayacağınız cuma sabah 7 de kalktım daha hiç uyumadım...
ölüyorum yorgunluktan ...
Makarna mıııı
Kuzuı saat kaçta yiyorsun ki ??
Canım ama akşamları mümkün olduğunca kısmak gerekiyor, metabolizma yavaşlıyor çünkü eğer sabah sporu yapılmıyorsa mutlaka bir miktarı yakılamayacaktır....Bende haşlanmış makarna yaparım bazen çünkü tok tutucu bir özelliğide var makarnanın
canım zor olucak ama şunu bir denese: bir kaç gün akşam 5-6 gibi ye ve o geceyi kapat yani aç yat:18:
birkaç gün dişini sık bakalım ne oluyor bence bu denemeyi yap,gene veremezsen beni kovalama ama
20:00den sonra yememekte leptin hormonu için,leptin hormonu 1 gündüz,birde gece çalışıyor,gece saat 2-5 arası uykuda olmak lazımmış...
selam canlarım...
çok şükür evime döndüm... ama ceset gibiyim...
çocuklar uyusun diye gece çıkayım dedim yola ama benim kız mahvetti beni 12 saat boyunca ağladı... hiç susmadı...
herkes şikayet etti... sustur çocuğu ,kızıver, soğuğa çıkar anlasın vs... her kafadan bi ses çıkıyo...
zaten benim kızım laf anlasa ağlar mı hiç oylanacak bişi bulur...
neyse evimize dün sabah geldik... oğlan arabada uyuyunca hiç uyumadı akşama kadar...
kızım eve geldik uyudu sonra sabaha kadar oturdu... ilgilenmeyince ağladı...
anlayacağınız cuma sabah 7 de kalktım daha hiç uyumadım...
ölüyorum yorgunluktan ...
ikizciğim truf nedir kuzum bi deyiver hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?