Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menümü de yazayım.
Sabah 1 kase sütle kahv. gevrek.
Öğle ton balıklı salata yaptım.
Arada meyveli yoğurt yedim.
Akşama 1 lahmacun, yoğurt, salata.
Sonrasında bir de meyveli soda içtim. :112:

Hayırlı olsun cnmm. Darısı 36 bedenlere inşş.

ikizciğim truf nedir kuzum bi deyiver hele

selam canım,
truf karatay topiğinde tarifimiz
tatlımız:gün kurusu kayısı(15-20dk ıslatılır,bekletilir kayısı yumuşatılr)veyahut hac hurması
kakao istediğiniz kadar
süt istediğiniz kadar ama çok koymayın,çok yumuşak olur
fındık-fıstık-badem-ceviz hangisini istersen hepsi dilediğiniz kadar
rondoda çekilir.....sonra yuvarlanarak toplar yapılır veyahut bir kaba konulur.dolapta bekletilir..isterseniz hindistan cevizine bulanır.....sonra afiyetle yenilir.... şekli buna benziyor...

ben ve 36 canım 40 da razıyım yaa

İnş önce 40 sonra 36 cnmcm. 56 dan 46 ya düşmüşün. 46 dan da 36 ya düşülür inş. :103: :112:

Hmm. Eminim harika birşeydir. Ben bunun havuçlusuna bayılıyorum..

Kızlar ben gene dellendim gece gece. Baştan anlatayım. Giydiğim belirli kot modelleri var. Akşam nette dolaşırken internette indirime girdiğini gördüm. Ve çok sevdiğim ama mağazada artık göremediğim modeli de indirimdeydi. Ve bir de yazlık kapri modeli vardı. Ben kapriye bayılırım ama tahmin edebileceğiniz üzre hiç giymem. Ne kapri ne de etek elbise. Neyse, diğer modeli alırken onun da küçük bedenini alim dedim, yaza zayıflamak için sebep olur diye. Ama diğer modelinin de renginden şüpheye düştüm, almadım. Sonra markanın kendi sitesine gittim. Sevdiğim 2 model orda da vardı. İkisinin de sevdiğim renklerinin sayfasını açtım. Koyu renk olanın şimdiki bedenimden 2-3 beden küçüğünü seçtim. Şimdiki bedenim yoktu(Hoş olsa da almak istemiyordum.) Ben de madem şimdi giyemicem daha uzun ömürlü olsun istedim. Diğer açık renk olanın da önce şimdiki bedenini seçtim, sonra Hayır bu yaz rengi, küçük bedenini seç diyerek küçük bedenini seçtim. Tam alıyordum ki bir baktım sepetimde iki kot ikisi de benim bedenim değil. Kaçıyorlar mı, zayıflayınca gel al diyerek çıktım siteden.(Ki kart numarasını bile girmiştim.) Çıkan sonuçlar; Bir biraz pintiliğim tuttu sanırım. İki Aslında ben onları giyebileceğime inanmıyordum. Benim kilolu bir insan olarak sorun yaşamadan aldığım bir kıyafet varsa o da kottur. E onu bile alamayınca sinirler bozuldu tabii. Burdaki diyet başarı hikayelerine girdim. saatlerdir onları okuyorum. Umutlandım mı umudum daha da mı kırıldı bilmiyorum. :26: (Mesaj pek bir uzun oldu, ordaki uzun öyküleri okuduktan hemen sonra yazmama verin ve bana çok kızmayın olur mu)
Sonuç olarak bir diyetisyene gitmeye karar verdim. :112: Ve sorum özellikle sana ystcm, Kayseri de bildiğiniz iyi bir diyetisyen var mı? Bana ocak 15 e kadar 8-10 kilo verdirebilecek bir diyetisyen soruyorum. :44:

Not: Bu arada hedef kilomu da 58 den 56 ya çekiyorum. Çünkü artık 58 değil 56 ya inmek istiyorum.

Son düzenleme:
Günaydın canlarım... bu gün yeniden nazi kampına sokuyorum sizi kızlar...
benim kurallarım vardı bi kou gidip bulup gelem...

Son düzenleyen: Moderatör:
6. Takım Puan listesi

fatoş0808=10
maibeyaz=10
Ecz.imis=10
54tuğba=10
ikiz81=10
heidin=10
ecntrk=10
yst38=10
ipo=10
Pj_Muguet=10

bir de spor puanlaması yapıyorduk kızlar...
hergün herkes yaptığı sporu buraya yazacak...
30 dk yürüyüş 10 puan
30 dk plates callanetics vb 10 puan
500 ve üzeri stepper 10 puan..
hergün yaptığınız sporlara göre ayrı puan vereceğim...
her hafta pazar günü puanları toplayıp haftanın sportmenini seçicem...
o hafta 1. olan takımda 1 hafta boyunca koçluk yapacak...
ne dersiniz... var mısınız...

bir de cumartesi günleri de 5 mesaj yazmak mecburi pazar günleri izinlisiniz....
haydi herkese kolay gelsin... ben koşup spor yapıp geleyim...
zira sabah 53 çıktım..anneciğimin güzel yemekleri bende 1 kilo yapmış...

canım gece uyuyamayanlara çok acıyorum ve sen üstüne alınma ama eşim yüzünden gıcık da oluyorum.ya bir pasifflora iç bişey iç
yat zıbar sabah ezanına kadar nasıl duruyosun diyorum ona :)
ama gerçekten çok zor birşey. lütfen ona bir çözüm bul en azından kilo vermen için.

Tv'de Canan karatay'ı dinledim bende.
gerçekten güzel açıklıyor her bir şeyi..

süper birşeymiş
çikolata yerine tercih edilebilir.

diyetisyene gitmeye karar vermişsin hayırlı olsun canım.
Gittiğin zaman uğraştığını ama kilo veremediğini söylersin zaten seni bir dizi tahlile gönderebilir.
şu tiroid hormonu düzensizliği olabilir demiştim bir ara sana ama hayırlısı bakalım ne çıkacak

dün yediklerim
sabah:kızarmış ekmek peynir bir tatlı kaşığı çilek reçeli
öğle:3 köfte ve salata
arada:yarım kadayıf dolması(iki ısırık yani:)
akşam:urfa dürüm

Mügüş inşallah zor günleri atlatırsın canım
senin gibi tatlı bir kızı nasıl üzebiliyor o beyefendi

ben gidip çamaşır asıcam, temizlik falan derken yoğun bir gün beni bekliyor.
5 mesajımı da yazdım.
size kolay gelsin

günaydın takııııım ben geldim.
aç karnına 2 büyük boy su içtim, 1 bardak maydonoz kürü yaptım,
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 5 halka sucuk(peynir yerine.aslında 3 halkada ben 5 yaptım) 4 zeytin, 10 fındık, yarım domates 2 bardak siyah çay.

canım ben kuralları geçen gün güncellemiştim. arkadaşların haberi var. ama geldiğin iyi oldu sporu epey sallamıştım bu aralar. hadi başlayalım bakalım.
ezc. canım kayseride hatice diye bir diyetisyen duymuştum. özel erciyeste çalışıyordu bir aralık. ama sana tavsiyem şu. fakülteye dahiliyeye git. anlat kilo vermede sorun yaşadığını ve seni takip edecek bir diyetisyen aradığını söyle. onların iltibat halinde oldukları diyetisyenler var. birde fakülte bünyesinde de diyetisyenler var. onların verdiği listede aşağı yukarı özelle aynı. kayserideki diyetisyenleri çoğu ordaki okuldan mezun. başka bir tavsiyemde diyetisyen bölümün hocalarıda yardımcı oluyor sanırım. bizim okuldan bir arkadaş onunla zayıflamıştı. hem okul içinde olacağından görme imkanın daha çok olur. şimdilik bu kadar.

slm kizlar

hosgeldin kaptancim

ben varim cnm bende cuma günü 75 dk spor yaptim kaynamasin bu haftaya dahil olursa tabi

valla maşallah bizim kızlar çok sportif çıktılar yaa bende hiçbişi yok. bugün başlarım inş. aşure yapıyorum bende iftara yakın dağıtcam komşulara. aslında oruca niyetlenmekti amacım ama gece uyanamdım. akşam yemeğimizide 4.30da yedik. kaldı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…