şu karatay çekiciliğini hala koruyor kızlar.bugün kitabını aldım. bakalım bakalım. ayrıca kendime 46 beden pantolon aldım. varya 54-56dan sonra nasıl bir mutlululk anlatamam. öpüldünüz iyi geceler. bu arada kaptancığım hoşgeldin canım.
ikizciğim truf nedir kuzum bi deyiver hele
ben ve 36 canım 40 da razıyım yaa
selam canım,
truf karatay topiğinde tarifimiz
tatlımız:gün kurusu kayısı(15-20dk ıslatılır,bekletilir kayısı yumuşatılr)veyahut hac hurması
kakao istediğiniz kadar
süt istediğiniz kadar ama çok koymayın,çok yumuşak olur
fındık-fıstık-badem-ceviz hangisini istersen hepsi dilediğiniz kadar
rondoda çekilir.....sonra yuvarlanarak toplar yapılır veyahut bir kaba konulur.dolapta bekletilir..isterseniz hindistan cevizine bulanır.....sonra afiyetle yenilir....Eki Görüntüle 301237 şekli buna benziyor...
evet kızlar benim standart kurallarım...
1. hergün en az 5 mesaj yazılacak
2. hergün menüler paylaşılacak...
3. hergün birbirimizin menülerine yorum yapılacak
4. hergün bitki çayları ve yeşil çay içilecek
5. hergün mümkün olduğunca öğün atlamamaya çalışılacak
6. mümkün olduğunca spor yapılacak ve yazılacak
ve puan listemiz olacak...
puan listesinde neye göre puan alıp/kaybediyoruz
herkesin halihazırda 10 puanı var
en az 300 gr yada fazla verene 5 puan
haftanın birincisine 10 puan ayrıca ilk üçe girene 20 puan bonus..
kilo alan 5 puan kaybeder
2 hafta üstüste kilo alanın puanı sıfırlanır
günlük 5 mesajı olmayan 2 puan kaybeder
cuma bildirimde bulunmayan 10 puan kaybeder
ertesi güne kadar geçerli sebep göstermezse diskalifiye olur...
haftada 3 gün kaçamak yapan ceza alır artık o anki psikolojime göre ne ceza verirsem...
puanı sıfırlanan diğer hafta eksiye düşersediskalifiye olur...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kurallara uymak mecburidir uymayan 100 kilo olsun
bu arada cuma bildirimleri çok önemli... saat 10 a kadar mutlaka bildirimler bitmiş olmalı...
saat 10 a kadar giremem diyenler perşembe akşamı yapsınlar bildirimleri...
bildirim konusunda hiç affım yok geçerli mazereti olmayan diskalifiye olur bunun özellikle altını çiziyorum...
Hah işte. Tam da benim takıldığım nokta. gece 2-5 arası uyku.Karatay filan yaptığım yok ama buna katılıyorum. Uykunun en verimli olduğu saatler kendileri. Ama ben o saatlerde uyumayı bir türlü beceremiyorum. Ne zaman denesem 3 saat sonra sinirden deli olmuş vaziyette kalkıp ya kitap okumaya ya da bi şeyler izlemeye başlıyorum. Yatakta boş boş yatarak uyumaya çalışmaktan daha çok sinir olduğum bir şey yok desem yeridir yani.
şu karatay çekiciliğini hala koruyor kızlar.bugün kitabını aldım. bakalım bakalım. ayrıca kendime 46 beden pantolon aldım. varya 54-56dan sonra nasıl bir mutlululk anlatamam. öpüldünüz iyi geceler. bu arada kaptancığım hoşgeldin canım.
selam canım,
truf karatay topiğinde tarifimiz
tatlımız:gün kurusu kayısı(15-20dk ıslatılır,bekletilir kayısı yumuşatılr)veyahut hac hurması
kakao istediğiniz kadar
süt istediğiniz kadar ama çok koymayın,çok yumuşak olur
fındık-fıstık-badem-ceviz hangisini istersen hepsi dilediğiniz kadar
rondoda çekilir.....sonra yuvarlanarak toplar yapılır veyahut bir kaba konulur.dolapta bekletilir..isterseniz hindistan cevizine bulanır.....sonra afiyetle yenilir....Eki Görüntüle 301237 şekli buna benziyor...
Kızlar ben gene dellendim gece gece.Baştan anlatayım. Giydiğim belirli kot modelleri var. Akşam nette dolaşırken internette indirime girdiğini gördüm. Ve çok sevdiğim ama mağazada artık göremediğim modeli de indirimdeydi. Ve bir de yazlık kapri modeli vardı. Ben kapriye bayılırım ama tahmin edebileceğiniz üzre hiç giymem. Ne kapri ne de etek elbise. Neyse, diğer modeli alırken onun da küçük bedenini alim dedim, yaza zayıflamak için sebep olur diye. Ama diğer modelinin de renginden şüpheye düştüm, almadım. Sonra markanın kendi sitesine gittim. Sevdiğim 2 model orda da vardı. İkisinin de sevdiğim renklerinin sayfasını açtım. Koyu renk olanın şimdiki bedenimden 2-3 beden küçüğünü seçtim. Şimdiki bedenim yoktu(Hoş olsa da almak istemiyordum.) Ben de madem şimdi giyemicem daha uzun ömürlü olsun istedim. Diğer açık renk olanın da önce şimdiki bedenini seçtim, sonra Hayır bu yaz rengi, küçük bedenini seç diyerek küçük bedenini seçtim. Tam alıyordum ki bir baktım sepetimde iki kot ikisi de benim bedenim değil. Kaçıyorlar mı, zayıflayınca gel al diyerek çıktım siteden.(Ki kart numarasını bile girmiştim.) Çıkan sonuçlar; Bir biraz pintiliğim tuttu sanırım. İki Aslında ben onları giyebileceğime inanmıyordum. Benim kilolu bir insan olarak sorun yaşamadan aldığım bir kıyafet varsa o da kottur. E onu bile alamayınca sinirler bozuldu tabii. Burdaki diyet başarı hikayelerine girdim. saatlerdir onları okuyorum. Umutlandım mı umudum daha da mı kırıldı bilmiyorum. :26: (Mesaj pek bir uzun oldu, ordaki uzun öyküleri okuduktan hemen sonra yazmama verin ve bana çok kızmayın olur mu )
Sonuç olarak bir diyetisyene gitmeye karar verdim. :112: Ve sorum özellikle sana ystcm, Kayseri de bildiğiniz iyi bir diyetisyen var mı? Bana ocak 15 e kadar 8-10 kilo verdirebilecek bir diyetisyen soruyorum. :44:
Not: Bu arada hedef kilomu da 58 den 56 ya çekiyorum. Çünkü artık 58 değil 56 ya inmek istiyorum.
Günaydın kızlar beim bu sabah moralim çok bozuk, iş arıyorum bulamıyorum, dersler kötü gidiyor, beyfendiyle aram bozuk, arkadaşlarımı arıyorum hepsinin işi var, yine bir pazar daha evde tıkıldım kaldım .... hoooooofffffffff
bir de spor puanlaması yapıyorduk kızlar...
hergün herkes yaptığı sporu buraya yazacak...
30 dk yürüyüş 10 puan
30 dk plates callanetics vb 10 puan
500 ve üzeri stepper 10 puan..
hergün yaptığınız sporlara göre ayrı puan vereceğim...
her hafta pazar günü puanları toplayıp haftanın sportmenini seçicem...
o hafta 1. olan takımda 1 hafta boyunca koçluk yapacak...
ne dersiniz... var mısınız...
bir de cumartesi günleri de 5 mesaj yazmak mecburi pazar günleri izinlisiniz....
haydi herkese kolay gelsin... ben koşup spor yapıp geleyim...
zira sabah 53 çıktım..anneciğimin güzel yemekleri bende 1 kilo yapmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?