kaptancım, ben dün 1 saat yürüyüş yaptım açık havada
canım ben kuralları geçen gün güncellemiştim. arkadaşların haberi var. ama geldiğin iyi oldu sporu epey sallamıştım bu aralar. hadi başlayalım bakalım.
ezc. canım kayseride hatice diye bir diyetisyen duymuştum. özel erciyeste çalışıyordu bir aralık. ama sana tavsiyem şu. fakülteye dahiliyeye git. anlat kilo vermede sorun yaşadığını ve seni takip edecek bir diyetisyen aradığını söyle. onların iltibat halinde oldukları diyetisyenler var. birde fakülte bünyesinde de diyetisyenler var. onların verdiği listede aşağı yukarı özelle aynı. kayserideki diyetisyenleri çoğu ordaki okuldan mezun. başka bir tavsiyemde diyetisyen bölümün hocalarıda yardımcı oluyor sanırım. bizim okuldan bir arkadaş onunla zayıflamıştı. hem okul içinde olacağından görme imkanın daha çok olur. şimdilik bu kadar.
msllah cnm ya süpeersin darisi benim basima diyeyimbugün 1 saat sabah-1 saattete öğleden sonra yürüdüm.....toplam 2 saat...
msllah cnm ya süpeersin darisi benim basima diyeyim
eee kızlar hani mesajlar...
slm kizlar yilbasi icin plan yapma hazirliklarina girdik oda nasil oluyosa artik :26: yilbasina kadar bana hedefime ulasmak farz oldu ya ins kocisimle gidercegimiz basbasa ilk tatilimiz olucak kizida birakmayi düsünüyoruz ya hayirllisisicak bi yerler istiyoruzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?