Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hımmm sağol canım.... ben görmemiştim olsun ama arada hatırlayalım dimi..

çok şiddetli bi başağrım var...
bu arada az önce 400 adım stepper yaptım 500 e çıkamadım...

selam kızlar
sabah :2 yumurta
10zeytin
peynir
2 ceviz-3 fındık
2 gün kurusu kayısı
öğlen:1nescafe
15 fındık
akşam:2 kase mercimek çorbası
1 kase sulu,az etli yeşil fasulye
ayran
1 ceviz-3 fındık

Nasılsınız

bu 5 mesaj işini nasıl yapçaz bilmiyom yazacak bişi bulamıyomki dersem bana çok kızarmısınzı

Sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
çay
5 zeytin

arada 1 armut

öğlen
mantar sote yedim 4 kaşık
1 kase çorba

akşamda az buldur pilavı ve 1 kase çorba içtim

kızlar merhabaaaaa ben arkdşmda yatıya gitmiştim demin geldim daha eve oradan size yazamadım hasret kaldım çokk...bugün kü menümğ yazıyim

sbh:2 dilim beyaz ekmek,hellim peyniri,1 yumurta,3 ince dilim salam

öğlen:limonlu cheesecake

akşam:balık, salata, yarım dilim tam buğday ekmeği,1 yudum kola

spor olarak değil tabi ama öğlen 3 ten akşam 6ya kadar aralıksız istinye parkta mağazalara baktım şuan ölüorum bacaklarım kilomu taşımıyor artık...ve arkdşmda tartılm 1 kilo vermişim görünüyo ama tabi önceden tartıldığım dayımların tartısıydı o yüzdenmidir fark bilemicem

birde bu puanlama olayı çok güzel bence herşey daha güzel olucakk

Bitki çayı dEmledim içeceğim;yeşilçay-mısır püskülü-biberiye-rezene karışık...

Son düzenleme:
afiyet olsunn cnm benmde iyi oldu aklıma getirdin liptonun kayısılı form çayından içiyim bende

slm kizlar yilbasi icin plan yapma hazirliklarina girdik oda nasil oluyosa artik :26: yilbasina kadar bana hedefime ulasmak farz oldu ya ins kocisimle gidercegimiz basbasa ilk tatilimiz olucak kizida birakmayi düsünüyoruz ya hayirllisi sicak bi yerler istiyoruzzzzzz

yorgunum kızlar. oğlan bugün nerdeyse hiç susmadan ağladı. eşim ateşler içinde bütün gün yattı. aşureye niyetlendim. onu yap dağıt. eve resmen b.. götürüyor yani. araya yemek sıkıştır filan. çok yorgunum. spor yapmadım daha. ama apartamanı yürüyerek inip çıktım. sayılırmı bilmem. asansörde çocuk kilidi için düğme var o yüzden yürümek zorunda kaldım. bugün ara aragelmeye çalıştım ama ne okuyabildim e yazabildim.

cnm daha 25 gün varya rahat rahat verirsin kiloları ama tatildeykende dikkat et bnm gibi çok yemee tatil çok güzel bişi yaa ayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…