Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlarr. dün o kadar çok yorulmuşum ki. ölü gibi uyumuşum resmen. sabah 5 de kalktım. eşimi yolculadım. 2mil lesli yaptım ısındım arkasına nivea bady yapacağım. bugün sağlam adımlarla diyetime başlıyorum. ee kolay değil sabah sabah tartıda 94.100 görünce böyle oluyor. inanmazsınız şoklardayım:s ayın 19na diyetisyene randevum var. yoksa bu böyle olmayacak birinin beni sıkması gerekiyor. görrüşürüz yine.

selam fıstıklar. nivea bady de yaptım. oh mis gibi. şimdi kahvaltıyıda halledeyim. görüşürüz yine canlar

sabah
ekmek kızarttım ikidilim üstüne saça sürüp yedim accıkta peynir
çay

eşimin gözüne pense çarpmış sabah sabah eczaneye gittim damla aldım bayağıda uzak yürüdüm geldim sabah yürüşümü yaptım yani

kızlar benim çok şiddetli baş ağrım var... akşam ölüyorum sandım gözlerim karardı sanki başımı kesiyolar gibi bi ağrı vardı...
3 gündüz ilaç alıyorum geçmiyo bi türlü sürekli artıyo...

eşine geçmiş olsun canım... aşure benim de aklımda aslında ama çok üşeniyorum...
şu başımın ağrısı geçsin yaparım belki...

ahanda mai buralardaymış. kız denk gelemedik birtürlü canım. özledim seni yaa.
ben bugün 1.5kk peynir, 3 finca yeşil çay 10fındık 1 ortaboy patatesle yapılmış salata ve 1 dilim ekmek yedim(afiyet şeker olsun su olup akıp gitsin:))

ali kıran baş kesen geldi. anam ne o öyle gelir gelmez savurmuşun tehtitleri:))
kurtar beni kaptan kilo alıyom ben yaa çok kötüyüm. açlık duygusu tavan resmen

6. Takım Puan listesi

fatoş0808=10/8
maibeyaz=10
Ecz.imis=10
54tuğba=10
ikiz81=10
heidin=10
ecntrk=10/8
yst38=10/8
ipo=10
Pj_Muguet=10/8

fatoş 3
yst 4
ipo 4
ecz.imis 1 mesaj yazmış...
heidin evde olmadığını yazmış onun puanını kırmadım...
aslında yst yi de kırmıcaktım ama başka topiğe yazmış....o yüzden kırdım kusura bakmayın...
diğer arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim..
yanlışlık varsa söyleyin başım ağrıdığı için atlamış olabilirim...
bu arada puanlamayı saat sabah 5 den itibaren yapıyorum... yani gece 12 den 5e kadar ki mesajlarınız da o güne giriyor...

Son düzenleyen: Moderatör:

asayişe geldim..
ben de seni özledim nasıl dinlendin mi biraz...

ali kıran baş kesen geldi. anam ne o öyle gelir gelmez savurmuşun tehtitleri:))
kurtar beni kaptan kilo alıyom ben yaa çok kötüyüm. açlık duygusu tavan resmen

tehdit demeyelim de uyarı diyelim...
yani herşey sizin çıtır olmanız için anacım....
canım patates fındık bunlar insanı çabuk acıktıran şeyler...
senin listende mi var 10 fındık... bana biraz çok geldi de...

ben de 1 yumurta ve yarım kaşık yağla yapılmış omleti 1 dilim ekmekle yedim..
1 kk peynir yedim bi de...

yine kendi kendime yazmaya başladım...
sevmiyorum böyle alt alta kendi mesajlarımı görmeyi...
neyse gideyim bi ilaç daha alıp uyumaya çalışayım... spor puanlarınızı da gelince veririm inşallah...
görüşürüz...

canım evde olmayan ipo'ydu ben değil arkadaşına yatıya gitmiş.
zaten benim puan kırmalık bir durumum yok allaha şükür kapı gibi 5 mesajım var

anacığııım. 4 taneymiş...
öyle olsun bakalım. yaa bekliyom gelmiyo sonra hepsi toplu geliyo. birde dışarda görünüyordun
hiç dinlenemedim canım. depresyona girmeme az kaldı yaa. bana bir kız arkadaş lazım. koluna girip beni sağa sola götürcek. kafa dağıtcak dedikodu yapcak. böle sanallar kesmiyor beni.
fındık diyetimde vardı canım. patateste ekmek yerine. 1 orta boy patates 1 dilim ekmek yerine geçiyor.
bende senin kara dukan yapman gibi bişi yapıyorum. 4 saat bekle diyorya. ara öğünü kahvaltıyla birleştirdim.

sabah aç karınla 1 saat yürüdüm güzeldi.
şu anda midem bulanıyor başım dönüyor acilen kahvaltı etmem lazım.
sonra gene gelicem laf yetiştirmeye

vay yavrum vay kapı gibi ha. anacığııım. acemilik işte böle oluyor. başlarda bende sayıyodum mesajlarımı. neyse spor konusunda kurtardım. sanırım bugün mesaj olayınıda hallettim. şimdi kolları sıvama vakti geldii. öpüldünüz aralarda molalarda yine yazarım inş. byeee.
canım sessiz karanlık bir yere geç yat dinlen diyeceğim baş ağrın içinde. ufaklıklar varken nasıl olur bilmiyorum. neyse geçmiş olsun görüşürüz.

günaydin kizlar

yine kizimi götürüp geldim krese :88:
ögretmeni hic aglamamasi normal deyil diyo patlar diyo birden ozamanda cok aglar diyo ya bakalim nasil olucak ama zaten cok aglayan bi cocuk deyil hadi hayirlisi

aksam totomu salladim sonrada dus aldim yazmaya vaktim olamadi uykusuzluktan :118::118::118::118:
simdi yazayim aksam 30 dk 15 dk da sabah yapmistim 45 dk toplamda bugünde 30 dk yürüdüm
:118::118:

kizlar diyet nasil gidiyo anlayamadim ya ben bi terazimin pilini deyistirmem lazim galiba bakalim ozaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…