Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnan bana ben de acıyorum kendime. :112: Aslında ben kendimi biliyorum ama şeytanın bacağını kıramıyorum bir türlü. 12-1 arasında yatağa girsem mis gibi olacak ama o saati kaçırınca sonrasında uzun bir süre uyuyamıyorum. Bir de günlerim boş olunca geç yatıp geç kalkıyorum. Bu seferde kısır döngüye giriyor. :112: Ama önceki gün hiçç yapmadığım ve kendime çokk sinirlendiğim bir şey yaptım ve gece hiç uyumadan başladım güne. Tüm gün dersim vardı, dersten sonra da arkadaşa gittim, orda bişeyler çalıştık. Eve dönüşte kendime hayret ettim hala konuşup bir şeyler çalışıyor olmam büyük şoktu. Tabii sonuç, eve gelir gelmez bayıldm. Gece uykumu da uyudum miss gibi. Kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki hala, anlatamam.

Evt, ben de netten bakmıştım da biraz, gözüme 3 yer kestirdim, biri de o Hatice Hanımdı. :112: Bakcaz bakalım, sgk nın karşılamadığını yeni öğrenmiş bulunuyorum. Cnm, ben daha önce tıpta okuyan bir arkadaşım aracılığıyla gitmiştim fakültenin diyetisyenine. Çok da iyiydi. İşin aslı şu anda da onun gibi birini arıyorum desem yalan olmaz ama kadın işini gerçekten iyi yapıyordu yst. Yani bana ocak 15 e kadar 8 kilo verdirtmeyi kabul etmez o kadın.

Ayy, cheesecake!! Benim aylardır hayalini kurduğum ama bir türlü yiyemediğim tatlı. Yiyememe sebebim; fırsat olmadı, fırsatım olduğunda da diyet diye tutturdum. Yiyemedim bir türlü. Ama üzgünüm, bu sana kızmicam anlamına gelmiyor. Kız diyette cheesecake yenir mi, Allah iyiliğini versin. Daha hafif bir şeyler yok muydu yediğin yerde.

evet yavaş yavaş toplanıcaz inşallah canım...hele bi eksi puan alsınlar bak nasıl yazıyolar her gün...

Hah evt, ben de onu soracaktım, günler nerden bölünüyor diye. Bilgi verdiğin iyi olmuş kaptancım. Tekrar hoşgeldin diyorum, sefalar getirdin.

Dediğim gibi dün eve geldiğim gibi bayılmışım, o sebepten bir şey yazamadım. :26: Bir de üstüne regl olmuşum dün. Ama tartım bu sabah beni hala 76.3 olarak tartıyordu.

ben gene geldiiim. kaptancığım yaa bugün fazladan yazdıklarımız ertesigüne transfer olmazmı??(kayseriliyiz ya bir yerden pazarlık bulcaz işte:))
koltukları kanepeleri sandalyeleri sildim. gözüm halılarda ama oğluş uyuyor bende biraz yoruldum azcıkmola. geçenlerde camları silmiştim bugünde perdeleri yıkıyorum. zavallı makina. sizde ne var ne yok

oyy kızlar büyük bi kaza atlattım...
çamaşır makinasını boşaltırken yukardan abajur düştü gevşemiş galiba...
1 adım solda olasaydım kesin kafama düşerdi:111:

pazarlık yapma bak günde 10 mesaja çıkarırım...

sorun olmaz inşallah canım... kaç yaşında kızın...

ben gene geldiiim. kaptancığım yaa bugün fazladan yazdıklarımız ertesigüne transfer olmazmı??(kayseriliyiz ya bir yerden pazarlık bulcaz işte:))

Amanınn! Görünmez kaza dediklerinden. Çok geçmiş olsun kaptanım.

pazarlık yapma bak günde 10 mesaja çıkarırım...

Böyle üyelere böyle kaptan. Süpersin kaptan ya.

Bu arada ben aklımdaki 3 özel hastaneyi de aradım. Fiyatlar uçmuş anacım. Onlara vereceğime o parayı gider spora yazılır, üzerine bir kursa daha kaydolurum ay. Bir de kilo verdirme programı olarak en fazla söyleyen 5 dedi. O kiloyu fakültedeki de verdirir zaten bana inş. :112: Yani fakültedekini kendi düşünceme ikna etmeye uğraşıcam sonuç olarak. Bir gün sabah erken kalkabilirsem giderim.

sabah:2 yumurtadan omlet
10zeytin
peynir-çökelek
süt
3 kayısı
10 fındık
öğlen:1 kase mercimek çorbası
5 çatal makarna-yoğurtlu
1kk tahin helvası
akşam daha yemedim,birazdan yiyeceğim....

ay kaptancım geçmiş oslun kzum görünmez kaza

birazdan pırasa yiycem hiç yiyesim yok
azda bulgur pilavı
kaptancım bu msjlar sayılmıyomu şimdi

Ben de yazayım bugünkü menümü,
Sabah, 1 kase sütle kahv. gevrek
Öğle, 1 kase çorba, 1 dilim kepekli ekmek
Ara, 1 meyveli soda
Akşam, karnıbahar ve brokoli haşlaması, 1 kaseden birazcık fazla yoğurt, 1 ortaboy fırında patates yanında maden suyu
Ara, 2 porsiyon meyveli yoğurt. (Tatlı isteğimi anca kesti :26:)

merhaba arkadaşlar!beni buraya davet eden maibeyaz arkadaşa teşekkür ederim.guruba katılınca bana yardımcı olacağını yazmış eğer olursa sevinirim.çünkü hiç diyet yapmadım ama şimdi gerçekten çok ihtiyacım var.yardımlarınızı bekliyorum:2:

Dediğim gibi dün eve geldiğim gibi bayılmışım, o sebepten bir şey yazamadım. :26: Bir de üstüne regl olmuşum dün. Ama tartım bu sabah beni hala 76.3 olarak tartıyordu.

bende nerde bu eczacımız diyorum

canım geçmiş olsun ya.
bende biraz evhamlıyım: mutfak dolabı düşer mi acaba gibi bir paranoyam var

kizim 2 yas 3 aylik cnm

kızın küçükmüş daha, neden verdin kreşe canım hiç olmazsa 3 olsa iyiydi

aramıza hoşgeldin canım
şimdiye kadar diyet yapmadın mı?? nasıl oldu bu merak biraz kendinden bahsedermisin bize

kızlar ben bugün çok koşturdum bazı resmi bürokratik işler falan vardı.
hep yürüyerek gittim ve şu kattan imza al şu kattan fotokopi çek
ve herşeyi bir günde halledicem dersen işin zordur ya bu memlekette mahfoldum öldüm
pestilim çıktı.
inşallah biraz kilodan erimişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…