canım gece uyuyamayanlara çok acıyorum ve sen üstüne alınma ama eşim yüzünden gıcık da oluyorum.ya bir pasifflora iç bişey iç
yat zıbar sabah ezanına kadar nasıl duruyosun diyorum ona :)
ama gerçekten çok zor birşey. lütfen ona bir çözüm bul en azından kilo vermen için.
diyetisyene gitmeye karar vermişsin hayırlı olsun canım.
Gittiğin zaman uğraştığını ama kilo veremediğini söylersin zaten seni bir dizi tahlile gönderebilir.
şu tiroid hormonu düzensizliği olabilir demiştim bir ara sana ama hayırlısı bakalım ne çıkacak
canım ben kuralları geçen gün güncellemiştim. arkadaşların haberi var. ama geldiğin iyi oldu sporu epey sallamıştım bu aralar. hadi başlayalım bakalım.
ezc. canım kayseride hatice diye bir diyetisyen duymuştum. özel erciyeste çalışıyordu bir aralık. ama sana tavsiyem şu. fakülteye dahiliyeye git. anlat kilo vermede sorun yaşadığını ve seni takip edecek bir diyetisyen aradığını söyle. onların iltibat halinde oldukları diyetisyenler var. birde fakülte bünyesinde de diyetisyenler var. onların verdiği listede aşağı yukarı özelle aynı. kayserideki diyetisyenleri çoğu ordaki okuldan mezun. başka bir tavsiyemde diyetisyen bölümün hocalarıda yardımcı oluyor sanırım. bizim okuldan bir arkadaş onunla zayıflamıştı. hem okul içinde olacağından görme imkanın daha çok olur. şimdilik bu kadar.
Evt, ben de netten bakmıştım da biraz, gözüme 3 yer kestirdim, biri de o Hatice Hanımdı. :112: Bakcaz bakalım, sgk nın karşılamadığını yeni öğrenmiş bulunuyorum.
kızlar merhabaaaaaben arkdşmda yatıya gitmiştim demin geldim daha eve oradan size yazamadım hasret kaldım çokk...bugün kü menümğ yazıyim
sbh:2 dilim beyaz ekmek,hellim peyniri,1 yumurta,3 ince dilim salam
öğlen:limonlu cheesecake
akşam:balık, salata, yarım dilim tam buğday ekmeği,1 yudum kola
spor olarak değil tabi ama öğlen 3 ten akşam 6ya kadar aralıksız istinye parkta mağazalara baktım şuan ölüorum bacaklarım kilomu taşımıyor artık...ve arkdşmda tartılm 1 kilo vermişim görünüyo ama tabi önceden tartıldığım dayımların tartısıydı o yüzdenmidir fark bilemicem
birde bu puanlama olayı çok güzel bence herşey daha güzel olucakk
Ayy, cheesecake!! Benim aylardır hayalini kurduğum ama bir türlü yiyemediğim tatlı.
evet yavaş yavaş toplanıcaz inşallah canım...hele bi eksi puan alsınlar bak nasıl yazıyolar her gün...
6. Takım Puan listesi
fatoş0808=10/8
maibeyaz=10
Ecz.imis=10
54tuğba=10
ikiz81=10
heidin=10
ecntrk=10/8
yst38=10/8
ipo=10
Pj_Muguet=10/8
fatoş 3
yst 4
ipo 4
ecz.imis 1 mesaj yazmış...
heidin evde olmadığını yazmış onun puanını kırmadım...
aslında yst yi de kırmıcaktım ama başka topiğe yazmış....o yüzden kırdım kusura bakmayın...
diğer arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim..
yanlışlık varsa söyleyin başım ağrıdığı için atlamış olabilirim...
bu arada puanlamayı saat sabah 5 den itibaren yapıyorum... yani gece 12 den 5e kadar ki mesajlarınız da o güne giriyor...
Hah evt, ben de onu soracaktım, günler nerden bölünüyor diye. Bilgi verdiğin iyi olmuş kaptancım. Tekrar hoşgeldin diyorum, sefalar getirdin.