Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

akşam:1 tabak pırasa yemeği(havuç ve pırasayla yaptım,bulgur pirinç koymadım)
ayran
3-4 kaşık makarna
kayısı
15 fındık

bugün koşturmaktan doğru dürüst, yemek gibi yemek yapamadım ve yiyemedim zaten
tost ve meyve yedim
akşam çayın yanında köme pestili yedim birazda.enerjiye ihtiyacım vardı galiba

aramıza hoşgeldin canım
şimdiye kadar diyet yapmadın mı?? nasıl oldu bu merak biraz kendinden bahsedermisin bize

ben 32 yaşında 1.68 boyunda ve nasıl oldu anlamadım 70 kiloyum.2 çocuk annesiyim.hamileliklerimde hep çok kilo aldım yaklaşık 30kilo ama sonrası hep verdim hiç çaba sarfetmeden.ama bu yıl 60-61 den nasıl bu kadar kilo aldım anlamadım.stres heralde kızım 1.sınıfa başladı ve çok güçlük çekiyoruz bu stres beni kilo aldırdı.eşimde dalga geçiyor çünkü çok zayıf yer yer kilo almaz.offff yani offff:2:ayyy neçok gevezelik ettim yaaaa

ay ben o 1.sınıf stresini bilirim.
allah kolaylık versin.
daha bugün okudum stres de kilo aldıran faktörlerden biriymiş

ay ben o 1.sınıf stresini bilirim.
allah kolaylık versin.
daha bugün okudum stres de kilo aldıran faktörlerden biriymiş

evet yaşadım ve bizzat gördüm.pardon geç cevap verdim hem acemilik hemde önceki yazıları okuyorum.deneyimlerden faydalanmak gerek.bu arada nerelisin?

evet yaşadım ve bizzat gördüm.pardon geç cevap verdim hem acemilik hemde önceki yazıları okuyorum.deneyimlerden faydalanmak gerek.bu arada nerelisin?

İstanbul canım
sen?
hakkaten iyi sordun bende milletin nereli olduğunu merak ediyorum.
iki kayseriden katılan arkadaşımız var diğerlerini bilmiyorum.
ikiz????

ha bir de ipo bodrum dan (ne güzel)

Son düzenleme:
gümüşhaneden.merakım yazdıklarınızı okudum köme buraya özgü bir yiyecekde gümüşhaneli olabileceğinizi düşündüm.

gümüşhaneden.merakım yazdıklarınızı okudum köme buraya özgü bir yiyecekde gümüşhaneli olabileceğinizi düşündüm.

öylemi bilmiyordum.adının köme olduğunu da yeni öğrendim.
eşim seviyor böyle şeyleri cevizli sucuk falan..:)
hadi iyi akşmalar
demin iyi akşamlar demeyi unuttum.
sonra görüşürüz

öyle canım. fiyatlar uçuk. birde belediyenin spor salonu var bayanlara özel. büyükşehirbeleiyesinin arkasında. pazartesi çarşamba cuma veya salı perşembe cumartesi şeklinde. salı ve çarşamba günleri sauna günü. içinde diyetisyenide var ama ayrı ücret istiyormuş. 40dk filan hocayla spor yapıyorsun. 15-20 aletle çalışıyorsun. fiyatıda uygundu. güzel oluyor. heleki grup gidince çok zevkli oluyor. akşam grubuna iş çıkışı bayanlar geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…