canım pırasa çekti:)
tez zamanda yapmam lazım limonlu limonlu
bugün koşturmaktan doğru dürüst, yemek gibi yemek yapamadım ve yiyemedim zaten
tost ve meyve yedim
akşam çayın yanında köme pestili yedim birazda.enerjiye ihtiyacım vardı galiba
aramıza hoşgeldin canım
şimdiye kadar diyet yapmadın mı?? nasıl oldu bu merak biraz kendinden bahsedermisin bize
ben 32 yaşında 1.68 boyunda ve nasıl oldu anlamadım 70 kiloyum.2 çocuk annesiyim.hamileliklerimde hep çok kilo aldım yaklaşık 30kilo ama sonrası hep verdim hiç çaba sarfetmeden.ama bu yıl 60-61 den nasıl bu kadar kilo aldım anlamadım.stres heralde kızım 1.sınıfa başladı ve çok güçlük çekiyoruz bu stres beni kilo aldırdı.eşimde dalga geçiyor çünkü çok zayıf yer yer kilo almaz.offff yani offff:2:ayyy neçok gevezelik ettim yaaaa
ay ben o 1.sınıf stresini bilirim.
allah kolaylık versin.
daha bugün okudum stres de kilo aldıran faktörlerden biriymiş
evet yaşadım ve bizzat gördüm.pardon geç cevap verdim hem acemilik hemde önceki yazıları okuyorum.deneyimlerden faydalanmak gerek.bu arada nerelisin?
canım ben kaçıyorum kızıma masal okuyacam.
yanımda çıldırıyo
gümüşhaneden.merakım yazdıklarınızı okudum köme buraya özgü bir yiyecekde gümüşhaneli olabileceğinizi düşündüm.
maibeyaz puanımı kracak bak şimdi ağzımdan kaçırdım.
öğün atladım
İstanbul canım
sen?
hakkaten iyi sordun bende milletin nereli olduğunu merak ediyorum.
iki kayseriden katılan arkadaşımız var diğerlerini bilmiyorum.
ikiz????
ha bir de ipo bodrum dan (ne güzel)
Bu arada ben aklımdaki 3 özel hastaneyi de aradım. Fiyatlar uçmuş anacım. Onlara vereceğime o parayı gider spora yazılır, üzerine bir kursa daha kaydolurum ay.Bir de kilo verdirme programı olarak en fazla söyleyen 5 dedi. O kiloyu fakültedeki de verdirir zaten bana inş. :112: Yani fakültedekini kendi düşünceme ikna etmeye uğraşıcam sonuç olarak. Bir gün sabah erken kalkabilirsem giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?