Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin nil. diyet konusunda bir fikir edinebildinmi. birkaç sayfa öncesinde grup kurallarını güncellemişti mai. aynı zamanda takımın kaptanıdır kendisi.
İstanbul canım
sen?
hakkaten iyi sordun bende milletin nereli olduğunu merak ediyorum.
iki kayseriden katılan arkadaşımız var diğerlerini bilmiyorum.
ikiz????

ha bir de ipo bodrum dan (ne güzel)

kız ben kocaelindeyim. ama kayserili sayılırım.

Hoşgeldin. Ben hemen kendim hakkında bilgi vereyim. 22 yaşında 1.72 boyundayım. Kayseride öğrenciyim. :112:

İşini hallettiysen değmiştir cnm yorulduğuna. :112:

canım pırasa çekti:)
tez zamanda yapmam lazım limonlu limonlu

Hiç deme ya. Ben de istedim. Haftasonu eve gidiyorum, annem ne istediğimi sorup duruyor. Buldum, söyliyim de pırasa yapsın inş. Hem de hafif olur, iyi olur. Evi hafif atlatmış olurum.

gaziantep canım....

Aa, ikizcm sen bizim oralardanmışın ya. Ben de aslen Kahramanmaraşlıyımdır. :112:

Evt cnm biliyorum. Geçen senenin sonlarında bir ay gittik hatta bir arkadaşla. Hatta bu sene de yazıldım ama talas tarafına taşındığım için bu sene, yanıma ark da bulamayınca gitmek zor geldi işin aslı. Evde yapılanlara yöneldim. Leslie filan indirdim işte. :112:

Bugün ilk günaydını ben diyeyim. Hazır uyanıkken.
GÜNAYDIN ÇOK SEVGİLİ, PEK SEVGİLİ, CANNIM GRUP ARKADAŞLARIM. BOL HAREKETLİ AZ KALORİLİ MUTLU HUZURLU GÜNLER HEPİNİZE.

mai gecmis olsun cnm allah korumus

kizim 2 yas 3 aylik cnm

sağol canım... kızın çok küçükmüş neden verdin kreşe çalışıyor musun...

canım zaten fakültedekiler bence daha iyi... ben özele gittim dünyanın parasını verdim ama hiç faydasını görmedim...

sabah:2 yumurtadan omlet
10zeytin
peynir-çökelek
süt
3 kayısı
10 fındık
öğlen:1 kase mercimek çorbası
5 çatal makarna-yoğurtlu
1kk tahin helvası
akşam daha yemedim,birazdan yiyeceğim....

canım kahvaltıda 10 zeytin ve 10 fındık çok değil mi... canan hanım mı diyo bunu..
ikisi de yağ sonuçta yani fazla değil mi...

ay kaptancım geçmiş oslun kzum görünmez kaza

birazdan pırasa yiycem hiç yiyesim yok
azda bulgur pilavı
kaptancım bu msjlar sayılmıyomu şimdi

sağol canım... tabikide yazdığınız bütün mesajlar sayılıyor neden sayılmasın...
ya ben senin takımda ne kadar kalmak istediğinin farkındayım... ama hem bu kadar kalmak isteyip hem az katılımın olmasına kızıyorum sadece...
zamanla aşıcaz inşallah bakalım...

hoşgeldin canım aramıza...
yst demiş zaten geçmişte kurallarımız var okumuşsundur...
onun dışında her gün buraya menünü yaz 1 hafta boyunca beslenme düzenini takip edelim... sonra yanlışlarını yapman ve yapmaman gerekenleri buluruz...
acele etme... ben 1 yılda verdim bütün kilolarımı nerdeyse... yavaş yavaş gidecek inşallah hepsi...

canım pırasa çekti:)
tez zamanda yapmam lazım limonlu limonlu

ayy ben de bayılırımmm pırasaya...
yarın pazara gidicem alıp geleyim...

maibeyaz puanımı kracak bak şimdi ağzımdan kaçırdım.
öğün atladım
yok öğün atlayınca puan kırmıyorum...
mümkün olduğunca öğün atlamamanızı istiyorum...
ne kadar çok yersek o kadar hızlı kilo veriyoruz biliyosunuz...
tabi yemekten kastım kalorisiz şeyler..

aynı benim eşim de çok zayıf... 172 boyu 60 kilo...
rabbim ne güzel okul günlerini göstermiş neden bu kadar stres yaptın... rahat ol canım herşey zamanla olur gider...

ben de 24 yaşındayım 2 bebeğim var Allah bağışlasın...ben hamileliklerimde fazla kilo almadım... ilk doğumdan çıktıktan sonra 55 kiloydum... zaten hemen hamile kaldım 7 aylık doğum yaptım hiç kilo almadım kendime... yine 55 le çıktım doğumdan..
sonra hastalandım... hiç adetim kesilmez oldu ilaç kullanmaya başladım 4 ayda tam 10 kilo aldım... daha sonra 3 kilo daha aldım...
18 ayın sonunda kanamalarım kesildi vücudum normale döndü... denediğim türlü diyetlerin sonunda dukan diyetiyle tanıştım... 60 la başladım dukana... çok kısa sürede 52 e düştüm...
sana tavsiyem gidebilirsen diyetisyene git... ama imkanım yok gidemem dersen karatay veya dukan diyetlerini incele hangisi kafana yatarsa onlardan birini yaparsın...
biz sana istediğiniz her konuda destek bildiğimiz her konuda yardımcı olmaya çalışırız canım...
zamanla daha ayrıntılı konuşuruz... tekrar hoşgeldin aramıza....
bu arada ben senden fazla gevezelik ettim... biz geveze arkadaş arıyoruz zaten

İstanbul canım
sen?
hakkaten iyi sordun bende milletin nereli olduğunu merak ediyorum.
iki kayseriden katılan arkadaşımız var diğerlerini bilmiyorum.
ikiz????

ha bir de ipo bodrum dan (ne güzel)

ben burdur doğumluyum.. aslen Ispartalıyım şu an konyadayım...
valla ipo ne düşünüyor bilmiyorum ama bodrum bence yaşanacak yer değil...
gidip tatil yapıp geleceksin... her şey ateş pahası...
fazla nem var bide... beni çok rahatsız etti kış olmasına rağmen...

3 öğünmü yemek lazım..ama karatayda 2 öğünde yapabiliyoruz...:18:b
en bazen 2 öğün yapıyorum..

yok canım belli bi diyete bağlı değilsen 6 öğün yenmesiini istiyorum ben...
3 ara 3 ana öğün...
bir de mutlaka bitki çayları içilmesi taraftarıyım...

Son düzenleyen: Moderatör:
dünkü menüm
sabah 1 yumurta yarım kaşık yağla yapılmış omlet
ara yarım nar
öğle ekmek arası peynir
ara 10 kuru üzüm
akşam 5 kaşık pilav 4 kaşık bezelye
az tavuk sote

3 bardak yeşil çay
500 adım stepper

cnm malesef her sey istegimiz gibi olmuyor bi hafta sonra iki hafta tatilvar burda hiristiyanlarin bayrami alissin diye bu aydan itibaren baslattik ve ben martta ise baslicam , birde almanca ögrenmesi gerekiyo o yüzden gerekliydi
akşam:1 tabak pırasa yemeği(havuç ve pırasayla yaptım,bulgur pirinç koymadım)
ayran
3-4 kaşık makarna
kayısı
15 fındık
cnm benimde menümde pirasa vardi pek isteyerek yemedim ama iste yedim gitti
Bugün ilk günaydını ben diyeyim. Hazır uyanıkken.
GÜNAYDIN ÇOK SEVGİLİ, PEK SEVGİLİ, CANNIM GRUP ARKADAŞLARIM. BOL HAREKETLİ AZ KALORİLİ MUTLU HUZURLU GÜNLER HEPİNİZE.

Günaydın canlarım....

günaydin canlarim

benim simdi kres icin hazirlanmam lazim kizimi bugün icin 45 dk birakicam o zamandada yürüyüs yapmayi düsümüyordum ama hava cok soguk bakalim cok üsümessem yapmak istiyorum

6. Takım Puan listesi

fatoş0808=10/8/6
maibeyaz=10
Ecz.imis=10
54tuğba=10/
ikiz81=10
heidin=10
ecntrk=10/8/6
yst38=10/8
ipo=10/8
Pj_Muguet=10/8/6

06/12/2011 yoklaması
54 tuğba 3 mesaj yazmış
fatoş 2 mesaj yazmış...
ipo yok
PJ_Muguet 2 gündür yok
ecntrk yok

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]

[td]İsim[/td]
[td]Pazartesi[/td]
[td]Salı[/td]
[td]Çarşamba[/td]
[td]Perşembe[/td]
[td]Cuma[/td]
[td]Cumartesi[/td]
[td]Pazar[/td][/tr]
[tr]
[td]fatoş0808[/td]
[td]1sy=10[/td]
[td]Y=10[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]maibeyaz[/td]
[td]400stppr=8[/td]
[td]500stppr=10[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ecz.imis[/td]
[td][/td]
[td]Y=10[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]54tuğba[/td]
[td]plts=10 yrm.sy=5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ikiz81[/td]
[td]2sy=20mkk=10[/td]
[td]1sy=10[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]heidin[/td]
[td]1sy=10[/td]
[td]Y=10[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecntrk[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yst38[/td]
[td][/td]
[td]plts=10[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ipo[/td]
[td]y=10[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pj_Muguet[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nil2908[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar bu spor tablosu... unuttuğum varsa söyleyin...
sy= saat yürüyüş demek yani 1sy=1 saat yürüyüş
y zaman bildirmeyenler için yürüyüş
mkk mekik
plts plates

UZUN KIŞ GECELERİ İÇİN SAĞLIKLI ABUR CUBUR ÖNERİLERİ

Tatlı grubundan ayva veya elma tatlısı gibi az şekerli olanları tercih edin

Hazır gıda ve abur cuburlar yerine, ev yapımı az yağlı kekler, az yağlı süt ile meyve karışımları, taze meyve ile yoğurt karışımları, yağsız patlamış mısır, kuru meyveli gevrekler, meyve tatlıları, 5-6 tane kestane ve taze meyve suyu gibi gıdaları tercih etmeliyiz.

Az yağlı meyveli yoğurtlar, diyet süt ile beraber kuru meyveli tahıllı ürünler, kuru meyveler, az şekerli meyve tatlıları, yağsız sütün içine tarçın ve bal katarak hazırlanmış içeceklerin tercih edilmesi; kilo almamızı engelliyeceği gibi atıştırma isteğimizi de yatıştırır.

Haftada 2 gün 1 su bardağı boza ya da salep tüketebilirsiniz

Asitli ve kolalı içecekler yerine taze sıkılmış meyve suları, sade soda, meyve çayları, ayran, süt ve su tüketiminin artırılması kalsiyum ve vitamin almamızı sağlarken, sıvı tüketimine de artırmış olur.

Kuruyemiş grubu içerisindeki Omega 3 yönünden zengin olan 5-6 kavrulmamış fındık, kavrulmamış badem veya 2 tam ceviz tüketilebilir. Yağ içeri ve kalorisi diğer kuruyemişlere nazaran en az olan beyaz veya sarı leblebiden 1 -2 çay bardağı tüketilebilir.

Kuru yemiş yerine yağsız patlatılmış 1 su bardağı mısır veya en fazla 5 kestane tüketilebilir.

kız ben kocaelindeyim. ama kayserili sayılırım.

belli belli, kayseri de ne var senden soruluyor

kız maş. sende bayağı boy varmış. birde "yok şöyle yağlıyım şöyle pörtlüyo" falan bayağı batırıyosun kendini allah iyiliğini versin

...

canım kahvaltıda 10 zeytin ve 10 fındık çok değil mi... canan hanım mı diyo bunu..
ikisi de yağ sonuçta yani fazla değil mi...

...

ben de 3-5 zeytini geçmiyorum yağlı diye

anladım canım çalışıyorsun yani
haklısın bir de dil öğrenmesi çok önemli

nerde bu kızlar yahu bunlar sanırım gevezelik etmeyi pek sevmiyor
yada işleri çıktı

emeğin için teşekkürler canım

günaydın kızlar
dün o kadar koşturdum ama tartıda 100 gr dan fazla fark olmadı ya.
hayalkırıklığı oldu biraz.
neyse zaten bir miktar vermiştim.
son iki gün

canımkaratay diyetinde günde 1 çay bardağı ceviz-fındık-badem-fıstık yiyorsun.onlarda omega-3 var,zayıflamaya yardımcı...birde 10-15 zeytin yenecek..diyer diyetlerde zeytin yok,çünkü diğer diyetler yurtdışından alıntı ve yurt dışında zeytin yok..ama bizim ülkemiz zeytin cenneti..
birde bizim diyette ara öğün yok...2 veyahut 3 öğün yapıyoruz,bu konuda size uyamam...

eellerine sağlık canım..........

ama leblebi-mısır ve kestanede karbonhidrat fazla fındık,fıstık,badem,ceviz daha tercih edilmeli.......
bakın karatay diyetini harfiyen bozmadan uyan bir arkadaşımız 6 ayda 36-37 kilo verdi ve hala devam ediyor.günde 1 çaybardağı kuruyemiş,15 zeytin tüketiyor....benim arada kaçamaklarımdan dolayı takıldım......

birde ayın durumunun zayıflamamıza yardımcı olduğu biliyormusunuz....mesela şuan ay büyümede ve kilo vermemiz çok zor.ayın 10undan sonra zayıflamalar kolaylaşacak...ben iki aydır büyüme zamanınnda kilo veremiyorum.sonra küçülme döneminde gidiyor....sitemizde bunula ilgili topic var...

günaydın millet. bugün baş boğaz vs iyi değilim yani. geçmişe baktımda geldimama aklımda pek bişi kalmadı. henüz spor yapmadım ama yapacağım. şimdilik hoşçakalım görüşürüz

hoşbuldumdaha araştırma içindeyim az çok yazılanlar aynı ama diyetisyenede gitmeyi düşünüyorum en yakın zamanda.

canım zaten fakültedekiler bence daha iyi... ben özele gittim dünyanın parasını verdim ama hiç faydasını görmedim...

biz geveze arkadaş arıyoruz zaten

Özel biraz daha kişisel isteğe bağlı olarak prosedürden daha hızlı kilo verdirir mi acaba diye düşünmüştüm aslında cnm da tel de söylediklerinden sonra bunu yapmayacaklarını çıkardım. Bu sabah gittim zaten fakülteye, kanımı verdim, öğleden sonra sonuçlar çıkacak ve dr beni diyetisyene yönlendirecek inş. :112:
İvett. Ne kadar doğru söyledin kaptancığım. Kesinlikle geveze arkadaş arıyoruz.

cnm benimde menümde pirasa vardi pek isteyerek yemedim ama iste yedim gitti

Bir tek sen isteyerek yememişin zaten cnm. Hepimizin canını istettin ama maş.

belli belli, kayseri de ne var senden soruluyor

kız maş. sende bayağı boy varmış. birde "yok şöyle yağlıyım şöyle pörtlüyo" falan bayağı batırıyosun kendini allah iyiliğini versin

Bayramda yst nin ailesinin yanı olarak kayseriye gittiğini yakaladım, bir daha da bırakmadım.
Canımcım benim etlerim gerçekten çok cıvık. Evt, boy var çok şükür de en de var maşş.

Vayy kaptanım, ellerine sağlık. Bir de tabloya uğraştırmışız seni. Allah başımızdan eksik etmesin ne diyim.
Bu arada kaptanım eve gelirken yarım saat yürümüş de oldum. Hemen söyleyiverim. :112:

İşte bu benim için çok yeni bir bilgi. Gerçekten mi?!

hoşbuldumdaha araştırma içindeyim az çok yazılanlar aynı ama diyetisyenede gitmeyi düşünüyorum en yakın zamanda.

Bence de kesinlikle gitmelisin. Bir ay da olsa git. Sonra kafana yatmazsa devam etmezsin. Ama genel olarak o bir ayda bile o kadar çok şey öğreniyorsun ki. :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…