Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada sabah kahvaltı yapmadım kan vereceğim için. Öğleye 1 kase yoğurt, et-mantar sote, 2 dilim ekmek kadar pide ekmek, maden suyu.

bilgiler icin cok tskler cnm

cnm ya bu karatay diyetinin etkili oldugunu cok okudum ama bunun icinde cok et varmis ve kitabi varmi sende ?

kizlar ya dün yazmistim size biraz totomu salliyayim diye kizi uyutayimda rahat rahat yapayim dedim kiz beni uyutmus da sonra oturmus babasiyla
bende kendime ceza bugün kizimi krese biraktikdan sonra 1 derecede 70 dk sallaadim totomu
bide su plates videolari cok yavas diye önceden indirdigim ve bi türlü baslayamadigim callanetics nineye baslamaya karar verdim bugünün sporunu yapinca yazarimkizlaar

cnm ya bu karatay diyetinin etkili oldugunu cok okudum ama bunun icinde cok et varmis ve kitabi varmi sende ?

canım kitabım yok,diyeti kkdan takip edip,uyguluyorum .arkadaşlar sağolsun yardımcı oluyorlar...
hayır et fazla değil,protein ağırlıklı oda sadece ette yok....nohut,fasulye,mercimek vs....de var.menüyü kendimiz hazırlıyoruz zaten,liste bağımlılığı yok...

cnm ben biraz intten baktim örnek menülere bi haftalik falandi hep et vardi menülerde be et yemiyorum diye daha fazla arastirmamistim ama bide kk dakine bakayim nasil bi seymis

birde fazla proteinin böbreklere zarar verdigini okumustum :26:bi bilgin varmi acaba

ya canım fazla protein zaralıda sadece protein almıyoruz ki...sebzede yiyoruz...nohut,fasulye,mercimek,et,tavuk,balığı menülerimize takviye yapıyoruz..tamamen onları yemiyoruz...çünkü onlar tok tutuyor...kkdaki karatay topiğini incele istersen..ilk sayfadaki menüye kimse tamamen uymuyor..bence o çok fazla...yasaklar var onları yemiyoruz..yoksa herşey yeniyor...

kızlarr demin yazdım off pc takıldıı hepsi gitti ne kadarda uzun yazmıştım yaa sinir oldumm geçen gün arkdşmdan dönüp buraya yazdıktan sonra bir baktım internetm kesildi meğerse ödemeyi unutmuşum anca bugün yatırabildim...dünde dayımlarda tartıldım gerçektende 93,3 olmuşum ilaçların sayesinde çnkü acayip yiyorum ( sizinde gördüğünüz üzree )

birde dün bağdat caddesinde aralıksız 30 dk yürüdüm puan olarak dönermi bana acabaaa

dün ne aldımmmm onu anlatıcam size şimdiiiiiiii...diyetimi düzgün takip edebilmek için 2012 ajandası arıodum o sırada birde ne göriyim dilara koçak'ın 2012 zayıflatan ajandası....hemen aldımmm çnkü normalde ben sıradan bir ajanda alıp içini diyet bölümlerine çeviriodum bu önüme hazır geldii... belki içinizde bilen vardır o ajandayı meğersem 6 senedir çıkıomuş dha sonrada hatrladım ben geçen senede görmüştüm ama 40 tlydi şimdi ise 25 tl yapmışlar ve içi harikaa...bir sürü bilgiler tablolar çizelgeler kalori cetvelleri...hergünün altında duygusal durumunu belirtmek için satırlar sıvı tüketimi için ve egzersiz için satırları var her hafta sonu pazar günü haftalık rapor yazmak için çok güzel bir tablo ve haftaya hedefini belirlemek için bir bölüm var...ve her ay 4 sayfalık bir konuyu ele alıyor...yani ben çok çok mutluyum o ajandayı aldığım için allah karşıma çıkardığı içinde ona şükrediyorum içinizde almayan varsa bence alsın harika birşeyyyyyy yaaa hemen ocak olsada kullanmaya başlasamm diorum...deminde gittim ona rengarenk kalemler aldımm...

aa birde içinde stickerlar var alışveriş arabası,yıldız,spor yaptım,dinleniyorum,pişmanım...gibi onlarıda işte ihtiyacınıza göre sayfalara yapıştırıosunuz....yani diyeti benim için eğlenceli bir hale dönüştürüyorr

ipo canım bencede çok eğlenceliymiş. ben onlarla oynamaktan bişey yememki :))
valla bugün hiç tadım yok 5 mesaj uğruna geliyorum inanın.

canım bende çok merak ettim ve aldım kitabı(karatayı) kadın diyorki et ve et ürünlerinin lahananın ve daha birçok şeyin glisemik indeksi düşük. ana öğün yapın doyduğunuzu hissettiğiniz ana kadar yiyin(çatlayana kadar değil). ara öğün yapmayın. öğünlerde yağ ile şekeri birlikte tüketmeyin. bu besinin diyek yağa dönüşmesine sebeb oluyor. yemek yedin hemen arkasına meyve yeme diyor. akşam 8den sonra hiçbirşey yeme. eğer çok açsan ayran tüketebilirsin. bence çalışan insanlar için uygun bir diyet. herkes herzaman yemek taşıyamaz yanında. ekmek ve hamur işlerini tüketmeyin ordan alacağınız vitaminleri başka besinlerden alın diyor. karatay topiğinde arkadaşın biri 3 ayda 12 kilo verdi. her 15günde serbest öğün belirledi. o zamanlarda güne denk getirdi mesela. veya kutlama oturma doğum günü vs şeklinde ayarladı.

ipo canım bencede çok eğlenceliymiş. ben onlarla oynamaktan bişey yememki :))
valla bugün hiç tadım yok 5 mesaj uğruna geliyorum inanın.

cnm geçmiş olsunn çok...bende normalde hiç grip olmam hep diyet yaparken grip olurum sanırım vücudum güçsüz kalıyor o yüzden...birde birşeye çok üzülüp veya sinirlenirsem grip olurum psikolojik

bu arada dün akşam şu lahana diyeti lahana çorbası falan filan onu araştırdım. bilgisi olan varmı acaba?

bu arada dün akşam şu lahana diyeti lahana çorbası falan filan onu araştırdım. bilgisi olan varmı acaba?

canım ben 4 yıl önce yaptım onu..çorba inan çok iğrenç oluyor..ama çok ağır bir diyet..ilk birkaç gün çorba yiyorsun zaten..ama çorba okadar kötükü yiyemiyorsun..ben 10 günde 4 kilo vermiştim..sonra 1 aydan sonrada lahana suyu falan içeye devam etim..18 kilo vermiştim..hamileliğe kadarda hiç almamıştım.....şimdi lahana kullanmıyorum çünkü emziriyorum..süte geçip oğlumuda zayıflatır diye..

cnm geçmiş olsunn çok...bende normalde hiç grip olmam hep diyet yaparken grip olurum sanırım vücudum güçsüz kalıyor o yüzden...birde birşeye çok üzülüp veya sinirlenirsem grip olurum psikolojik

canım evden çok çıkmıyorumda sanırım kocacığımdan aldım. o içerde hasta yatıyor. anneler hasta olmaz o yüzden ben burda oğluşla oturuyorum

canım oğlunu zayıflatmazda gaz yapar kullanma. benim oğlum eskisi kadar sık emmiyor. bende o yüzden farklı diyetlere göz atıyorum.

galiba bu doğru canım.
ay büyürken uyuyamam diye film çıkmış ya, bende ay büyürken kilo veremem galiba

kizlar ya dün yazmistim size biraz totomu salliyayim diye :

bu ne oluyor canımhangi spor anlamadım

yst canım geçmiş olsun.senin avatardaki senin oğluşmu ne alem bir poz vermiş öyle maşallah

Son düzenleme:
bazen herşeyi bir kenara atıp deli gibi yemek yiyesiniz gelir ya
bu durum da ay dede yüzünden olabilir mi acaba

benim bugünki menüm
sabah: kepekli sandviç(domates peynir salatalık) ve çay
arada:yarım muz
öğle: bir küçük dilim pizza sonra kahve
akşam:galiba biber dolması yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…