kızlar çok sıkılyorum bazen canıma tak diyo
neden ben diyorum etrafıma bakıyorum benim gibi kimse yok allahım cezamı bu diyorum ödül değil malum kendimi bildim bileli çekmediğim kalmadı şu kilodan bazan yaşamak istemiyorum halbuki ben diyete 157 kilo ile başladım şuan 127 30 kilo verdim10 şubattan bu yana...of bilmiyom abzan çok bunalıyorum
neden ben diyorum etrafıma bakıyorum benim gibi kimse yok allahım cezamı bu diyorum ödül değil malum kendimi bildim bileli çekmediğim kalmadı şu kilodan bazan yaşamak istemiyorum halbuki ben diyete 157 kilo ile başladım şuan 127 30 kilo verdim10 şubattan bu yana...of bilmiyom abzan çok bunalıyorum
kizlar ya dün yazmistim size biraz totomu salliyayim diye kizi uyutayimda rahat rahat yapayim dedim kiz beni uyutmus da sonra oturmusbabasiyla
bende kendime ceza bugün kizimi krese biraktikdan sonra 1 derecede 70 dk sallaadim totomu
bide su plates videolari cok yavas diye önceden indirdigim ve bi türlü baslayamadigim callanetics nineye baslamaya karar verdim bugünün sporunu yapinca yazarimkizlaar
kızlarr demin yazdım off pc takıldıı hepsi gitti ne kadarda uzun yazmıştım yaa sinir oldummgeçen gün arkdşmdan dönüp buraya yazdıktan sonra bir baktım internetm kesildi meğerse ödemeyi unutmuşum anca bugün yatırabildim...dünde dayımlarda tartıldım gerçektende 93,3 olmuşum ilaçların sayesinde çnkü acayip yiyorum ( sizinde gördüğünüz üzree )
birde dün bağdat caddesinde aralıksız 30 dk yürüdüm puan olarak dönermi bana acabaaa
dün ne aldımmmm onu anlatıcam size şimdiiiiiiii...diyetimi düzgün takip edebilmek için 2012 ajandası arıodum o sırada birde ne göriyim dilara koçak'ın 2012 zayıflatan ajandası....hemen aldımmm çnkü normalde ben sıradan bir ajanda alıp içini diyet bölümlerine çeviriodum bu önüme hazır geldii...belki içinizde bilen vardır o ajandayı meğersem 6 senedir çıkıomuş dha sonrada hatrladım ben geçen senede görmüştüm ama 40 tlydi şimdi ise 25 tl yapmışlar ve içi harikaa...bir sürü bilgiler tablolar çizelgeler kalori cetvelleri...hergünün altında duygusal durumunu belirtmek için satırlar sıvı tüketimi için ve egzersiz için satırları var her hafta sonu pazar günü haftalık rapor yazmak için çok güzel bir tablo ve haftaya hedefini belirlemek için bir bölüm var...ve her ay 4 sayfalık bir konuyu ele alıyor...yani ben çok çok mutluyum o ajandayı aldığım için allah karşıma çıkardığı içinde ona şükrediyorum içinizde almayan varsa bence alsın harika birşeyyyyyy yaaa hemen ocak olsada kullanmaya başlasamm diorum...deminde gittim ona rengarenk kalemler aldımm...
aa birde içinde stickerlar var alışveriş arabası,yıldız,spor yaptım,dinleniyorum,pişmanım...gibi onlarıda işte ihtiyacınıza göre sayfalara yapıştırıosunuz....yani diyeti benim için eğlenceli bir hale dönüştürüyorr
ipo canım bencede çok eğlenceliymiş. ben onlarla oynamaktan bişey yememki :))
valla bugün hiç tadım yok 5 mesaj uğruna geliyorum inanın.
canım ben 4 yıl önce yaptım onu..çorba inan çok iğrenç oluyor..ama çok ağır bir diyet..ilk birkaç gün çorba yiyorsun zaten..ama çorba okadar kötükü yiyemiyorsun..ben 10 günde 4 kilo vermiştim.. sonra 1 aydan sonrada lahana suyu falan içeye devam etim..18 kilo vermiştim..hamileliğe kadarda hiç almamıştım.....şimdi lahana kullanmıyorum çünkü emziriyorum..süte geçip oğlumuda zayıflatır diye..
bugünkü menümü yazayım
sabah peynir ekmek domates
çay
aynı yani
öğlene
çorba
pırasa yedim
akşamda fında patates köfte yaptım ondan yiycem 2 köfte az patataes 2 kaşık pilav...çorba olabilir belki pilav yemem...
sbah 50 mekik çektim
100 step yaptım
oğlum uyuyo öle güzel yağmur yağıyoki bende mi uyusam
cnm hepimiz öyle zaman zaman bunalıyoruz bu çok normal sıkma canını hemde 30 kilo vermişken sevinmen gereken yerde bunalmana hiç gerek yok bence...benimde birgün geçmiyoki biri kilomla ilgili birşey sölemesin bende hep üzüldüğümü çaktırmamak için gülüorum evet haklısınız ama napiim amannnnnn yiyorum diyorum ...ama beraberce bu kiloları yenices ben çok güveniyorum hepimize nedense hissediyorum yani...
bu arada ben hedef kilomu 70 veya 68di tam hatrlamıorum 65e çektim ...
evet canım oğluşum. çocuğum uyuyordu farkında bile değil bebğim :)yst canım geçmiş olsun.senin avatardaki senin oğluşmu ne alem bir poz vermiş öyle maşallah
Slm; maibeyaz davetin sevindirdi.
Evet şimdi anlatın bakalım ne yapmam gerekiyor bu aksam iyi bir final yaptım pizza patates kızartması bol sekerli çay vs.
İlgin icin sagol canim
Kısaca ozetliyim boyum1.58 az önce tartildim 70.9 iki gün önce 69 idim:26: bu gidişe dur demezsem 100 olacak gibiyim
Medical park'a gittim Mayıs ayında bir ayda yiyerek dört kilo verdim sonra kendi kendime devam ettim. Ramazana kadar uyutdun 64 kiloya kadar düştüm ramazandan sonra acayip bir sekilde almaya başladım. İste böyle
sabah:2yumurtadan omlet
10 zeytin
peynir
15fındık
öğlen:1tabak pırasa
yoğurt
1bardak süt
akşam:közlenmiş kırmızı biber(1adet)
1adet közlenmiş patlıcan-yoğurtlu
yarım halka tatlı
1 saat yürüyüş
yarım saat egzersiz
bitki çayı 1 kupa yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?