Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar çok sıkılyorum bazen canıma tak diyo
neden ben diyorum etrafıma bakıyorum benim gibi kimse yok allahım cezamı bu diyorum ödül değil malum kendimi bildim bileli çekmediğim kalmadı şu kilodan bazan yaşamak istemiyorum halbuki ben diyete 157 kilo ile başladım şuan 127 30 kilo verdim10 şubattan bu yana...of bilmiyom abzan çok bunalıyorum

bugünkü menümü yazayım

sabah peynir ekmek domates
çay

aynı yani
öğlene

çorba
pırasa yedim

akşamda fında patates köfte yaptım ondan yiycem 2 köfte az patataes 2 kaşık pilav...çorba olabilir belki pilav yemem...

sbah 50 mekik çektim
100 step yaptım

tek derdin kilo olsun canım keşke...
çok iyi gidiyosun Allahın izniyle en geç 6 aya çok büyük farklar yaratacaksın..
30 kilo kolay değil tabi... ama sık dişini canım... sabır acı meyvesi tatlı...

cnm hepimiz öyle zaman zaman bunalıyoruz bu çok normal sıkma canını hemde 30 kilo vermişken sevinmen gereken yerde bunalmana hiç gerek yok bence...benimde birgün geçmiyoki biri kilomla ilgili birşey sölemesin bende hep üzüldüğümü çaktırmamak için gülüorum evet haklısınız ama napiim amannnnnn yiyorum diyorum ...ama beraberce bu kiloları yenices ben çok güveniyorum hepimize nedense hissediyorum yani...

bu arada bende menümü yazıyim gerçi daha akşam yemeğimi yemedim ama hemen hemen belii

sabah: biraz peynir,1 yumurta,2 yeşil zeytin,yarım dilim tam buğday ekmek

ara:1 baklava

öğlen:ıspanak,2 kaşık yoğurt,yarım dilim tam buğday ekmeği

ara:1 baklava

akşam:makarna ve sarımsaklı yoğurt,çoban salata

gece: lipton kayısılı form çay

spor:malesef yapamadım :44: :18: bodruma bir dönsemmmmmmmmm

Evt ben de dün gece forumda dolaşırken gördüm callanetics i. Epey işe yarar yorumlar almış. Netten indirebilir miyim diye bir bakim dedim ama yüzeysel bakmada çarpmadı gözüme bi şey. Ben de ayrıntıyla uğraşamadım gece gece. :112: Cnm sen yap da bize sonuçlarını, görüşlerini bildirirsin inş di mi?

Ayy o süper bir şeymiş ya. Ben de istiyoruuumm. Ama kayseri de yoktur kii. İnternette falan var mıdır ona bakmak lazım.

ipo canım bencede çok eğlenceliymiş. ben onlarla oynamaktan bişey yememki :))
valla bugün hiç tadım yok 5 mesaj uğruna geliyorum inanın.

Demek ki neymiş? Kaptanımızın puan uygulaması çok doğru ve işe yarar bir uygulamaymış.

Hmm, 10 günde 4 kilo. Cazip.

Fatoşum haklısın bunalmakta. 30 kilo vermişin, boru mu! Ama daha da vereceksin inş. Vericez inş hep birlikte.

Ki bu listeyle vermemen işten bile değil bence.

oğlum uyuyo öle güzel yağmur yağıyoki bende mi uyusam

Ayy canım dışarda yağmur yağıyorken evimde(memleketimde) cama vuran damlaları izlemek istedi. Hani o yağmurun o soğuğun evin içindeki sıcakla birleştiğinde duyduğunuz bir koku vardır ya. Huzurun kokusu. Onu duyumsamak istedim. Off, ben evimi özledim ya. Evimde yaşamayı özledim. :105:
Bugüne de çok şükür tabii. Burda da bir evim var. Yarın 2 günlüğüne de olsa memleketime de gidiyorum. Ama yerini tutmuyor işte.
Ay siz bana bakmayın kızlar. Mens dönemindeyim ya. Duygular tavan yaptı yine.

Ay evt, işin en gıcık kısmı o. Gelen giden laf vurur. Öyle bir noktaya gelirsin ki laf vurmayanın söylediği de acıtır. Sen işi espriye vurup savunmaya geçtikçe millet senin bu durumu takmadığını sanır, vurulan lafların dozajı artar vs vs. Iyy, bitsin artık bu çile ya. çekemeyiz bile bile. Ne kadar ağlasak da zırlasak da boş. Son mısrayı çeviremedim.

bu arada ben hedef kilomu 70 veya 68di tam hatrlamıorum 65e çektim ...

Daha çekilir o ipocum, ben senden 60 bekliyorum işin aslı. Ben de başladığımda 62 ydi hedef kilom. Yani hala öncelikli hedeflerim arasında tabii ki ama asıl hedefim önce 58 e sonra da 56 ya düştü.

yst canım geçmiş olsun.senin avatardaki senin oğluşmu ne alem bir poz vermiş öyle maşallah
evet canım oğluşum. çocuğum uyuyordu farkında bile değil bebğim :)

canım yol uzun olunca sıkılmalar normal. ve maininde dediği gibi tek sorunun kilo olsun. allah başka sıkıntı vermesin canım. kiloda bizim elimizde olan bişey. biraz mola vermek yada diyette değilde normal beslenme olarak düşünmen işini kolaylaştırır gibi geliyor. sen ne dersin. bu arada sen diyetisyene gidiyormusun. nasıl planlıyorsun diyetini.

Bu arada öğleden sonra bir arkadaşın doğum günü vardı. İnce bir dilim yaş pastayla yarım bardak kola içtim. Bu sebepten akşam yemeğini de es geçtim. :112: Ve şu anda da canım sudan başka bir şey istemiyor.
Bu arada bu akşam eve geldiğimde midem full dolu olmasına , üzerimde tüm günün ağırlığı olmasına karşın tartı beni 76.4 tarttı. Sevindim.

Slm; maibeyaz davetin sevindirdi.
Evet şimdi anlatın bakalım ne yapmam gerekiyor bu aksam iyi bir final yaptım pizza patates kızartması bol sekerli çay vs.

Öğleden sonra diyetisyene de gittim. Ve sinir oldumm. Kadın sağolsun beni tartma zahmetinde bile bulunmadı. Girdim, kilomu sordu. 76-77 arası dedim. Yanındaki hazır yazılı diyetlerden birini çekti verdi. Bu kadar. Tmm, özeldeki kadar ilgi alaka beklemiyordum ama bu kadarını da beklemiyordum. Verdiği liste zaten bende olan bir liste, geçen sene de başka bir diyetisyen aynısını vermişti. Hatta önceki bana daha uygundu çünkü kadın hazırlarken benim tüketmekten hoşlandığım besinlere ağırlık vererek hazırlamıştı. Bu hoop yanındaki hazır desteden bir tane verdi bitirdi işi. Ne kontrole gel dedi, ne başka bir şey. Ay çok sinir oldum ya. Günüm boşa gitti resmen.
Aslında hem grubun, internetin sayesinde hem de dediğim gibi önceki diyetisyenim sayesinde kendi kendime besinleri oranlı paylaştırarak bir diyet oluştabilecek durumdayım zaten. Ama %100 doğru olur ama % 80. Benim için aynı kapı. Tek istediğim üzerimde beni şok diyetlerden, hızlı kilo verdiren bantlardan falan uzak tutacak bir kontrol oluşması ve şu yağ oranı falan ıvır zıvırlarının düzenli olarak ölçülmesiydi. O da fos çıktı.

Slm; maibeyaz davetin sevindirdi.
Evet şimdi anlatın bakalım ne yapmam gerekiyor bu aksam iyi bir final yaptım pizza patates kızartması bol sekerli çay vs.

Hoşgeldiinn. Umarım finalinden keyif almışsındır çünkü uzun bir müddet hamurişi-kızartma türleri hayal olarak kalacak. Yani en azından öyle olması gerekiyor.
Önce sen anlat istersen, kaç kilosun, boyun kaç, hedef kilon kaç, öncesinde diyet tecrüben var mı vs vs işte.

İlgin icin sagol canim
Kısaca ozetliyim boyum1.58 az önce tartildim 70.9 iki gün önce 69 idim :26: bu gidişe dur demezsem 100 olacak gibiyim
Medical park'a gittim Mayıs ayında bir ayda yiyerek dört kilo verdim sonra kendi kendime devam ettim. Ramazana kadar uyutdun 64 kiloya kadar düştüm ramazandan sonra acayip bir sekilde almaya başladım. İste böyle

sabah:2yumurtadan omlet
10 zeytin
peynir
15fındık
öğlen:1tabak pırasa
yoğurt
1bardak süt
akşam:közlenmiş kırmızı biber(1adet)
1adet közlenmiş patlıcan-yoğurtlu
yarım halka tatlı
1 saat yürüyüş
yarım saat egzersiz
bitki çayı 1 kupa yeşilçay

Ben de yaz mağdurlarındanım. 7 kilo alıp dönmüştüm okula. :S Ama burda hep birlikte vercez inş. :13: Eskiyi inceledin mi bilmiyorum ama sanırım 7-8 sayfa öncesinde kaptanımızın grupla ilgili kuralları vardı, onlara bir göz at derim. :112:

Cnm maşaallah ne güzel egzersiz yapıyorsun. Keşke bu kadar tembel olmasam bende. Sabah eve dönerken yürüyünce yarım saatlik yürüyüşümü yapmış oldum. Öğleden sonra da 30-60 dk arası yürümek durumunda kalırım diye düşünüyordum ama olmadı. Vakit kısıtlığı dolayısıyla otobüse bindim.

Kızlar ben kaçar. Yarın sunumum var. Artık slaytları hazırlasam fena olmayacak. Sonrasında da eve gidiyorum inş kaptanım. Anca gece annemleri uyutunca gelebilirim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…