Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımcım ya, keşke bunu dün gece yazabilseymişin. D&R ın sitesinde varmış. Hem de 18.49 tl ya. Daha da dün gece d&r dan bir şeyler istedim. Ne güzel onlarla birlikte geliverirdi. Kısmet artık.

Sagol da kurallar sayfasını bulamadım bide onu söyleyip gitsen:)

Tabii ki cnm, bakayım hemen. :112:

Bulamamakta haklıymışın cnm. Benim sana 7-8 sayfa dediğim 15-16 sayfaymış çünkü. Çabuk geçmiş günler.

Bir de spor için puanlaması var kaptanımızın cnm. 2 gündür uygulamada. :112:

Canımcım ya, keşke bunu dün gece yazabilseymişin. D&R ın sitesinde varmış. Hem de 18.49 tl ya. Daha da dün gece d&r dan bir şeyler istedim. Ne güzel onlarla birlikte geliverirdi. Kısmet artık.

cnm bence kesinlikle al harika birşey ben şuanda bile elimden düşüremiorum o kadar zevkli bişikii bayıldıımmmmmmmmmm

cnm bence kesinlikle al harika birşey ben şuanda bile elimden düşüremiorum o kadar zevkli bişikii bayıldıımmmmmmmmmm

Kargom yola çıkmadı daha. Belki yapabilirsem ona ekletirim. Bir deneyeyim bakalım. :112: Benim kargo ücretleriyle sorunum var da. Aynı kitabın ücretini bana 25 tl desin kargo ücretsiz desin alabilirim. Ama kitap 18 tl olup da üzerine kargo ücretini ekleyince veremiyorum o parayı. Çeşit çeşit takıntılar işte.

çok şükür bugünümüze en azından kendi işimziiz kendimiz görüyoz kimseye muhtaç değiiliz şükür...
Allah başka dert vermesin ne edek

Eşim maç dinliyo ben takılıyom velet ortada dolanıyo

kızlar benim oğlan yılbaşı günü 2 yaşına gircek çok duygusalım bu günlerde..

Bende kaçtım aranıza katıldığım icin çok mutlu oldum inşallah su kilolalari vermede birbirimize destek oluruz. Rabbim başka sıkıntı vermesin. AMİN....:13::13::13::

tahamm aramıza hoşgeldin bende snin gibi yeni sayılırım ecz.imis ajandamız hayırlı olsun çok sevindim snin adınada oleyyyyyyyy :))

ecz.imis ajandamız hayırlı olsun çok sevindim snin adınada oleyyyyyyyy :))

:13::13:

Yine ben. Ama sizden ayrı kalamıyorum napayım.
Gelelim konumuza, az önce odanın önünden geçerken yine tartıldım. Vee 75.5 çıktım. Üstüste 3-4 kere tartıldım, aynı çıktı. Bayılıyorum saatten saate tartılma olayına ya, her çıkışımda gr gr azalmasını görmek süper. Hele ki son rakam böyle bir rakam olursa. Umarım geceyi iyi atlatırım. Çünkü cuma günü tartım benim tartım olmayacağı için yarınki kilomu verecektim ben bildirim için. Eğer böyle olursa ben kilo almadan atlatmış olurum haftayı inşş. Hatta vermiş bile sayılabilirim. (Kaç haftadır yüzdem eksilerde olduğu için bu gr vermelere bile sevinmeye başladım. )

Kızlar dayanamadım mesajı yazdıktan sonra tekrar gidip tartıldım. 75.5. :)) Su içecektim, içmeye elim gitmiyor şimdi tartıdaki değer artacak diye.

Son düzenleme:
herkese hayırlı geceler. fatoşum bitti maçlar kocişler döndü dünyaya :))
Slm; maibeyaz davetin sevindirdi.
Evet şimdi anlatın bakalım ne yapmam gerekiyor bu aksam iyi bir final yaptım pizza patates kızartması bol sekerli çay vs.
valla çok zor olcak gibi senin diyete başlaman. neye veda ediyorsun. daha başlarken kaybetmişin. öyle ön hazırlıkla olmuyo bu iş. baladım diyeceksin ve olacak. aramıza hoşgeldin. afiyet şeker olsun.
valla canım fakültede öyle. o istediğini her özel bile yapmıyor. benim burda gittiğim ilk özel diyetisyen yapmamıştı.
o tatlıda nesi hııı seni seni. gayet güzel gidiyorsun maşallah.

yaa o ajandadan bende istiyoruuuummmm.... o tartılma işi hastalık valla bende de var. ama kociş kızcak diye tartılamıyorum bazen gizli gizli :))

galiba bu doğru canım.
ay büyürken uyuyamam diye film çıkmış ya, bende ay büyürken kilo veremem galiba

bu ne oluyor canımhangi spor anlamadım

slm kizlar
totomu(sporumu yaptimda) salladim geldim özel bi alet falan yok yürüyüs yaptim kizimi krese biraktim 70 dk yürüdüm sonrada aldim geldim havada 1 dereceyde totom dondu ama aksam kizim uyuttu beni diye dün icin yaptim o yürüyüsü

gelellimmmm bugünü sporuna

60 dk leslie

30 dk callaneticks nine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…