Kaptanın nick neydi
kızlarr demin yazdım off pc takıldıı hepsi gitti ne kadarda uzun yazmıştım yaa sinir oldummgeçen gün arkdşmdan dönüp buraya yazdıktan sonra bir baktım internetm kesildi meğerse ödemeyi unutmuşum anca bugün yatırabildim...dünde dayımlarda tartıldım gerçektende 93,3 olmuşum ilaçların sayesinde çnkü acayip yiyorum ( sizinde gördüğünüz üzree )
birde dün bağdat caddesinde aralıksız 30 dk yürüdüm puan olarak dönermi bana acabaaa
dün ne aldımmmm onu anlatıcam size şimdiiiiiiii...diyetimi düzgün takip edebilmek için 2012 ajandası arıodum o sırada birde ne göriyim dilara koçak'ın 2012 zayıflatan ajandası....hemen aldımmm çnkü normalde ben sıradan bir ajanda alıp içini diyet bölümlerine çeviriodum bu önüme hazır geldii...belki içinizde bilen vardır o ajandayı meğersem 6 senedir çıkıomuş dha sonrada hatrladım ben geçen senede görmüştüm ama 40 tlydi şimdi ise 25 tl yapmışlar ve içi harikaa...bir sürü bilgiler tablolar çizelgeler kalori cetvelleri...hergünün altında duygusal durumunu belirtmek için satırlar sıvı tüketimi için ve egzersiz için satırları var her hafta sonu pazar günü haftalık rapor yazmak için çok güzel bir tablo ve haftaya hedefini belirlemek için bir bölüm var...ve her ay 4 sayfalık bir konuyu ele alıyor...yani ben çok çok mutluyum o ajandayı aldığım için allah karşıma çıkardığı içinde ona şükrediyorum içinizde almayan varsa bence alsın harika birşeyyyyyy yaaa hemen ocak olsada kullanmaya başlasamm diorum...deminde gittim ona rengarenk kalemler aldımm...
aa birde içinde stickerlar var alışveriş arabası,yıldız,spor yaptım,dinleniyorum,pişmanım...gibi onlarıda işte ihtiyacınıza göre sayfalara yapıştırıosunuz....yani diyeti benim için eğlenceli bir hale dönüştürüyorr
Sagol da kurallar sayfasını bulamadım bide onu söyleyip gitsen:)
evet kızlar benim standart kurallarım...
1. hergün en az 5 mesaj yazılacak
2. hergün menüler paylaşılacak...
3. hergün birbirimizin menülerine yorum yapılacak
4. hergün bitki çayları ve yeşil çay içilecek
5. hergün mümkün olduğunca öğün atlamamaya çalışılacak
6. mümkün olduğunca spor yapılacak ve yazılacak
ve puan listemiz olacak...
puan listesinde neye göre puan alıp/kaybediyoruz
herkesin halihazırda 10 puanı var
en az 300 gr yada fazla verene 7 puan
haftanın birincisine 10 puan ayrıca ilk üçe girene 20 puan bonus..
kilo alan 10 puan kaybeder
2 hafta üstüste kilo alanın puanı sıfırlanır
günlük 5 mesajı olmayan 2 puan kaybeder
cuma bildirimde bulunmayan 10 puan kaybeder
ertesi güne kadar geçerli sebep göstermezse diskalifiye olur...
haftada 3 gün kaçamak yapan ceza alır artık o anki psikolojime göre ne ceza verirsem...
puanı sıfırlanan diğer hafta eksiye düşersediskalifiye olur...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kurallara uymak mecburidir uymayan 100 kilo olsun
bu arada cuma bildirimleri çok önemli... saat 10 a kadar mutlaka bildirimler bitmiş olmalı...
saat 10 a kadar giremem diyenler perşembe akşamı yapsınlar bildirimleri...
bildirim konusunda hiç affım yok geçerli mazereti olmayan diskalifiye olur bunun özellikle altını çiziyorum...
bir de spor puanlaması yapıyorduk kızlar...
hergün herkes yaptığı sporu buraya yazacak...
30 dk yürüyüş 10 puan
30 dk plates callanetics vb 10 puan
500 ve üzeri stepper 10 puan..
hergün yaptığınız sporlara göre ayrı puan vereceğim...
her hafta pazar günü puanları toplayıp haftanın sportmenini seçicem...
o hafta 1. olan takımda 1 hafta boyunca koçluk yapacak...
ne dersiniz... var mısınız...
bir de cumartesi günleri de 5 mesaj yazmak mecburi pazar günleri izinlisiniz....
haydi herkese kolay gelsin...
Canımcım ya, keşke bunu dün gece yazabilseymişin. D&R ın sitesinde varmış. Hem de 18.49 tl ya. Daha da dün gece d&r dan bir şeyler istedim. Ne güzel onlarla birlikte geliverirdi. Kısmet artık.
cnm bence kesinlikle al harika birşey ben şuanda bile elimden düşüremiorum o kadar zevkli bişikii bayıldıımmmmmmmmmm
sagol canım kurallarida öğrendik artık yarın sabahtan itibaren yazmaya başlıyorum yediklerimi
Bende kaçtım aranıza katıldığım icin çok mutlu oldum inşallah su kilolalari vermede birbirimize destek oluruz. Rabbim başka sıkıntı vermesin. AMİN....:13::13::13::
ecz.imis ajandamız hayırlı olsun çok sevindim snin adınada oleyyyyyyyy :))
valla çok zor olcak gibi senin diyete başlaman. neye veda ediyorsun. daha başlarken kaybetmişin. öyle ön hazırlıkla olmuyo bu iş. baladım diyeceksin ve olacak. aramıza hoşgeldin. afiyet şeker olsun.Slm; maibeyaz davetin sevindirdi.
Evet şimdi anlatın bakalım ne yapmam gerekiyor bu aksam iyi bir final yaptım pizza patates kızartması bol sekerli çay vs.
valla canım fakültede öyle. o istediğini her özel bile yapmıyor. benim burda gittiğim ilk özel diyetisyen yapmamıştı.Öğleden sonra diyetisyene de gittim. Ve sinir oldumm.Kadın sağolsun beni tartma zahmetinde bile bulunmadı. Girdim, kilomu sordu. 76-77 arası dedim. Yanındaki hazır yazılı diyetlerden birini çekti verdi. Bu kadar. Tmm, özeldeki kadar ilgi alaka beklemiyordum ama bu kadarını da beklemiyordum. Verdiği liste zaten bende olan bir liste, geçen sene de başka bir diyetisyen aynısını vermişti. Hatta önceki bana daha uygundu çünkü kadın hazırlarken benim tüketmekten hoşlandığım besinlere ağırlık vererek hazırlamıştı. Bu hoop yanındaki hazır desteden bir tane verdi bitirdi işi. Ne kontrole gel dedi, ne başka bir şey. Ay çok sinir oldum ya. Günüm boşa gitti resmen.
Aslında hem grubun, internetin sayesinde hem de dediğim gibi önceki diyetisyenim sayesinde kendi kendime besinleri oranlı paylaştırarak bir diyet oluştabilecek durumdayım zaten. Ama %100 doğru olur ama % 80. Benim için aynı kapı. Tek istediğim üzerimde beni şok diyetlerden, hızlı kilo verdiren bantlardan falan uzak tutacak bir kontrol oluşması ve şu yağ oranı falan ıvır zıvırlarının düzenli olarak ölçülmesiydi. O da fos çıktı.
o tatlıda nesi hııı seni seni. gayet güzel gidiyorsun maşallah.sabah:2yumurtadan omlet
10 zeytin
peynir
15fındık
öğlen:1tabak pırasa
yoğurt
1bardak süt
akşam:közlenmiş kırmızı biber(1adet)
1adet közlenmiş patlıcan-yoğurtlu
yarım halka tatlı
1 saat yürüyüş
yarım saat egzersiz
bitki çayı 1 kupa yeşilçay
:13::13:
Yine ben. Ama sizden ayrı kalamıyorum napayım.
Gelelim konumuza, az önce odanın önünden geçerken yine tartıldım. Vee 75.5 çıktım. Üstüste 3-4 kere tartıldım, aynı çıktı.Bayılıyorum saatten saate tartılma olayına ya, her çıkışımda gr gr azalmasını görmek süper. Hele ki son rakam böyle bir rakam olursa. Umarım geceyi iyi atlatırım. Çünkü cuma günü tartım benim tartım olmayacağı için yarınki kilomu verecektim ben bildirim için. Eğer böyle olursa ben kilo almadan atlatmış olurum haftayı inşş. Hatta vermiş bile sayılabilirim. (Kaç haftadır yüzdem eksilerde olduğu için bu gr vermelere bile sevinmeye başladım. )
Kızlar dayanamadım mesajı yazdıktan sonra tekrar gidip tartıldım. 75.5. :)) Su içecektim, içmeye elim gitmiyor şimdi tartıdaki değer artacak diye.
galiba bu doğru canım.
ay büyürken uyuyamam diye film çıkmış ya, bende ay büyürken kilo veremem galiba
bu ne oluyor canımhangi spor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?