Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cnmm sabah demekki çok daha az çıkıcaksın çnkü ben eskiden bir gece yatmadan tartılırdım birde sbh kalkınca tartılırdım yaklaşık 1 kilo fark oluyordu...uykuda kilo veriorum diorum herkesin öyleymiş meğersem sonrada sordum herkesede öğrendimm.. birde bende snin gibi dkka başı tartıılıodum anneme demiştim ki ben sana tartının pilini çıkarıp vericem sen bulamıycağım bir yere sakla sadece cuma sbhları vericeksin bana dedim oda saklıodu dolayısıyla tartılamıodumm

ay harika spor yapmışsın bayıldımm...bende spor yapmayı çok özledim...spor yaparken bir hormon salgılıyormuşuz ya adını unuttum şimdi hani mutluluk veriyor insana o bende bağımlılık yaptı sanırım bayılıorum o yüzden spor yapmayaaaaaaa

yaa o ajandadan bende istiyoruuuummmm.... o tartılma işi hastalık valla bende de var. ama kociş kızcak diye tartılamıyorum bazen gizli gizli :))

cnm al sende ajandadan d&r da satılıor internette 18 küsürmüş normaldede 25 tl gidip alırsan eğer...

kızlar ben uyuyorumm aklımada gelmişken bence sizde jillian michealsın egzersiz programını deneyin 30 günde inceltiyormuş...

İnannmıyorumm. Gece gece bu ne aktivite kızlar. Alışık değilim sizleri o saatlerde burda görmeye. Sunumum bittii, bilg i kapatmadan önce tekrar bi bakayım dedim. Başka kimse yazmamıştır diye düşünüyordum. Bu arada az önce yine tartıldım 75.2 çıktım. ama çok susadım, su içip yatcam.

Ya büyük olasılıkla sadecegösteriş için yapıyolar zaten onu ama ben de onu istiyorum şu an zaten. Geçen sene belediyenin spor salonundaki diyetisyen yapmıştı, yanlış olduğunu bilsem de hoşuma gitmişti. Tabii sonra verdiği diyeti sevmediğim için bir daha gitmedim o ayrı mesele.
Tatlım ajanda d&r ın sitesinde var. 18.49 tl. 3.50 tl da kargo ücreti ekliyorlar. 22 tl ya elinde oluyor yani.

Evt. Gerçi ben de bu zamana kadar en fazla 0.6 lık değişme oldu ama o da hoşuma gidiyor. Tabii şu an geceyi yarıladığım için sabaha pek bir fark olmayacak. ama olsun, 75.2 de yeter bana.

kızlar ben uyuyorumm aklımada gelmişken bence sizde jillian michealsın egzersiz programını deneyin 30 günde inceltiyormuş...

Evt cnm. Dün d&r dan verdim dediğim siparişin içinde o da var zaten. :112: Gelsin bi deneyelim bakalım. Üzerinde 1 ayda 10 kilo garanti diyordu. Sen denemiş miydin bunu daha önce?

gecec gece ii kaynatmışınız valla

kahvaltımı yaptım oğlan uyuyoken açtım
1 domates
5 zeytin
az peynir
2 dilim ekmek
çay

şimdi accık ev topluycam görüşürüz anacım
eczacıimiş ne hoşsun sen anacım kız hep tartılma tartıyı bozcan kız insnaın morali bozuluyo sık tartılınca
ystcim sorma hemde ne dönmek oh yendide keyifliydi kociş
kızlar isimlerinizi yazsanıza

ben fatoş
hiç belli olmuyo dimi

Günaydın canlar...
maşallah akşam iyi kaynatmışsınız süpersiniz...
hızlıca göz gezdirdim... kızımı fiziğe götürücem puanlamanızı gelince yaparım inşallah...
aklımda kalan callanetics var kızlar ben 2 ay yaptım vücudumdaki değişime inanamadım...
zaten 21 günde farkı görüyorsunuz...
totonuz kalkıyor, bacaklarınız inceliyor, göbeğiniz gidiyor yanlar gidiyor...
21 gün sonra insanlar farketmeye başlıyor....şiddetle tavsiye ederim...
tek kötü tarafı sırt hareketleri yok...

tahamm aramıza hoşgeldin canım...

ecz.imis ve ipo ajandalarınız hayırlı olsun...
şimdilik bu kadar gelince ayrıntılı bakarım inşallah...

ipo cum canım benim sen daha önce yarıştın mı takımlarda...
diskalifiye listesinde adın var...

evet 9. takımdayken takım olarak ceza almışsınız ve takımınız kapanmış...
neyse şimdi çıkmam lazım gelince bakacağız artık neler yapabiliriz...

günaydın millet bugün çooook hastayım kusura bakmayın gelemezsem öptüm sizleri.

bu arada akşam 30dk lesli 50 mekik yaptım. aman puan elden gitmesin.
ölüyom şurda düşündüğüm şeye bak :))

canım ben ücretsiz -bir firma sponsorluğunda sanırım- bir diyetisyene gitmiştim,
o bile daha iyi bakmıştı :)
en azından yağ oranımı falan öğrendim.
%27 çıktı çok kötü değilmiş :26:

selam kızlar...
kızı fiziğe götürdüm geldim... çok yoruldum yaw...
şimdi de pazara gideceğim... bu gün spor yapmama gerek yok galiba...:26:

slm kizlar nasilsiniz bakalim ya ben dartilamadim dogru düzgün terazimin pili bitmis onu almam lazim bugün spor da yapmak istiyorum ama hadi hayirlisi

selam ............
sabah:2yumurtadan omlet
10 zeytin
peynir-lor peyniri
1küçük kase kayısı ,erik karışık şekersiz hoşaf....
akşam:6-7 kaşık mantar sote(mantar-soğan-biber-domates)
3kaşık sarmısaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan
1 bardak ayran
spor:1saat tempolu-1saat normal seviyede yürüyüş
su:günlük enaz:2lt tüketiyorum,bazen 4lt bile içtiğim oluyor...
şekersiz 1türk kahvesi ve 1şekersiz nescafe içtim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…