:13::13:
Yine ben. Ama sizden ayrı kalamıyorum napayım.
Gelelim konumuza, az önce odanın önünden geçerken yine tartıldım. Vee 75.5 çıktım. Üstüste 3-4 kere tartıldım, aynı çıktı.Bayılıyorum saatten saate tartılma olayına ya, her çıkışımda gr gr azalmasını görmek süper. Hele ki son rakam böyle bir rakam olursa. Umarım geceyi iyi atlatırım. Çünkü cuma günü tartım benim tartım olmayacağı için yarınki kilomu verecektim ben bildirim için. Eğer böyle olursa ben kilo almadan atlatmış olurum haftayı inşş. Hatta vermiş bile sayılabilirim. (Kaç haftadır yüzdem eksilerde olduğu için bu gr vermelere bile sevinmeye başladım. )
Kızlar dayanamadım mesajı yazdıktan sonra tekrar gidip tartıldım. 75.5. :)) Su içecektim, içmeye elim gitmiyor şimdi tartıdaki değer artacak diye.
slm kizlar
totomu(sporumu yaptimda) salladim geldim özel bi alet falan yok yürüyüs yaptim kizimi krese biraktim 70 dk yürüdüm sonrada aldim geldim havada 1 dereceyde totom dondu ama aksam kizim uyuttu beni diye dün icin yaptim o yürüyüsü
gelellimmmm bugünü sporuna
60 dk leslie
30 dk callaneticks nine
yaa o ajandadan bende istiyoruuuummmm.... o tartılma işi hastalık valla bende de var. ama kociş kızcak diye tartılamıyorum bazen gizli gizli :))
valla canım fakültede öyle. o istediğini her özel bile yapmıyor. benim burda gittiğim ilk özel diyetisyen yapmamıştı.
yaa o ajandadan bende istiyoruuuummmm.... o tartılma işi hastalık valla bende de var. ama kociş kızcak diye tartılamıyorum bazen gizli gizli :))
cnmm sabah demekki çok daha az çıkıcaksın çnkü ben eskiden bir gece yatmadan tartılırdım birde sbh kalkınca tartılırdım yaklaşık 1 kilo fark oluyordu...uykuda kilo veriorum diorumherkesin öyleymiş meğersem sonrada sordum herkesede öğrendimm.. birde bende snin gibi dkka başı tartıılıodum anneme demiştim ki ben sana tartının pilini çıkarıp vericem sen bulamıycağım bir yere sakla sadece cuma sbhları vericeksin bana dedim oda saklıodu dolayısıyla tartılamıodumm
kızlar ben uyuyorummaklımada gelmişken bence sizde jillian michealsın egzersiz programını deneyin 30 günde inceltiyormuş...
Ben de aldım.Haftaya ulaşır herhalde elime.
sagol canım kurallarida öğrendik artık yarın sabahtan itibaren yazmaya başlıyorum yediklerimi
Öğleden sonra diyetisyene de gittim. Ve sinir oldumm.Kadın sağolsun beni tartma zahmetinde bile bulunmadı. Girdim, kilomu sordu. 76-77 arası dedim. Yanındaki hazır yazılı diyetlerden birini çekti verdi. Bu kadar. Tmm, özeldeki kadar ilgi alaka beklemiyordum ama bu kadarını da beklemiyordum. Verdiği liste zaten bende olan bir liste, geçen sene de başka bir diyetisyen aynısını vermişti. Hatta önceki bana daha uygundu çünkü kadın hazırlarken benim tüketmekten hoşlandığım besinlere ağırlık vererek hazırlamıştı. Bu hoop yanındaki hazır desteden bir tane verdi bitirdi işi. Ne kontrole gel dedi, ne başka bir şey. Ay çok sinir oldum ya. Günüm boşa gitti resmen.
Aslında hem grubun, internetin sayesinde hem de dediğim gibi önceki diyetisyenim sayesinde kendi kendime besinleri oranlı paylaştırarak bir diyet oluştabilecek durumdayım zaten. Ama %100 doğru olur ama % 80. Benim için aynı kapı. Tek istediğim üzerimde beni şok diyetlerden, hızlı kilo verdiren bantlardan falan uzak tutacak bir kontrol oluşması ve şu yağ oranı falan ıvır zıvırlarının düzenli olarak ölçülmesiydi. O da fos çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?