ben bildirim yapıyorum:
geçen hafta 67.3
bu hafta 66.7
günaydın millet bugün çooook hastayım kusura bakmayın gelemezsem öptüm sizleri.
o tatlıda nesi hııı seni seni. gayet güzel gidiyorsun maşallah.
yaa güzel diolar ben bir siteden indirrdimde çok baydı beni. zaten kadını görünce böle nine filmleri gibi bişi. bide tığ kadının yanında şişman kalır. neyse öle bişiler.Günaydın canlar...
maşallah akşam iyi kaynatmışsınız süpersiniz...
hızlıca göz gezdirdim... kızımı fiziğe götürücem puanlamanızı gelince yaparım inşallah...
aklımda kalan callanetics var kızlar ben 2 ay yaptım vücudumdaki değişime inanamadım...
zaten 21 günde farkı görüyorsunuz...
totonuz kalkıyor, bacaklarınız inceliyor, göbeğiniz gidiyor yanlar gidiyor...
21 gün sonra insanlar farketmeye başlıyor....şiddetle tavsiye ederim...
tek kötü tarafı sırt hareketleri yok...
tahamm aramıza hoşgeldin canım...
ecz.imis ve ipo ajandalarınız hayırlı olsun...
şimdilik bu kadar gelince ayrıntılı bakarım inşallah...
oh oh ne güzel gitmiş. ben geçen gün 94.1 dim bakalım yarın ne çıkacak...ben bildirim yapıyorum:
geçen hafta 67.3
bu hafta 66.7
çok geçmiş olsun canım....
Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
yarın bildirirm günü canım sıkılır sıkılır aman
ellerin vucudu zayıf ve narin
benim vucuduma kilo otururu oturur oturur aman
kilo verme başkan gelir SAÇ ÇEKER saç çeker aman
bestecimiyim neyim
Günaydın canlar...
maşallah akşam iyi kaynatmışsınız süpersiniz...
hızlıca göz gezdirdim... kızımı fiziğe götürücem puanlamanızı gelince yaparım inşallah...
aklımda kalan callanetics var kızlar ben 2 ay yaptım vücudumdaki değişime inanamadım...
zaten 21 günde farkı görüyorsunuz...
totonuz kalkıyor, bacaklarınız inceliyor, göbeğiniz gidiyor yanlar gidiyor...
21 gün sonra insanlar farketmeye başlıyor....şiddetle tavsiye ederim...
tek kötü tarafı sırt hareketleri yok...
tahamm aramıza hoşgeldin canım...
ecz.imis ve ipo ajandalarınız hayırlı olsun...
şimdilik bu kadar gelince ayrıntılı bakarım inşallah...
günaydın millet bugün çooook hastayım kusura bakmayın gelemezsem öptüm sizleri.
selam ben geldim. kızlar gördüm dr de kitabı ama ciltsiz diyor ne demek. ecz. canım sen al ben daha sonra alacağım. aynı zamanda bir arkadaşımada almak istiyorum. eline geçince bana bilgi ver hediye edilebilecek gibimi
2 haftadır tartıyla küsüz,ben çok hareket etsemde,çok fazla kaçamak yapmasamda 2 haftadır şişlik oluşmuştu..:44:2 gündür düşmeye başladı.. tickerımdaki kiloya yarın ulaşırmıyım bilmem... ama haftaya süper vereceğimden eminim...
birde bahsetmiştim ay durumundan onunda etkisi olduğunu düşünüyorum...10aralıktan sonra düşüşe geçeceğimi biliyorum....
KIZLAR YENİ YIL DA PLANINIZ VARMI NELER YAPÇAKSINIZ..AİLE İLE Mİ EŞLE OSTLAMI KUTLUYCAKSINZI
Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
yarın bildirirm günü canım sıkılır sıkılır aman
ellerin vucudu zayıf ve narin
benim vucuduma kilo otururu oturur oturur aman
kilo verme başkan gelir SAÇ ÇEKER saç çeker aman
bestecimiyim neyim
İnannmıyorumm. Gece gece bu ne aktivite kızlar. Alışık değilim sizleri o saatlerde burda görmeye.Sunumum bittii, bilg i kapatmadan önce tekrar bi bakayım dedim. Başka kimse yazmamıştır diye düşünüyordum. Bu arada az önce yine tartıldım 75.2 çıktım. ama çok susadım, su içip yatcam.
Ya büyük olasılıkla sadecegösteriş için yapıyolar zaten onu ama ben de onu istiyorum şu an zaten. Geçen sene belediyenin spor salonundaki diyetisyen yapmıştı, yanlış olduğunu bilsem de hoşuma gitmişti.Tabii sonra verdiği diyeti sevmediğim için bir daha gitmedim o ayrı mesele.
Tatlım ajanda d&r ın sitesinde var. 18.49 tl. 3.50 tl da kargo ücreti ekliyorlar. 22 tl ya elinde oluyor yani.
Evt.Gerçi ben de bu zamana kadar en fazla 0.6 lık değişme oldu ama o da hoşuma gidiyor. Tabii şu an geceyi yarıladığım için sabaha pek bir fark olmayacak. ama olsun, 75.2 de yeter bana.
Evt cnm. Dün d&r dan verdim dediğim siparişin içinde o da var zaten. :112: Gelsin bi deneyelim bakalım. Üzerinde 1 ayda 10 kilo garanti diyordu.Sen denemiş miydin bunu daha önce?
ipo cum canım benim sen daha önce yarıştın mı takımlarda...
diskalifiye listesinde adın var...
Kızlar sonunda evime gelebildim.Mens döneminin de etkisiyle sanırım iyice duygusala bağlamıştım. tam vaktinde yetiştim yani. Otobüste arkamda bir kadın oturuyordu. Ben uyumak isteyince koltuğu yatırdım tabii. Meğersem o arada zaten biraz uyuklamışım, muavin servisi yapmış. Kadın sıcak su dökülecek diye bir cırladı arkadan. Hayır zaten servisin yapıldığını bilsem koltuğu yatırmam, servis toplanana kadar beklerim de uyarmak için kafamın en tepesinden beni dürtüklemenin ne alemi var. Söylesene adam gibi. Bir insan başından dürtüklenir mi ya.
ben önceden dediğim gibi bodrumdayken istnbula gelmeme 2-3 kala aldım bütün herşeyimi ab circle'ı yürüyüş bandımı ve jillianın dvdsiniaklıma bişi kalmasın herşey dönünce hazır olsun diye...tabi merak ettim çok dvdyi izledim biraz 1 levelın hepsini izledim bide kalktım deniyim dedim en fazla 3 dkka dayanabildim ve ertesi gün uyandığım ger.ekten abartmıorum yürüyemiodum adelemi kasmı artık ağrıdan acıdan annem heryerime voltaren fln sürdü yani 3 dkkada böle yaptıysa dedim demekki gerçekten inceltio...bnm jillian maceram bu kadar cnm anlıycağın
evett takımımızı kapatmışlardı affedilebilicek bir nedenden dolayı...peki ben takımdan çıkmak zorundamıyım şimdiii aaaaaaaa nolcak bu durumdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?