Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

o tatlıda nesi hııı seni seni. gayet güzel gidiyorsun maşallah.

2 haftadır tartıyla küsüz,ben çok hareket etsemde,çok fazla kaçamak yapmasamda 2 haftadır şişlik oluşmuştu..:44:2 gündür düşmeye başladı..tickerımdaki kiloya yarın ulaşırmıyım bilmem...ama haftaya süper vereceğimden eminim...
birde bahsetmiştim ay durumundan onunda etkisi olduğunu düşünüyorum...10aralıktan sonra düşüşe geçeceğimi biliyorum....

selam ben geldim. kızlar gördüm dr de kitabı ama ciltsiz diyor ne demek. ecz. canım sen al ben daha sonra alacağım. aynı zamanda bir arkadaşımada almak istiyorum. eline geçince bana bilgi ver hediye edilebilecek gibimi

? yaa güzel diolar ben bir siteden indirrdimde çok baydı beni. zaten kadını görünce böle nine filmleri gibi bişi. bide tığ kadının yanında şişman kalır. neyse öle bişiler.
ben bildirim yapıyorum:
geçen hafta 67.3
bu hafta 66.7
oh oh ne güzel gitmiş. ben geçen gün 94.1 dim bakalım yarın ne çıkacak...
çok geçmiş olsun canım....

sağol canım. şu 10 aralığı bende takip edeyim :))

neyse kocişle film izliycez bugün yavuz selim efendi izin verirse tabiki. öneriniz varmı??

ystcim geçmiş oslun canım

kpatancım harekete hal mi kalır bu tempoda

ay çok kötü başlım ağırıyo ya patlıycak

oğlancığı yedirdim o yemk yedimi ebn doyuyorum ah annelik..

öğlen bişi yemedik meyveyle geçiştiridm
6 da
1 kase çorba
2 köfte az patates yedim
1 dilim ekmek

gecede bi emyve tabağı hazırlarım kocişle yeriz...

KIZLAR YENİ YIL DA PLANINIZ VARMI NELER YAPÇAKSINIZ..AİLE İLE Mİ EŞLE OSTLAMI KUTLUYCAKSINZI

Kocam gelmedi oğlancıkla oturuyoz..adamın iş saatinin belli olmaması çok zor oluyo dükkan kendinin olunca bi bakıyon çok geç bi bakıyon çok erken geliyo...

Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
yarın bildirirm günü canım sıkılır sıkılır aman
ellerin vucudu zayıf ve narin
benim vucuduma kilo otururu oturur oturur aman
kilo verme başkan gelir SAÇ ÇEKER saç çeker aman

bestecimiyim neyim

Son düzenleme:

çok hoş olmuş....

Tşk cnm. Hmm, o zaman şu istedim dediğim 30 günlük program gelsin de, bir ona başlayayım. Sonra belki bir ara callanetics i de indiririm. Bakceğuz artık.

günaydın millet bugün çooook hastayım kusura bakmayın gelemezsem öptüm sizleri.

Çok geçmiş olsun cnm.

Ciltsiz demek normal bildiğimiz kitap demek cnm, benim bildiğim kadarıyla. Ciltli dedikleri kalın karton kapak oluyo genellikle. :112: Bu arada tam yerindesin. d&r da son sayfada hediye paketi yaptırabilme seçeneğin de var. :112: Ve ben onu görünce dayanamadım. Bu da bana yeniyıl hediyesi olsun o zaman diyerek hediye paketiyle istedim ajandayı.

Sen bu kadar eminsen düşüşe geçmemen mümkün değil ki. Bakalım, eğer öyleyse belki bizde de olur bir şeyler.

KIZLAR YENİ YIL DA PLANINIZ VARMI NELER YAPÇAKSINIZ..AİLE İLE Mİ EŞLE OSTLAMI KUTLUYCAKSINZI

Masa başında ders çalışarak kutlamayı düşünüyorum. 2 ocakta finallerim başlıyor.

Süper olmuş cnmcm. Harika.

Son düzenleme:
Ya kaptanım 5 mesaj diyorsun ama mesela benim az önceki mesajım 2-3 hatta zorlarsak daha fazla mesaja bile karşılık gelmez mi!
(Evt, böylece 1 mesaj daha yazmış olduk. :13:)

ben önceden dediğim gibi bodrumdayken istnbula gelmeme 2-3 kala aldım bütün herşeyimi ab circle'ı yürüyüş bandımı ve jillianın dvdsini aklıma bişi kalmasın herşey dönünce hazır olsun diye...tabi merak ettim çok dvdyi izledim biraz 1 levelın hepsini izledim bide kalktım deniyim dedim en fazla 3 dkka dayanabildim ve ertesi gün uyandığım ger.ekten abartmıorum yürüyemiodum adelemi kasmı artık ağrıdan acıdan annem heryerime voltaren fln sürdü yani 3 dkkada böle yaptıysa dedim demekki gerçekten inceltio...bnm jillian maceram bu kadar cnm anlıycağın

ipo cum canım benim sen daha önce yarıştın mı takımlarda...
diskalifiye listesinde adın var...

evett takımımızı kapatmışlardı affedilebilicek bir nedenden dolayı...peki ben takımdan çıkmak zorundamıyım şimdiii aaaaaaaa nolcak bu durumdaa

Kızlar sonunda evime gelebildim. Mens döneminin de etkisiyle sanırım iyice duygusala bağlamıştım. tam vaktinde yetiştim yani. Otobüste arkamda bir kadın oturuyordu. Ben uyumak isteyince koltuğu yatırdım tabii. Meğersem o arada zaten biraz uyuklamışım, muavin servisi yapmış. Kadın sıcak su dökülecek diye bir cırladı arkadan. Hayır zaten servisin yapıldığını bilsem koltuğu yatırmam, servis toplanana kadar beklerim de uyarmak için kafamın en tepesinden beni dürtüklemenin ne alemi var. Söylesene adam gibi. Bir insan başından dürtüklenir mi ya.

ayy ne alem kadınmış öle insanlar çok var etrafta doluuu cnm maleseff...bende şimdi benim duruma taktım uyuyamam bu gece kaptanımız gelmezmi bu saatlerde sadece sbhmı uğruyo ?? çatlıcam yoksaa

Hmm iyi o zaman. Çok da gereksiz bir şey almamışım demektir. :13: Bişeyler alacak olunca bir de bunlara bakayım işe yarar bir şey var mıdır dedim, bunu gözüme kestirdim. Umarım düzenli yapınca 10 kilo verdrir gerçekten. 1 ayda olmasa da 1,5 aya da razıyım ben. Yeterki ocak 15 e kadar vermiş olayım.

evett takımımızı kapatmışlardı affedilebilicek bir nedenden dolayı...peki ben takımdan çıkmak zorundamıyım şimdiii aaaaaaaa nolcak bu durumdaa

Gitmeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…