ayy ne alem kadınmış öle insanlar çok var etrafta doluuu cnm maleseff...bende şimdi benim duruma taktım uyuyamam bu gecekaptanımız gelmezmi bu saatlerde sadece sbhmı uğruyo ?? çatlıcam yoksaa
diskalifiye ile ilgili maddeyi buldum...
2- Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan ve herhangi bir nedenle diskalifiye edilmiş olan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım.
ama ben tek başıma diskalifiye olmamıştım yani takımımız kapanmıştı bu durumda ben diskalifiye olmuş sayılıyor muyum? hay allah ya keşke baştan belirtseydim ben söledim sanıyodum boş yerede sizi oyalamış olucam eğer takımdan çıkmak zorunda kalırsam şimdi üzüldüm 2 taraf adınada çnkü o kadar çok alışmıştım yeniden bi umut ışığı yanmıştı benim için neyse artık napalım sabah belli olur sanırım püsküüt ve kaptanımız konuşunca ...
nilcim şu an geldiğine göre takıma giriş yapmış sayılırsınmerhaba kızlar!kaptanınız beni davet etti ama bir türlü itibata geçemedik.acaba kabul edildim mi edilmedim mi?boşuna heveslenmiyeyim
Kahvaltı ettik kocişle
2 dilim lızarmış ekmek
peynir
5 zeytin
çay
domates...
çok rutin kahvaltım var yav
nilcim şu an geldiğine göre takıma giriş yapmış sayılırsın
çünkü bazı kişiler çağrıldığı halde vazgeçiyor.
haftaya cuma bildirim yaparsın sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?