Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy ne alem kadınmış öle insanlar çok var etrafta doluuu cnm maleseff...bende şimdi benim duruma taktım uyuyamam bu gece kaptanımız gelmezmi bu saatlerde sadece sbhmı uğruyo ?? çatlıcam yoksaa

Kaptanımızın bu saatte geleceğini sanmıyorum cnm. Bir ara başka bir topikte bununla ilgili oylama yapıldığını filan görmüştüm ama tam kuralları bilmiyorum. püsküüt de bitiyor sanırım iş. :112: Sen uyumana bak cnm. Sonra uyku düzeni bozuluyor insanın. Ben çekiyorum sen de çekme uykusuzluğu. Bu arada püsküüt yerine püskevit yazacaktım az kalsın.

Son düzenleme:
Bu arada ajandamı da kargoya vermişler. Bugün mail geldi. Pzt alırım inş.
Ama ondan 1 gece önce verdiğim siparişim hala tedarik sürecinde görünüyor.

Neyse, ben yine deli dumrula bağladım, kendi kendime konuşuyorum. Gidim de yatim bari, sabah erken kalkmam gerekiyor. İyi geceler kızlar, yarın görüşürüüzz.

Bu arada dolduramam diye korkarken 5 mesajı da doldurmuşum kaptanım. Hatta 8 olmuş. :13:
(Artık 9 oldu. )

iyi geceler cnm ajandanın yola çıkmasınada çok sevindimm görünce bayılıcaksınn kilonda harika tebrik ediorum...bugün 25 dk yürüyüş yaptım tempolu...

ben atılıp atılmadığımı bilmiorum ama (inşallah atılmamm :18: ) kilo bildirimimi yapiim...

geçen hafta: 94.2 kg

bu hafta: 93. 3 kg

Son düzenleme:
diskalifiye ile ilgili maddeyi buldum...

2- Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan ve herhangi bir nedenle diskalifiye edilmiş olan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım.

ama ben tek başıma diskalifiye olmamıştım yani takımımız kapanmıştı bu durumda ben diskalifiye olmuş sayılıyor muyum? hay allah ya keşke baştan belirtseydim ben söledim sanıyodum boş yerede sizi oyalamış olucam eğer takımdan çıkmak zorunda kalırsam şimdi üzüldüm 2 taraf adınada çnkü o kadar çok alışmıştım yeniden bi umut ışığı yanmıştı benim için neyse artık napalım sabah belli olur sanırım püsküüt ve kaptanımız konuşunca ...

Günaydın bayanlar.
A a.Ben bu saatte birsürü kişi olur zannediyordum. Neden hala kimse gelmemiş ki. :44: Yanlış biliyormuşum demek ki. Bu saatlerde hiç uğramayınca yanlış bilgi normal tabii.

E ben gelmişken kahvaltı menümü yazayım o zaman. Menemen, 1 parça ekmek, 1 kayısı reçeli(1 dediğim yarım kayısı:112:), 1 lokma peynir. Şimdilik budur. Gün içerisinde ne yiyeceğime dair en ufak bir fikrim yok.
Bu arada dün akşam pırasamı yediğimi söylemiş miydim. Belki bugün öğlene de devam ederim.

eczacım çok güzel kilo vermişsin canım.
kafandan dürtüklenmenin bir etkisi mi acaba :13:
senin adına çok sevindim -dürtüklendiğin için değil tabikide-

ipo gidersen çok üzülürüm.
hatta boykot ederim bende giderim
bu karışıklıkta hedef kilonu bari değiştirmeseydin.
püsküüt'ün gözüne batıcan aman maibeyaz unutmasın onu bildirmeyi

Son düzenleme:
selam kızlar...ben 2 haftadır takıldığımı söylemiştim..hatta artılardaydım....ama haftaya daha iyi vereceğimi biliyorum.çünkü cumadan beri şişlik vardı +2kg görünüyordu...ama 3-4 gündür düşüşe geçti,reglimde yakın..
geçen hafta:60.700
bu hafta:60.500

Kahvaltı ettik kocişle
2 dilim lızarmış ekmek
peynir
5 zeytin
çay
domates...

çok rutin kahvaltım var yav

merhaba kızlar!kaptanınız beni davet etti ama bir türlü itibata geçemedik.acaba kabul edildim mi edilmedim mi?boşuna heveslenmiyeyim

merhaba kızlar!kaptanınız beni davet etti ama bir türlü itibata geçemedik.acaba kabul edildim mi edilmedim mi?boşuna heveslenmiyeyim
nilcim şu an geldiğine göre takıma giriş yapmış sayılırsın
çünkü bazı kişiler çağrıldığı halde vazgeçiyor.
haftaya cuma bildirim yaparsın sanıyorum.

Gazeteden paylaşım :)

ABD’de bir üniversitede yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta yemenin vücut yağının kaybedilmesinde etkili olduğu belirlendi. Yağsız kas kitlesinin korunmasına yardımcı olan ‘lösin’ amino asidinin zengin bir kaynağı olan yumurta, vücut yağının yakılmasında önemli rol oynuyor.
Üniversitede 10 hafta süreli yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta, düşük yağlı süt ürünleri ve yağsız et gibi ‘lösin’ amino asidince zengin protein tüketen kişilerin, kahvaltılarında karbonhidratça zengin bir diyetle beslenen kişilere kıyasla iki kat daha fazla yağ kaybettiklerinin belirlendi, böylece yumurtanın farklı bir faydası daha tespit edildi.
karatay topiğinden aldım alıntıdır...........

Som kızlar günaydın öncelikle dün giremediğimi belirtmek isterim. Kızımın ateşi 41 oldu ilk defa iki gündür hastandeydik. Sabah geldik.
Dünkü kahvaltım (hastanede): kasarli tost ve çay
Ara: 10-15 çubuk kraker
Öğlen : kızımın ateşi o ara çoktu yemek yiyemedim.
Ara: yarım puding
Aksam: bir kase sehrine çorbası ekmeksiz.
Dün hiç ekmek yiyemedim gece zaten kizimla uğraştim açlığımı farkedemedim.
Şimdi kahvaltımı yapıcam.
Kahvaltıdan önce rapor vereyim dedim.

nilcim şu an geldiğine göre takıma giriş yapmış sayılırsın
çünkü bazı kişiler çağrıldığı halde vazgeçiyor.
haftaya cuma bildirim yaparsın sanıyorum.

umarım canımgerçi buraya takılmaya başladıktan sonra bilgi edinmeye başladım az çok kendime bir diyet listesi yaptım sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…