Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geçmiş olsun canım,
bizim topikte bir hastalıktır gidiyor

umarım canımgerçi buraya takılmaya başladıktan sonra bilgi edinmeye başladım az çok kendime bir diyet listesi yaptım sayenizde

aynı yaşlarda ve aynı kilodayız seninle,
ama ben yürüyüşle kilo veriyorum diyetim öyle pek düzenli değil.
sen düzenli olanları dikkate al canım:13:

eczacım sen niye ocağın 3.haftası deyip duruyorsun.
şundan sordum bende ocağın 3.haftasını hedefliyorum.
yurtdışından arkadaşım gelecek benim de

kahvaltımı gene evimde yapıcam çünkü annemin hastane randevusu varmış.

bu sabah maibeyaz yok acaba gene işi mi var??

aynı yaşlarda ve aynı kilodayız seninle,
ama ben yürüyüşle kilo veriyorum diyetim öyle pek düzenli değil.
sen düzenli olanları dikkate al canım:13:

diyetime dikkat ederim de bende yürüyüş yapamıyorum sadecede diyetle ne kadar verebilirim bilmiyorum

eczacım çok güzel kilo vermişsin canım.
kafandan dürtüklenmenin bir etkisi mi acaba :13:
senin adına çok sevindim -dürtüklendiğin için değil tabikide-

Olamaz mı, olabilir. Umarım tartımın oyunu değildir de gerçekten vermişimdir cnm.

ipo gidersen çok üzülürüm.
hatta boykot ederim bende giderim
bu karışıklıkta hedef kilonu bari değiştirmeseydin.
püsküüt'ün gözüne batıcan aman maibeyaz unutmasın onu bildirmeyi

Hedef kiloyu değiştirmek o kadar sorun mu ki?! Ben sinirim bozulup da aklıma düştükçe değiştiriyordum da.

Düzen bozulmuyo yin e500 gr vermişim ne güzel 3 kg veriyopdum ilk zamankar...

126.500 olmuşum

Bu da bir kârdır fatoşcum.

merhaba kızlar!kaptanınız beni davet etti ama bir türlü itibata geçemedik.acaba kabul edildim mi edilmedim mi?boşuna heveslenmiyeyim

Kaptanımız davet ettiyse kabul edlmişindir zaten cnm. :112: heidin e katılıyorum, haftaya senin de bildirimini alır büyük olasılıkla kaptanımız. :112:

Çok çok geçmiş olsun cnm.

umarım canımgerçi buraya takılmaya başladıktan sonra bilgi edinmeye başladım az çok kendime bir diyet listesi yaptım sayenizde

Diyet listende başarılar o zaman cnm. Birde spor listesi yap istersen. Hem kilo vermeni hızlandırmış olusun hem de kaptanımız artık spora göre de puanlama yapıyor. :112: Dışarı çıkmak istemiyorum dersen evde spor için çeşitli videolar var. Onları bir araştır istersen. Leslie çok revaçta mesela. :112: callenetics diye bir şey varmış mesela, o da ciddi farklar yaratıyormuş. Sen gözatarsın. Hatta bu arada bulduklarını bizimle de paylaşırsan seviniriz. :13:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
dünkü spor 30dk lesli, 50 mekik, 40 karın sırt eğzersizi, birazda kol bastı. ve bugünkü sonucu yoğun öksürük ve halsizlik.
geçen haftaki kilo:92.100
bugünki kilom: 92

callenetis videosunu burda bir arkadaşım yazmış dün indirdim ve uyguladımçok yormuyor 1 saatlik bir program ve çok rahatlatıcı.dün sırtım ağırıyordu onu yaptıktan sonra kaslarım gevşedi ağrım hafifledi.sürekli hergün yapıcam gelişmeleri haber veririm

eczacım sen niye ocağın 3.haftası deyip duruyorsun.
şundan sordum bende ocağın 3.haftasını hedefliyorum.
yurtdışından arkadaşım gelecek benim de

Belli bir sebebim yok cnm. Sadece ocak 15 te tatile giriyorum. Önümde bir zaman kısıtlaması olmasını istediğim için doladım dilime. :112: Tabii bir de en azından indirimlerin sonuna zayıfolmak istiyorum o ayrı. En azından yolu yarılamış olmayı.

diyetime dikkat ederim de bende yürüyüş yapamıyorum sadecede diyetle ne kadar verebilirim bilmiyorum

Diyetle de verilir canımcım. Ben geçen sene diyetisyene gittiğimde sporsuz haftada 1-1,5 kilo arasında vermiştim. Ama spor, hem kilo vermeni hızlandırır hem sıkılaşmanı sağlar. Bu da hem aslında verdiğin kilodan daha fazla vermiş gibi görünmeni sağlar, hem de verdiğin kiloyu geri alma ihtimalini düşürür. :112:

selam kızlar...
Benim ,fare bozuldu... klavyeden girmek için 1 saatir uğraşıyorum....
listeyi yapmama yardım edebilir misiniz...

Hmm, iyiymiş. Ben de bir bakayım da bulamazsam senden link isteyeyim o zaman cnm. :112:

Kızlar ya, benim kafamda büyük bir soru işareti var. Şudur ki; Tmm, sporla daha çabuk kilo veriliyor, hem de sıkılaşılıyor diyoruz ama bu işi sadece bunun gibi sıkılaşma programlarıyla yürütürsek nolur?? Demeye çalıştığım zayıflayıp-sıkılaşma yerine sıkılaşıp sonra kilo vermeye dönünce yöntem kilo verme zorlaşmıyor mu? Sanki sıkılaşınca daha zor kilo veriliyormuş gibi geliyor da bana. Bu konuda bir bilginiz var mı?
Acaba diyorum mesela, şimdi sıkılaştırma egzersizlerine başlicama 68-65 kiloya düştükten sonra(eğer bir gün düşebilirsem inş. ) devamını mı sıkılaştırma egzersizleriyle getirsem?! :44: Hem şimdi tüm vücudum pörtlüyo belki ama o zaman farklar olacaktır. Dolayısıyla hangi bölgeme yönelik çalışacağımı da daha net görmüş olurum. bla bla bla... Ve bahaneler zinciri böyle sürer gider.
Yanlış anlaşılmasın, hiç spor yapmayayım demiyorum, sadece önceliği sıkılaştırma olan şeyleri mi şimdi yapmasam diyorum. :112:

Bu hafta listeye yeni olarak kimler girecek? İpo nun durumu nolacak? Sen bu bilgileri ver, biz hallderiz inş kaptancım. :112:

gecede bi emyve tabağı hazırlarım kocişle yeriz...

KIZLAR YENİ YIL DA PLANINIZ VARMI NELER YAPÇAKSINIZ..AİLE İLE Mİ EŞLE OSTLAMI KUTLUYCAKSINZI
hiç bir planım yok valla. neyseeki o gün kocam evdeymiş:))
ystcim geçmiş oslun canım

kpatancım harekete hal mi kalır bu tempoda

ay çok kötü başlım ağırıyo ya patlıycak
geçmiş olsun bende çok kötüyüm sağlık ocağına gideceğim bugün. malum yarın hafta sonu
hımmm :))
güzel fikir öyle yaptırıyım o zaman. sağol canım.
canım o kadın şu yabancıların zayıflama programındaki çalıştırıcılardanmış sanırım.benim dizlerimle ilgi sıkıntılarım var. o yüzden onları zorlayıcı hareketlerden kaçınıyorum.

canım sana özel değilde ne dengesizler var. kadınada hak ver.
maşallah...
merhaba kızlar!kaptanınız beni davet etti ama bir türlü itibata geçemedik.acaba kabul edildim mi edilmedim mi?boşuna heveslenmiyeyim
hoşgeldin nil.

geçmiş olsun canım

ben tvde izlemiştim demet şeneri zayıflatan spor hocası demiştiki önce yürüyüş yapmak gerekiyormuş yağ yakımı içinsonra sıkılaştırma hareketleri.yani sabah yürüyosak akşam spor yapıcazki vucudumuz sarkmasın.dengeli zayıflayalım

selam kızlar...
Benim ,fare bozuldu... klavyeden girmek için 1 saatir uğraşıyorum....
listeyi yapmama yardım edebilir misiniz...

yokmu delikler bir tane fare bodrumda filan :))
valla ben o tablo işini pek bilmiyorum ama elimden geldiğince ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…