Som kızlar günaydın öncelikle dün giremediğimi belirtmek isterim. Kızımın ateşi 41 oldu ilk defa iki gündür hastandeydik. Sabah geldik.
Dünkü kahvaltım (hastanede): kasarli tost ve çay
Ara: 10-15 çubuk kraker
Öğlen : kızımın ateşi o ara çoktu yemek yiyemedim.
Ara: yarım puding
Aksam: bir kase sehrine çorbası ekmeksiz.
Dün hiç ekmek yiyemedim gece zaten kizimla uğraştim açlığımı farkedemedim.
Şimdi kahvaltımı yapıcam.
Kahvaltıdan önce rapor vereyim dedim.
umarım canımgerçi buraya takılmaya başladıktan sonra bilgi edinmeye başladım az çok kendime bir diyet listesi yaptım sayenizde
Sorma heidin evde herkes hasta.
Hastası olanlara çok gecmis olsun
aynı yaşlarda ve aynı kilodayız seninle,
ama ben yürüyüşle kilo veriyorum diyetim öyle pek düzenli değil.
sen düzenli olanları dikkate al canım:13:
eczacım çok güzel kilo vermişsin canım.
kafandan dürtüklenmenin bir etkisi mi acaba :13:
senin adına çok sevindim -dürtüklendiğin için değil tabikide-
ipo gidersen çok üzülürüm.
hatta boykot ederim bende giderim
bu karışıklıkta hedef kilonu bari değiştirmeseydin.
püsküüt'ün gözüne batıcan aman maibeyaz unutmasın onu bildirmeyi
Düzen bozulmuyo yin e500 gr vermişim ne güzel 3 kg veriyopdum ilk zamankar...
126.500 olmuşum
merhaba kızlar!kaptanınız beni davet etti ama bir türlü itibata geçemedik.acaba kabul edildim mi edilmedim mi?boşuna heveslenmiyeyim
Som kızlar günaydın öncelikle dün giremediğimi belirtmek isterim. Kızımın ateşi 41 oldu ilk defa iki gündür hastandeydik. Sabah geldik.
umarım canımgerçi buraya takılmaya başladıktan sonra bilgi edinmeye başladım az çok kendime bir diyet listesi yaptım sayenizde
Olamaz mı, olabilir. Umarım tartımın oyunu değildir de gerçekten vermişimdir cnm.
Hedef kiloyu değiştirmek o kadar sorun mu ki?! Ben sinirim bozulup da aklıma düştükçe değiştiriyordum da.
Bu da bir kârdır fatoşcum.
Kaptanımız davet ettiyse kabul edlmişindir zaten cnm. :112: heidin e katılıyorum, haftaya senin de bildirimini alır büyük olasılıkla kaptanımız. :112:
Çok çok geçmiş olsun cnm.
Diyet listende başarılar o zaman cnm. Birde spor listesi yap istersen. Hem kilo vermeni hızlandırmış olusun hem de kaptanımız artık spora göre de puanlama yapıyor. :112: Dışarı çıkmak istemiyorum dersen evde spor için çeşitli videolar var. Onları bir araştır istersen. Leslie çok revaçta mesela. :112: callenetics diye bir şey varmış mesela, o da ciddi farklar yaratıyormuş. Sen gözatarsın. Hatta bu arada bulduklarını bizimle de paylaşırsan seviniriz. :13:
eczacım sen niye ocağın 3.haftası deyip duruyorsun.
şundan sordum bende ocağın 3.haftasını hedefliyorum.
yurtdışından arkadaşım gelecek benim de
diyetime dikkat ederim de bende yürüyüş yapamıyorumsadecede diyetle ne kadar verebilirim bilmiyorum
callenetis videosunu burda bir arkadaşım yazmış dün indirdim ve uyguladımçok yormuyor 1 saatlik bir program ve çok rahatlatıcı.dün sırtım ağırıyordu onu yaptıktan sonra kaslarım gevşedi ağrım hafifledi.sürekli hergün yapıcam gelişmeleri haber veririm
selam kızlar...
Benim ,fare bozuldu... klavyeden girmek için 1 saatir uğraşıyorum....
listeyi yapmama yardım edebilir misiniz...
selam kızlar...
hiç bir planım yok valla. neyseeki o gün kocam evdeymiş:))gecede bi emyve tabağı hazırlarım kocişle yeriz...
KIZLAR YENİ YIL DA PLANINIZ VARMI NELER YAPÇAKSINIZ..AİLE İLE Mİ EŞLE OSTLAMI KUTLUYCAKSINZI
geçmiş olsun bende çok kötüyüm sağlık ocağına gideceğim bugün. malum yarın hafta sonuystcim geçmiş oslun canım
kpatancım harekete hal mi kalır bu tempoda
ay çok kötü başlım ağırıyo ya patlıycak
hımmm :))Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
yarın bildirirm günü canım sıkılır sıkılır aman
ellerin vucudu zayıf ve narin
benim vucuduma kilo otururu oturur oturur aman
kilo verme başkan gelir SAÇ ÇEKER saç çeker aman
bestecimiyim neyim
güzel fikir öyle yaptırıyım o zaman. sağol canım.Ciltsiz demek normal bildiğimiz kitap demek cnm, benim bildiğim kadarıyla. Ciltli dedikleri kalın karton kapak oluyo genellikle. :112: Bu arada tam yerindesin.d&r da son sayfada hediye paketi yaptırabilme seçeneğin de var. :112: Ve ben onu görünce dayanamadım. Bu da bana yeniyıl hediyesi olsun o zaman diyerek hediye paketiyle istedim ajandayı.
canım o kadın şu yabancıların zayıflama programındaki çalıştırıcılardanmış sanırım.benim dizlerimle ilgi sıkıntılarım var. o yüzden onları zorlayıcı hareketlerden kaçınıyorum.ben önceden dediğim gibi bodrumdayken istnbula gelmeme 2-3 kala aldım bütün herşeyimi ab circle'ı yürüyüş bandımı ve jillianın dvdsiniaklıma bişi kalmasın herşey dönünce hazır olsun diye...tabi merak ettim çok dvdyi izledim biraz 1 levelın hepsini izledim bide kalktım deniyim dedim en fazla 3 dkka dayanabildim ve ertesi gün uyandığım ger.ekten abartmıorum yürüyemiodum adelemi kasmı artık ağrıdan acıdan annem heryerime voltaren fln sürdü yani 3 dkkada böle yaptıysa dedim demekki gerçekten inceltio...bnm jillian maceram bu kadar cnm anlıycağın
canım sana özel değilde ne dengesizler var. kadınada hak ver.Kızlar sonunda evime gelebildim.Mens döneminin de etkisiyle sanırım iyice duygusala bağlamıştım. tam vaktinde yetiştim yani. Otobüste arkamda bir kadın oturuyordu. Ben uyumak isteyince koltuğu yatırdım tabii. Meğersem o arada zaten biraz uyuklamışım, muavin servisi yapmış. Kadın sıcak su dökülecek diye bir cırladı arkadan. Hayır zaten servisin yapıldığını bilsem koltuğu yatırmam, servis toplanana kadar beklerim de uyarmak için kafamın en tepesinden beni dürtüklemenin ne alemi var. Söylesene adam gibi. Bir insan başından dürtüklenir mi ya.
maşallah...iyi geceler cnm ajandanın yola çıkmasınada çok sevindimmgörünce bayılıcaksınn kilonda harika tebrik ediorum...bugün 25 dk yürüyüş yaptım tempolu...
ben atılıp atılmadığımı bilmiorum ama (inşallah atılmamm :18: ) kilo bildirimimi yapiim...
geçen hafta: 94.2 kg
bu hafta: 93. 3 kg
hoşgeldin nil.merhaba kızlar!kaptanınız beni davet etti ama bir türlü itibata geçemedik.acaba kabul edildim mi edilmedim mi?boşuna heveslenmiyeyim
Hmm, iyiymiş. Ben de bir bakayım da bulamazsam senden link isteyeyim o zaman cnm. :112:
Kızlar ya, benim kafamda büyük bir soru işareti var. Şudur ki; Tmm, sporla daha çabuk kilo veriliyor, hem de sıkılaşılıyor diyoruz ama bu işi sadece bunun gibi sıkılaşma programlarıyla yürütürsek nolur?? Demeye çalıştığım zayıflayıp-sıkılaşma yerine sıkılaşıp sonra kilo vermeye dönünce yöntem kilo verme zorlaşmıyor mu? Sanki sıkılaşınca daha zor kilo veriliyormuş gibi geliyor da bana.Bu konuda bir bilginiz var mı?
Acaba diyorum mesela, şimdi sıkılaştırma egzersizlerine başlicama 68-65 kiloya düştükten sonra(eğer bir gün düşebilirsem inş.) devamını mı sıkılaştırma egzersizleriyle getirsem?! :44: Hem şimdi tüm vücudum pörtlüyo belki ama o zaman farklar olacaktır. Dolayısıyla hangi bölgeme yönelik çalışacağımı da daha net görmüş olurum. bla bla bla... Ve bahaneler zinciri böyle sürer gider.
Yanlış anlaşılmasın, hiç spor yapmayayım demiyorum, sadece önceliği sıkılaştırma olan şeyleri mi şimdi yapmasam diyorum. :112:
selam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?