Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tşk tatlım. :112:

**6. Takım 23. ETAP**

fatos0808 (127
maibeyaz (52
Ecz.imis(76.1/
54tugba(86.9
ikiz81(60,7/
heidin (67.3
ecntrk(66.5)paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi
yst38 (92/92.1/-0.05/%0.05 )
ipo (94.2
pj_Muguet (87)paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi

6.TAKIM ORTALAMASI

ohhh 15 dk da listeyi kopyalamayı başardım sanırım

Bu hafta listeye yeni olarak kimler girecek? İpo nun durumu nolacak? Sen bu bilgileri ver, biz hallderiz inş kaptancım. :112:

ahh canım her haftada size kalıyo ama valla yaparsan çok makbule geçer...
eşim leptopu götürdü sunumu varmış...
bu PC de sobasız odada... vallahi ellerim dondu...
bu hafta yeni üye yok listeye girecek...yeni gelen arkadaşlarımız 1 haftayı doldurmak zorunda oldukları için ancak haftaya girerler...
iponun durumu benim tek başıma vereceğim bi karar değil oylamaya sundum artık çıkan sonuca göre hareket edeceğiz...
ben kalmasından yanayım...
paylaşımsızlıktan vs diskalifiye olsaydı direk çıkarırdım liteden ama takım olarak aldıkları bi ceza...
bakalım son söz diğer takım kaptanlarının...
benim kilomda 52... sanırım ben daha fazla veremicem yavaştan mezun olsam iyi olacak galiba...
haftaya kadar bi kaptan seçelim de bırakayım ben bu işleri...

**6. Takım 23. ETAP**[/COLOR]

fatos0808 (127 / 126.5 / 0.5 / %0.39)
maibeyaz (52
Ecz.imis(76.1 / 75 / 1.1 / %1.45)
54tugba(86.9 / 85.6 / 1.3 / %1.50)
ikiz81(60,7 / 60.5 / 0.2 / %0.33)
heidin (67.3
ecntrk(66.5)paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi
yst38 (92.1 / 92 / 0.1 / %0.11)
ipo (94.2 / 93.3 / 0.9 / %0.96)
pj_Muguet (87)paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi

6.TAKIM ORTALAMASI

Ben de bunları yapıp ekledim o zaman kaptanım. Yanlış var mı bir bakarsın. :112: sanırım heidin dün sabah yapmıştı bildirimini yanlış hatırlamıyorsam. Hemen dönüp ona da bakıyorum. :112:

Olur mu kaptanım, sen haftalarca yapmadın mı bizim için. Bir iki hafta da biz yapalım. :112: Tmm o zaman, ben listenin son halinin yüzdesini aşağıya yazdım. Takım ortalaması için iponun durumunu bekleriz o zaman. :112: Kaptanım daha 2 kilon var ama bırakma bizii.

**6. Takım 234. ETAP**

fatos0808 (127 / 126.5 / 0.5 / %0.39)
maibeyaz (52 / 52 / 0 / %0 )
Ecz.imis (76.1 / 75 / 1.1 / %1.45)
54tugba (86.9 / 85.6 / 1.3 / %1.50)
ikiz81 (60,7 / 60.5 / 0.2 / %0.33)
heidin (67.3 / 66.7 / 0.6 / %0.89)
ecntrk (66.5) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
yst38 (92.1 / 92 / 0.1 / %0.11)
ipo (94.2 / 93.3 / 0.9 / %0.96)
pj_Muguet (87) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.

6.TAKIM ORTALAMASI:

Kaptanım diskalifiye edilenler takım yüzdesine dahil edilmiyor di mi??

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım... valla nasıl sevindirdin beni bilemezsin...
diskalifiye olanlarda toplama girecekmiş canım...püsküüt öyle yazmış ben eskiden almıyodum da alınacakmış...
ipoyla ilgili olumlu karar çıkacağını düşünüyorum.... hayırlısı bakalım...

Asıl ben sevindim kaptanım yardımcı olabildiğim için. Sen yine de yüzdeleri kontrol ettin ama değil mi? Acemiliktir, yanlışlık olabilir. :18:
Umarım olumlu karar çıkar.

beni diskalifiye etmişsiniz ama çalışan bir insanım sürekli yazamıyorum. neyse sağolun yine de bu arada bu hafta 2 kilo vermiştim onu yazmak için girmiştim ama siz bilirsiniz hoşçakalın

ecntrk gelmiş nerelerdesin canım sen...
ya beni atmışsınız ama sürekli giremiyorum nete ancak akşamları giriyorum tam olarak kuralları da bilmiyordum zaten mecburen paylaşımda bulunulacağını bilseydim yazardım haberim yoktu ki bu saate kadarda giremedim çünkü yolculuktaydım eve yeni geldim

beni diskalifiye etmişsiniz ama çalışan bir insanım sürekli yazamıyorum. neyse sağolun yine de bu arada bu hafta 2 kilo vermiştim onu yazmak için girmiştim ama siz bilirsiniz hoşçakalın

canım kaç gündür 1 mesaj bile yazmadın...
insan 1 gün ihmal eder 2 gün ihmal eder... sen kaç gündür yoksun...
ilk kez birini diskalifiye ediyorum...
burada paylaşım yapmak şart...
cumadan cumaya uğrayıp kilo bildirmekle olmuyor malesef...
katılmak isteyen bir sürü kişi var... onların haklarını yemeyelim değil mi....

canım keşke haber verseydin...
inanki ben de kimseyi diskalifiye etmek hevesini kırmak istemiyorum...
ama paylaşım olmayıncada olmuyor işte...
hergün girebilirim dersen ve kalmak istersen kal...sonuçta bizim şikayetimiz paylaşım...

işte bilmiyordum ki günde kaç defa paylaşımda bulunmamız gerektiğini söyle girerim ben eğer başka bir durum olursa da bir gün önceden haber veririm

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnn ... merakla hemen yataktan kalkar kalkmaz bilgsyrımı açtım vallahi bütün gece atılıp atılmadığımı gördüm kabuslar bir sürü ayyyyy kararı merakla bekliorum...gerçi şey olablr belki diye düşündüm takımdan atılsamda ben gelip burda sizinle gene yazışabilirim belki??

ayrıca herkesi tebrik ediorum takip ettiğim kadarıyla kimse kilo almamış ben geçen hafta sölemiştim hepimiz verices inş diye bende dün 93.3 olduğumdan emin olamadım sbh sbh dayıma gidip tartıldım allahtan aynı çıktı

evettttt şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliorum çok stresli birşeymiş yaa ne zamana belli olur kaptanım ?

işte bilmiyordum ki günde kaç defa paylaşımda bulunmamız gerektiğini söyle girerim ben eğer başka bir durum olursa da bir gün önceden haber veririm
Günde 5 mesaj yazman yeterli canım...
zaten akşamları girsen menünü paylaşsan geçmişe bakıp 4 kişiye cevap yazsan yetiyo....
amaç birbirimize destek olmak...

ipocum beklemedeyim canım akşama kadar oylama biter belli olur...
ozaman seninle beraber diskalifiye olan Berry31 yakın zamanda 4. takımda yarışıyordu...
ben sorun çıkacağını sanmıyorum...

Günde 5 mesaj yazman yeterli canım...
zaten akşamları girsen menünü paylaşsan geçmişe bakıp 4 kişiye cevap yazsan yetiyo....
amaç birbirimize destek olmak...

tamam canım şimdi ben tekrar girdimmi gruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…