ben tvde izlemiştim demet şeneri zayıflatan spor hocası demiştiki önce yürüyüş yapmak gerekiyormuş yağ yakımı içinsonra sıkılaştırma hareketleri.yani sabah yürüyosak akşam spor yapıcazki vucudumuz sarkmasın.dengeli zayıflayalım
Bu hafta listeye yeni olarak kimler girecek? İpo nun durumu nolacak? Sen bu bilgileri ver, biz hallderiz inş kaptancım. :112:
ahh canım her haftada size kalıyo ama valla yaparsan çok makbule geçer...
eşim leptopu götürdü sunumu varmış...
bu PC de sobasız odada... vallahi ellerim dondu...
bu hafta yeni üye yok listeye girecek...yeni gelen arkadaşlarımız 1 haftayı doldurmak zorunda oldukları için ancak haftaya girerler...
iponun durumu benim tek başıma vereceğim bi karar değil oylamaya sundum artık çıkan sonuca göre hareket edeceğiz...
ben kalmasından yanayım...
paylaşımsızlıktan vs diskalifiye olsaydı direk çıkarırdım liteden ama takım olarak aldıkları bi ceza...
bakalım son söz diğer takım kaptanlarının...
benim kilomda 52... sanırım ben daha fazla veremicem yavaştan mezun olsam iyi olacak galiba...
haftaya kadar bi kaptan seçelim de bırakayım ben bu işleri...
ellerine sağlık canım... valla nasıl sevindirdin beni bilemezsin...
diskalifiye olanlarda toplama girecekmiş canım...püsküüt öyle yazmış ben eskiden almıyodum da alınacakmış...
ipoyla ilgili olumlu karar çıkacağını düşünüyorum.... hayırlısı bakalım...
Asıl ben sevindim kaptanım yardımcı olabildiğim için.Sen yine de yüzdeleri kontrol ettin ama değil mi? Acemiliktir, yanlışlık olabilir. :18:
Umarım olumlu karar çıkar.
ya beni atmışsınız ama sürekli giremiyorum nete ancak akşamları giriyorum tam olarak kuralları da bilmiyordum zaten mecburen paylaşımda bulunulacağını bilseydim yazardım haberim yoktu ki bu saate kadarda giremedim çünkü yolculuktaydım eve yeni geldimecntrk gelmiş nerelerdesin canım sen...
beni diskalifiye etmişsiniz ama çalışan bir insanım sürekli yazamıyorum. neyse sağolun yine de bu arada bu hafta 2 kilo vermiştim onu yazmak için girmiştim ama siz bilirsiniz hoşçakalın
ya beni atmışsınız ama sürekli giremiyorum nete ancak akşamları giriyorum tam olarak kuralları da bilmiyordum zaten mecburen paylaşımda bulunulacağını bilseydim yazardım haberim yoktu ki bu saate kadarda giremedim çünkü yolculuktaydım eve yeni geldim
işte bilmiyordum ki günde kaç defa paylaşımda bulunmamız gerektiğini söyle girerim ben eğer başka bir durum olursa da bir gün önceden haber veririmcanım keşke haber verseydin...
inanki ben de kimseyi diskalifiye etmek hevesini kırmak istemiyorum...
ama paylaşım olmayıncada olmuyor işte...
hergün girebilirim dersen ve kalmak istersen kal...sonuçta bizim şikayetimiz paylaşım...
Günde 5 mesaj yazman yeterli canım...işte bilmiyordum ki günde kaç defa paylaşımda bulunmamız gerektiğini söyle girerim ben eğer başka bir durum olursa da bir gün önceden haber veririm
Günde 5 mesaj yazman yeterli canım...
zaten akşamları girsen menünü paylaşsan geçmişe bakıp 4 kişiye cevap yazsan yetiyo....
amaç birbirimize destek olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?