ipocum beklemedeyim canım akşama kadar oylama biter belli olur...
ozaman seninle beraber diskalifiye olan Berry31 yakın zamanda 4. takımda yarışıyordu...
ben sorun çıkacağını sanmıyorum...
kızlar günaydınnnn ... merakla hemen yataktan kalkar kalkmaz bilgsyrımı açtım vallahi bütün gece atılıp atılmadığımı gördüm kabuslar bir sürü ayyyyykararı merakla bekliorum...gerçi şey olablr belki diye düşündüm takımdan atılsamda ben gelip burda sizinle gene yazışabilirim belki??
ayrıca herkesi tebrik ediorum takip ettiğim kadarıyla kimse kilo almamış ben geçen hafta sölemiştim hepimiz verices inş diyebende dün 93.3 olduğumdan emin olamadım sbh sbh dayıma gidip tartıldım allahtan aynı çıktı
evettttt şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliorum çok stresli birşeymiş yaane zamana belli olur kaptanım ?
Günde 5 mesaj yazman yeterli canım...
zaten akşamları girsen menünü paylaşsan geçmişe bakıp 4 kişiye cevap yazsan yetiyo....
amaç birbirimize destek olmak...
kızlar bu PC nin saati yanlışmış saat 11.30 u geçmiş... çok geç kaldım ben...
ecz... ecntrk nin kilosunu da alalım ozaman canım.. ama diğeri kesin diskalifiye...
iponun durumu belli olunca listeyi eklersiniz...
kızlar hepinize teşekkür ederim...
yeni gelen arkadaşlarda kilosunu yazarsa bu günkü haftaya listeye alırken başlangıç kilosu olur...
ben fizikten gelince uğramaya çalışıcam... görüşürüz kızlar...
mai canım tşk ederim
ben 2 kilo verdim 64,5 oldum
sabah nesfit yedim 1 kase
öğle yemeği yiyecek halim yok akşam fırında tavuk var
anneme geldim gözümün içine bakıyor pc başında oturuyorum diye tekrar görüşürüz
teşekkürler canımTmm cnm, hemen ekliyorum seni de. :112:
ipo gidersen çok üzülürüm.
hatta boykot ederim bende giderim
Medical Park'a gitmiştim kilo vermek icin.
İsteyen olursa listemi paylasabilirim.
kızlar bu PC nin saati yanlışmış saat 11.30 u geçmiş... çok geç kaldım ben...
ecz... ecntrk nin kilosunu da alalım ozaman canım.. ama diğeri kesin diskalifiye...
iponun durumu belli olunca listeyi eklersiniz...
kızlar hepinize teşekkür ederim...
yeni gelen arkadaşlarda kilosunu yazarsa bu günkü haftaya listeye alırken başlangıç kilosu olur...
ben fizikten gelince uğramaya çalışıcam... görüşürüz kızlar...
Maibeyazim benim başlama kilom uç gün önce 70.8 di hastane maratonuna açlık eşlik edince sabah ac karnına 68.4 çıktım sen başlama kilomu bu sabaha göre yaz istersen malum tam anlamıyla bugün başladım.
Birde çizelgemi olusturamiyorum daha önce gebelikle ilgili yapmıştım. Ama şimdi olmuyor.
Medical Park'a gitmiştim kilo vermek icin.
İsteyen olursa listemi paylasabilirim.
Kızlaar, d&r diğer siparişimi de kargoya vermiş.Yani bir aksilik olmazsa inş, pzt ye evde kargo partisi veriyorum.
Hem ajandam geliyor, hem Jillian Michaels İle 30 Günde İncel dvd m, hem okul yıllığım vs.Hatta büyük olasılıkla yeşilçay kapsüllerim de gelecek inş. Tabii umarım kurye kazığı yemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?