Kızlaar, d&r diğer siparişimi de kargoya vermiş.Yani bir aksilik olmazsa inş, pzt ye evde kargo partisi veriyorum.
Hem ajandam geliyor, hem Jillian Michaels İle 30 Günde İncel dvd m, hem okul yıllığım vs.Hatta büyük olasılıkla yeşilçay kapsüllerim de gelecek inş. Tabii umarım kurye kazığı yemem.
UYANİNCA büyük bir bardak su ve iki adet ceviz
Kahvaltı 08:00-09:00
2 dilim esmer ekmek
İki dilim yagsiz tuzsuz peynir VEYA bir yaslanmış yumurta+ bir dilim tuzsuz peynir
Bol çığ sebze
Sekersiz çay (bir esmer seker olabilir)
Ara 11:00
Bir meyve
10 adet fındık
Öğle 13:00-14:00
Bir bardak yagsiz süt
3 kasık sade yulaf gevreği
3 kasık gevrek
1 çay ksg. Tarcin
1 çorba ksg.yaban mersini
10 adet fındık
Veya
Etsiz sebze yemeği
Bir kase yagsiz yoğurt
İki dilim esmer ekmek
Veya
Kepekli tost
Bir ayran
Veya
Simit
Peynir
Ayran (gün icinde bir dilim ekmek azaltılacak)
Ara 15:00
Bir meyve
Aksam 17:00-18:00
Haftanın uç gunü 100-150 gr et/tavuk/balık
Salata iki dilim esmer ekmek
Haftada bir gün etsiz sebze yemeği
Bir kase yagsiz yoğurt iki dilim esmer ekmek
Haftada iki gün 8 kasık kurubaklagil
Salata
Yarım kase yagsiz yoğurt
Haftada bir gün etli veya tavuklu sebze yemeği
Yarım kase yagsiz yoğurt
İki dilim esmer ekmek
Ara 20:00
Bir bardak süt veya bir kase yoğurt veya iki bardak ayran
Bir meyve
İki adet kepekli galeta
Gece çok acikilirsa bir meyve
Hergun 3lt su
3 fincan yeşil çay( icinde çubuk tarcin olacak)
Kızlar ben bu liste ile iki haftada 3 kilo vermiştim 2,5 kilosu yağdan gitmişti. Dr bile şaşırmıştı.
Şimdi tekrar başladım listeye hadi hayırlısı
Hayırlı olsun arkadasım tez zamanda kavuşursun su DVD nasıl bir şey bende burda duydum
cnm bnde çok sevindimmmjillian çok etkili hele ajandamız bir harikaaa bnde internettn bir sipariş vernce sabırsızlıkla bekliorum hata kargocuları arıorum bin kere
Kaç kalorilik olduğunu bilmiyorum daha dogrusu hatirlayamadim şimdi daha sonra yazsam:26:
Kızlar ben çıkıyorum ipad' in şarjı bitti
Bye bye
YENI GELEN ARKADASLAR HOSGELINIZ CANLARIM INS AZMINIZ HIC EKSILMEDEN HEDEFINIZE ULASIRSINIZ
tab bende ins su 86 lar benim kabusum oldu ya ben hep takiliyorum bu kilolarda su 84 bi görsem gerisi yok kolay gidecek ins inaniyorum ve haftaya 84 görücem ins kizlarrr
YENI GELEN ARKADASLAR HOSGELINIZ CANLARIM INS AZMINIZ HIC EKSILMEDEN HEDEFINIZE ULASIRSINIZ
tab bende ins su 86 lar benim kabusum oldu ya ben hep takiliyorum bu kilolarda su 84 bi görsem gerisi yok kolay gidecek ins inaniyorum ve haftaya 84 görücem ins kizlarrr
nil çizelgeni yaptınmı canım?
Hosbulduk canım değil 84, 74 leri görürsün inşallah
hoşbuldummmyaaa arkadaşlar biri bana yardım etsinnn lütfen!şu çizelgeleri nasıl ekliyorsunuz?sabahtan beri uğraşıyom olmuyorrrr
hoşbuldummmyaaa arkadaşlar biri bana yardım etsinnn lütfen!şu çizelgeleri nasıl ekliyorsunuz?sabahtan beri uğraşıyom olmuyorrrr
hayır canım yaaa:2::2:kendimi beceriksiz olarak ilan ediyorummm
kızlar bu arada 90 grubunda bir arkadaş site önerdi. bir baktım leslinin çok farklı videoları. sanırım cd lerin hepsini kapsıyor. kilo verdirmek için diye yazanı indiriyorum şimdi. burdanda paylaşabilirim isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?