Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cnm bnde çok sevindimmm jillian çok etkili hele ajandamız bir harikaaa bnde internettn bir sipariş vernce sabırsızlıkla bekliorum hata kargocuları arıorum bin kere

Kızlar ben bu liste ile iki haftada 3 kilo vermiştim 2,5 kilosu yağdan gitmişti. Dr bile şaşırmıştı.
Şimdi tekrar başladım listeye hadi hayırlısı

Hmm. Kolay gelsin cnm o zaman sana. :112: Ben de sevdim listeyi, hem işe yarar hem de sağlıklı görünüyo. Peki bu kaç kalorilik liste, onu da söyleyebilir misin?

Hayırlı olsun arkadasım tez zamanda kavuşursun su DVD nasıl bir şey bende burda duydum

Bakalım cnm. 72 dk lık olduğunu görünce bir de üzerinde 1 ayda 10 kilo yazısını görünce atladım bakalım. Umarım işe yarar bir şey çıkar. :112:

cnm bnde çok sevindimmm jillian çok etkili hele ajandamız bir harikaaa bnde internettn bir sipariş vernce sabırsızlıkla bekliorum hata kargocuları arıorum bin kere

Ya bir de sanırım bana bir gıcıkları var. Kargom mesela çarş. akşamı şubeye geliyor diyelim. Perş dağıtıma çıkıyor, zaman yetmediği için tekrar şubeye dönüyor. cuma tel açınca getiriyorlar ki konuşmalarını duysan tel açmasam o gün de getirmicekleri izlenimine kapılıyorsun. (Bu başıma 2-3 kere gelmiş bir durum) Konuşmaları zaten tutarsız. Daha aynı şeyi iki kere söylediklerini duymadım.
Bir kere yine kargo bekliyorum. Tesadüf eseri camdan aracın geldiğini gördüm. Karşıki binaya girdi çıktı adam. Sonra arabadan bir paket daha aldı yan binaya girdi. Her an gelebilir diye beklerken bir baktım araç gitmiş. Bu arada araç 20.30 da bizim kapının önündeydi, eminim. Netten takibe bir girdim, 20.20 de vakit yetmedi yazıyor paketimin dağıtımı için. Sinirlendim tabii. Ertesi gün aradım, saydım tel de. Kurye gelince bir de ona cırladım, adam önce 6 ya kadar çalışıyorum akşam görmüş olamazsınız dedi.(bundan sadece iki hafta sonraki bir teslimde bizim oraya kargoları akşam getirdiğini söyledi.) Ben emin bir şekilde olayı anlatınca 'hmm, acil diye tel açmışlardı' falan diyerek kıvırmaya çalıştı. 'E yan bina?' dedim. Kaldı öyle. O zaman hep acil diye aramak lazım dedim, mırın kırın etti, beni anlamıyorsunuz falan dedi. Ama sadece kıvırmaya çalıştığı o kadar belliydi ki.
Bir de bunun üzerine bir kere başka bir şubesinden kargo göndericem, internetten takiple alakalı bir şey sordum. Adam yüzümü yumuşak buldu galiba, soruma cvp verdikten sonra ne dese beğenirsiniz! 'Bu internetten takip de kötü oldu. Artık müşterilere yalan da söyleyemiyoruz' dedi. Kelime birebir buydu, 'Artık yalan söyleyemiyoruz' !!
Kısacası artık yurtiçi kargodan hiç memnun değilim ama naparsınız ki netteki sitelerin çoğu onunla anlaşmalı. Bize seçenek bile sunmuyorlar.

YENI GELEN ARKADASLAR HOSGELINIZ CANLARIM INS AZMINIZ HIC EKSILMEDEN HEDEFINIZE ULASIRSINIZ
tab bende ins su 86 lar benim kabusum oldu ya ben hep takiliyorum bu kilolarda su 84 bi görsem gerisi yok kolay gidecek ins inaniyorum ve haftaya 84 görücem ins kizlarrr

Slm kızlar daha sabah geldik hastaneden derken tekrar gitmek zorunda kaldık ateşimiz bir türlü düşmüyor
Öğlen yemeğimi ancak şimdi yiyeceğim
Simit ve ayran
Aksamda kurubaklagil yiyeceğim ( 8 kasık barbunya) ve yanında yagsiz yoğurt

Hosbulduk canım değil 84, 74 leri görürsün inşallah

hoşbuldummmyaaa arkadaşlar biri bana yardım etsinnn lütfen!şu çizelgeleri nasıl ekliyorsunuz?sabahtan beri uğraşıyom olmuyorrrr

Kızlar listemizi aşağıdaki haliyle paylaştım. :112:

**6. Takım 234. ETAP**

fatos0808 (127 / 126.5 / 0.5 / %0.39)
maibeyaz (52 / 52 / 0 / %0 )
Ecz.imis (76.1 / 75 / 1.1 / %1.45)
54tugba (86.9 / 85.6 / 1.3 / %1.50)
ikiz81 (60,7 / 60.5 / 0.2 / %0.33)
heidin (67.3 / 66.7 / 0.6 / %0.89)
ecntrk (66.5 / 64.5 / 2 / %3.0)
yst38 (92.1 / 92 / 0.1 / %0.11)
ipo (94.2 / 93.3 / 0.9 / %0.96)
pj_Muguet (87) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.

6.TAKIM ORTALAMASI: %0.86

Hosbulduk canım değil 84, 74 leri görürsün inşallah

tahamm a katılıyorum cnm. :103:

hoşbuldummmyaaa arkadaşlar biri bana yardım etsinnn lütfen!şu çizelgeleri nasıl ekliyorsunuz?sabahtan beri uğraşıyom olmuyorrrr

Cnm nerde sorun yaşıyorsun? Çizelgeyi mi oluşturamıyorsun, yoksa çizelgeyi oluşturduktan sonra siteye mi getiremiyorsun?

Sen sabahtan beri ben uç gündür uğraşıyorum codu yapistir kopyala yapiyorum formatt uygun değil diyor anlamadım gitti

Son düzenleme:
hayır canım yaaa:2::2:kendimi beceriksiz olarak ilan ediyorummm

canım verilen siteden oluşturdunmu çizelgeyi. en son bitimde sana http ile başlayan png ile biten bir kod bulacaksın. onu profilindeki imza ayarlarına yapıştır.

kızlar bu arada 90 grubunda bir arkadaş site önerdi. bir baktım leslinin çok farklı videoları. sanırım cd lerin hepsini kapsıyor. kilo verdirmek için diye yazanı indiriyorum şimdi. burdanda paylaşabilirim isterseniz.

paylaşırsan sevinirizbu arada denildiği gibi yaptım ama bitürlü olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…