Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosbulduk canım değil 84, 74 leri görürsün inşallah

tahamm a katılıyorum cnm. :103:

Cnm nerde sorun yaşıyorsun? Çizelgeyi mi oluşturamıyorsun, yoksa çizelgeyi oluşturduktan sonra siteye mi getiremiyorsun?

tskler kizlar ya ins bu 86 sayi lanetli gibi yapisti kaldi üstümde ben 86 kilo ile doguma gittim sonra 82 kiloya kadar indim ve yine 86 da uzun bi süre kaldiktan sonra 90 lara yükseldim vve yine bi diyet yaparken 86 da cok zorlandiktan sonra 82 ye indim ve ehliyet alirken buda mart ayindan önce falan yine 86-87 oldum yani kurtulamadim gitti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi haydi haydi paylas paylas paylas
acaba msj hakkı sınırı falan mı var?ben özel msjda gönderemiyorum ya
cnm benim bildigim kadariyla 100 msjdan önce özel mesaj gönderemiyosun

sabah:1yumurtadan tereyağlı omlet
peynir-lor peyniri az miktarda
8zeytin
1 kase kayısı-erik karışık şekersiz hoşaf
:öğlen:3yaprak sarma
3 biber-patlıcan dolması
1 ıslak kek
2tane bulgurdan köfte arkadaştaydım yedim....
akşam:hamsi fırında
bol salata

Sen sabahtan beri ben uç gündür uğraşıyorum codu yapistir kopyala yapiyorum formatt uygun değil diyor anlamadım gitti

Cnm çizelgeyi oluşturduktan sonra sana çizelgenin son halini gösterdiği sayfada çizelgenin alt tarafında bbCode başlıklı bir kutucuk var. Kutucuğun içerisinde örn:

böyle bir yazı var toplamda. Hah işte onun kırmızı yazdığım kısmını kopyalayıp yapıştıracaksın profiline. :112: Umarım bu sefer faydası olur. :112:

Not: Mesajı paylaşınca farkettim ki kutucuğun içindeki yazıların başını ve sonunu kesiyor kk. Farketmez, sen yine de anlarsın dediğimi, çünkü parantezinden 2 tane var. Ve sen ikisinin arasını kopyala-yapıştır yapacaksın. :112:

[quote="yst38, post: 22079012"]kızlar bu arada 90 grubunda bir arkadaş site önerdi. bir baktım leslinin çok farklı videoları. sanırım cd lerin hepsini kapsıyor. kilo verdirmek için diye yazanı indiriyorum şimdi. burdanda paylaşabilirim isterseniz.[/QUOTE]

İtina ile site incelenir. :9:

[quote="nil2908, post: 22079768"]acaba msj hakkı sınırı falan mı var?ben özel msjda gönderemiyorum ya:50::50::50:[/QUOTE]

Yok cnm. Yani evt, özel mesajda sınır var ama bunda yok. Ben yaptığımda daha 50 mesaj bile yazmamıştım. :112:

Son düzenleme:
Öğle yemeği yemeyi unutmuşum ben. Bilg başında olunca aklıma gelmemiş.
Akşam yemeğim yoğurtlu kebap ve 3 bardak ayran. Ayranda da kalori olduğunu yemekten 1 saat sonra farkettim de.
Şekil A dan da anlayacağınız üzere ben evde diyet yapamıyorum. Yani Kayseri deki kadar dikkat edemiyorum en azından. O yüzden ocak 15 e kadar vermem lazım diyorum ya.

kızlar 2nci olmuşuzzzzzzzz nasıl sevindim anlatamammm :122::118::124::124::124::124::124::124:

:126: bende atılmamışım bu arada onada ayrı bi sevindim üzerimden büyük bi yük kalktııı

bu arada menümü yazıyim

sbh: 1 yumurta, biraz beyaz peynr, 1 zeytin,yarım dilim tam bğdy ekmek

öğlen:3 dilim börek,bayaa bi kısır yani kaç kaşıktı hatrlamıorum bile,yalancı tavuk göğsü elmalı gerçi baştn sölemiştim malum istnbuldayım

akşam: hiçbir şeeyyyy masaya oturup bir bardak su içtim :126:

gece: lipton kayısılı form çay

Son düzenleme:
kızlar 2nci olmuşuzzzzzzzz nasıl sevindim anlatamammm :122::118::124::124::124::124::124::124:

:126: bende atılmamışım bu arada onada ayrı bi sevindim üzerimden büyük bi yük kalktııı

tabi grubuda tebriklerrrinşallah haftaya birincilik gelir

sen bu motivasyonla bu hafta grubu birinci edersin canım

yok tatlım ben diyet yapmıorum şuan çnkü istnbulda tatildeyim akrabağlarımın yanında ...herkes ye ye diye ısrar ettiği için şuan sadece kilomu korumaya çalışıorum gerçi nasıl olduysa bu hafta kilo vermişim ocakta evime dönünce allahın izniyle tam anlamıyla başlıcaM

heheheyyyyy verdiğim 2 kilo bir işe yaramış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…