tahamm a katılıyorum cnm. :103:
Cnm nerde sorun yaşıyorsun? Çizelgeyi mi oluşturamıyorsun, yoksa çizelgeyi oluşturduktan sonra siteye mi getiremiyorsun?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım burda verilen adresten başkasını kabul etmiyor
Sen sabahtan beri ben uç gündür uğraşıyorum codu yapistir kopyala yapiyorum formatt uygun değil diyor anlamadım gitti
Hosbulduk canım değil 84, 74 leri görürsün inşallah
tahamm a katılıyorum cnm. :103:
Cnm nerde sorun yaşıyorsun? Çizelgeyi mi oluşturamıyorsun, yoksa çizelgeyi oluşturduktan sonra siteye mi getiremiyorsun?
hadi haydi haydi paylas paylas paylaskızlar bu arada 90 grubunda bir arkadaş site önerdi. bir baktım leslinin çok farklı videoları. sanırım cd lerin hepsini kapsıyor. kilo verdirmek için diye yazanı indiriyorum şimdi. burdanda paylaşabilirim isterseniz.
cnm benim bildigim kadariyla 100 msjdan önce özel mesaj gönderemiyosunacaba msj hakkı sınırı falan mı var?ben özel msjda gönderemiyorum ya
Sen sabahtan beri ben uç gündür uğraşıyorum codu yapistir kopyala yapiyorum formatt uygun değil diyor anlamadım gitti
kizlar leslie videolarindan indirenvarmi benim indirdiklerimin hepsi acilmiyo hatta bitanesi aciliyo acaba sizdede öylemi
kızlar 2nci olmuşuzzzzzzzz nasıl sevindim anlatamammm:122::118::124::124::124::124::124::124:
:126: bende atılmamışım bu arada onada ayrı bi sevindim üzerimden büyük bi yük kalktııı
senin adına çok sevindim
kızlar 2nci olmuşuzzzzzzzz nasıl sevindim anlatamammm:122::118::124::124::124::124::124::124:
:126: bende atılmamışım bu arada onada ayrı bi sevindim üzerimden büyük bi yük kalktııı
teşekkr ederim cnm yaaa vallahi accayip sevindim...tam ajandama kavuşmuşken burdan kovulsaydım ayy çok kötüü olurdumm :18:
sen bu motivasyonla bu hafta grubu birinci edersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?