heheheyyyyy verdiğim 2 kilo bir işe yaramış
yok tatlım ben diyet yapmıorum şuan çnkü istnbulda tatildeyim akrabağlarımın yanında ...herkes ye ye diye ısrar ettiği için şuan sadece kilomu korumaya çalışıorum gerçi nasıl olduysa bu hafta kilo vermişimocakta evime dönünce allahın izniyle tam anlamıyla başlıcaM
kızlar 2nci olmuşuzzzzzzzz nasıl sevindim anlatamammm:122::118::124::124::124::124::124::124:
:126: bende atılmamışım bu arada onada ayrı bi sevindim üzerimden büyük bi yük kalktııı
heheheyyyyy verdiğim 2 kilo bir işe yaramış
oooooooooooooo
2. cimi olduk süper çok sevindim gözümüz aydın takımdaşlarım
kız allah ne diyim bari arkadaşında keyfini çıkararak yeseydinde akşamı hafif salatayla geçseydin. yemişin artık afiyet olsun.sabah:1yumurtadan tereyağlı omlet
peynir-lor peyniri az miktarda
8zeytin
1 kase kayısı-erik karışık şekersiz hoşaf
:öğlen:3yaprak sarma
3 biber-patlıcan dolması
1 ıslak kek
2tane bulgurdan köfte arkadaştaydım yedim....
akşam:hamsi fırında
bol salata
neyse canım ailenin yanındasın görmedik duymadık. zaten öğlende yememişin. akşam yemekleri başka oluyor ya. hani menünün düzenli olmasından ziyade tü aile bir arada aynı sofrada çok başka birşeyÖğle yemeği yemeyi unutmuşum ben.Bilg başında olunca aklıma gelmemiş.
Akşam yemeğim yoğurtlu kebap ve 3 bardak ayran.Ayranda da kalori olduğunu yemekten 1 saat sonra farkettim de.
Şekil A dan da anlayacağınız üzere ben evde diyet yapamıyorum. Yani Kayseri deki kadar dikkat edemiyorum en azından.O yüzden ocak 15 e kadar vermem lazım diyorum ya.
kizlar leslie videolarindan indirenvarmi benim indirdiklerimin hepsi acilmiyo hatta bitanesi aciliyo acaba sizdede öylemi
valla bende başkaları vardı ama şimdi 3 millik indirdim en altta. çok hareketli henüz yapmaya fırsatım olmadı ama. hızlandırılmış tur gezdim baya güzel yani. bide en altta uygulamalı yemek tarifi vermiş. merak ettim. ne yemeği yaptı biliyomusunuz. yağda yumurta, yanına muz çilekli yoğurt, çilek süt yaptı blendırda geçirdi. yumurtanın yanına koydu bardakla, hazır ısıtmalık etler balıklar filan oluyor ya. ondan yaptı tavada. yanında brokoli haşladı. içine fiyonk makarna koydu. yemek yaptım diye geçindi. babama öyle bir yemek götürsem yemek diye bunumu yaptın derdi :))bende indirdim açılmadı sildim.tekrar indirip deniyicem.
ayy atılmadığına bende çok sevindim. geldiğinden beri neşe kaynağı oldun valla. iyiki gelmişin. zayıflamadan bir yere kaybolma sakın.kızlar 2nci olmuşuzzzzzzzz nasıl sevindim anlatamammm:122::118::124::124::124::124::124::124:
:126: bende atılmamışım bu arada onada ayrı bi sevindim üzerimden büyük bi yük kalktııı
yaa o kayısı çayını başka arkadaşlarda önerdi. ama bulamadım. bende gün kurusunu komposto gibi şekersiz pişirip yemeklerin yanında yada ara öğün olarak tüketiyorum. bağırsaklara iyi gelsin diye.bu arada menümü yazıyim
sbh: 1 yumurta, biraz beyaz peynr, 1 zeytin,yarım dilim tam bğdy ekmek
öğlen:3 dilim börek,bayaa bi kısır yani kaç kaşıktı hatrlamıorum bile,yalancı tavuk göğsü elmalıgerçi baştn sölemiştim malum istnbuldayım
akşam: hiçbir şeeyyyy masaya oturup bir bardak su içtim :126:
gece: lipton kayısılı form çay
daha nice 2 kilolara canım. artık daha sık aramızda olursun demi?heheheyyyyy verdiğim 2 kilo bir işe yaramış
çok sıkıcı bi akşam ya canım sıkılıyor gurbetli ne zor ya kimsenin olmaması hiç bir allahın kulu yok ailemdençok özlüyorum onları
ben yine geldiiiim.
kız allah ne diyim bari arkadaşında keyfini çıkararak yeseydinde akşamı hafif salatayla geçseydin. yemişin artık afiyet olsun.
.
çok mu yemişim....
kizlar leslie videolarindan indirenvarmi benim indirdiklerimin hepsi acilmiyo hatta bitanesi aciliyo acaba sizdede öylemi
aa 2. olmuşuz süper......:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kahretsin keşke daha fazla kilo verseydim,belki 1. olurduk..kusura bakmayın arkadaşlar elimden geleni yaptım..bu hafta gördünüz en az 1 saat yürüdüm...
neyse canım ailenin yanındasın görmedik duymadık. zaten öğlende yememişin. akşam yemekleri başka oluyor ya. hani menünün düzenli olmasından ziyade tü aile bir arada aynı sofrada çok başka birşey
akşam birazcık kaçmamışmı sencede?? neyse ağlama ağlama kıyamam ben yazık yazık:))
kızlar bu arada sayımız eksikmi. mai devamlı yeni üyeler çağrıyor. bilginiz varmı? eğer eksikse bizde çağralım bu hafta paylaşım yapıp haftaya listeye girsin.
kızlar bu arada sayımız eksikmi. mai devamlı yeni üyeler çağrıyor. bilginiz varmı? eğer eksikse bizde çağralım bu hafta paylaşım yapıp haftaya listeye girsin.
Gurbetteki kızlar... bende sizdenim... cok zor cook...! 1 tane bile tanıdık olmaması felaket zor !! :2:
Gurbetteki kızlar... bende sizdenim... cok zor cook...! 1 tane bile tanıdık olmaması felaket zor !! :2:
UYANİNCA büyük bir bardak su ve iki adet ceviz
Kahvaltı 08:00-09:00
2 dilim esmer ekmek
İki dilim yagsiz tuzsuz peynir VEYA bir yaslanmış yumurta+ bir dilim tuzsuz peynir
Bol çığ sebze
Sekersiz çay (bir esmer seker olabilir)
Ara 11:00
Bir meyve
10 adet fındık
Öğle 13:00-14:00
Bir bardak yagsiz süt
3 kasık sade yulaf gevreği
3 kasık gevrek
1 çay ksg. Tarcin
1 çorba ksg.yaban mersini
10 adet fındık
Veya
Etsiz sebze yemeği
Bir kase yagsiz yoğurt
İki dilim esmer ekmek
Veya
Kepekli tost
Bir ayran
Veya
Simit
Peynir
Ayran (gün icinde bir dilim ekmek azaltılacak)
Ara 15:00
Bir meyve
Aksam 17:00-18:00
Haftanın uç gunü 100-150 gr et/tavuk/balık
Salata iki dilim esmer ekmek
Haftada bir gün etsiz sebze yemeği
Bir kase yagsiz yoğurt iki dilim esmer ekmek
Haftada iki gün 8 kasık kurubaklagil
Salata
Yarım kase yagsiz yoğurt
Haftada bir gün etli veya tavuklu sebze yemeği
Yarım kase yagsiz yoğurt
İki dilim esmer ekmek
Ara 20:00
Bir bardak süt veya bir kase yoğurt veya iki bardak ayran
Bir meyve
İki adet kepekli galeta
Gece çok acikilirsa bir meyve
Hergun 3lt su
3 fincan yeşil çay( icinde çubuk tarcin olacak)
ben yine geldiiiim.
ayy atılmadığına bende çok sevindim. geldiğinden beri neşe kaynağı oldun valla. iyiki gelmişin. zayıflamadan bir yere kaybolma sakın.
yaa o kayısı çayını başka arkadaşlarda önerdi. ama bulamadım. bende gün kurusunu komposto gibi şekersiz pişirip yemeklerin yanında yada ara öğün olarak tüketiyorum. bağırsaklara iyi gelsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?