Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

olsun dönünce verirsin tatlım

çok sıkıcı bi akşam ya canım sıkılıyor gurbetli ne zor ya kimsenin olmaması hiç bir allahın kulu yok ailemdençok özlüyorum onları

kızlar 2nci olmuşuzzzzzzzz nasıl sevindim anlatamammm :122::118::124::124::124::124::124::124:

:126: bende atılmamışım bu arada onada ayrı bi sevindim üzerimden büyük bi yük kalktııı

Evt, bizimle kalmana ben de çok sevindim.

heheheyyyyy verdiğim 2 kilo bir işe yaramış

Yaramaz mı, hem senin için hem bizim için. Aslında ben senin bireysel olarak da derece alacağını düşünmüştüm ama kısmet değilmiş. Haftaya inş.

oooooooooooooo
2. cimi olduk süper çok sevindim gözümüz aydın takımdaşlarım

Eveett. Herkesi tebrik ediyorum kızlar ben de.

aa 2. olmuşuz süper......:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kahretsin keşke daha fazla kilo verseydim,belki 1. olurduk..kusura bakmayın arkadaşlar elimden geleni yaptım..bu hafta gördünüz en az 1 saat yürüdüm...

ben yine geldiiiim.
kız allah ne diyim bari arkadaşında keyfini çıkararak yeseydinde akşamı hafif salatayla geçseydin. yemişin artık afiyet olsun.
neyse canım ailenin yanındasın görmedik duymadık. zaten öğlende yememişin. akşam yemekleri başka oluyor ya. hani menünün düzenli olmasından ziyade tü aile bir arada aynı sofrada çok başka birşey
kizlar leslie videolarindan indirenvarmi benim indirdiklerimin hepsi acilmiyo hatta bitanesi aciliyo acaba sizdede öylemi

bende indirdim açılmadı sildim.tekrar indirip deniyicem.
valla bende başkaları vardı ama şimdi 3 millik indirdim en altta. çok hareketli henüz yapmaya fırsatım olmadı ama. hızlandırılmış tur gezdim baya güzel yani. bide en altta uygulamalı yemek tarifi vermiş. merak ettim. ne yemeği yaptı biliyomusunuz. yağda yumurta, yanına muz çilekli yoğurt, çilek süt yaptı blendırda geçirdi. yumurtanın yanına koydu bardakla, hazır ısıtmalık etler balıklar filan oluyor ya. ondan yaptı tavada. yanında brokoli haşladı. içine fiyonk makarna koydu. yemek yaptım diye geçindi. babama öyle bir yemek götürsem yemek diye bunumu yaptın derdi :))
kızlar 2nci olmuşuzzzzzzzz nasıl sevindim anlatamammm :122::118::124::124::124::124::124::124:

:126: bende atılmamışım bu arada onada ayrı bi sevindim üzerimden büyük bi yük kalktııı
ayy atılmadığına bende çok sevindim. geldiğinden beri neşe kaynağı oldun valla. iyiki gelmişin. zayıflamadan bir yere kaybolma sakın.
yaa o kayısı çayını başka arkadaşlarda önerdi. ama bulamadım. bende gün kurusunu komposto gibi şekersiz pişirip yemeklerin yanında yada ara öğün olarak tüketiyorum. bağırsaklara iyi gelsin diye.
heheheyyyyy verdiğim 2 kilo bir işe yaramış
daha nice 2 kilolara canım. artık daha sık aramızda olursun demi?
çok sıkıcı bi akşam ya canım sıkılıyor gurbetli ne zor ya kimsenin olmaması hiç bir allahın kulu yok ailemdençok özlüyorum onları

hiç sorma canım. aynı sorun bende de var. pazar günü kaynım geliyormuş. insan kaynı geliyor diye sevinirmi. valla sevindim. hem evimize ilkkez gelecek hemde eve hareket gelecek.

çok mu yemişim....

akşam birazcık kaçmamışmı sencede?? neyse ağlama ağlama kıyamam ben yazık yazık:))

kızlar bu arada sayımız eksikmi. mai devamlı yeni üyeler çağrıyor. bilginiz varmı? eğer eksikse bizde çağralım bu hafta paylaşım yapıp haftaya listeye girsin.

Sen dur da o konuda ben özür diliyim. Ama bu hafta, pzt eve dönünce inş

Evt cnmcm, kesinlikle başka bir şey. Bir de biz ayransız yemek yemeyiz evde. Öyle olunca su gibi algılayıp içtikçe içtim. Çok sonra kafamda yediklerimi toparlarken jeton düştü.

ama balık ve salata yedim ekmek bile yemedim...

kızlar bu arada sayımız eksikmi. mai devamlı yeni üyeler çağrıyor. bilginiz varmı? eğer eksikse bizde çağralım bu hafta paylaşım yapıp haftaya listeye girsin.

Tam bilemiyorum. ama sınırda sayılırız bence. Yani bizim çağırmamız riskli olur gibi geliyo bana. :44: Ama mai belli bir sayı belirtirde çağırın derse bilemem. :112: Mai??

Gurbetteki kızlar... bende sizdenim... cok zor cook...! 1 tane bile tanıdık olmaması felaket zor !! :2:

Katılıyorum. Zor. Bu arada sen yeni takım arkadaşımız mısın?

canımmmm çokkk tşk ederim liste icin bana böyle bir liste lazımdı :)
sen 2 haftada 3 kg vermissin cok iyi yaa helal sana:) bende hemen yarın uyguluyorum bu listeyi..
hiç kendine ödül falan veriomusun??

ay sorma bende öldüm öldüm dirildim kayısı çayına gelincede ben şekersiz çay içemediğim için hele form çayların tatları acı ve iğrenç oluodu bu kayısılının tadı harika şekerli gibi çok rahat içiorum o yüzden onu tercih ediorum ama etki fln ediomu bi bilgim yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…