Tam bilemiyorum. ama sınırda sayılırız bence. Yani bizim çağırmamız riskli olur gibi geliyo bana. :44: Ama mai belli bir sayı belirtirde çağırın derse bilemem. :112: Mai??
Katılıyorum. Zor.Bu arada sen yeni takım arkadaşımız mısın?
yok canım ya ben kafama göre takılıyorumbi ara yazdım benide alın gruba diye cevap gelmedi onaa bende takılıyom öle
kızlar ben yatıyorum yarın halama 'tıkınmaya' gidices...çok öpüyorum sizi yarın sbh uğrarım geneee
Evt cnm. Gördüm sonradan yazını. Yardımcı olmak isterdim ama takımın şu anda kaç kişi olduğunu tam bilmiyorum. Yarın kaptanımız gelince görüşürsünüz. :112:
İiiiipoooooooo.... Yappmaaaaaaaaaa....Kendimi yeşilçamda hissettim birden. Şimdiden afiyet olsun cnm. ama yerken kaptanımızın çekme ihtimali olan saçlarının sağlığını da düşün derim.
Ya ben biliyorum. Pzt gittiğimde kesin gene 76 larda çıkıcam.Ama niyeyse zayıflamışım gibi hissediyorum. Bu hafta 73-74 leri görecekmişim gibi. :44::103: Sanırım ajandaydı, egzersiz cd siydi falan derken, bir de üstüne tüm günü takım sayfasında geçirince böyle bir hissiyata kapıldım.
60 dk naptın canım... ne yazacağımı bilemedim de...:26:slm kizlar yaaaaaaaa 60 dk yaptim geldim
canım çok geçmiş olsun...
kuzu neden ateşleniyor sürekli...
günaydın sabah şekerleri ben geldim ve düne göre daha hastayım. ateşim ve öksürüüm arttı. eşimde geç çıkacakmış işten. çocuğa bulaşacak diye ödüm kopuyor. yine ben nerem ağrıyor biliyorum. onda olunca hastalık zor oluyor valla
hoşgeldin aslıcım. seni buralarda görmek güzel olur. maicim bişeyler desene gelsinmi aslıda buralara. daha önce hiç yarıştınmı uralarda aslı.Gurbetteki kızlar... bende sizdenim... cok zor cook...! 1 tane bile tanıdık olmaması felaket zor !! :2:
olsun canım. 3 günlüğne gitmişin zaten. ama saçlarının geleceğini ipo ya tembihleyene kadar sen kendi saçlarını düşün :))Sen dur da o konuda ben özür diliyim.Ama bu hafta, pzt eve dönünce inş
Evt cnmcm, kesinlikle başka bir şey. Bir de biz ayransız yemek yemeyiz evde. Öyle olunca su gibi algılayıp içtikçe içtim. Çok sonra kafamda yediklerimi toparlarken jeton düştü.
kız tamam aa dert etmee o kadar. ayy üzülceğini bilseydim demezdim canım benim.ama balık ve salata yedim ekmek bile yemedim...
canım katkın olmaz olurmu. ödümüz kopuyor senden. nasıl gidiyor bu kilolar sanıyorsun :))Günaydın canlarım...
dün 2. olmuşuz süpersiniz... hepinizi tebrik ediyorum...
benim katkım olmadı malesef...
valla öyle katkım olmasada deyip çekilmek yok. artık cumaya güzel sonuçlarla bekliyoruz.Takıma katkım olmasada ikinci olduğumuza sevindim
Takım arkadaslarımı tebrik ediyorum
sana ve yavruna çok geçmiş olsun canım. anneler hasta olmaz. ayağımdan ameliyat olmuştum çok fazla ayak üstünde dolaşmamam gerekiyordu ama bunu çocuğa nasıl anlatcan kıyamıyosunda. annemin hakkını nasıl ödiycem bilmiyorum. bir keresinde oğlum hasta olunca annemi arayıp ağlamıştım. hakkını helal et ne emeklerin geçmiş diye.Gecmis olsun,
Bende aynı sabaha kadar öksurdum
Boğaz ağrısı kötü tükürüğünü bile yutamiyorsun
kızlar günaydıınnnnnnlarrr olsunnhalama tıkınmaya gitmeden bir bakiim dedimde
kaptanım sen bnm hedef kilomu 65e indirdin mi ben 65te karar kıldımda
bu arada rüyamda bir katilden kaçıyordum baya merdiven fln çıktımspordan sayılır puan alırmıyım şaka tabiki çok etkisinde kaldımda rüyamın hala tam ayılamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?