Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

daha önce hiç katılmadım buralara.. 2009dan beri üyeyim ama yeni yeni takip etmeye basladım :)
kilo vermek istiyorum ve daldım diyet bölümüne :)) bu arada günaydın hepinize..

Çıkarım cnmcm çıkarım. hele ki bugünden sonra kesin çıkarım. Sana derken zannediyor musun ki sadece sana diyorum. Bilinçaltımı 'gelinim sana söylüyorum kızım sen anla' psikolojisine ayarladım. (Sözü ters yazdım ama bizim durum tam tersi, napim. )

Kaptanım süpersin. yalnız ben bu puanları anlamadım. Birincisi ne ikincisi ne?? :44:

Bu arada mesaj sayım 1001 oldu

Evt, farkettim.

daha önce hiç katılmadım buralara.. 2009dan beri üyeyim ama yeni yeni takip etmeye basladım :)

aslıhan canım bizim kişi sayımız dolmuş. bizim kardeş takımımız 7. takım. onların sayısı az. istersen oranın sayfasına yazıl. hemen yarışlara katılmak için seni bilgilendirsiler. ama arada bizede uğra olurmu.

aaa ben dün yaptığım sporu yazmadım demii. dün indirdiğim yeni 3 millik lesliye başladım. ama öyle aktifki. 2 mil sonunda bıraktım. çünkü çarpıntım oldu. pasif yaşamaya alışmışız kastı beni sanrım. onu dışında 50 mekik ve 20 tekrardan oluşan 6-7 farklı bacak hareketi çalıştım. epey terledim. arka fonda birde film açtım. hem film izle hem spor yap iyi oldu. zayıflamaya en büyük faktör adrenalinmiş madem korku ve macera filmlerini sıklaştırmak lazım. yanii oturarakta kilo verilebilir :))

olsun canım. 3 günlüğne gitmişin zaten. ama saçlarının geleceğini ipo ya tembihleyene kadar sen kendi saçlarını düşün :))

Ben de onu diyorum ya cnmcm, sözüm sadece ipoya değil zaten. Benim 3 gündeki kilo alma performansımı bir görsen yst, beni rekorlar kitabına başvurmak için zorlayabilirsin yani.

canım katkın olmaz olurmu. ödümüz kopuyor senden. nasıl gidiyor bu kilolar sanıyorsun :))

İşte yine birebir katıldığım bir yorum. :13: yst haklı kaptanım, en ufak bir şeyde bunu nasıl açıklarım diye düşünüyor insan. :18: Spor yapmayınca nasıl suçlanıyorum bir görsen.

Ayynı benim 2 ay önceki halim. ben de 2009 üyesiyim güya ama 2 ay önce diyet bölümüne daldığımda 13 mesajım mı ne vardı toplamda. Bir daldım, dalış o dalış.

selam kızlar nasılsınız.
bu aralar tempolu yürüyüş yapmıyorum ama çocuğu okula götürüp getiriyorum.
onu da yarım saat olarak yazsam mı diye düşünüyorum??
gerçekten de yarım saatlik bir yürüyüşe karşılık geliyor
neyse olmaz derseniz anlarım ekstra puanım olmasa da olur

ay bende rüyamda kendimi incecik gördüm.
özellikle belim incecikti kopacak gibiydi.
birde tuhaf ama kendim kendime sarılıyordum.
normal hayatta kendimi o kadar sevmem rüyamda hasretle sarılıyordum

bugün
sabah:kızarmış ekmek peynir zeytin domates-2 çay
öğle: bir parça bitter çikolata ve kahve
akşam: fırına tavuk atıcam

ay bende rüyamda kendimi incecik gördüm.
özellikle belim incecikti kopacak gibiydi.
birde tuhaf ama kendim kendime sarılıyordum.
normal hayatta kendimi o kadar sevmem rüyamda hasretle sarılıyordum

hayır olsun inşallah canım. yürüyüş yürüyüştür. tabiki sayılır ne demek.

O sitede callanetics de varmış. Tam indiriyordum ki bilg başından kalkmam gerekti, kaldı öyle. Kayseriye kargom gelmiş ama, karşı komşumuz aldı sağolsun. Yarın akşam jilian a başlayabilirim yani inş ben de. :13: Macera olabilir tabii ama korku kesinlikle bana göre değil.

Bence de sayılır. Yani öyle umuyorum. En azından okul günleri okula yürüyerek gidip gelmem bir işe yaramış olur böylece benim de. :112:

valla hiç biryere gitmediğim için hiçbiyere yürüyerek gidip gelmiyorum. siz iç dünyanızda evet ben kısada olsa güzel bir yürüyüş yaptım diyebiliyorsanız. sayın yürüyüşü. bizi kandırmakla bişi olmaz sizde biliyorsunuz. size kalmış yani.

canım spor tablosu o... herkesin yaptığı spora göre puan veriyorum...

geçmiş olsun canım... dikkat et kendine...

çok geçmiş olsun canım... çabucak toparlar inşallah kızın...
zor gerçekten ilaç içememesi...

Bu arada mesaj sayım 1001 oldu

hadi hayırlı olsun

canım hedef kilonu çekmeyelim bence... belki sıkılırsın takımdan ayrılmak istersin karnen olur...
ama sıkılmazsan hedefinin %105 gibi (attım bunu) vererek mezun oldu yazar havan olur...
hedefini en az %80 ini verdiğin zaman karne alırsın...
ama illa bildir dersen ben bildiririm sen bilirsin yani...

canım takımda 1 kişilik yerimiz var... gelebilirsin...

canım verdiğiniz kilolara göre verdiğim puanlar...
en az 300 gr ve fazla verene 5 puan veriyorum...
en çok kilo verene 10 puan veriyorum...
haftanın birincisi en çok kilo veren işte...

Adam akşam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.

3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.

Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.

Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:

- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:

- Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek :

- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım...

hahahahabende mi denesem birgün

ay ben yaptığım sporları hiç yazmıyorum arkadaşlar.kusura bakmayın daha acemiyimdaha araştırma ve öğrenme safasındayım3 gündür 1 saatlik program olan callanitic i yapıyorum.umarım puan olarak geri dönerrr

Orası muhakkak cnmcm. Zaten tempolu yürüyemezsem ben ona göre azaltma yapıyorum. Mesela bugün annemle 1 saati aşkın yürüdük. Ama yol üzerindeki 2-3 yere de girip hızımızı daha da düşürdüğümüz için yarım saatilik yürüyüş gibi sayıyorum ben. :112: Ki zaten neyi nasıl saydığımı da belirtiyorum. Belki siz saymayabilirsiniz diye. :112: Yani senin de dediğin gibi, iç dünyamda bir şeyleri bir şeyler sayıyorum zaten de burda sayıp saymamak da size kalmış.

Süper ya. Kadının psikolijisi fena bozulmuş ama ben yine de çok tuttum yaptığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…