hiç sıkma canını 76 fln çıkmassın ben afedersin ayı gibi yiyorum ben bile az çıktım ama tabi ilaçları içmesem 100 olmştum ama
bu arada topluca msjları seçip hepsine bi msjda cwp vermeyide yeni buldum 800 küsür msj attıktan sonra
6. Takım Puan listesi
fatoş0808=6/11
maibeyaz=10/10 Haftanın sonuncusu
Ecz.imis=10/15 Haftanın 3. sü
54tuğba=8/13 Haftanın 2. si
ikiz81=10
heidin=10/15
ecntrk=6/16 Haftanın 1. si
yst38=8
ipo=8/13
nil2908=10
kızlar hepiniz süper paylaşımlar yapmışsınız süpersiniz...
ecntrk yi izinli saydım artık geçen hafta için...
bu haftaki kilolarınıza göre puanlarınız...
ecntrk tebrik ediyorum canım....
ben de bodrumdan geldiğimde 53 kiloydum aslında 1 kilo verdim... ama işte anca aldığımı verdiğim için kendi saçımı çekiyorum...
Bu arada mesaj sayım 1001 oldu
daha önce hiç katılmadım buralara.. 2009dan beri üyeyim ama yeni yeni takip etmeye basladım :)
kilo vermek istiyorum ve daldım diyet bölümüne :)) bu arada günaydın hepinize..
olsun canım. 3 günlüğne gitmişin zaten. ama saçlarının geleceğini ipo ya tembihleyene kadar sen kendi saçlarını düşün :))
canım katkın olmaz olurmu. ödümüz kopuyor senden. nasıl gidiyor bu kilolar sanıyorsun :))
daha önce hiç katılmadım buralara.. 2009dan beri üyeyim ama yeni yeni takip etmeye basladım :)
kızlar günaydıınnnnnnlarrr olsunnhalama tıkınmaya gitmeden bir bakiim dedimde
kaptanım sen bnm hedef kilomu 65e indirdin mi ben 65te karar kıldımda
bu arada rüyamda bir katilden kaçıyordum baya merdiven fln çıktımspordan sayılır puan alırmıyım şaka tabiki çok etkisinde kaldımda rüyamın hala tam ayılamadım
ay bende rüyamda kendimi incecik gördüm.
özellikle belim incecikti kopacak gibiydi.
birde tuhaf ama kendim kendime sarılıyordum.
normal hayatta kendimi o kadar sevmem rüyamda hasretle sarılıyordum
aaa ben dün yaptığım sporu yazmadım demii. dün indirdiğim yeni 3 millik lesliye başladım. ama öyle aktifki. 2 mil sonunda bıraktım. çünkü çarpıntım oldu. pasif yaşamaya alışmışız kastı beni sanrım. onu dışında 50 mekik ve 20 tekrardan oluşan 6-7 farklı bacak hareketi çalıştım. epey terledim. arka fonda birde film açtım. hem film izle hem spor yap iyi oldu. zayıflamaya en büyük faktör adrenalinmiş madem korku ve macera filmlerini sıklaştırmak lazım. yanii oturarakta kilo verilebilir :))
selam kızlar nasılsınız.
bu aralar tempolu yürüyüş yapmıyorum ama çocuğu okula götürüp getiriyorum.
onu da yarım saat olarak yazsam mı diye düşünüyorum??
gerçekten de yarım saatlik bir yürüyüşe karşılık geliyor
neyse olmaz derseniz anlarım ekstra puanım olmasa da olur
günaydın kızlar...
1. olmuşummai cim teşekkür ederim canım
bu arada o yaptığın tabloyu anlamadım günler falan yazıyor ne anlama geliyor?
bu hafta 1. olabilirmiyim bilmiyorum anneme geldim nesfitimi evde unuttum 4 dilim sucuk 1 parça ekmek yedim sabah
günaydın sabah şekerleri ben geldim ve düne göre daha hastayım. ateşim ve öksürüüm arttı. eşimde geç çıkacakmış işten. çocuğa bulaşacak diye ödüm kopuyor. yine ben nerem ağrıyor biliyorum. onda olunca hastalık zor oluyor valla
Sagol canım,
Sorma boğazları kızarmış enfeksiyon dedi Dr ateş dusmeyince idrar ve kan tahlili yaptırdık
Şükür kanda birsey çıkmadı
Ateş düsmeyince tekrar götürdük ( bu arada ateş hep 39-40)
Tahliller tekrarlandı bu sefer kandaki enfeksiyon artmiş
Yine serum takıldı bügünde abisi 39 oldu ama o anladığı icin ilaç iciyor
Kızımda ilaç yutamama problemi var
Doktorumuz kızım icin en problemli hastam diyor bebekliğinden beri
Şimdi iki yasında ama yine ilaç icemiyor nefesini tutup morariyor paranox kullanabiliyoruz sadece oda yetersiz kalıyor
Yüksek dozajı da karaciğerinde tahribat yapar diye Dr vermiyor.
Halimiz perişan yani
kızlar günaydıınnnnnnlarrr olsunnhalama tıkınmaya gitmeden bir bakiim dedimde
kaptanım sen bnm hedef kilomu 65e indirdin mi ben 65te karar kıldımda
bu arada rüyamda bir katilden kaçıyordum baya merdiven fln çıktımspordan sayılır puan alırmıyım şaka tabiki çok etkisinde kaldımda rüyamın hala tam ayılamadım
Çıkarım cnmcm çıkarım. hele ki bugünden sonra kesin çıkarım.Sana derken zannediyor musun ki sadece sana diyorum. Bilinçaltımı 'gelinim sana söylüyorum kızım sen anla' psikolojisine ayarladım. (Sözü ters yazdım ama bizim durum tam tersi, napim. )
Kaptanım süpersin.yalnız ben bu puanları anlamadım. Birincisi ne ikincisi ne?? :44:
Evt, farkettim.
Adam akşam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım...
valla hiç biryere gitmediğim için hiçbiyere yürüyerek gidip gelmiyorum. siz iç dünyanızda evet ben kısada olsa güzel bir yürüyüş yaptım diyebiliyorsanız. sayın yürüyüşü. bizi kandırmakla bişi olmaz sizde biliyorsunuz. size kalmış yani.
Adam akşam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?