Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu durumda listeye ne yazıyorum anlamadım ben tam olarak...sadecec cuma gününe yarım saatlik yürüyüş mü...başka var mı...:26:

sabah:2yumurta
5 zeytin
peynir-lor peyniri
1 kase kayısı-erik karışık hoşaf
öğlen:1 dilim ekmek peynir
akşam:2 küçük biber,1 kabak dolması,3 yaprak sarması(içini mercimek ve kıymayla yaptım)
yoğurt
2 kupa karışık bitki çayı

canım yapabildiğin kadar. o grup içi bizim aldığımız bir karar. zorunluluk olunca azda olsa yapıyoruz.

ulaşmak istediğin kilo başlangıç kilon ve şimdiki kilonu ve boyunu ve başlangıç tarihini söyle canım

kızlarrr merhabaa bende 'tıkınmaktan' geliorum malesefffff bu akşam beni mazur görün menümü yazmak istemiorum bu mümkün mü ? yani yazarsam kötü örnekte olmak istemiorum o kadar ayı gibi yedim ki aslında az az yedim ama çok çeşitli yedim midem allak bullak

olmuşa çare yok yarın telafi edersin üzülme

ohhh kızlar toplanırda kalori olmaz mı hiççç

sorma cnm ya berbat bi durum sohbetle insan ne yediğini takip edemiyo habire yiyorum ben konuşurken

kaptanım bu arada dediğiniz şeyler üzerine hedef kilomu geri çekmekten vazgeçtim tamam bildirmeyelim ama bnm kafamdaki hedef 65 kesin onu değiştirmicem

evdede telefon kavgası var sinirlerim çok bozuk iphone 4 krizine girdim ama babam almam vermem öle şeylere para diyoo deliricemmmmmmm

bu durumda listeye ne yazıyorum anlamadım ben tam olarak...sadecec cuma gününe yarım saatlik yürüyüş mü...başka var mı...:26:

Cuma değil cumartesi tatlım. Yani ben kendimi yarım saat yürüyüş yapmış gibi saydım ama sen de sayarsan eğer yarım saat yürüyüş yazıyorsun. :112:

benim spor yapmaya vaktim yok ama

Tatlım zaten spor yapmamak eksi puan getirmiyor. Ama yaparsan hem artı puan alıyorsun hem de artı kilo veriyorsun. :112:

Ya kendine ayı deyip durmasan? sayende ben de kendimi ayı gibi hissetmeye başladım ve bu hiç hoşuma gitmedi.

Ben de sürekli su içiyorum öyle yemeklerde. Bardak dolup dolup boşalıyor.
Babanı hiç ikna edemezsen önüne kilo hedefi koy. O kiloya gelince almak zorunda kalsın. Hem sen de bu gazla daha hevesli uğraşırsın kilo vermeye. Hatta babanı ikna etsen bile yap bence bunu. Madem o kadar krizin geldi. Kriz bir işe daha yaramış olur.

Son düzenleme:
Bu arada utanarak, sıkılarak, kıpkırmızı vaziyette yüzümü gizleyerek bugünkü menümü de yazayım.
Sabah: Sucuklu tost
Öğle: Ağız (Bilir misiniz bilmiyorum, hayvanın doğum yaptıktan sonra verdiği ilk süt. Yoğurt kıvamında. :112: Ben bayılırım kendisine. Epey zamandır gelmemişti eve. Haftaiçi de bir şekilde aklıma gelmişti, ne kadar özlediğimi düşünmüştüm. Cuma akşamı babam eve ağızla geldi. Tesadüfen rastlamış, ki istediğimi söylememiştim bile. Temiz kalpli miyim neyim. )
Akşam: Fırında balık, salata
Buraya kadarı normal sayılır aslında menünün. Ama akşam yemeğinden sonra çayın yanında kadayıf yedim. Babam elleriyle yapmış olunca 'yok, ben yemiyim' diyemedim. Zaten geldiğimden beri porsiyonlarımı azaltıp duruyorum. Onlar koyuyor ben boşaltıyorum. Aslında kilo vermemi benden çok istemelerine ve ben yiyim desem bana yeme diyen onlar olmasına rağmen bu sefer niyeyse dialoglar ters döndü. Artık alınmaya başlamışlardı, kadayıfa da birşey diyemedim.

Yarın Kayseri ye dönüyorum kızlar. Gerçi püren geçidinde sorun varmış ama sağ salim ulaşırım inş bir an önce ordaki yerime. :18:
Bu arada yıllığım, yeşil çay kapsülüm ve ajandam gelmiş. Bugün tel açtı kurye, evde kimse yok diye. Karşı komşum aldı sağolsun.
Jilian la 30 günde incelin cd m de gelmiş aslında kayseri ye ama daha dağıtıma çıkmamış. Normal şartlarda pzt getirmeleri gerekiyor. Ama bugün adama tel de 'gelenleri pzt getiremez misiniz' dediğimde 'pzt oraya dağıtım yapmicam' dedi. Ki daha pzt dağıtması gereken kargolar gelmemişti bile. Adam baştan kafasında kesmiş yani bileti. Artık ne zaman getirirse.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…