Orası muhakkak cnmcm. Zaten tempolu yürüyemezsem ben ona göre azaltma yapıyorum. Mesela bugün annemle 1 saati aşkın yürüdük. Ama yol üzerindeki 2-3 yere de girip hızımızı daha da düşürdüğümüz için yarım saatilik yürüyüş gibi sayıyorum ben. :112: Ki zaten neyi nasıl saydığımı da belirtiyorum. Belki siz saymayabilirsiniz diye. :112: Yani senin de dediğin gibi, iç dünyamda bir şeyleri bir şeyler sayıyorum zaten de burda sayıp saymamak da size kalmış.
amaaa hala bir kilo çizelgen yok canım
Sorma vardı da gebelikle ilgili. kilo takibini yapamadım biri benim icin yapsa
kızlarrr merhabaa bende 'tıkınmaktan' geliorum malesefffffbu akşam beni mazur görün menümü yazmak istemiorum bu mümkün mü ? yani yazarsam kötü örnekte olmak istemiorum o kadar ayı gibi yedim ki aslında az az yedim ama çok çeşitli yedim midem allak bullak
olmuşa çare yok yarın telafi edersin üzülme
kızlar rezzan mutlu temel reis diyetiyle 3 ayda 10 kilo vermiş duydunuz mu?
ohhh kızlar toplanırda kalori olmaz mı hiççç
bu durumda listeye ne yazıyorum anlamadım ben tam olarak...sadecec cuma gününe yarım saatlik yürüyüş mü...başka var mı...:26:
benim spor yapmaya vaktim yok ama
kızlarrr merhabaa bende 'tıkınmaktan' geliorum malesefffffbu akşam beni mazur görün menümü yazmak istemiorum bu mümkün mü ? yani yazarsam kötü örnekte olmak istemiorum o kadar ayı gibi yedim ki aslında az az yedim ama çok çeşitli yedim midem allak bullak
sorma cnm ya berbat bi durum sohbetle insan ne yediğini takip edemiyo habire yiyorum ben konuşurken
kaptanım bu arada dediğiniz şeyler üzerine hedef kilomu geri çekmekten vazgeçtim tamam bildirmeyelim ama bnm kafamdaki hedef 65 kesin onu değiştirmicem
evdede telefon kavgası var sinirlerim çok bozuk iphone 4 krizine girdim ama babam almam vermem öle şeylere para diyoo deliricemmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?