Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cnm kavgayı ben kazandım 5-10 trip yaptım iğneleyici 1-2 bişi söledim yrn almaya gdicem ama beyazını bulurmuyum acaba bilemiorum çok heyecanlıyım...cnm sen merak etme ben bu sefer çok çok kararlıyım zaten telefon fln hak getire diyetin sonunda bir ödülde olmasa ben gene en az 75e inicem sonrada 65 e çok kararlıyım...hatta kendimi bu yaşıma kadar hiç bi konuda bu kadar kararlı görmemiştim

cnm çok sevindimmmm artık senle ajandakardeş oldukk artık sabret bir iki gün gerçi beklemek sabretmek çok zor biliorum ama ... napıcan yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin en geç salı günü kavuşucan ne güseeel :109:

teşekkür ederim cnm gidiyorumm arada ugrarım insallah

:)))) aynen yaaa ama cok zevkli burasıı :)

hayırlı yollar olsun...

Sen bilirsin. Şimdiden hayırlı olsun o zaman. Beyazını da bulursun inş. Piyasadaki iphone kıtlığı bitti, artık daha rahat bulunuyo.

İnş ajandakardeşim.9:) İnş.

Katılıyorum. :13: Bu arada 7. takıma gittin mi, sonrasında kaptanımız burda da 1 kişilik yer olduğunu söylemiş de sen görmedin galiba. :112: Zaten 7. takım da doluymuş, şimdi baktım da oraya katıldın mı diye, kırmızıgül öyle yazmış.

hayırlı yollar olsun...

Amin.

kızlar benim eşim kursa başlamış...cuma günleri bilgisayarı götürecekmiş işe...
bildirimleri yapamıcam yani... bi kaptan seçsek olmaz mı...

selam kızlar 40 dk yürüyüş yaptım,sonrada kahvaltımı yaptım
sabah:1 yumurtadan omlet
peynir
6zeytin
1çay kaşığı petek bal
1 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt kaymağı
1 dilim kepekli ekmek
çay
1 hurma

Slm kızlar ateş sırası bende galiba dünden beri 39 ile yatıyorum kızım ve oğlumda bana eşlik ediyor bizde durumlar böyle
Boğazlarım çok acıyor onun icin birsey yiyemiyorum belki 1 kilo veririm

çok geçmiş olsun canım... yat dinlen dikkat et kendine...
evde kadın hasta oldu mu hayat bitiyor... çabuk toparlanırsın inşallah...

2.öğün:1biber dolması-2 yaprak sarması(mercimek ve kıymayla yapılmış)
3.öğün:3biber dolması-6 yaprak sarması(mercimek ve kıymayla yapılmış)
1kase tarhana çorbası
ev yapımı turşu
1hurma

selam kızlar 5 mesaj yazamasamda aklım hep sizdeydi. bu aralar sizi ihmal edebilirim. 1 haftalığına yatılı misafirim var. bu odayıda ona verdim rahat hareket edebilsin diye. bugün hiç spor yapamadım. ama çok fazlada yemedim.
sabah 9 da 1 dilim yufka böreği, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurda, biraz az yağlı peynir, domates
öğlen 2.30 4-5 yk makarna, 3 yk mantarlı tavuk sote, salata biraz yoğurt. ekmek yok
akşam 18.30 yarım elma
1.5 lt den biraz fazla su, 3 fincan farklı form çaylarından. 3 bardakta siyah çay

aslıcım gitme kabul edilmişin.
iyi yolculuklar canım
Slm kızlar ateş sırası bende galiba dünden beri 39 ile yatıyorum kızım ve oğlumda bana eşlik ediyor bizde durumlar böyle
geçmiş olsun.
kızlar benim eşim kursa başlamış...cuma günleri bilgisayarı götürecekmiş işe...
bildirimleri yapamıcam yani... bi kaptan seçsek olmaz mı...

maiye katılıyorum kızlar. zaten yakında mezun olmayıda düşünüyor. o gitmeden görevleri öğrenip uygulayacak biri gerek. takımca bizde destek oluruz zaten.

merhabalar kahvattım:3 kaşık maleman,beyaz peynir,1,5 dilim kepek ekmeği saat 3 gibi 2 tabak kuskus salatası[ misafikteydim] ama şuan açlıktan ölmekteyim azdaha rejimi bozmak üzereydim hemen kk yı açtım motive olayım diyee

çok geçmiş olsun canım.inşallah hepiniz çabucak iyileşirsiniz

tahamm aa eklemişsin çizelgeyi.hayırlı olsun bi ben ekliyemiyorum neden acaba?

tahamm aa eklemişsin çizelgeyi.hayırlı olsun bi ben ekliyemiyorum neden acaba?
nil canım çizelgeni yap ve en son çıkan kodların hepsini kopyalayım buraya yapıştır. bizde sana hangi kısmını yapıştırman gerektiğini söyleyelm. ben tahama yardımcı olurken hiç aklıma gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…