Ben de sürekli su içiyorum öyle yemeklerde. Bardak dolup dolup boşalıyor.
Babanı hiç ikna edemezsen önüne kilo hedefi koy. O kiloya gelince almak zorunda kalsın.Hem sen de bu gazla daha hevesli uğraşırsın kilo vermeye. Hatta babanı ikna etsen bile yap bence bunu. Madem o kadar krizin geldi. Kriz bir işe daha yaramış olur.
Yarın Kayseri ye dönüyorum kızlar. Gerçi püren geçidinde sorun varmış ama sağ salim ulaşırım inş bir an önce ordaki yerime. :18:
Bu arada yıllığım, yeşil çay kapsülüm ve ajandam gelmiş.Bugün tel açtı kurye, evde kimse yok diye. Karşı komşum aldı sağolsun.
Jilian la 30 günde incelin cd m de gelmiş aslında kayseri ye ama daha dağıtıma çıkmamış. Normal şartlarda pzt getirmeleri gerekiyor. Ama bugün adama tel de 'gelenleri pzt getiremez misiniz' dediğimde 'pzt oraya dağıtım yapmicam' dedi. Ki daha pzt dağıtması gereken kargolar gelmemişti bile. Adam baştan kafasında kesmiş yani bileti.Artık ne zaman getirirse.
teşekkür ederim cnmaslıhan canım bizim kişi sayımız dolmuş. bizim kardeş takımımız 7. takım. onların sayısı az. istersen oranın sayfasına yazıl. hemen yarışlara katılmak için seni bilgilendirsiler. ama arada bizede uğra olurmu.
Ben de onu diyorum ya cnmcm, sözüm sadece ipoya değil zaten.Benim 3 gündeki kilo alma performansımı bir görsen yst, beni rekorlar kitabına başvurmak için zorlayabilirsin yani.
İşte yine birebir katıldığım bir yorum. :13: yst haklı kaptanım, en ufak bir şeyde bunu nasıl açıklarım diye düşünüyor insan. :18: Spor yapmayınca nasıl suçlanıyorum bir görsen.
Ayynı benim 2 ay önceki halim.ben de 2009 üyesiyim güya ama 2 ay önce diyet bölümüne daldığımda 13 mesajım mı ne vardı toplamda. Bir daldım, dalış o dalış.
Yarın Kayseri ye dönüyorum kızlar. Gerçi püren geçidinde sorun varmış ama sağ salim ulaşırım inş bir an önce ordaki yerime. :18:
Bu arada yıllığım, yeşil çay kapsülüm ve ajandam gelmiş.Bugün tel açtı kurye, evde kimse yok diye. Karşı komşum aldı sağolsun.
Jilian la 30 günde incelin cd m de gelmiş aslında kayseri ye ama daha dağıtıma çıkmamış. Normal şartlarda pzt getirmeleri gerekiyor. Ama bugün adama tel de 'gelenleri pzt getiremez misiniz' dediğimde 'pzt oraya dağıtım yapmicam' dedi. Ki daha pzt dağıtması gereken kargolar gelmemişti bile. Adam baştan kafasında kesmiş yani bileti.Artık ne zaman getirirse.
kızlar rezzan mutlu temel reis diyetiyle 3 ayda 10 kilo vermiş duydunuz mu?
cnm kavgayı ben kazandım 5-10 trip yaptım iğneleyici 1-2 bişi söledimyrn almaya gdicem ama beyazını bulurmuyum acaba bilemiorum çok heyecanlıyım...cnm sen merak etme ben bu sefer çok çok kararlıyım zaten telefon fln hak getire diyetin sonunda bir ödülde olmasa ben gene en az 75e inicem sonrada 65 e çok kararlıyım...hatta kendimi bu yaşıma kadar hiç bi konuda bu kadar kararlı görmemiştim
cnm çok sevindimmmm artık senle ajandakardeş oldukkartık sabret bir iki gün gerçi beklemek sabretmek çok zor biliorum ama ... napıcan yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin en geç salı günü kavuşucan ne güseeel :109:
teşekkür ederim cnmgidiyorumm arada ugrarım insallah
:)))) aynen yaaa ama cok zevkli burasıı :)
hayırlı yollar olsun...
60 dk naptın canım... ne yazacağımı bilemedim de...:26:
aslıcım gitme kabul edilmişin.teşekkür ederim cnmgidiyorumm arada ugrarım insallah
:)))) aynen yaaa ama cok zevkli burasıı :)
iyi yolculuklar canımYarın Kayseri ye dönüyorum kızlar. Gerçi püren geçidinde sorun varmış ama sağ salim ulaşırım inş bir an önce ordaki yerime. :18:
geçmiş olsun.Slm kızlar ateş sırası bende galiba dünden beri 39 ile yatıyorum kızım ve oğlumda bana eşlik ediyor bizde durumlar böyle
Boğazlarım çok acıyor onun icin birsey yiyemiyorumbelki 1 kilo veririm
kızlar benim eşim kursa başlamış...cuma günleri bilgisayarı götürecekmiş işe...
bildirimleri yapamıcam yani... bi kaptan seçsek olmaz mı...
Slm kızlar ateş sırası bende galiba dünden beri 39 ile yatıyorum kızım ve oğlumda bana eşlik ediyor bizde durumlar böyle
istersen sende verirsin....
Slm kızlar ateş sırası bende galiba dünden beri 39 ile yatıyorum kızım ve oğlumda bana eşlik ediyor bizde durumlar böyle
nil canım çizelgeni yap ve en son çıkan kodların hepsini kopyalayım buraya yapıştır. bizde sana hangi kısmını yapıştırman gerektiğini söyleyelm. ben tahama yardımcı olurken hiç aklıma gelmedi.tahamm aa eklemişsin çizelgeyi.hayırlı olsun bi ben ekliyemiyorum neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?