nil canım çizelgeni yap ve en son çıkan kodların hepsini kopyalayım buraya yapıştır. bizde sana hangi kısmını yapıştırman gerektiğini söyleyelm. ben tahama yardımcı olurken hiç aklıma gelmedi.
kızlar benim eşim kursa başlamış...cuma günleri bilgisayarı götürecekmiş işe...
bildirimleri yapamıcam yani... bi kaptan seçsek olmaz mı...
Slm kızlar ateş sırası bende galiba dünden beri 39 ile yatıyorum kızım ve oğlumda bana eşlik ediyor bizde durumlar böyle
Boğazlarım çok acıyor onun icin birsey yiyemiyorumbelki 1 kilo veririm
selam kızlar 5 mesaj yazamasamda aklım hep sizdeydi. bu aralar sizi ihmal edebilirim. 1 haftalığına yatılı misafirim var. bu odayıda ona verdim rahat hareket edebilsin diye.
iyi yolculuklar canım
maiye katılıyorum kızlar. zaten yakında mezun olmayıda düşünüyor. o gitmeden görevleri öğrenip uygulayacak biri gerek. takımca bizde destek oluruz zaten.
hazırladım canım ama yapıştıramıyorum
hazırladım canım ama yapıştıramıyorum
Burdaki mesaja da mı yapıştıramıyorsun cnm?? :44:
nasıl anlamadım?resmi kopyalayıp yapıştırmı yapıcam?kusura bakma ben gerçekten çok acemiyim senide uğraştırıyorum
Hmm, eğer bahsettiğin tamamının yapışmaması ise evt, onun tamamı yapışmıyor.Ama zaten senin profiline yapıştırman gereken yer buraya yapışan kısımda.. :112:
ben hazırlıyorum ama profilime yapıştırmaya çalıştığımda format uygun değil diyor.ordaki adresi profildeki çizelge sayfasına kopyalıyorum ama olmuyor
yeşilçay-rezene-biberiye-mısır püskülü,kiraz saplı karışık bitki çayı içeceğim şimdi...
Vayy. Süpermişş.
sağol canım.....
neden avatar kullanmıyorsun..
kızlar merhabaaaabütün hasta olan arkdşlarıma ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiorum ve sıra geldi müstakbel menüme
sbh:sucuklu yumurta,2 dilim kadar kepekli ekmek,taze sıkılmş portakal suyu , beyaz peynir,domates,2-3 üç parça börek
öğlen:cheesecake
akşamatates kızartması,1 parça tavuk,çoban salata,1 tane kuru patlıcan dolması,yoğurt,yarım dilim tam buğday ekmek
1 saat caddede yavaş tempoda yürüdüm...
yalnız yeseymişimmmmmm! yanii
oldu heraldeteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?