Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar benim eşim kursa başlamış...cuma günleri bilgisayarı götürecekmiş işe...
bildirimleri yapamıcam yani... bi kaptan seçsek olmaz mı...

Seçelim tatlım, haklısın. :112: Israrlarla bu kadar tutabildik seni anca, bunda şükür. ama takımdasın di mi, henüzbir yere gitmiyorsun?

Slm kızlar ateş sırası bende galiba dünden beri 39 ile yatıyorum kızım ve oğlumda bana eşlik ediyor bizde durumlar böyle
Boğazlarım çok acıyor onun icin birsey yiyemiyorum belki 1 kilo veririm

Çok geçmiş olsun cnm.
Bu arada çizelgen de hayırlı olsun. darısı sana nilcm.

selam kızlar 5 mesaj yazamasamda aklım hep sizdeydi. bu aralar sizi ihmal edebilirim. 1 haftalığına yatılı misafirim var. bu odayıda ona verdim rahat hareket edebilsin diye.

Uu. Kolay gelsin cnm. :112:

iyi yolculuklar canım

Tşk tatlım, geldim bile. :112: Yıllığımı inceliyordum, o yüzden biraz geç girdim. :26: Ajandam da gelmiş bu arada, ben çok beğendm paketi. Yine de fotosunu da çektim fikrin olsun diye, bilg e atınca buraya da atarım inş. :112:

maiye katılıyorum kızlar. zaten yakında mezun olmayıda düşünüyor. o gitmeden görevleri öğrenip uygulayacak biri gerek. takımca bizde destek oluruz zaten.

İveett. Hep destek tam destek. :13:

nasıl anlamadım?resmi kopyalayıp yapıştırmı yapıcam?kusura bakma ben gerçekten çok acemiyim senide uğraştırıyorum

Hayır cnm. Resmin aşağısında başında bbCode yazan bir kutucuk var. Kutucuğun içerisinde biraz uzunca web sitesi linkine benzeyen bir şeyler yazıyor. Ordan bahsediyoruz. :112:

Hmm, eğer bahsettiğin tamamının yapışmaması ise evt, onun tamamı yapışmıyor. Ama zaten senin profiline yapıştırman gereken yer buraya yapışan kısımda.. :112:

ben hazırlıyorum ama profilime yapıştırmaya çalıştığımda format uygun değil diyor.ordaki adresi profildeki çizelge sayfasına kopyalıyorum ama olmuyor

ben hazırlıyorum ama profilime yapıştırmaya çalıştığımda format uygun değil diyor.ordaki adresi profildeki çizelge sayfasına kopyalıyorum ama olmuyor

Ordaki adresin tamamını yapıştırmayacaksın çünkü cnm profiline. Belli bir kısmını seçip yapıştırman gerekiyor. İşte biz de diyoruz ki ordaki adresin tamamını buraya kpyala, bizde sana profiline hangi kısmını yapıştıracağın konusunda yardımcı olalım. :112:

ay deli ettim sizi kusura bakmayın.kendime şuan ne çok güldüm ya açlıktan heralde.anlama güçlüğü çekiyorum

kızlar merhabaaaa bütün hasta olan arkdşlarıma ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiorum ve sıra geldi müstakbel menüme

sbh:sucuklu yumurta,2 dilim kadar kepekli ekmek,taze sıkılmş portakal suyu , beyaz peynir,domates,2-3 üç parça börek

öğlen:cheesecake

akşamatates kızartması,1 parça tavuk,çoban salata,1 tane kuru patlıcan dolması,yoğurt,yarım dilim tam buğday ekmek

1 saat caddede yavaş tempoda yürüdüm...

yalnız yeseymişimmmmmm! yanii

sağol canım.....
neden avatar kullanmıyorsun..

Güzel soru. Kullanmayı çok düşündüm ama daha elim değmedi diyeyim. :112: Yani kendim dışardan bir avatar getiremiyorum, burdakilere de daha bakamadım, bakmak istediğim sayfalar bitmiyor birtürlü. Maş anacım bu kk dipsiz kuyu mübarek, hatta kuyu değil derya deniz.

ay deli ettim sizi kusura bakmayın.kendime şuan ne çok güldüm ya açlıktan heralde.anlama güçlüğü çekiyorum

Bağlantıyı kopyalayınca resmi kopyalamış, du bakalım bunu halledebilcek miyim. :44:
[ url=http:// www. TickerFactory. com/weight-loss/wRc6A8P/]
[img ] http:/ /tickers. TickerFactory.com/ezt/t/wRc6A8P/weight. png [/img]
[/url ] Senin kopyaladığın kısım bu galiba, di mi cnm. :112: Doğruysa kırmızı yazdığım kısmı kopyalayacaksın profiline ama ben mesajda gözüksün diye aralarına boşluk serpiştirdim. O boşluklardan kurtulmayı unutma. :112:

Anamm, yine sheesecake.

Son düzenleme:
Bu arada ben de hemen yazayım menümü.
Sabah: 2 dilim su böreği, yarım kk peynir, yarım kk petekli bal, yarım dilim ekmek
Öğle: Yoldaydım, hiç birşey yiyip içmedim.
Akşam: 6 yk pırasa, 1 kase yoğurt, turşu.

Bağlantıyı kopyalayınca resmi kopyalamış, du bakalım bunu halledebilcek miyim.
[ url=http:// www. TickerFactory. com/weight-loss/wRc6A8P/]
[img ] http:/ /tickers. TickerFactory.com/ezt/t/wRc6A8P/weight. png [/img]
[/url ] Senin kopyaladığın kısım bu galiba, di mi cnm. Doğruysa kırmızı yazdığım kısmı kopyalayacaksın profiline ama ben mesajda gözüksün diye aralarına boşluk serpiştirdim. O boşluklardan kurtulmayı unutma. oldu heraldeteşekkürler

ystcm, ajanda da şu şekilde geldi.
Diyecektim ama fotoğraf boyutu büyükmüş, küçültmeyi de beceremedim. :26:
Ama şöyle söyliyim, paketine bayıldım, üzerine iliştirilen karta da bayıldım, paketin kutunun içerisinde bir de D&R poşetine konmuş olması ayrıyeten hoşuma gitti. Bu tarz ayrıntıları severim. :112: Ajanda beklediğimden küçük geldi yalnızca ama içini sevdim. :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…