Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugünkü menüm
sabah
kusburnu cayi
2bucuk dilim kizarmis kepekli ekmek
iki yumurta tavada
domates
biber
cok azda salatalik

ara
portakal

öglen
kepekli makarna
yesil zeytin (kendim icin salata yapmaya üsendim)

aksam
kepekli makarna
yesil zeytin

ara
kusburnu cay
4tane kepekli bisküvi

ara 1elma

cok karbonitratli bi menü oldu

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Kendime adam akıllı bir diyet listesi hazırlıyıp yatıcam. Eğer o arada dayanamaz girersem bu gece yoksa da yarın akşam görüşürüz inş. :112:

günaydın canlarım...
kaç gündür şekerim fırlamıştı resmen... dün normale döndü derken bu sabah yine yüksek...
ben yine gözlerimi açamıyorum...
az sonra doktora gideceğim belki uğrayamayabilirim bu gün...

geçmiş olsun canım neden oldu acaba

çok geçmiş olsun canım... yat dinlen dikkat et kendine...
evde kadın hasta oldu mu hayat bitiyor... çabuk toparlanırsın inşallah...

Sagol canım gercekten öyle kızımın ateşi normale dondü bu sefer abisi 40 derece oldu o hasta halimle dün yine acillerdeydik evde serum takilmayan bir o kalmıştı onada dün taktılar. Bir yatakta o bir yatakta ben yattım hastanede.
Bu hafta hep hastanede oldugum icin atistirmalar yaptım. Veeeeeee kilom 67.1
Ac karnına ve tuvaletten çıktıktan sonra

Sabah uyaninca iki ceviz yedim üstüne bir bardak su ictim.
Şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
Kahvaltı
Açık çay
Bir dilim ekmek
Biraz peynir
4 zeytin
Domates ve salatalık

günaydın
1 yumurta -sucuklu.
5 zeytin
kaşar peyniri
1dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
2kupa bitki çayı...........

Bu arada ipocm aldın mı iphone unu??

aldm cnm ama bilsyrıma itunes inmiyo inerken takılıo duruo sinir oldum o yüzden taa dayımlara gdicem yüklemek için zaten dayımlar olmasa hiç bişi yapamıcam heralde tartı orda blgsyr orda

bu arada reglim 1 hafta kadar gecikti sinir oluorum şişicem diye öfffffff neyse bugünde bi tartıliim de bakalım

cnm ajandanı pek beyenmedin galiba

çok geçmiş olsun bebeğim,
senin şekerin mi vardı ?

günaydın sabah şekerlerim benim nasılsınız???
bugünki yediklerimi yazayım hemen
kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim evde yapılmış yufka böreği, yarım kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 -4 ceviz, yarım domates, 2 bardak çay. sabahatan bu yana 2 lt su.
öğlen için bulgur pilavı ve mantarlı tavuk sote planım var. saat 3 gibi karşı komşuma geçicem. inş. bişey hazırlamaz. hazırlarsa akşamı es geçerim. bu arada diyetisyenimin verdiği programa geri döndüm ama karatayın dediği gibi ara öğün yapmıyorum. acıktıkca yiyorum böylece gün boyu yemek düşünmekten kurtuldum. dün öğlen 14.30 da yedim akşamda yarım elma ve biraz kivi ile geçiştirdim. başkada birşey yemedim. ihtiyaç hissetmedim. eskiden olsa çatlayana kadar yesemde içimde bir açlık olurdu çok şükür o işi atlattık. neyse akşam fırsatım olursa menünün geri kalanını yazarım. kaptanlık için kim aday acaba.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım. aman dikkat et. hava değişimi yemek değişimi etkilemiş olabilirmi?

ah canım boşver kiloyu şimdi. sen ve oğluna geçmiş olsun.

bence yst veya ecz. takım kaptanımız olabilir.isterlerse tabi,
benim doğru düzgün bir net bağlantım yok.kızlar sabah beri giremiyorum internete.

"Kremalı kahve hamburgere eşmiş. Eskiden durum daha beterdi; bir kahkaha iki kalem pirzola ediyordu!"
(pakize suda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…