aldm cnm ama bilsyrıma itunes inmiyo inerken takılıo duruo sinir oldum o yüzden taa dayımlara gdicem yüklemek içinzaten dayımlar olmasa hiç bişi yapamıcam heralde tartı orda blgsyr orda
bu arada reglim 1 hafta kadar gecikti sinir oluorum şişicem diye öfffffff neyse bugünde bi tartıliim de bakalım
cnm ajandanı pek beyenmedin galiba
bence yst veya ecz. takım kaptanımız olabilir.isterlerse tabi,
benim doğru düzgün bir net bağlantım yok.kızlar sabah beri giremiyorum internete.
sabah: 1 kase nesfit
öğle: yarım simit akşam yemeyeceğim
bu arada sevgili kaptanım bana özelden ulaşırmısın acil
iyi akşamlar canlarım...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...
kolumun altından insülin vurdular gene.. sevmiyorum bunu ama ilaçlarla düşmüyor artık...
yediklerime dikkat ediyorum ama işte kızın durumuna çok takılıyorum galiba...bundan sonra fazla üzmemeye çalışıcam kendimi...
valla ben olurumda bilemedim başarabilirmiyim??
Kızlar nasilsnzz? Bugünkü menümü veriyorum ... Sbh: kuru patlıcan dolmasi yoğurt...öğlen:yok...aksam:KFC su 1lt. Spor yok maalesef.
günaydın................
Kaptanım dün 5 te uyumuşum.Gözümü açtığımda saat gece 2 ydi, hemencecik geri kapattım. O yüzden giremedim ama bu sayede bugün sabah erkenden geliverdim bak.
Menü olarak şimdi yazmamın bir anlamı bilmiyorum ama kaçamak yok onu rahatça söyleyebilirim. :112:
Bir de yarım saat yürüyüşüm var dünden.
Günaydın bayanlarr.Nasılsınız bakalım? Çok güzel bir gün bugün, di mi?
maşallah ne kadar güzel uyumuşsun mışıl mışıl misss
bence de bugün çok güzel bir gün
erken kalkmak, sabah güneşini görmek, camı açmak oksijeni içine çekmek
allahım ne kadar mutluyuz şükür sana
3 gündür beslenme tarzım -ne olursa ye- şekline döndü ama akşam pişman olup aç yatıyordum,
kilom hiç değişmiyordu,
tam "demek kiloyu korumak bu kadar kolaymış" diye düşünmeye başlamıştm ki;100 gr almışım
kızlar günaydn birazdn kuzenime film izlmeye gdicem...
ecz.imis cnm neyse boyuna ragmen ajandani sevmissin cok sevindim...
heidincim evt kfcye bayılıorum özellikl
salatasına :) ben extreme menusundn yiyorm cnm karışık...yalniz burda sık yememin sebebi bodrumda kfc olmayışı:)))
İkizcm bak artık benim de bir avatarım var. :112: Aslında başka bir şey koymak istiyordum ama ona sürekli hata verdi, ben de bunu koydum. Ama bunu da sevdim sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?