Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı olsun cnm. Dayınların da Allah yokluklarını vermesin inş dayınların da.

cnm ajandanı pek beyenmedin galiba

Şeyy, sadece biraz büyük boyutlu bekliyordum galiba:26: ama içini sevdim. Ona göre kendime yeni bir program da hazırladım. 2 gündür kaçamak yok. Umarım sonrası da böyle gider. :112: Ama kullanmayı beklemek çok zor ya. Daha 3 hafta var. :18: İçinin hepsini okudum, alacağım bilgileri not ettim, tekrar hediye paketine koydum, yılbaşı akşamı vericem kendime. Umarım varlığını unutmam.

bence yst veya ecz. takım kaptanımız olabilir.isterlerse tabi,
benim doğru düzgün bir net bağlantım yok.kızlar sabah beri giremiyorum internete.

Evt, yst çok iyi bir tercih olabilir. Benim cuma günlerim plansız, her zaman bilg başında olamıyorum. :112:

sabah: 1 kase nesfit
öğle: yarım simit akşam yemeyeceğim
bu arada sevgili kaptanım bana özelden ulaşırmısın acil

Cnm sen tüm gün bu kadarck şeyle mi besleniyorsun? Lütfen bana hergün bu kadardan fazlasını yediğini söyle. :26:

Cnm benim ya, çok geçmiş olsun, dikkat et lütfen.

Kaptanım dün 5 te uyumuşum. Gözümü açtığımda saat gece 2 ydi, hemencecik geri kapattım. O yüzden giremedim ama bu sayede bugün sabah erkenden geliverdim bak.
Menü olarak şimdi yazmamın bir anlamı bilmiyorum ama kaçamak yok onu rahatça söyleyebilirim. :112:
Bir de yarım saat yürüyüşüm var dünden.

Kızlar nasilsnzz? Bugünkü menümü veriyorum ... Sbh: kuru patlıcan dolmasi yoğurt...öğlen:yok...aksam:KFC su 1lt. Spor yok maalesef.

kfc yi çok seviyorsun galiba,ben birkaç kez denedim umduğum gibi lezzetli çıkmadı,sen hangi ürününü beğeniyorsun canım

maşallah ne kadar güzel uyumuşsun mışıl mışıl misss

maşallah ne kadar güzel uyumuşsun mışıl mışıl misss

Valla çok güzel bir uykuydu.

bence de bugün çok güzel bir gün
erken kalkmak, sabah güneşini görmek, camı açmak oksijeni içine çekmek
allahım ne kadar mutluyuz şükür sana

Çokk şükür. Allah gördüğümüz günden geri koymasın.

3 gündür beslenme tarzım -ne olursa ye- şekline döndü ama akşam pişman olup aç yatıyordum,
kilom hiç değişmiyordu,
tam "demek kiloyu korumak bu kadar kolaymış" diye düşünmeye başlamıştm ki;100 gr almışım

Canımcım, 100 gr ı gözünde o kadar da büyütme derim. :112: Tmm, cuma bildirimlerinde önemli oluyor ama tartı üzerinde pek de bir anlamı yok. Ne bilim wc ye az uğramışındır, suyu çok içmişindir, o gün birazcık tuzlu yemişindir vücudun su tutmuştur vs. Ki vücudun fazldadan su tutması durumunda 1 kg a kadar oynayabiliyor tartı ölçüsü. :112: Yine de kiloyu korumak o kadar kolay yani. :112:

kızlar günaydn birazdn kuzenime film izlmeye gdicem...
ecz.imis cnm neyse boyuna ragmen ajandani sevmissin cok sevindim...

heidincim evt kfcye bayılıorum özellikl
salatasına :) ben extreme menusundn yiyorm cnm karışık...yalniz burda sık yememin sebebi bodrumda kfc olmayışı:)))

Sevdim sevdim. Yeni bir nefes oldu bana.
Ben özellikle cold slaw salatasına bayılıyorum kfc nin. Dominosta falan da var ama bilmiyorum, kfc ninki daha güzel geliyor bana. Kayseride de yok malesef. Gerçi şu ara forum açılacak inş, orda olacak diye duydum ama buna da sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Bu arada kızlar bir bilgi verim dedim. Sanırım karatay diyetinin hocasıydı. Türk diyetlerinde zeytin yok diyordu ya. Hah işte varmış. Önceki gün ajandada yağ değişim listesini inceliyordum. Hani diyetisyenlerimizin verdiği listelerde günlük liste var ya. işte atıyorum, 2 ölçü peynir grubu, 3 ölçü et grubu, 8 ölçü ekmek grubu vs. Yediğimiz pilav ekmek grubundaki değişimlerden mesela. İşte o listede cal miktarına göre günde 3-4 tatlı kaşığı yağ da bulunuyor. Yemeğe filan koyulanları da ordan düşüyorsunuz. [Mesela 1 kg sebze yemeğine 2 yemek kaşığı sıvıyağ koyduğumuzda 1 porsiyona (6-8 yk.) 1 tatlı kaşığı yağ denk geliyormuş.(Ajanda da ki hoşuma giden bilgilerden. :112:)] Neyse konumuza dönecek olursak zeytin yağ değişim lisesinde yer alıyor. 4-5 zeytin 1 tatlı kaşığı yağa denk geliyormuş. :112:

İkizcm bak artık benim de bir avatarım var. :112: Aslında başka bir şey koymak istiyordum ama ona sürekli hata verdi, ben de bunu koydum. Ama bunu da sevdim sanki.

selam kızlar nasılsınız. dün mens oldum uzun bir aranın ardından. oğlanı uyuttukça bende yattım. fenalardayım.
oğlan yürüyecek diye beklerken emekleme kararı alarak hepimizi şaşırttı :))
valla sabha ve öğlen iyi bişiler yedim. listemi bozmadım. gidip az daha yatacağım.
ecz. canım kaptanlık işini sen alsan. cuma günü biz düzlemeye çalışırız. şuan seni sadece derslerin bağlıyor. olmazmı. işin olduğunda haber verirsin mai gibi biz takibini yaparız.

sabah 1 haşlanmış yumurta, 1kk peynir, 1 domates, aç karnına maydonoz kürü, 1 çb lahana suyu, 1 lt su, 1 kupayla sıcak süt, 1 küp şeker(özel günden dolayı ağrım var) 6 zeytin bu kadarcık 1.5 dilim ekmek.
öğlen 500ml su, 1 sb lahana suyu, 2yk bulgur pilavı, 6yk tavuk sote(yemek sularını tüketmiyorum) ekmek yok. tuzsuz az yağlı salata, yoğurt, komşum aşure getirmişti. onun narlarını yedim sadece. gerisini blendırla oğluşa yedirdim. sağolsun 2 kase getirmiş :s

misafirlerim vardı anca girdim nasılsınız

kaptancım tekrar geçmiş olsun canım ebnim abbamda dişyabet hastası çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…