Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah
1 tane pohça az peynir
domates
3 zeytin çay.
öğlene

çorba yayla çorbası
salata
yedim
akşamda ciğer yiycem 2 kaşıkta pilav salata

1 saat yürüdüm bu gün yağmurun altında

yarın oğlanın kontrolu var hastanede olucaz geç gelebilirim
benim oğlan prematüre olduğu için 2 yaşına kadar kontrolu var son kontrolune gitçez inşalalh

herkese slm! sabah kahvaltım:1 fincan süt,1 yumurta,1 dilim kepek ekmeği,peynir öğlen:1 kase yoğut,nesfit akşamı henüz yemedim.

Hadi gözünüz aydın, yakında da yürür inş.
Tatlım beni sadece derslerim bağlıyor ama cumaları dersim olmamasına rağmen genellikle dışarda oluyorum. Yani size işimin çıktığı değil çıkmadığı zamanları bildirmem gerekir, o da saçma olur. :112: Bence sen süper kaptan olursun. Hem takımın eskilerindensin de. Evt evt, bence kesin sen olmalısın. İstersen ben de yardımcılığın için aday olurum ama kaptanım sen olursun.
Maicim kaptanım, gel de yst yi ikna edelim.

1 saat yürüdüm bu gün yağmurun altında

yarın oğlanın kontrolu var hastanede olucaz geç gelebilirim
benim oğlan prematüre olduğu için 2 yaşına kadar kontrolu var son kontrolune gitçez inşalalh

Gözünüz aydınn.

bende 1 saat yürüdüm,hemde oğlum kucağımda....

Son düzenleme:
sabah:1 yumurta
5zeytin
peynir
1dilim ekmek
1 bardak tarçınlı süt
15 tane fıstık ..
2.öğün:közlenmiş patlıcan-yoğurt;üzerine kıymayla sos yaptım..ali nazik
3.öğün:etli kuru fasulye
ayran
kuru soğan,turp
1 hurma
10tane antep fıstığı

ikiz sendin di mi antepli olan? Canımı ali nazik çektirdin.

Kızlar niye kimse gelmiyor bugün ya? Kargom geldi, sevincimi bile paylaşamıyorum anacım.

Neyse hemen ben de bugünkü menümü yazayım.
Sabah: 1 kase sütle kahv. gevrek
Ara: 3 dilim salam, 1 dilim kepekli ekmek, 1 yk ketçap
Öğle: 1 kase çorba, 2 dilim kepekli ekmek
Ara: 3 dilim daha salam, 1 dilim kepekli ekmek, bu sefer ketçap yok.
Akşam: Light ton balığı, biber turşusu, 2 dilim kepekli ekmek
Besin değeri olarak ketçap gereksiz oldu ama kalori olarak yine de diyeti bozmamışım. :112:

Bu arada kargom geldi dedim ya, jilian michaels ile 30 günde incelin cd m de geldi. Ben onunla günlük 1 saat çalışmam gerektiğini sanıyordum. Meğersem günlük 20 dk yeterli oluyormuş. Akşam 20 dk da jilian la çalıştım. :112:
Bu arada kadını sevdim kızlar. Kesinlikle öneririm. :112: Ne kadar etkili olacak bilmiyorum, inş düzenli yaparsam göreceğiz ama kadının tavrını, konuşmalarını, kısacası enerjisini sevdim. Öneririm. :112: Sadece kadın fazla kaslı ve hareketler de biraz kas ağırlıklı gibi geldi bana. Onu da dambıllı çalışmaları dambılı kullanmadan yaparak dengelemeye çalışicam. İnş yeterli olur. Çünkü vücudumun yağ kütlesinden kas kütlesine dönüşmesini istemiyorum.

Son düzenleme:
sabahtan beri giricem giremedim bir türlü
sabah: 5 zeytin
biraz peynir
1 domates
1 biber
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay

öğle:
2 grisini
1 tane light cola

akşam:
1 kase yoğurt
2 çk. pirinç pilavı
1 parça haşlanmış tavuk eti
1 kase mercimek çorbası
salata

Slm kızlar uç gündür internette sorun var anlamadım gitti
Komşunun wifi sinı kullanıyorum su anda
Gün icinde giremiyebilirim.
Çarşamba sabahı itibariyle 66.8 kg
Çizelgemi degistiremiyorum
Yst38cim bu is sana düşer yada özelden bana iyice bı anlat ben yapıyorum ama çizelge üzerinde başlama ve hedef kilom yazmıyor başka rakamlar cikiyor:26::26:

Bu arada uyku sersemi olarak çizelgemi degistirebilmisim:26:Uyanikken yapamiyordum
günaydın kızlarrr
sabah: 1 kase nesfit ve 1 fincan kahve ile güne başladım
öğle: 2 çk tavuklu pilav yiyeceğim akşamı bilmiyorum yemem herhalde bugün 2. öğretime derse gidiyorum saat 1 de eve dönmem geceyi buluyor o yüzden giremezsem haberiniz olsun öpüyorum hepinizi

heidincim evt kfcye bayılıorum özellikl
salatasına :) ben extreme menusundn yiyorm cnm karışık...yalniz burda sık yememin sebebi bodrumda kfc olmayışı:)))

vay şu kfc nin salatasını bende deniyeyim :)

inanırmısın ben pek zeytin yemezdim ama nedense diyete başladığımdan beri canım zeytin çekiyor sabahları...

İkizcm bak artık benim de bir avatarım var. :112: Aslında başka bir şey koymak istiyordum ama ona sürekli hata verdi, ben de bunu koydum. Ama bunu da sevdim sanki.

yst cim nazlanma da al şu kaptanlık bandını canım ;-)

antepli değilim,ama antepte oturuyorum...

ikiz yüzünden benimde canım ev turşusu çekmişti akşam abandım lahanalara ohh :)
yalnız yst de aşureden bahsetmiş kafayı yiycem

canım sen kesin kaybedilen kilo seçeneğini işaretliyosun veya o işaretli sen değiştirmiyorsun

Birsey sormak istiyorum kızlar
Sauna eşofman almak istiyorum Kullanan varmı ben cok terlemiyorum normalde işe yararmı kilo vermek için

Bu arada uyku sersemi olarak çizelgemi degistirebilmisim:26:Uyanikken yapamiyordum

inanırmısın ben pek zeytin yemezdim ama nedense diyete başladığımdan beri canım zeytin çekiyor sabahları...

Ben de zeytini hiç sevmezdim. 2 sene önce ark la yaz okuluna gitmiştik, orda nasıl oldu ben de anlamadım ama ömrüm boyunca tüketmediğim kadar zeytin tükettim. Hala rekorumu elinde tutuyor o yaz. Şimdi de arada cnm istiyor, yiyorum. Ama sadece siyah zeytin yiyebiliyorum, diğerlerini sevemedim hala.

Tşk ederim cnm..

yst cim nazlanma da al şu kaptanlık bandını canım ;-)

:13:

ikiz yüzünden benimde canım ev turşusu çekmişti akşam abandım lahanalara ohh :)
yalnız yst de aşureden bahsetmiş kafayı yiycem

Ne olacak bizim halimiz böyle, biri pırasa yer, o hafta herkes pırasa ister yer, diğeri canımızı turşu çektirir, aşure vs. Grup psikolojimiz çok iyi durumda maşallah, hepimiz birimiz için i uygulamaya koymuşuz sanki.

Bu arada kızlar sabah sadece 1 kupa süt içtim. Jilian la çalışmamı yaptım(20 dk.) şimdi de 1 kase çorba içicem. :112: Akşama bugün sıcak yemek yapmayı düşünüyorum ama daha karar vermedim. Belki patates sulusu yaparım belki yeşil fasülye. Çorbamı içim de annemi bir arayayım.

ay yeni öğrendim,turşu ödem yapıyormuş..mümkün olmadıkça yemiyeceğim...

Hadi ya. :44: Ben son iki haftadır yiyebildiğim kadar turşu yiyordum. Hatta sırf turşu yiyebilmek için yemek çeşitlerimi değiştiriyordum. Ton balığıyla bile biber turşusu yedim yani gerisini siz düşünün. Acaba ondan mı son iki haftadır aynı kilodayım?! :44: Ama ben vazgeçemem ki turşudan. Mesela şu anda da akşam yemeğini turşu yiyebilmeye göre ayarlamaya çalışıyorum.

Birsey sormak istiyorum kızlar
Sauna eşofman almak istiyorum Kullanan varmı ben cok terlemiyorum normalde işe yararmı kilo vermek için

cnm evet ben kullaniyorum ve cok memnunum daha cok yaglari yakmaya yariyo diyebilirim giydice yagli bölgelrim eriyo benim gözlr görülür bi sekilde eyer denemek istersen söle bi alternatif kullanabilirsin strecle kendini sarabilirsin yada cöp posetleri dedigimiz büyük boy posettten kendine t-shirt gibi bi sey kesip diyebilirsin deneme amacli eyer sendede ise yaradigina kanaat getirirsen ozaman al derim ben cünki herkez ayni fikirde deyil bu esofmanla ilgili konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…