selam kızlar nasılsınız. dün mens oldum uzun bir aranın ardından. oğlanı uyuttukça bende yattım. fenalardayım.
oğlan yürüyecek diye beklerken emekleme kararı alarak hepimizi şaşırttı :))
valla sabha ve öğlen iyi bişiler yedim. listemi bozmadım. gidip az daha yatacağım.
ecz. canım kaptanlık işini sen alsan. cuma günü biz düzlemeye çalışırız. şuan seni sadece derslerin bağlıyor. olmazmı. işin olduğunda haber verirsin mai gibi biz takibini yaparız.
1 saat yürüdüm bu gün yağmurun altında
yarın oğlanın kontrolu var hastanede olucaz geç gelebilirim
benim oğlan prematüre olduğu için 2 yaşına kadar kontrolu var son kontrolune gitçez inşalalh
bende 1 saat yürüdüm,hemde oğlum kucağımda....
sabah:1 yumurta
5zeytin
peynir
1dilim ekmek
1 bardak tarçınlı süt
15 tane fıstık ..
2.öğün:közlenmiş patlıcan-yoğurt;üzerine kıymayla sos yaptım..ali nazik
3.öğün:etli kuru fasulye
ayran
kuru soğan,turp
1 hurma
10tane antep fıstığı
ikiz sendin di mi antepli olan?Canımı ali nazik çektirdin.
akşam:1 kase çorba,haşlanmış patates,1 dilim kepek ekmeği,2 fincan karışık bitki çayıherkese slm! sabah kahvaltım:1 fincan süt,1 yumurta,1 dilim kepek ekmeği,peynir öğlen:1 kase yoğut,nesfit akşamı henüz yemedim.
günaydın kızlarrrBu arada uyku sersemi olarak çizelgemi degistirebilmisim:26:Uyanikken yapamiyordum
heidincim evt kfcye bayılıorum özellikl
salatasına :) ben extreme menusundn yiyorm cnm karışık...yalniz burda sık yememin sebebi bodrumda kfc olmayışı:)))
Sevdim sevdim. Yeni bir nefes oldu bana.
Ben özellikle cold slaw salatasına bayılıyorum kfc nin. Dominosta falan da var ama bilmiyorum, kfc ninki daha güzel geliyor bana.Kayseride de yok malesef. Gerçi şu ara forum açılacak inş, orda olacak diye duydum ama buna da sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Bu arada kızlar bir bilgi verim dedim. Sanırım karatay diyetinin hocasıydı. Türk diyetlerinde zeytin yok diyordu ya. Hah işte varmış. Önceki gün ajandada yağ değişim listesini inceliyordum. Hani diyetisyenlerimizin verdiği listelerde günlük liste var ya. işte atıyorum, 2 ölçü peynir grubu, 3 ölçü et grubu, 8 ölçü ekmek grubu vs. Yediğimiz pilav ekmek grubundaki değişimlerden mesela. İşte o listede cal miktarına göre günde 3-4 tatlı kaşığı yağ da bulunuyor. Yemeğe filan koyulanları da ordan düşüyorsunuz. [Mesela 1 kg sebze yemeğine 2 yemek kaşığı sıvıyağ koyduğumuzda 1 porsiyona (6-8 yk.) 1 tatlı kaşığı yağ denk geliyormuş.(Ajanda da ki hoşuma giden bilgilerden. :112:)] Neyse konumuza dönecek olursak zeytin yağ değişim lisesinde yer alıyor. 4-5 zeytin 1 tatlı kaşığı yağa denk geliyormuş. :112:
İkizcm bak artık benim de bir avatarım var. :112: Aslında başka bir şey koymak istiyordum ama ona sürekli hata verdi, ben de bunu koydum. Ama bunu da sevdim sanki.
selam kızlar nasılsınız. dün mens oldum uzun bir aranın ardından. oğlanı uyuttukça bende yattım. fenalardayım.
oğlan yürüyecek diye beklerken emekleme kararı alarak hepimizi şaşırttı :))
valla sabha ve öğlen iyi bişiler yedim. listemi bozmadım. gidip az daha yatacağım.
ecz. canım kaptanlık işini sen alsan. cuma günü biz düzlemeye çalışırız. şuan seni sadece derslerin bağlıyor. olmazmı. işin olduğunda haber verirsin mai gibi biz takibini yaparız.
antepli değilim,ama antepte oturuyorum...
Slm kızlar uç gündür internette sorun var anlamadım gitti
Komşunun wifi sinı kullanıyorum su anda
Gün icinde giremiyebilirim.
Çarşamba sabahı itibariyle 66.8 kg
Çizelgemi degistiremiyorum
Yst38cim bu is sana düşer yada özelden bana iyice bı anlat ben yapıyorum ama çizelge üzerinde başlama ve hedef kilom yazmıyor başka rakamlar cikiyor:26::26:
ikiz yüzünden benimde canım ev turşusu çekmişti akşam abandım lahanalara ohh :)
yalnız yst de aşureden bahsetmiş kafayı yiycem
Bu arada uyku sersemi olarak çizelgemi degistirebilmisim:26:Uyanikken yapamiyordum
inanırmısın ben pek zeytin yemezdim ama nedense diyete başladığımdan beri canım zeytin çekiyor sabahları...
yst cim nazlanma da al şu kaptanlık bandını canım ;-)
ikiz yüzünden benimde canım ev turşusu çekmişti akşam abandım lahanalara ohh :)
yalnız yst de aşureden bahsetmiş kafayı yiycem
ay yeni öğrendim,turşu ödem yapıyormuş..mümkün olmadıkça yemiyeceğim...
Birsey sormak istiyorum kızlar
Sauna eşofman almak istiyorum Kullanan varmı ben cok terlemiyorum normalde işe yararmı kilo vermek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?