Bu arada kızlar sabah sadece 1 kupa süt içtim. Jilian la çalışmamı yaptım(20 dk.) şimdi de 1 kase çorba içicem. :112: Akşama bugün sıcak yemek yapmayı düşünüyorum ama daha karar vermedim. Belki patates sulusu yaparım belki yeşil fasülye. Çorbamı içim de annemi bir arayayım.
kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bir aralık geldim ama oğlan ağlayınca ne okudum ne yazabildim. sabahtan beri yatak döşek yatıyorum. kaç ayın acısı çıkıyor. kadın olmak hakkaten zor. daha yemek yemedim ama bugün devamlı birşeyler yeme ihtiyac içindeyim. özelliklede tatlıya acayip arzum var. neyse kendimi toplar toplamaz burdayım. iyi akşamlar sevgiler
Hadi gözünüz aydın, yakında da yürür inş.
Tatlım beni sadece derslerim bağlıyor ama cumaları dersim olmamasına rağmen genellikle dışarda oluyorum. Yani size işimin çıktığı değil çıkmadığı zamanları bildirmem gerekir, o da saçma olur. :112: Bence sen süper kaptan olursun. Hem takımın eskilerindensin de. Evt evt, bence kesin sen olmalısın.İstersen ben de yardımcılığın için aday olurum ama kaptanım sen olursun.
Maicim kaptanım, gel de yst yi ikna edelim.
Gözünüz aydınn.
yaa ben çok sorumluluk sahibi biri değilimdir olmazsa dışardan birini versinlervay şu kfc nin salatasını bende deniyeyim :)
inanırmısın ben pek zeytin yemezdim ama nedense diyete başladığımdan beri canım zeytin çekiyor sabahları...
yst cim nazlanma da al şu kaptanlık bandını canım ;-)
ikiz yüzünden benimde canım ev turşusu çekmişti akşam abandım lahanalara ohh :)
yalnız yst de aşureden bahsetmiş kafayı yiycem
canım sen kesin kaybedilen kilo seçeneğini işaretliyosun veya o işaretli sen değiştirmiyorsun
çok geçmiş olsun!inşallah çabucak iyileşirsin.
cnm jillian nasıl gidiyor bana çok zor gelmişti denediğimde
slm kızlar bu gün doktordaydık dün ayzmıştım çok şükür hiç bi sorunumuz yok
iiydi herşey
gel çocuğu yedir adamı yedir
çocuğu uyut etrafı topla yemek yap anca gelebildim...
kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bir aralık geldim ama oğlan ağlayınca ne okudum ne yazabildim. sabahtan beri yatak döşek yatıyorum. kaç ayın acısı çıkıyor. kadın olmak hakkaten zor. daha yemek yemedim ama bugün devamlı birşeyler yeme ihtiyac içindeyim. özelliklede tatlıya acayip arzum var. neyse kendimi toplar toplamaz burdayım. iyi akşamlar sevgiler
yaa ben çok sorumluluk sahibi biri değilimdir olmazsa dışardan birini versinler
sağol canım. tamam hadi oluyum bakalım. ama aramızda görev dağılımı yaparım. ona göre!!! birde şu tablo hazırlama işini öğrenirsem süper olcakEvt cnm çok zor. Kadın 20 dk boyunca bir an dinlendirmiyor.Zaten hepsine yetişemiyorum şu an. Zamanla yapabilirim umarım. Ama kasları ciddi zorluyo kadın. Bu sabah uyandığımda zaten bacaklarım filan ağrıyordu, üzerine tekrar yapınca bugünü hışım çıkmış olarak geçirdim. Otururken kalkarken gerinirken bacaklarımı koparıyorlar sanıyorum. Bakalım yarın napicam. :44:
Gözünüz aydın cnm.
Çokk geçmiş olsun cnm. :26:
Cnm bana dediklerini aynen sana diyorum.İşin olduğunda filan biz el elden hallederiz. Sen yeter ki he de. :112:
ellerine sağlıkKızlar yine uyuyarak geçirdiğim bir akşamın sonundayız.Hemen akşam yemeğimi de yazayım: 5 yk yeşil fasülye, 4 yk pirinç pilavı, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt. Aslında ekmeğe gerek yoktu ama gün içerisinde yemeyince kendimi serbest bıraktım akşama. :112:
Bu arada kızlar, bugün yaptığım yeşil fasülye benim yaptığım ilk adam akıllı yemek olma özelliğini taşıyor.
Herkese gUnaydin
Kahvaltımı yaptım geldim
Çay
Bes zeytin
Ekmek
Çok çok az peynir ve 1 tatlı kasığı çilek reçeli :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?