Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cnm jillian nasıl gidiyor bana çok zor gelmişti denediğimde

kızlar merhabaaa bende kuzenimdeydim daha şimdi eve geldim bu saat oldu dha hiç bişi yemedim nedense acıkmadım tabi dün o kadar çok yedim ki...

bu arada bugün baya yürüyüş yaptım yani ama tempolu olarak 15 dk...

dünkü menümü veremiycem sanırım yazdıkca cnmız birbirmizin yediği şeyleri çekmiş bnmde öle oluyor o yüzden dün yediklerimi yazmak istemiyorum gene beni mazur görün

sabah:1 yumurta
4parmak kadar sucuklu,kaşarlı tost(eşime yapmıştım,eşim acele çıktı ,memlekete gitti,bende kimse yemez diye yedim)
öğlen:1kase tarhana çorbası
2kk tahin helvası(regl oldum ,olacağım)
akşam:1tavuk but tavada yağsız pişirdim....
1hurma
bugün kaçamaklarla doluyum...

spor:1 saat yürüdüm....

Slm iste menüm
Kahvaltı
Açık çay krem peynir bir dilim ekmek

Ara
İki ceviz

Öğle
Bir kase yayla çorbası
Bes kasık taze fasulye( sera değil yazdan yapılmış)
Çorbada pirinç var diye ekmek yemedim

Ara
Kibrit kutusu kadar kadayıf :26:

Aksam
Hamsi ve bol yeşil salata

slm kızlar bu gün doktordaydık dün ayzmıştım çok şükür hiç bi sorunumuz yok

iiydi herşey

gel çocuğu yedir adamı yedir
çocuğu uyut etrafı topla yemek yap anca gelebildim...

bu gün dengesiz< yedim malum dışarda

sabah bi kupa çay bi simit
öğlende

çorba içtim yine dışarda 1 dilim ekmek

akşam yemedim daha kereviz yiycem 4 kaşık bıu gün böle saçma bişi oldu ama napalım

kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bir aralık geldim ama oğlan ağlayınca ne okudum ne yazabildim. sabahtan beri yatak döşek yatıyorum. kaç ayın acısı çıkıyor. kadın olmak hakkaten zor. daha yemek yemedim ama bugün devamlı birşeyler yeme ihtiyac içindeyim. özelliklede tatlıya acayip arzum var. neyse kendimi toplar toplamaz burdayım. iyi akşamlar sevgiler

siz neler yaptınız bakım bu gün yürüyüş yapamadım ama akşama kadar hastanede ordan oraya koşuştuırdum merdiven inip çıkmakta cabası oldu sayılır dimi kaptan

bu gün pek paylaşım olmamış kolay okudum

ystcim geçmiş olsun canım ya senin oğlan kaç aylık tek çocuk mu nerdensin adını tekrar yazarmısın

çok geçmiş olsun!inşallah çabucak iyileşirsin.

herkese slm! sabah kahvaltım:1 yumurta,1 dilim kepek ekmeği,2 tane cevizli köfte öğlen:2 kaşık yogurtlu salata,7 adet zeyinyağlı yaprak sarma,1 dilim revani akşam:3 kaşık kurufasülye,1 dilm kepek ekmeği,1 bardak karışık bitki çayı

yaa ben çok sorumluluk sahibi biri değilimdir olmazsa dışardan birini versinler
çok geçmiş olsun!inşallah çabucak iyileşirsin.

sağol canım

cnm jillian nasıl gidiyor bana çok zor gelmişti denediğimde

Evt cnm çok zor. Kadın 20 dk boyunca bir an dinlendirmiyor. Zaten hepsine yetişemiyorum şu an. Zamanla yapabilirim umarım. Ama kasları ciddi zorluyo kadın. Bu sabah uyandığımda zaten bacaklarım filan ağrıyordu, üzerine tekrar yapınca bugünü hışım çıkmış olarak geçirdim. Otururken kalkarken gerinirken bacaklarımı koparıyorlar sanıyorum. Bakalım yarın napicam. :44:

slm kızlar bu gün doktordaydık dün ayzmıştım çok şükür hiç bi sorunumuz yok

iiydi herşey

gel çocuğu yedir adamı yedir
çocuğu uyut etrafı topla yemek yap anca gelebildim...

Gözünüz aydın cnm.

Çokk geçmiş olsun cnm. :26:

yaa ben çok sorumluluk sahibi biri değilimdir olmazsa dışardan birini versinler

Cnm bana dediklerini aynen sana diyorum. İşin olduğunda filan biz el elden hallederiz. Sen yeter ki he de. :112:

Kızlar yine uyuyarak geçirdiğim bir akşamın sonundayız. Hemen akşam yemeğimi de yazayım: 5 yk yeşil fasülye, 4 yk pirinç pilavı, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt. Aslında ekmeğe gerek yoktu ama gün içerisinde yemeyince kendimi serbest bıraktım akşama. :112:
Bu arada kızlar, bugün yaptığım yeşil fasülye benim yaptığım ilk adam akıllı yemek olma özelliğini taşıyor.

Herkese gUnaydin
Kahvaltımı yaptım geldim
Çay
Bes zeytin
Ekmek
Çok çok az peynir ve 1 tatlı kasığı çilek reçeli :26:

sağol canım. tamam hadi oluyum bakalım. ama aramızda görev dağılımı yaparım. ona göre!!! birde şu tablo hazırlama işini öğrenirsem süper olcak
ellerine sağlık
Herkese gUnaydin
Kahvaltımı yaptım geldim
Çay
Bes zeytin
Ekmek
Çok çok az peynir ve 1 tatlı kasığı çilek reçeli :26:

o ne biçim kahvaltı canım öyle. eğer canın çok tatlı istiyorsa içine şeker katılmamış doğal tatlılarda tüketmeye çalış lütfen

bu arada herkese günaydıııın.
maiyi gören oldumu. yada haberi olan varmı. 2 gündür kendimde değildim. hamd olsun bugün iyiyim.

kahvaltımı yazayım. tam buğday ekmeği ile tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 büyük kupa şekersiz yeşil çay, 6 zeytin, yarım domates. 2 bardak su...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…