Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar,
bende enfeksiyon gibi bişey olmuş idrar yollarında yani anlıycağınız bende revirlik oldum:)
iştahım kesildi hatta midem bulanıyor
sanırım o yüzden sabah 65.7 çıktım, sevindim biraz
ama kesin bildirimi yarın yaparım

kahvaltımı yazayım
1 yumurta
5 zeytin
1 domates
çay
2 dilim ekmek
ara 1 mandalina

az önce aacık aşüre ytedim dayanamadım

öğlen yayla çorbası salata 1 dilim ekmek yedim

akşamada kabak kavurdum onu yiycem...
şimdi 1 saatlik yürüyüşe çıkıyorum

Yst38 yorumuna güldüm
Hastalıktan yeni çıkmış biri olarak çok cok iyi kahvaltı sabahtan beri midem bulanıyordu zeytin ve ekmekle yatıştırmaya çalıştım. Reçeli de kızımın tabağına koymuştum o yemeyince ben mecburen yedim.

Son düzenleme:
Arada bir mandalina yedim öğlen evde yoktum Yemedim
Forum istanbulda aksam üzeri birseyler atıştırdım :26: sanırım yazmasam iyi olur kalori acısından

sağol canım. tamam hadi oluyum bakalım. ama aramızda görev dağılımı yaparım. ona göre!!! birde şu tablo hazırlama işini öğrenirsem süper olcak

Tmm newKaptanım, sen nasıl istersen. :112:
Maicim kaptanım, gel de kesinleştir durumları.

Geçmiş olsun canım benim. Grup hastalıktan toparlanamadı bir türlü. Nazar mı var nedir.

Arada bir mandalina yedim öğlen evde yoktum Yemedim
Forum istanbulda aksam üzeri birseyler atıştırdım :26: sanırım yazmasam iyi olur kalori acısından

Sanırım yediklerimizi yazmama mevzusu ufaktan modaya dönmeye başladı grupta.

Kızlar hemen ben de bugünkü menümü yazayım.
Sabah: 1 kase sütle kahv. gevrek
Öğle: 1 poğaça, küçük paket portakal nektarı (meyve suyu kadar kalorili değil bu nektarlar, 100 ml inde 39 cal vardı.)
Ara: 5 Eti Burçak Sultani
Akşam: 1 bardak süt.
Bu kadar. Akşam yemeğini özellikle es geçtim, sultaniler yüzünden kendime kızdım. Ama zaten çok uykum var. 1-2 saate kalmadan yatarım ben. Acıkmama da fırsat kalmaz yani. :112:
Spora gelince bugün okulda merdiven inip çıkamıyordum. Bacak kaslarım tükenmiş durumda. Gerince, koparıyorlar sanıyorum. Dolayısıyla bugün Jilian ı ektim. Ama dışarda yürüdüm bugün, 1 saati tempolu. :112:

Son düzenleme:
Kızlar bugün bıyık bölgem için iğneli epilasyona gittim. Dehşet bir acıydı. Siz siz olun lazer varken iğneliyi denemeyin. Ömrümden ömür gitti resmen. :18:

bu hafta geçsinde haftaya devralayım canım. bu hafta çok kendimde değilim. bugün burayı açtım ama öyle baktım durdum salak salak yani.

2.öğün:1kase tarhana çorbası
5-6 kaşık peynirli makarna
1 kase yoğurt
15-20 tane fıstık(yer fıstığı-antep fıstığı karışık)
3. öğün:kırmızı lahana-yoğurtlu

herkese slm! bugünkü menüm sabah kavaltı yoköğen yine bişey yiyemedim.yani fırsat bulamadım.kızımın okuluna gittim yerli malı haftasıymış pasta yapıp götürdüm.orda yiyemedim gitmişken küçü kızımın durumunu sorayım dedimöğretmen sınıfa 2yi geçiyordu geldi.yani akşama kaldım o sinirle ne bulduysam yedimakşam menüm:1 kase köfteli çorba,4 kaşık pilay,2 kaşık kuru fasülye,yarım dilim kepek ekmeği,1 fincan karışık bitki çayı

yarın cuma heralde kilo bildirimi yapılacak.benim yarın sabah erkenden misafirim geliyor hemde yatılı.yarın öğlene kadar giremiye bilirim.şimdi kilomu söylesem olur mu acaba?66.200 geldim

Kızlar bugün bıyık bölgem için iğneli epilasyona gittim. Dehşet bir acıydı. Siz siz olun lazer varken iğneliyi denemeyin. Ömrümden ömür gitti resmen. :18:
ayy cnmm keşke lazere gitseydin bende dönünce lazere başlıycam ibrahim tatlıses bıyıklarım için 2 günde bir çıkarmı bişi ya sinir oluorum

kızlar bugünkü menüm

sbh: yarım dilim tam buğday ekmek krem peynir

öğlen: fajita etli sprite

akşam: 1 avuç antep fıstığı

kızlar bu arada bu hafta pek sık uğrıyamadım sanırım kaptanımız yts olmuş hayırlı olsun cnmm yeni görevler seni bekler...

kilo bildirimimi yapiim bende

geçen hafta: 93.3

bu hafta : 93.1 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…