Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık ystcm. newKaptanım ilk bildirimin de hayırlı olsun.
Maicim kaptanımın en son şekeri çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Durumu kötülememiştir inş.

Bu arada öğle yemeğim de ton balıklı salata + maden suyu. Akşama arklarla dışarda olucaz. Bulduğum en hafif şeyi yemeyi düşünüyorum ama öğlene de salata yemiş olmam işleri karıştırabilir. Neyse, belki de yemek yemeden döneriz. :112:

ellerine sağlık canım....

netimde bir sorun var anlamadım gitti son sayfaya geçemiyorum bir türlü öff

ay cnm kansermi yapıormuşş hay allah ama napiim ben iğneeye katlanamam ve epilasyonada gitmek zorundayım ağda yapmaktn tenim sarkıcak yaa kendimden nefret ediorum güneş fln çıkınca...

gezmeler bittimi demişsin çok hoşumaa gitti çok güldümmm yok cnm dün öğlen dışarda yicem diye sbh az yedim akşamda dışarda çok yedim diye fıstık atıştırdım...birazdn gene dışarı çıkıorum annemin kuzenine gdiorum bakalım kısmetime ne ikramlar var şuan bilmiorum offfff allahtan bu ilaçları almışım istnbula gelmeden yoksa rahat 100 olmuştum çnkü geçen sene istnbula geldiğimde 84tüm 3 ay sonra döndüğümde 94 olmuştum....

bu arada cnm fajitayla 8 tane lavaş yedim onu belirtmemişim ondan sana az görünmüş hile yapmışım farkında olmadan

veeee kilo veren tüm arkdşlarımı tebrik ediorumm harikasınız kızlarrrrrrr

kızlar birde ne dicem kilo veren herkes hemen tickerını yenilesin çok zevkli oluyor hemde moral ve şevk açısından çok önemlii

Eline sağlık ystcm. newKaptanım ilk bildirimin de hayırlı olsun.
Maicim kaptanımın en son şekeri çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Durumu kötülememiştir inş.
inş. iyidir.

cnm bilmem gecmi kaldim ama ben sadece 200 gr verebildim 1.200 degil gözünden kacmis galiba :26::26::26::26::26::26:
pardon canım yanlış hesapladım yada karıştırdım
ellerine sağlık canım....

sağol canım

Gecen perşembeden beri takımın içindeyim kaptan öylededi. Bildirimimi de yaptım tekrar yazıyorum

Başlangıç kilo: 70.8

Şimdiki kilo: 66.7

Hedef kilo: 55.0

Oldumu ??

Boy: 1.58

Slm kizlar
Kilom 66.7
Gecen Perşembe 70.8 ile başlamıştım bugün 66.7 olmusum

canım sencede gecikmedinmi? işin olduğu günlerde bir gün öncesinden bildirim yaparsan sevinirim. ortalamamızı düşürmene rağmen seni listeye ekledim.

aa bende dün 35 dk tempolu yürüyüş yaptımmm puanımı isteriiimmmmmmmm

ipocum benim spor takibi yapmaya vaktim olmadı. seni spordan sorumlu bakan yapıyorum.
ecz.imis canım senide mesajdan sorumlu bakan yapıyorum. spor takipleri ve puanlamalar size ait.
bugün çok zorda kaldım doğrusunu isterseniz. hesaplamaları bilmiyordum kaç kapıyı çaldım yardım edermisiniz diye. çok geciktim. birde üstüne sitede sıkıntı oldu giremedik. girdiğim sayfalar açılmadı vs vs

aaaaa şimdi ben mainin yaptığı gibi tablomu yapıcam cnm ?? hay allah çok zor değilmii panik oldummmm pcde beceremessem bir deftere not tutarım öle olablrmi??

ben şöle bi sistem yapsam 1 haftada toplam dakika olarak en fazla spor yapanı 1nci seçsek?? yani sporun çeşidine göre değilde toplamda kaç saat spor yaptığına göre belirleyelim??

canım sencede gecikmedinmi? işin olduğu günlerde bir gün öncesinden bildirim yaparsan sevinirim. ortalamamızı düşürmene rağmen seni listeye ekledim.

Ben zaten dün bildirim yapmıştım gözünden kaçtı herhalde.
Ortalamayı düşürüyorsam eklemeyebilirsin.
Hatta maibeyaz sabah 5 e kadar bildirim süresi demişti.
Ben mı yanlış hatırlıyorum??

tahamm o da ne :)
cuma yarışması tarihinde bir rekora imza atmış olabilirsin.
tekrar tekrar saydım 4.1 mi verdin inanamadım.
tebrikler canım

yanlız geç kalmana üzüldüm şimdi kahroldum
bundan sonra yeni gelenleri bildirim saati konusunda en baştan uyarmak lazım

tahamm o da ne :)
cuma yarışması tarihinde bir rekora imza atmış olabilirsin.
tekrar tekrar saydım 4.1 mi verdin inanamadım.
tebrikler canım

Teşekkür ederim canım ama ben ne zaman diyete başlasam ilk hafta mutlaka 2-3 kilo veriyorum. Sonra aliyorum
Buradaki arkadaslar o kadar istekliki banada yansıyor biraz daha dikkat ediyorum nede olsa bu bir yarışma
Umarım böyle devam eder:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…