Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar liste hazırlama sırası bu hafta sizde haberiniz var dimii...

kizlar ben cok hastayim giremiyorum. inşallah zor durumda birakmamısımdır sizi. bu hafta sonuclardada sira bizde. ama ben hem telden giriyorum hem de cok fenayim. görmekte bıle zorluk cekıyorum. paylasima rica ettim yapan ölur inşallah. olmazsa ben yarin yapmaya çalişirim. gorvşuruz kizlar

yeni kaptanımıza hayırlı olsun.bugünkü menüm sabah kahvaltı:açık çay,3 zeytin,beyaz peynir,yarım dilim kepek ekmek. öğlen:1 kase nesfit,süt akşam:1 kase çorba,2 kaşık karnıbahar,1 adet tavuk butu

aaaaa şimdi ben mainin yaptığı gibi tablomu yapıcam cnm ?? hay allah çok zor değilmii panik oldummmm pcde beceremessem bir deftere not tutarım öle olablrmi??

ben şöle bi sistem yapsam 1 haftada toplam dakika olarak en fazla spor yapanı 1nci seçsek?? yani sporun çeşidine göre değilde toplamda kaç saat spor yaptığına göre belirleyelim??
canım sen haftalık olarak kendince not al. her cuma sende bize toplam spor saatimizi ve 1-2-3. belirle. aynı şekilde ecz.imis canım sende. kendinizce not tutun cumadan cumaya açıklansı.
Ben zaten dün bildirim yapmıştım gözünden kaçtı herhalde.
Ortalamayı düşürüyorsam eklemeyebilirsin.
Hatta maibeyaz sabah 5 e kadar bildirim süresi demişti.
Ben mı yanlış hatırlıyorum??
canım benden kaynaklandıysa özür dilerim. takımda olmanı istemiştim emin ol. bidahaki haftaya daha dikkat ederim
kızlar liste hazırlama sırası bu hafta sizde haberiniz var dimii...
hayır yoktu

geçmiş olsun canım

öğlen hiç bişi yemedim
akşam kereviz yuedim accık ta makarna..

bu gün arkadaştaydı eve yeni geldim o yüzen geç yazdım

Seni hileci senii. Keşke lavaş sayısını biraz daha az tutsaymışın cnmcm. :44:
Evt tatlım, yani kesinlikle yapıyor denilemiyor, sonuçta üzerinde yeterli araştırma yapılabilecek kadar eski bir uygulama değil, ama kanserin mekanizmasını göz önünde bulundurursak evt, lazer=kansere davetiye çıkarmak. :112:

Slm kizlar
Kilom 66.7
Gecen Perşembe 70.8 ile başlamıştım bugün 66.7 olmusum

Cnmcm, sanırım haberin yoktu. Bildirimlerimizi en geç cuma sabah saat 10 a kadar bildirmemiz gerekiyor. Yani maicim kaptanımın kuralı böyleydi. newKaptanım yeni bir düzen getirir mi bilemem. Eğer cuma sabah işin filan olur da giremem dersen perş akşamdan da yapabilirsin bildirimini. :112:

Bu arada tahamm!! Harika kilo vermişinn. Arkadaşım bu hfta yaptıklarını ayrıntılı olarak paylaşabilir misin bizimle? Naptın da verdin bu kadar kiloyu?? Maş maş.

Tmmdır newKaptanım. Mesaj sayımını ben yaparım. :112: Ama puanlamadan birşey anlamadım ben. Ben sana mesaj sayılarını iletirim, puanlamayı sen yaparsın. :112: Hesaplamaları da ben biliyordum ama pek giremedim dün. Keşke yardım edebilseydim newKaptanım. :26: Ama bir topikte anlatılıyordu hesaplamalar, dur bulabilirsem linkini verim sana ystcm.. :112:

Çokkkk geçmiş olsun maicim kaptanım.

Bu arada hemen kahvaltımı yazayım. Omlet, 2 dilim kepek ekmeği, 3 zeytin, domates, salatalık, dereotu, form çayı.

canım sen haftalık olarak kendince not al. her cuma sende bize toplam spor saatimizi ve 1-2-3. belirle. aynı şekilde ecz.imis canım sende. kendinizce not tutun cumadan cumaya açıklansı.

Tmm, cumadan cumaya açıklarım. :112: Ama haftalık toplam mesaj sayısına değil günlük mesaj sayısına bakma taraftarıyım ben newKaptanım. Günlük 5 mesaj diyelim mi yine kurallardan birine? :112:

Tmm, cumadan cumaya açıklarım. :112: Ama haftalık toplam mesaj sayısına değil günlük mesaj sayısına bakma taraftarıyım ben newKaptanım. Günlük 5 mesaj diyelim mi yine kurallardan birine? :112:

evet bncede günlük 5 mesaj olsun newkaptanımm...

bende şimdi tablo çiziorum A4 kağıdıma takım listemizi çıkarıp 1 haftaya bölücem....herkes bildirdikçe ben eklerim kağıdı yanımda taşıycam birde cuma akşamımı bildiriim yoksa perşembe gecesi veya cuma sabahımı ?

kızlar dün tahamm dışında kimse spor yapmamışş tablom bomboş kaldıııı hadi spor yapında tablom dolsun çok zevklı yazmak yaaa ...cumadan başlattım tabloyu perşembe akşamı biticek cuma sbhı bnde burda bildiricem toplam saatleri

Perş akşam ve cuma sabah tatlım bildirimler. Cuma akşamına tüm grupların sonucu belli oluyor. :112:

Evt ya, spor. :44: Benim kaslarım anca kendine geldi. Bugün jiliana devam edicem inş. :112: Yapınca yazarım zaten.

selam kızlar nasılsınızzzz???????
beni listeden cıkardınız galiba bazı sorunlar yaşıyordum (bebeğim) geri dönmek üzere ayrılmıstım tekrar alırmısınız beni aranıza?

selam kızlar mai yok diye mesaj sayıları azalmış gibi. gerçi bugün hafta sonu demi. neyse bakalım öyle olsun.
canım tahamın suçu yok benden kaynaklandı. kendisinden tekrar özür dilerim
puanlama olayını gördüm canım inceledim. hallederim artık
senin puanlama yapmana gerek yok. hergün 5 mesaj yazanlara 10 puan vereceksin. herkesin başlangıçta 10 puanı var eksik yazanların puanını düşersin. kendine göre.

evet günlük 5 mesaj. istersen puanlamayı günlükte yapabilirsin sana kalmış.
selam kızlar nasılsınızzzz???????
beni listeden cıkardınız galiba bazı sorunlar yaşıyordum (bebeğim) geri dönmek üzere ayrılmıstım tekrar alırmısınız beni aranıza?

evet canım mai demişti. bu hafta listeye girecekmisin?

selam herkese...
yst ve ecz canlarım teşekkür ederim...
tannsiyonum ve ateşim düştü çok şükür... bu gün daha iyiyim...
resmen gittim geldim diyebiliriz...
kendimi çok yorgun hissediyorum...
yst kaptanlığın hayırlı olsun canım...
ecz co kaptan olmuş galiba... sana da hayırlı olsun...
ben bu hafta son bildirimimi yaparım inşallah...
siz de kaptan yst yardımcı ecz diye paylaşıma bildirirsiniz...
hepinizi öpüyorum....

Şimdi ben anlamadım, bi dk. Mai nin sistemden anladığım şuydu; herkesin başta 10 puanı var, sonrasında mesaj sayısı, kaçamaklar vs gibi etkenler o 10 puan üzerinden düşmeye sebep oluyordu galiba di mi? Onu da mı yanlış anlamışım? Şimdi biz böyle devam mı edicez yoksa herkese haftalık olarak 10 puan üzerindeki değişimden mesaj sayısı puanı verip onu mu ekleyip çıkarcaz??
Yani diyelim başta 10 puan var, diğer her şeyi de 0 kabul edelim, diyelim 2 gün eksik mesaj yazıldı, 2 şer puandan 4 puan düştü. Bu toplam puandan düşer de hafta sonunda 6 puanımız mı kalır yoksa eklenecek tam puandan düşer de eski puanımız olan 10 a 6 eklenir, son puanımız 16 mı olur?? :44:
Bilmem, sorumu anlatabildim mi??

Hmm, öyle mi oldu. Bilmem, beni yardımcın yaptın mı ystcm??
Yeni kaptanı bizim mi bildirmemiz gerekiyor cnm, tmm, eğer sen de onaylıyorsan? :112:
Çokk geçmiş olsun cnm ya. Ben sadece kaptanlığı bırakıyorsun sanmıştım, takımdan da mı ayrılıyorsun cnm?

selam
sabah:1yumurtadan omlet
5 zeytin
2 küçük dilim peynir
ev yapımı yoğurt kaymağı
1 tatlı kaşığı petek bal
1 dilim kepek ekmeği
1 hac hurması
akşam:mercimekli köfte
salata
az ev yapımı turşu
ayran
1 hac hurması
spor yapamadım,ama bol bol ev işi yaptım...

canım siz kimi istiyosanız onu seçin ben niye onaylayayım...
evet takımdan da ayrılacağım... mezun olmak istiyorum artık...
bu son hafta beni çok yıprattı uzun süre kendime gelemem sanırım...
isterseniz ben de yazarım paylaşıma farketmez...
dur yazayım hatta... kesin dimi şimdi
kaptan yst co kaptan sensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…