Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese slm!kızlar ben misafirim olduğu için giremiyorum bunu bildirmiştim.umarım takımdan atılmam 5 mesaj zorunluğuğundan. bugünkü menüm sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,1 dilim peynir,3 zeytin. öğlen yemedim akşam:1 kase çorba,3 kaşık bulgur pilaavı,1 kaşık et,salata yemekten 1 saat sonra 1 elma

çok geçmiş olsun canım. elimizden geldiğince hallediyoruz. gel arada sırada unutma bizi.
canım cumadan itibaren herkesin 10 puanı var. cumaya kadar bu 10 puan üstünden günlük değerlendirme yapıcaksın. mesela ben bugün eksik bildirim yaptım. bugünden 1 düşeceksin. yarında eksik yaptım yarından yine 1 düşeceksin. tam bildirim yapanlarada mükafat olarak 3-5 puan ver. cuma günü karne günü. cuma en çok kilo verenede fazladan puan ver.
ettim gitti canım sensiz olurmu?
senin bildirmen daha uygun canım sağol

ecz sorumlu canım

Bilmem, hani eski kaptansın ya, onaylaman gerekir diye düşünmüştüm.

Tşk ettim o zaman.
Anladım cnm puanlamayı. :112: Kaç puan düşeceğime de mi ben karar vereceğim?? O zaman maicim kaptanımın sistemi devam etsin mesaj yazma konusunda. Günlük 5 mesaj şartı, haftanın 6 günü, pazar hariç. :112: Eksik mesaj yazana günlük -2 puan. Ama ben ekstradan pazara da 3 mesaj şartı koymak istiyorum. Senin için de uygun mudur newKaptanım? :112:

Slm kızlar dün giremedim annemin Mevlüt'ü vardı
Dün sabah bir dilim ekmek ve bir dilim peynir yedim
Öğlen tavuklu pilav yaprak sarma ve bir dilim baklava yedim
Aksam, öğlen cok yedim diye bes yaprak sarma yedim birde ayran ictim

Bu sabah bir dilim cavdar ekmek bir dilim light kasar peynir iki zeytin domates yedim
Bu arada dün aksama kadar hiç oturmadım spordan sayılır mı

selam kızlar,
içimdeki bi şeytanın sesi diyeti miyeti bırak diyor ama sizi bırakmak istemiyorum,
3 gündür bulantı giderici ilaç kullandım iştahımı açtı yarım kilo aldım.sert bir U dönüşü yapmam lazım:)
havada çok puslu soğuk yürüyüş yapılmıyor,
canım sıkkın

kahvaltıya bakın!
3 ev yapımı poğaça bir ev yapımı şekerpare-hastayım diye annemle teyzem getirdi

Son düzenleme:

Yaa canım pazar gunü şart olmasın bugün musaittim girdim. Evli ve çocuklu bayanlar icin zor olabilir. Çamaşır aile ziyareti cocukların dersleri falan evde olmayan olur

herkese slm!kızlar ben misafirim olduğu için giremiyorum bunu bildirmiştim.umarım takımdan atılmam 5 mesaj zorunluğuğundan.

canım 5 msj yazma bizim ekstra puan kuralı ama takımdan atılmanın başlı başına sebebi değil,
zaten kim kalmak isteyipte zorla atılmış ki takımdan allahesen

Son düzenleme:

kahvaltıya bakın!
3 ev yapımı poğaça bir ev yapımı şekerpare-hastayım diye annemle teyzem getirdi

kendine gel bakayım...yemiş olabilirsin bu diyeti bıraktırmanı gerektirmez...vereceğiz şu kiloları....kış kış yağlar kış kış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…