çok geçmiş olsun canım. elimizden geldiğince hallediyoruz. gel arada sırada unutma bizi.selam herkese...
yst ve ecz canlarım teşekkür ederim...
tannsiyonum ve ateşim düştü çok şükür... bu gün daha iyiyim...
resmen gittim geldim diyebiliriz...
kendimi çok yorgun hissediyorum...
yst kaptanlığın hayırlı olsun canım...
ecz co kaptan olmuş galiba... sana da hayırlı olsun...
ben bu hafta son bildirimimi yaparım inşallah...
siz de kaptan yst yardımcı ecz diye paylaşıma bildirirsiniz...
hepinizi öpüyorum....
canım cumadan itibaren herkesin 10 puanı var. cumaya kadar bu 10 puan üstünden günlük değerlendirme yapıcaksın. mesela ben bugün eksik bildirim yaptım. bugünden 1 düşeceksin. yarında eksik yaptım yarından yine 1 düşeceksin. tam bildirim yapanlarada mükafat olarak 3-5 puan ver. cuma günü karne günü. cuma en çok kilo verenede fazladan puan ver.Şimdi ben anlamadım, bi dk. Mai nin sistemden anladığım şuydu; herkesin başta 10 puanı var, sonrasında mesaj sayısı, kaçamaklar vs gibi etkenler o 10 puan üzerinden düşmeye sebep oluyordu galiba di mi? Onu da mı yanlış anlamışım?Şimdi biz böyle devam mı edicez yoksa herkese haftalık olarak 10 puan üzerindeki değişimden mesaj sayısı puanı verip onu mu ekleyip çıkarcaz??
Yani diyelim başta 10 puan var, diğer her şeyi de 0 kabul edelim, diyelim 2 gün eksik mesaj yazıldı, 2 şer puandan 4 puan düştü. Bu toplam puandan düşer de hafta sonunda 6 puanımız mı kalır yoksa eklenecek tam puandan düşer de eski puanımız olan 10 a 6 eklenir, son puanımız 16 mı olur?? :44:
Bilmem, sorumu anlatabildim mi??
ettim gitti canım sensiz olurmu?Hmm, öyle mi oldu. Bilmem, beni yardımcın yaptın mı ystcm??
Yeni kaptanı bizim mi bildirmemiz gerekiyor cnm, tmm, eğer sen de onaylıyorsan? :112:
Çokk geçmiş olsun cnm ya.Ben sadece kaptanlığı bırakıyorsun sanmıştım, takımdan da mı ayrılıyorsun cnm?
senin bildirmen daha uygun canım sağolcanım siz kimi istiyosanız onu seçin ben niye onaylayayım...
evet takımdan da ayrılacağım... mezun olmak istiyorum artık...
bu son hafta beni çok yıprattı uzun süre kendime gelemem sanırım...
isterseniz ben de yazarım paylaşıma farketmez...
dur yazayım hatta... kesin dimi şimdi
kaptan yst co kaptan sensin...
herkese slm!kızlar ben misafirim olduğu için giremiyorum bunu bildirmiştim.umarım takımdan atılmam 5 mesaj zorunluğuğundan. bugünkü menüm sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,1 dilim peynir,3 zeytin. öğlen yemedim akşam:1 kase çorba,3 kaşık bulgur pilaavı,1 kaşık et,salata yemekten 1 saat sonra 1 elma
canım siz kimi istiyosanız onu seçin ben niye onaylayayım...
evet takımdan da ayrılacağım... mezun olmak istiyorum artık...
bu son hafta beni çok yıprattı uzun süre kendime gelemem sanırım...
isterseniz ben de yazarım paylaşıma farketmez...
dur yazayım hatta... kesin dimi şimdi
kaptan yst co kaptan sensin...
çok geçmiş olsun canım. elimizden geldiğince hallediyoruz. gel arada sırada unutma bizi.
canım cumadan itibaren herkesin 10 puanı var. cumaya kadar bu 10 puan üstünden günlük değerlendirme yapıcaksın. mesela ben bugün eksik bildirim yaptım. bugünden 1 düşeceksin. yarında eksik yaptım yarından yine 1 düşeceksin. tam bildirim yapanlarada mükafat olarak 3-5 puan ver. cuma günü karne günü. cuma en çok kilo verenede fazladan puan ver.
ettim gitti canım sensiz olurmu?
senin bildirmen daha uygun canım sağol
ecz sorumlu canım
Bilmem, hani eski kaptansın ya, onaylaman gerekir diye düşünmüştüm.
Tşk ettim o zaman.
Anladım cnm puanlamayı. :112: Kaç puan düşeceğime de mi ben karar vereceğim?? O zaman maicim kaptanımın sistemi devam etsin mesaj yazma konusunda. Günlük 5 mesaj şartı, haftanın 6 günü, pazar hariç. :112: Eksik mesaj yazana günlük -2 puan. Ama ben ekstradan pazara da 3 mesaj şartı koymak istiyorum. Senin için de uygun mudur newKaptanım? :112:
herkese slm!kızlar ben misafirim olduğu için giremiyorum bunu bildirmiştim.umarım takımdan atılmam 5 mesaj zorunluğuğundan.
kahvaltıya bakın!
3 ev yapımı poğaça bir ev yapımı şekerpare-hastayım diye annemle teyzem getirdi
Afiyet olsun
Öğlen ve aksam ekmek yememelisin ki sabah yediğin uç pogaca zarar vermesin
evet canım yememeliyim
zaten dün akşam -bizde mevlüt falan olmadığı halde-tavuklu pilav götürdüm
ayy günah çıkarma gibi oldu rahat ettim
selam kızlar,
içimdeki bi şeytanın sesi diyeti miyeti bırak diyor ama sizi bırakmak istemiyorum,
3 gündür bulantı giderici ilaç kullandım iştahımı açtı yarım kilo aldım.sert bir U dönüşü yapmam lazım:)
havada çok puslu soğuk yürüyüş yapılmıyor,
canım sıkkın
kahvaltıya bakın!
3 ev yapımı poğaça bir ev yapımı şekerpare-hastayım diye annemle teyzem getirdi
Bu arada bayanlar kahvaltım, 1 kupa tarçınlı sütle 2 küçük boyutlu acıbadem kurabiyesi.
nil2908 benim de iki kızım var
galiba senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?