Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah sağolun kızlar
vereceğiz kiloları
en azından %80'ini verip mezun olayım,
kaçakları oynamak istemiyorum

aslında bende önceleri haftada en az 1 kilo veriyordum ,bayramdan beri 2 kiloyu zor verdim..utanıyorum artık...ama son kilolar zor gidermiş.birde diyete alıştı vücut artık.....

sabah:1 yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
2 omega-3
öğlen:4mercimekli köfte
ayran
akşam:henüz yemedim..
ama yeşil fasulye (buzluktan çıkardım) ve tavuk baget yapıyorum..
birde eşimin doğum günü pasta yaptım...ama ama ama ama

3 gündür kayınvalidemdeyim yazamadım kaptancım
bugün sabah kahvaltıda küçük 1 dilim börek peynir domates yedim
akşam balık var onu yiyeceğiz

kızlar ben gıda zehirlenmesi gecirdim sabaha karşı.suan ck kotuyum hastanede serum verdiler biraz ii geldi hani dun fln msj yazamadm hbr vermek istedim...yalniz bu kadar yemek yemege zehirlenmem hic sasirtici degil diymi

Ne bırakması ya. Du bakalım, hedefine ulaştıktan sonra. Niye pes ediyorsun ki. Takımdan birinin pes etmesi demek benim pes edşime davetiye çıkarmak demek de, o sebepten. :18:

kahvaltıya bakın!
3 ev yapımı poğaça bir ev yapımı şekerpare-hastayım diye annemle teyzem getirdi

Uu. Afiyet bal şeker olsun ama löp löp yağ olmasın inş. :112:

Yaa canım pazar gunü şart olmasın bugün musaittim girdim. Evli ve çocuklu bayanlar icin zor olabilir. Çamaşır aile ziyareti cocukların dersleri falan evde olmayan olur

Hmm haklı olabilirsin cnmcm, şu anda çok uykum var. Bu konuya yarın girelim mi tekrardan. :112:

kendine gel bakayım...yemiş olabilirsin bu diyeti bıraktırmanı gerektirmez...vereceğiz şu kiloları....kış kış yağlar kış kış...

Evt ya, bu slogana bayılıyorum. Kış kış yağlar kış kış. Kış kış yağlar kış kış.

kızlar ben gıda zehirlenmesi gecirdim sabaha karşı.suan ck kotuyum hastanede serum verdiler biraz ii geldi hani dun fln msj yazamadm hbr vermek istedim...yalniz bu kadar yemek yemege zehirlenmem hic sasirtici degil diymi

Cnm benim çok geçmiş olsun. Peki aldığın ilaçlarla da bağlantılı olabilir mi acaba? Sorsaydın bir.

herkese merhaba!akşamki menüm:1 tabak karnıbahar,1 küçük parça tavuk eti,salata,1,5 dilim kepek ekmeği,2 saat sonra 2 tane elma

çok geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…