Lop lop yağ olmaz insallah
kendine gel bakayım...yemiş olabilirsin bu diyeti bıraktırmanı gerektirmez... vereceğiz şu kiloları.... kış kış yağlar kış kış...
benim 2 kız,1 oğlan..............
inşallah sağolun kızlar
vereceğiz kiloları
en azından %80'ini verip mezun olayım,
kaçakları oynamak istemiyorum
ikizler kaça gidiyor
oğlan kaç yaşında
1.sınıfa gidiyorlar,oğlum 16 aylık....
seninkiler kaç yaşında
oo 1.sınıf zordur bak geçenlerde-sanırım nil-bu stresten kilo aldım diyordu
benim büyük 4'e gidiyor
küçük 5'i doldurmak üzere
maşaallahkaç yaşındaydın canım....
ben mi?
biraz yaşlıyım artık 33
nil2908 benim de iki kızım var
galiba senin de
selam kızlar,
içimdeki bi şeytanın sesi diyeti miyeti bırak diyor ama sizi bırakmak istemiyorum,
3 gündür bulantı giderici ilaç kullandım iştahımı açtı yarım kilo aldım.sert bir U dönüşü yapmam lazım:)
havada çok puslu soğuk yürüyüş yapılmıyor,
canım sıkkın
kahvaltıya bakın!
3 ev yapımı poğaça bir ev yapımı şekerpare-hastayım diye annemle teyzem getirdi
Yaa canım pazar gunü şart olmasın bugün musaittim girdim. Evli ve çocuklu bayanlar icin zor olabilir. Çamaşır aile ziyareti cocukların dersleri falan evde olmayan olur
kendine gel bakayım...yemiş olabilirsin bu diyeti bıraktırmanı gerektirmez... vereceğiz şu kiloları.... kış kış yağlar kış kış...
kızlar ben gıda zehirlenmesi gecirdim sabaha karşı.suan ck kotuyum hastanede serum verdiler biraz ii geldi hani dun fln msj yazamadm hbr vermek istedim...yalniz bu kadar yemek yemege zehirlenmem hic sasirtici degil diymi
kızlar ben gıda zehirlenmesi gecirdim sabaha karşı.suan ck kotuyum hastanede serum verdiler biraz ii geldi hani dun fln msj yazamadm hbr vermek istedim...yalniz bu kadar yemek yemege zehirlenmem hic sasirtici degil diymi
Bizim gruptan niye kimse yazmıyor??:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?