Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

saggol maytabın iyyim vbiraz .....

bencede kavaltın süperrrr zengin olmuş ekmekte dikkatimi çekmedi sanma ...hihoyyyt

öğlenede 2 yumurta haşladımdı sabahtan onları yesem kabarırmıyım fısır fısır
sana bişi olmazda kelteşu bilmem . yaf ben ona saç çıkarıcı hediye alacam ....:roflol::roflol:resimde acaip parlıyo ..:roflol:naniknanik

yoluyo burda ref çokmu yemiş tepinip duruyo ne yapcam diye:)...
günaydın hayalım ...Şeniz

ooooooooooooooh refim sefan olsun
akşam annemde taze fasulye ve bulgur yapmış öldüm dirildim yeme dedim kendime resmen kavga etttim benle yemedim,
akşam babam sarımsaklı yoğurtlu yumurta istedi ben pek severim dedim ben akşam yemek yemeyince gıcığına yapıyonuz ya kalktım yaptım yemicem diye diye yemedim ama varya aklım hala o tencereden sanki ye beni der gibi bakan bulgurda :roflol:

aebenim günaydın canımcım,
ya kızlar bu baş ağrısı beni delirtecek ya bide miğde bulantısı çıktı ya...

valla kime benzedi bu böcük bilmiyorum dayıları keltoş onlara çekti herhal
ama çok karizmatik duruyoo demiiii:CüvCüv:

ebruynan plates yapıyodum kargocu geldi bölündü neyse devam etmiyom sırtım ağrıdı ilk gün fazla zorlamiim kendümü

valla kime benzedi bu böcük bilmiyorum dayıları keltoş onlara çekti herhal
ama çok karizmatik duruyoo demiiii:CüvCüv:

EVEETTTTT.....:roflol:

ebruynan plates yapıyodum kargocu geldi bölündü neyse devam etmiyom sırtım ağrıdı ilk gün fazla zorlamiim kendümü
sen yap vakit buldukça bak nasıl fark edeceksin bende iyleşiyim başlıycam tekrar .. bütün işgencelere ....:jeyyar:delikafadulden

Selamun hello kızlar nassınız bakam:))) dıŞı teke senle gÖrÜsemıyok bılıyom ama ben evı toplayom Öleyom bıteyom(((

kız pınarrrrrrrrrrrrrrr senı kıskanmaya mı basladım ne takıpe aldım hanummmmmmmmm :))) bırde bı rıcam var son halının resımlerı lÜtfennnnnnnnnnnnnn bu benım ıÇın Önemlı

kızlar
nasılsınız
ben felaketim açıkcası
cuma grip oluyorum demiştim size annem gelecek demiştim...

pamuk presesim geldi çok şükür sağ sağlim..
ama ben bir hasta oldum Allah sizlerden uzak etsin...
felaket bir grip...

ben grip olduğumda kulaklarımın dibinde bezeler oluşur iltahap bezeleri...
bir de sağ gözümde uçuk atar (gözde uçuk olur mu demeyin ben de oluyor işte) amma bu sefer öyle büyük çıktı ki....

göz kapağım gözümün altı (o çukur kısmı) tamamı ile uçuk...
2 gün asla gözümü açamadım... korkunçtu...

şişmiş ağrıyan kıpkırmızı beyaz beyaz kabarcıklarla donanmış bir göz...
Allah ıma çok şükür bugün iyiyim gözümü aaçabilyorum azıcık....

diyete devam ediyorum elişmden geldiğince az yiyorum.. ama spor yapamıyorum.. çünkü bastığım yeri yeni yeni görmeye başladım....

szler kocaman öpüyorum fıstıklar...
kendinize iyi bakın....

anammmmmmmmmmmm aeben gacısı 63 olmus tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))))))) hanummmm eripppp gitcen kızzzzz:))))

fatunuz hanummm geçmis ossun canım :))) kilolarla aran ne alemde ..?

ne habar ayten angaranı taşınıyon kıs . gel gel ....delikafadulden

vah cadı ablasıyla aynı zananda hasta olupda iyleşmiş kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun ....

asüm çık ortaya bak merak ettik seni ....kaydirigubbakcemile

Basen eritmek çok kolay, sizinde bildiğiniz gibi vücudumuz da en büyük kas içeren yerlerden birisi kalçalarımız. Bunun yanı sıra en kolay kilo almaya müsait bölgemiz de kalçamız. Çünkü bu bölgemizde yağ dokusu daha fazla olduğundan, kan dolaşımımız daha yavaş kaslarımızda daha yumuşak ve oldukça gevşemeye müsaittir.Tabi bunun yanı sıra, bizim vücudumuz da pek çok diğer oranla kalçalarımızı çalıştırıp, geliştirip, basenlerimi eritmenin yolu daha kolay.
Sadece ama sadece haftada 3 gün veya 4 gün 5-6 dakikamızı kalça hareketlerimize ayırarak çok kısa bir süre zarfında istediğimiz kalça demiyelim de basenlerimizin kalçalarımızın düzene şekle girdiğini görebiliriz. Fakat bahsettiğimiz gibi, eğer bu hareketleri düzenli olarak uygularsanız kalçanıza yoğunlaşırsanız haftada 3 gün, 5-6 dakika 6-7 ay bir sürede güzel kalçalarınızın olduğunu, ve basenlerinizin kalmadığını fark edeceksiniz.

Yüz aşağı yere uzanın. Alnın yerle temasını ve ayakların düz durmasına dikkat edin. Ellerinizi kalça kaslarının üzerine koyun. Kasları sıkın 6-7 saniye sıkıp kalça kasınızı bırakın. Bu hareketi 10 defa yapın. Boynunuzda bu hareketi yaparken, düz durmasına önem verin ve dikkat edin.

Yüzüstü uzanmaya devam edin. Ayaklarınızın parmak uçlarını sanki kalkacakmışsınız gibi ve kalça kaslarınızı 4-5 cm kadar yukarıya doğru kaldırın. Ve içimizden 5'e kadar sayın. Daha Sonra bırakın, bu hareketi 5 kez tekrar edin. Kolları kıvırdıktan sonra, önde kavuşturun ve alnınıza ellerinizi koyarak birleştirin. Bacaklarınızı yukarı kaldırıp kıvırın. Sol ayağınızın gökyüzüne bakacak şekilde iken, o bacağınızı 5 cm daha yukarı kaldırmaya çalışın. Aynı hareketi diğer, sağ bacağınızla yapın. Hareketi her bir bacağımızda 10 defa tekrarlayın.

koca tötümüzü küçültme önerileri:)))

benimki yarım eksen gibi emme yok ben akıllanmam yapmıyom yaaa bana bisi lazım böle sinir olup eski halime dönmem lazımmmmmmmmmm

Son düzenleme:
anammmmmmmmmmmm aeben gacısı 63 olmus tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))))))) hanummmm eripppp gitcen kızzzzz:))))

asicim dyete devam ema spor yapamıyorum hastalıktan
tabi hasta olduğum için biraz kaçıyor aradan daha doyurucu yiyiorum.. ama az yiyiorum....
annem dayıyor önüme kekik nane çaylarını... portakal elmaları.....
tartılmadım daha 5-6 gündür hiç...
iyileşeyim sporuma geri dönebileyim ondan sonra tartım beni beklyor.....
yazın denizde bikini giymem lazım benim....
yoksam çatlarım gızzz

AnADIM SEN ŞAŞI OLMUŞUN ......:1shok: KIS AMA OLSUN ALLAH SÖYLETMİŞDİR BELKİ . TAVAN YAPIP 67 OLMUŞTUM HASTALIK ÇÖKERTİ BİRAZ 66 YIM . mirmirmirmir
ÇİZELGEDE MORAL OSSUN DİYE 65 YAPTIM YAF ...şakkıdı

aeben aplam beraber mi hasta olmuşuz

canım sana da geçmiş olsun....

yaaw ben hala regl olmadım...
çimde büyüp duruyo mu nee...
Allah tan tahlil sonucum negatif de... içim rahat...

dur bakim ne vakit patlayacak......
ozman 1-2 kilo daha gider herhalde...

anam kuzuuuuuuu geçmis ossunda hastayım die benim gibi yapma :)) hastayım ben gedip kızartma yedim emme 1 kere haaa:)) kuzu meyveye dayan keki iyi gelir ama istah açıyormus kuzum yav

hülem sen bikini derdine düstünmü sindiden temmuz gibim git tatile :) e osamana kadarda verin sanırım istikrarla ilerlersen:))) benim gibim olma haaaa ibret al ibrettttttttt

anaaaaaaa 65 mis lem :))) aeben he yaaa belkim allah söyletti öle gösterdi :)) kuzu zati bahar geldi verin be canım :)) benim saman nezlem basladı sağossun alerjilerim havada bahar ayını sevmeyom gari ama seviyom ama gezemiyom bi yere gitsem hasta gibim oluyom sen bol bol gez al küçük bebeyi yanına gedin dolasın hergün:)

yok canım
annem yedirmez zaten
o benden dikkatli
popon ekmek tahtası kadar oldu diyo...
geçen gün yüzüstü uzandım aabooooooovvvvvvv sakın böyle yatma sakın korkunç bi görüntü bu acil zayıfla çabuk çabuk demeye başladı....

surata bak kocaman oldu deyip duruyo......
benm annem kilo düşmanı
bi elbise aldım....
bunun içine gierebilecen mi sen şimdi yırtmadan diyo.....
aç gezsem aferim işte böle der....

laf aramızda aeben le ruh ikizi olduğunu düşünüyorum
ama annem ondabn daha gestapo.... fakat şirin gestapom benim presesim gül kokulum...o y dur öpüp gelweyemi bi gül yanaklarından........

kızlar annem ben şu pc. yi bilsem onlara acayip taktik verirdim diyo......
ender saraç ruhlu a nnem benim...... yaaa..........

bende de var böyle bi anne senağlama
kilomuza takmış durumda
hani sen hala kilo vermedin mi deyip duruyo
bi de kociş var başımda daha fenasındanklava:
sanki kendileri çok zayıflar:dilcikar:

kızbenım en küççük 8 yaşında 2 ye gidiyo yanıma alsam alsan herüfü alırım ( pazar günü aldımda ne oldu hasta oldun yatak döşek yattım en iyiyi tek tabanca olmak )kaydirigubbakcemile3

sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…