Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet ya.herkes diyeti salmış durumda.zaten bir türlü kilo veremiyorum bende pes etmek üzereyim.ama tahammcım sen çok iyi vermişsin kilo nasıl başardın?

Özel birsey yapmadım canım diyete başladım iki gün sonra cocuklarım cok hastalandı 10 gün hastane kapilarindaydik bı biri bi biri derken öylece zayıfladım tabiki abur cuburdan uzak kalmak kilo vermeme sebep oldu
Bide ben nezaman diyete başlasam mutlaka ilk hafta güzel kilo veririm ama sonra duraklarim
İnşallah öyle olmaz
Bu arada dün öğlen 2 küçük kabak dolması ve bir baklava yedim
Aksam misafirlikteydik:26:
Bir dilim börek
İki icli köfte
Bes yaprak sarma ve iki lokum ile bir çikolata yedim

Bugün karbonhidrat yememeyi düşünüyorum sebze ağırlıklı yiyip aksamı eritmem lazim

kızlar ben gıda zehirlenmesi gecirdim sabaha karşı.suan ck kotuyum hastanede serum verdiler biraz ii geldi hani dun fln msj yazamadm hbr vermek istedim...yalniz bu kadar yemek yemege zehirlenmem hic sasirtici degil diymi

çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine.

evet canım benimde 2 prensesim var ne güzel bir duygu dimi.

evet canım harika bişey keşke küçüğünden bir tane daha olsa diye düşünüyorum bazen
benimkiler iyi anlaşıyor genelde kavga gürültü yok

birde eşimin doğum günü pasta yaptım...ama ama ama ama

benim eşiminde dün doğumgünüydü tesadüfe bak küçük boy bir pasta aldım ben

Bizim gruptan niye kimse yazmıyor??:44::44:

canım pazar günü izinliyiz aslında biliyon mu :13:

kızlar ben gıda zehirlenmesi gecirdim sabaha karşı.suan ck kotuyum hastanede serum verdiler biraz ii geldi hani dun fln msj yazamadm hbr vermek istedim...yalniz bu kadar yemek yemege zehirlenmem hic sasirtici degil diymi

geçmiş olsun canım, adını ilk defa duyduğum bişey yemiştin sen lavaşla hani:)
ondan mı oldu acep:26:

Ne bırakması ya. Du bakalım, hedefine ulaştıktan sonra. Niye pes ediyorsun ki. Takımdan birinin pes etmesi demek benim pes edşime davetiye çıkarmak demek de, o sebepten. :18:

bak şimdi sen bana psikolojik prangayı vurdun gitti tatlım

evet ya.herkes diyeti salmış durumda.zaten bir türlü kilo veremiyorum bende pes etmek üzereyim.ama tahammcım sen çok iyi vermişsin kilo nasıl başardın?

kızlar ben biraz rahatsızdım ilaçlar bisürü yan etki yaptı kafayı taktım ondan oldu bu kendimi salışş
neyse karar verdim kilo almış bile olsam pes etmek yok bundan sonra
ben 63'ü boylarsam mezun olucam yarışmadan

kizlar cok tesekkr ederm... cnm ilaclari ztn yanimizda gotrduk hastaneye doktr ilaclardn degil hatta bnmde kullanmam lazim dedi

bu arada gordgm kadaryla kimse spor yapmamis sakin bakmiorum sanmayin:) bu arada doktr ilaclardn degil desede kullanmayi biraktim

günaydın kızlarrr
sabah menüm 1 kase nesfit
akşam ne yerim bilmiyorum ama çok şişkinlik var ve moralimi bozuyor

slm kızlar
benim eşim evde olduğu için hafta sonu giremiyorum nasılsınız
bu gün sabah tost yedm
bide çay
arada 1 portakal
öğlen yoğurt 1 dilim ekemek yedim
akşama balık yapıcam sardalye onu yiycem

bu arada gordgm kadaryla kimse spor yapmamis sakin bakmiorum sanmayin:) bu arada doktr ilaclardn degil desede kullanmayi biraktim

:) afferin kız, bakıyorum sen maibeyaz'dan sonra kaptan olabilecek kişiymişsin
işi sıkı tutuyorsun ha
ama ben spor yapamadım ne yalan söyliyim,
kitap okumaya sardım bugün

sabah:light peynir iki zeytin bir domates bir dilim ekmek
öğle:2 pişmaniye topu, üstüne kahve
akşam:tarhana çorbası ve turşu

selam kızlar bugün nete hiç giremedim kusura bakmayın.
cumartesi pazar ailelerin bir araya geldiği günler mecburiyet yok 5 mesajda arkadaşlar. rahat olun.
kimse pes etmiyor nereye gidiyorsunuz bakıyım.bu aralar misafirim var ve bu odada kalıyor. çıkta ben yazayım diyemiyorum tabi. gerçi o çıksada ben mutfaktan çıkamıyorum.
bugün 2 saatten fazla yürüyüş yaptım. tempolu değildi ama çok ağırda değildi. dragostan kartala kadar kartaldan dragosa kadar. bu arada 91.100 olmuştum ama düzensiz yeme sonucu tekrar 91.300 oldum. cumaya kadar düzene girmem gerek. şimdilik öptüm. misafirim ya perşembe ya cuma gitcek. o yüzden bu haftaya mahsus kilo bildiriminizi perşembe yapmanızı istiyorum
en azından vakit bulunca düzenlerim. cuma ben olmasamda sizden biri bildirim yapar. durumlarım karışık yani. öpüyorum kızlar iyi geceler.

b arada hasta olan arkadaşlaradd a çok geçmiş olsun. dikkat edin kedinize

hemen 2saat olarak ekledimmm :)

bugünkü menüm sabah:2 dilim yumurtalı ekmek,açık çay,beyaz peynir öğlen:1 kase nesfitli süt
akşam:3 biber dolma ,yarım dilim ekmek.

kızlar ben hala rahatsz olduğum için menümü yazmıorum çnkü sürekli kızarmış ekmek peynir yiyorum başka bişi yiyemiorum

sabah:1 yumurtadan omlet
2 zeytin
az peynir
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmeği
ceviz
2 tane omega-3
öğlen:1kase mercimek çorbası
1minik kremalı kek
akşam:fırında hamsi
bol salata
spor:yarım saat yürüyüş

Ohh, iyi yaptım.

kizlar cok tesekkr ederm... cnm ilaclari ztn yanimizda gotrduk hastaneye doktr ilaclardn degil hatta bnmde kullanmam lazim dedi

Kızlar dün 17.30 da geldim eve, biraz da sinirim bozuktu, yarım saat içinde yattım uyudum. Giremedim o yüzden.
Yediklerim arasında kaçamak olarak 1 dilim kek var Ama yatış saatim erken olunca akşam yemeği falan da yemedim zaten.
İpocm, bir de senin için 1 saat yürüyüşüm var dün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…