evet ya.herkes diyeti salmış durumda.zaten bir türlü kilo veremiyorum bende pes etmek üzereyim.ama tahammcım sen çok iyi vermişsin kilo nasıl başardın?
kızlar ben gıda zehirlenmesi gecirdim sabaha karşı.suan ck kotuyum hastanede serum verdiler biraz ii geldi hani dun fln msj yazamadm hbr vermek istedim...yalniz bu kadar yemek yemege zehirlenmem hic sasirtici degil diymi
evet canım benimde 2 prensesim varne güzel bir duygu dimi.
birde eşimin doğum günü pasta yaptım...ama ama ama ama
Bizim gruptan niye kimse yazmıyor??:44::44:
kızlar ben gıda zehirlenmesi gecirdim sabaha karşı.suan ck kotuyum hastanede serum verdiler biraz ii geldi hani dun fln msj yazamadm hbr vermek istedim...yalniz bu kadar yemek yemege zehirlenmem hic sasirtici degil diymi
Ne bırakması ya. Du bakalım, hedefine ulaştıktan sonra. Niye pes ediyorsun ki.Takımdan birinin pes etmesi demek benim pes edşime davetiye çıkarmak demek de, o sebepten. :18:
evet ya.herkes diyeti salmış durumda.zaten bir türlü kilo veremiyorum bende pes etmek üzereyim.ama tahammcım sen çok iyi vermişsin kilo nasıl başardın?
bu arada gordgm kadaryla kimse spor yapmamissakin bakmiorum sanmayin:) bu arada doktr ilaclardn degil desede kullanmayi biraktim
:) afferin kız, bakıyorum sen maibeyaz'dan sonra kaptan olabilecek kişiymişsin
işi sıkı tutuyorsun ha
ama ben spor yapamadım ne yalan söyliyim,
kitap okumaya sardım bugün
selam kızlar bugün nete hiç giremedim kusura bakmayın.
cumartesi pazar ailelerin bir araya geldiği günler mecburiyet yok 5 mesajda arkadaşlar. rahat olun.
kimse pes etmiyor nereye gidiyorsunuz bakıyım.bu aralar misafirim var ve bu odada kalıyor. çıkta ben yazayım diyemiyorum tabi. gerçi o çıksada ben mutfaktan çıkamıyorum.
bugün 2 saatten fazla yürüyüş yaptım. tempolu değildi ama çok ağırda değildi. dragostan kartala kadar kartaldan dragosa kadar. bu arada 91.100 olmuştum ama düzensiz yeme sonucu tekrar 91.300 oldum. cumaya kadar düzene girmem gerek. şimdilik öptüm. misafirim ya perşembe ya cuma gitcek. o yüzden bu haftaya mahsus kilo bildiriminizi perşembe yapmanızı istiyorum
en azından vakit bulunca düzenlerim. cuma ben olmasamda sizden biri bildirim yapar. durumlarım karışık yani. öpüyorum kızlar iyi geceler.
bu arada gordgm kadaryla kimse spor yapmamissakin bakmiorum sanmayin:) bu arada doktr ilaclardn degil desede kullanmayi biraktim
ben hergün enaz yarım saat yürüyorum................
bak şimdi sen bana psikolojik prangayı vurdun gitti tatlım
kızlar ben biraz rahatsızdım ilaçlar bisürü yan etki yaptı kafayı taktım ondan oldu bu kendimi salışş
neyse karar verdim kilo almış bile olsam pes etmek yok bundan sonra
ben 63'ü boylarsam mezun olucam yarışmadan
kizlar cok tesekkr ederm... cnm ilaclari ztn yanimizda gotrduk hastaneye doktr ilaclardn degil hatta bnmde kullanmam lazim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?