canım mesela bugün 2 saat yürüdüm.1 saat sabah,1 saat öğleden sonra.. ..ama günlük en az yarım saat yürüyorum...
sağolsun kızlar. valla çok heyecan yaptım:)
ben geldiiiim
ve bugün itibariyle 90 ı görmüş bulunmaktayım. herkeslere müjde.
ipo cum canım yaz şu güzel kardeşine 30dk yürüyüş
ne güzel ya.işte bu takım ruhuna bayılıyorum,bazen herkesin bu imkandan yararlanmasını falan istiyorum.sokakta kilolu bayanları görünce.
birde fatoşun ve yst'nin azmini çok beğeniyorum
kızlar artık iyileştim yrndan itibaren düzenli menümu yazmaya devam edicem...hala karnım ağrıo gerçi ama bunada şükür...
bu arada bu akşam arkdşlarımla dışarı çıktım biraz kendime geliim diye...zaraya girdik bir arkdşma 34 beden büyük geliyor diğer arkdşm 36 giyiyo üstü 34bende kabinlerin dışındaki pufta oturup onların kıyafet denemelerini bekledim...bilmem anlatabildim mii????
Yalniz bnde hala son msjimi okuyup duruorum amma damardan yazmisim yaa
İcimde ki hirs duygularimi canlandiriyooo
kızlar dün nette bi sorun vardı bir türlü giremedim yani beş mesaj kuralını unutmadım ama aksilikler oluyor bazen
sende başarıcaksın canımcım,
bu arada bana yarım saat pilates yazarmısın,
pilates topu ile bildiğim egzersizleri yaptım.
selam kızlar..
sabah:2 yumurtadan omlet(2-3 çatal oğlumda yedi)
5 zeytin
biraz peynir
tarçınlı süt
truf
spor:yarımsaat yürüdüm
Yalniz bnde hala son msjimi okuyup duruorum amma damardan yazmisim yaa
İcimde ki hirs duygularimi canlandiriyooo
en büyük kaptan, bizim kaptan
ben sadec zahmet olmasın diye listeden çıktım. misafirim var nete gelmekte sorun yaşıyorum yoksa bu motivasyonu nasıl sağlarım. tartıda gördüğüm rakamları burda paylaşma heyecanıyla :)Süpersin...
Bizdeki listeden çıkman yaramış..
sağol canımtebrik ediyorum canım...
cumayı bekiyorum ccanım. bu arada ekle bi 30dk dahacnmcım hemen çizelgeni değiştirsenee harika oluyorrr hehehe
ecz. canım bekle beni. eşimin tayini kayseriye çıktı. dönüşüm muhteşem olacak. boğazımı daha sıkı tutmam gerek. acayip heyecan yaptım :)Hayırlı uğurlu olsuunn.
Belki de o yolda gördüğün bayanlar da burdaki takımlarda yarışıyorlardır şu an, ne biliyorsun ki.
Anladım cnmcm, anlamam mı.Ve bana bu ocak da istediğim kiloda olamadığımı hatırlattı. :26:
en büyük kaptan, bizim kaptan
kızlaaaaar güzeller güzeli çıtır adayı kaptanınız geldi. ayy bu aralar şok gelişmeler var ay ay ay
ecz. canım bekle beni. eşimin tayini kayseriye çıktı. dönüşüm muhteşem olacak. boğazımı daha sıkı tutmam gerek. acayip heyecan yaptım :)
canım motivasyonumu artırıır diyorsan git. yoksa boşuna para harcama. sonuçta verdiği listeye uymadıktan sonra anlamı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?