Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar artık iyileştim yrndan itibaren düzenli menümu yazmaya devam edicem...hala karnım ağrıo gerçi ama bunada şükür...

bu arada bu akşam arkdşlarımla dışarı çıktım biraz kendime geliim diye...zaraya girdik bir arkdşma 34 beden büyük geliyor diğer arkdşm 36 giyiyo üstü 34 bende kabinlerin dışındaki pufta oturup onların kıyafet denemelerini bekledim...bilmem anlatabildim mii????

Son düzenleme:
ben geldiiiim
ve bugün itibariyle 90 ı görmüş bulunmaktayım. herkeslere müjde.
ipo cum canım yaz şu güzel kardeşine 30dk yürüyüş

Hayırlı uğurlu olsuunn.

ne güzel ya.işte bu takım ruhuna bayılıyorum,bazen herkesin bu imkandan yararlanmasını falan istiyorum.sokakta kilolu bayanları görünce.
birde fatoşun ve yst'nin azmini çok beğeniyorum

Belki de o yolda gördüğün bayanlar da burdaki takımlarda yarışıyorlardır şu an, ne biliyorsun ki.

Anladım cnmcm, anlamam mı. Ve bana bu ocak da istediğim kiloda olamadığımı hatırlattı. :26:

Hemen bugünkü menümü de yazayım.
Sabah: 2 kahke , 2 kk peynir, domates, salatalık, biber, 1 bardak süt.
Öğle: 1 kase çorba.
Akşam: 2 lahmacun, 1 kase yoğurt, maden suyu.

Yalniz bnde hala son msjimi okuyup duruorum amma damardan yazmisim yaa
İcimde ki hirs duygularimi canlandiriyooo

selam kızlar..
sabah:2 yumurtadan omlet(2-3 çatal oğlumda yedi)
5 zeytin
biraz peynir
tarçınlı süt
truf
spor:yarımsaat yürüdüm

bende birazdan annemle dışarı çıkıcam gidiceğimiz yere kadar yürüyces inşallahhhhhh annem caymassa

kızlaaaaar güzeller güzeli çıtır adayı kaptanınız geldi. ayy bu aralar şok gelişmeler var ay ay ay
Süpersin...
Bizdeki listeden çıkman yaramış..
ben sadec zahmet olmasın diye listeden çıktım. misafirim var nete gelmekte sorun yaşıyorum yoksa bu motivasyonu nasıl sağlarım. tartıda gördüğüm rakamları burda paylaşma heyecanıyla :)
tebrik ediyorum canım...
sağol canım
cnmcım hemen çizelgeni değiştirsenee harika oluyorrr hehehe
cumayı bekiyorum ccanım. bu arada ekle bi 30dk daha
ecz. canım bekle beni. eşimin tayini kayseriye çıktı. dönüşüm muhteşem olacak. boğazımı daha sıkı tutmam gerek. acayip heyecan yaptım :)
en büyük kaptan, bizim kaptan

sağol canım

Bu arada kızlar sabah 1 kupa tarçınlı sütle 1 küçük boyutlu acıbadem kurabiyesi. Kavaltıyı geç yaptım tekrardan akşama doğru 3 yk bulgur pilavı ile yeşil fasülye, 1 kase de yoğurt yedim. Şimdilik bu kadar. Akşama tekrar tam tekmil yemek yemem diye düşünüyorum. belki 1 kupa süt belki de 1 kase çorba içer bitiririm günü. :112:

Amanın. Heidincm sana söylerken ben yakında yst yi yolda görcem galiba gerçekten. Hayırlı olsun cnmcm, memlekete dönüş yani. :13: Süper bir duygu olsa gerek. Darısı başıma. :103:

Bu arada ben de yeni bir diyetisyen buldum. 4 aylık 350 tl istiyo. aylık 250 tl yı bile duyduktan sonra bana biraz daha olabilirmiş gibi geldi. Ne dersiniz bayanlar? Uygun gibi di mi? Sizce gideyim mi?? Yoksa boşu boşuna para mı vermiş olurum, kendi kendime uğraşmaya devam etmek mi lazım? :44:

canım motivasyonumu artırıır diyorsan git. yoksa boşuna para harcama. sonuçta verdiği listeye uymadıktan sonra anlamı yok.

canım motivasyonumu artırıır diyorsan git. yoksa boşuna para harcama. sonuçta verdiği listeye uymadıktan sonra anlamı yok.

Ya açıkçası şu ara diyetten epey koptum. Nerdeyse tamamen bırakıp hayatıma devam edicem. Durum bu olunca bir yandan yeniden başlamış olur muyum diye düşünüyorum açıkçası. :44: Diğer taraftan da cimriliğim tutuyo tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…