Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim bir arkadaşım var: ne doktoru lazım olsa 153'ü arıyorsun ücretsiz der :-D
bende 153 diyetisyen yazdım google amcaya :)
bir diyetisyenin beslenme günlüğü diye bir blog çıktı 153.gün :/
blog hoşuma gitti,eczacım sende bak istersen
hatta kendi bloğunu yazabilirsin kendini motive etmek için

2.öğün:1 kase az bulgurlu pırasa
3.öğün:1 tabak etli nohut
yoğurt-marul(cacık)
truf...

ikiz senin isimin daha bi havalı yazmaya mı başladı? kk işareti yoktu
kk profesyoneli mi oldun tatlım :)

geçmişler olsun canım.
kızının ismi de çok güzelmiş

kızlar bir de yürüyüş bandı kullanma sırasında alt kata gürültü yani rahatsızlık veriyomuş.
öyle mi acaba??

Slm kızlar daha kahvaltı yapmadım onun icin yazmadım.
Dün misafir vardı giremedim
Bugün tartildim 67 kilo geldim ama dün biraz fazla kaçırdım kabul ediyorum
Yarın öğleye kadar yokum
Hadi kızlar ben şimdi kahvaltı yapıcam prensesimle

Kaptanım bildirimimi yapayım hemen. :112: Bayanlaarr, müjdemi isterim, ben 74.5 in hayallerini kurarken bir de ne göreyim. Tartı 74.1 i gösteriyor. İnanamadım, 3-4 kere çıktım baktım, vallaha 74.1

Son düzenleme:
Kod:

günaydın tatlım, erkenciyiz

Ya dün bir diziye takıldım da netten, bir baktım sabah olmuş.

O da iyiymiş. Tmm tatlım, bakarım inş. :112: Ama yok arkadaşım ya, blog işi beni aşar. Burda yazınca face e bile yazacak isteğim kalmıyo. Bloga hiç yetişemem.

kızlar bir de yürüyüş bandı kullanma sırasında alt kata gürültü yani rahatsızlık veriyomuş.
öyle mi acaba??

Hadi ya, gerçekten mi! Şimdi alamasam da ilerde evimde kesinlikle olmasını istiyordum. Eğer öyleyse hayallerim ilelebet suya düştü demektir. :44:

yok canım pro kart aldım..artık pro üyeyim......

Oo, hayırlı olsunn.

evet canım sen bilirsin ama çokta güzel oluyor...bilmiyorum nasıl olduğu hakkında bilgin varmı:26:

Bir ara bakmıştım, çok da ilgimi çekmemişti açıkçası ama tekerlekli sandalye olayını yeni öğrendim.

Bizde vardı canım ama kayınvalidem hiç sikayet etmedi
Olsa kesin söylerdi kullanmayın sunu diye

Ohh, iyi bari. Bana hayallerimi geri verdiniz. :103:

öyle mi acaba??

Evt cnm oyle ama bn neler okudum insanlar ciplak ayakla veya terlikle yuruolar e tabi onlar sesi cogaltiyo...ama kosu bandinin altina koyulan ses yalitimi yapan matlar var cnm 70 lira fln onlar asaga kata hic ses iletmiomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…