2.öğün:1 kase az bulgurlu pırasa
3.öğün:1 tabak etli nohut
yoğurt-marul(cacık)
truf...
herkese slm kızlar!bugün burası yıkılıyorvallahi bugünün yorgunluğunu sitresini yazdıklarınızla attım.hastalık sırası takımda bizim evde iki kızımda dün hastalandı.küçük kızım(semina eylül)sabaha kadar ateşlendi.sabah doktora götürdüm ama akşam 4,5 bakılabildik.tahlilleri yapılamadı.yarın sabah erkenden yine hastanedeyiz yani yarın bildirimimi akşam üstü yapsam olur dimi. bu arada ystcim gözünaydın olsun
O da mantıklı tabii de onun için bir de o bandı koyacak yere ihtiyaç var evde.Neyse, geçen seferki atakta hastaneleri araştırmıştım. Bu seferde özel merkezlere bir göz atıcam. Hastanelerden daha uygun fiyatları var gibi görünüyo. En azından bir araştırmış olim, bu arada diyete yeniden ısınırım belkim. :112:
ikiz senin isimin daha bi havalı yazmaya mı başladı? kk işareti yoktu
kk profesyoneli mi oldun tatlım :)
Kaptanım bildirimimi yapayım hemen. :112: Bayanlaarr, müjdemi isterim, ben 74.5 in hayallerini kurarken bir de ne göreyim. Tartı 74.1 i gösteriyor.İnanamadım, 3-4 çıktım baktım, vallaha 74.1
Kod:
günaydın tatlım, erkenciyiz
benim bir arkadaşım var: ne doktoru lazım olsa 153'ü arıyorsun ücretsiz der :-D
bende 153 diyetisyen yazdım google amcaya :)
bir diyetisyenin beslenme günlüğü diye bir blog çıktı 153.gün :/
blog hoşuma gitti,eczacım sende bak istersen
hatta kendi bloğunu yazabilirsin kendini motive etmek için
kızlar bir de yürüyüş bandı kullanma sırasında alt kata gürültü yani rahatsızlık veriyomuş.
öyle mi acaba??
yok canım pro kart aldım..artık pro üyeyim......
Oo, hayırlı olsunn.
tebrikler canım...........
sağol canım,bir kampanya var.bu yıl pro kart paralarıyla tekerlekli sandalye alınacak.. ..15 pro karta 1 sandelye......
Aa, iyiymiş. Düşünülebilir. :112:
kızlar bir de yürüyüş bandı kullanma sırasında alt kata gürültü yani rahatsızlık veriyomuş.
öyle mi acaba??
Kaptanım bildirimimi yapayım hemen. :112: Bayanlaarr, müjdemi isterim, ben 74.5 in hayallerini kurarken bir de ne göreyim. Tartı 74.1 i gösteriyor.İnanamadım, 3-4 kere çıktım baktım, vallaha 74.1
Ben de kendi kendimi ve hatta tartımı tebrik ettim açıkçası.
Ben de kendi kendimi ve hatta tartımı tebrik ettim açıkçası.
evet canım sen bilirsin ama çokta güzel oluyor...bilmiyorum nasıl olduğu hakkında bilgin varmı:26:
Bizde vardı canım ama kayınvalidem hiç sikayet etmedi
Olsa kesin söylerdi kullanmayın sunu diye
öyle mi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?