Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada kaptanım bu hafta cuma yarışmasındaki liste hazırlama sırası bizdeydi de mai rahatsız olduğu için akrep hazırladı ya. Hah işte o sebepten onların(2. takımın) bir sonraki sırasını biz alıyoruz, şubat başına denk geliyor sanırsam. :112: Unutmayalım inş.
Kızlaar unutturmayalım. :13: Malum daha çok zaman var, unutulabilir.

Diyosun. Olabilir tabii. Sen gidiyordun di mi diyetisyene? Sence bir farkı oluyor mu? Yani gitmenle gitmemen arasında.

canım ben bıraktım diyetisyeni. az biraz karatay yapıyorum. ama evet faydası oldu. diyet hakkında çok şey öğrendim. ve yürüyüşe motive etti beni

ystcim gözün aydın tatalım..
sabah
accık emennemen yedim kahvaltıda

öğlen 1 dilim keke
akşamada dolma yaptım 2 tane dolma yiycem yoğurtla

pek bi abuk sabuk oldu ama
ben buraya yazmıştım tekrara yazayım

her gün 1 saat yürüyorum...

bide kızlar 5 msj zorunluluğu olmasın ya yazacak bişi bulamıyom ne yazalım ya

sağol canm yaaa. valla 2009 da araya sokmadık adam kalmadı tayin işi için bu seferde tam biz peşini bıraktık onlar aradılar
nasip kısmet işte

benim düşüncem cnmcım: sen 1.72 lik bir boyla 74 kilo olan bir kız olarak diyetisyene gitme
zorunluluğun çok da yok,acelesi yok, elzem de değil
belki kendine göre acil zayıflama isteğin olabilir romantik konular vs.
ama boşver okumana bak,okul bitince öğrenci evinden ayrılır
düzenli hayata geçersin.kiloları verirsin
şimdi 3-5 ne verirsen vermeye bak:)
saçmaladımsa kusura bakmayın

benim 10 numara aşure yapan bir komşum var,
allah razı olsun bu senede aşure dağıtmayı atlamamış :=)
bugün hiç yemek yemedim ama sırf kahve kek falan acayip bir gün oldu
arkadaşım geldi pat diye muhabbet edip kahve içtik.
akşam yoğurt ekmek yedim.aşureye dayanamıycam
yarın da bildirim var
görüsürük kızlar

Cnm hergun 1saat yuruorum demissin ama gecen cumadan beri bn takip ediorum ilk defa yuruyus yaptgni yazmissin yani sen hergn buraya su kadar yaptm diye yazmassan bn not alamam

Tatlışım sağlık açısından haklısın, kilomu tolere edebilecek durumdayım ama çok sıkıldım artık, yani senelerdir boşuna taşıyorum hem bedenimde hem kafamda. Çevremin dırdırı da cabası. Mağazaya girdiğimde gördüğüm kıyafetleri önce göbek var olmaz, kalça var olmaz diye eliyorum, sonrasında kalanlardan beğendiklerimin bedenlerini bulma çabası da başka bir çaba. Bundan 2 sene önce ablamla alışveriş yapıyoruz. Kendisi 36-38 beden arası giyer sağolsun. Bir pantolon ama tam benim tarzım, ayıldım bayıldım pantolon için. Ablamla birlikte alacaktık, yani hem o hem ben. O giydi çıktı kabinden 38 bedeni, pantolona daha da bayıldım. Ben giydim çıktım 42 bedeni, yani tmm, tek başıma olsam kesin alırdım o pantolonu ama 38 bedeniyle 42 bedenini yanyana görünce insanın alası kaçıyor. Ki şu anda 42 de olmuyor üzerime. Dolabımdan bir kaç parça dışında hiç bir şeyi kullanamıyorum, yeni bir şey denerken aynada yakıştıramamak sürekli orasını burasını çekiştirmek de cabası. Ayrıca ben şimdi giymediğimi ne zaman giyim be tatlışım. Kendimi de biliyorum ben, bu işe bu kadar yoğunlaştıktan sonra veremezsem kesin şişko bir gelin olurum.

Niye bu kadar uzun yazdığıma gelince duygularımı depreştirdin anacım. Konu sana açıklamayı geçti, kendimi motive etmeye çalışıyorum yeniden. :112:

Hmm, bu arada okul bitinceye gelirsek ben evde daha çok kilo alıyorum. Malum anne yemekleri. Yazın nasıl 7 kilo aldım zannediyorsun. Maksat zaten eve gitmeden önce verebilmek. :112:

Aa, bildirim yarın di mii. Hatırlattığın iyi oldu. Gerçi bende gene tık yok, bugün yine 74.9 çıkmıştım ama bakalım yarın ne çıkcam. Belki 74.5 falan çıkarsam. :103::103:

Yok heidin yok, deminden beri düşünüyorum, kendimi senin söylediğine ikna etmeye çalışıyorum da benim olayım 3-5 lik olay değil. Bildiğin kendimle kavga etmeye başladım bu yüzden, kendimi yeniden ergen gibi hissetmeye başladım. Az önce ablamla 1 saatlik bir konuşma yaptık. Tabii araya başka konular da tartışmalar da girdi. Ama sonuç olarak ben diyetisyene bir gözatmaya karar verdim açıkçası. :112: Bu arada ablam diyetisyene gitmeme gerek olmadığını savunuyordu. (Gerek yok derken, olay senin kafanda bitiyor yanlısı bir konuşmaydı, kilo vermene gerek yok'u bu zamana kadar hiç duymadım. )
Bu arada ne saçmalaması tatlışım, düşünceni söylediğin için teşekkür ederim asıl.

Bnde menumu yaziyim
Sbh:1yumurta beyaz peynir 1 dilim tam bugday ekmek
Oglen:Kfc menunun yarisini yedim
Aksam:2catal pure 1 kofte

Su:2lt
Spor:15 dk yuruyus

Cnm ben diyetisyen hic sewmem cnku 1 liste veriolar olcum yapip gonderiolar.bnce 350nin ustune biraz dha ekleyip yuruyus bandi alsan bnce snin icin dha faydali olur cnku diyetisyenede gitsen yuruyus yap dicek

herkese slm kızlar!bugün burası yıkılıyorvallahi bugünün yorgunluğunu sitresini yazdıklarınızla attım.hastalık sırası takımda bizim evdeiki kızımda dün hastalandı.küçük kızım(semina eylül)sabaha kadar ateşlendi.sabah doktora götürdüm ama akşam 4,5 bakılabildik.tahlilleri yapılamadı.yarın sabah erkenden yine hastanedeyiz yani yarın bildirimimi akşam üstü yapsam olur dimi. bu arada ystcim gözünaydın olsun

sabah kahvaltım:1 yumurta,1 dilim kepek ekmek,peynir öğlen birşey yemedim akşam:1 tabak prasa,3 köfte,1,5 dilim kepek ekmeği

Çok geçmiş olsun cnmcm.

Cnm ben diyetisyen hic sewmem cnku 1 liste veriolar olcum yapip gonderiolar.bnce 350nin ustune biraz dha ekleyip yuruyus bandi alsan bnce snin icin dha faydali olur cnku diyetisyenede gitsen yuruyus yap dicek

O da mantıklı tabii de onun için bir de o bandı koyacak yere ihtiyaç var evde. Neyse, geçen seferki atakta hastaneleri araştırmıştım. Bu seferde özel merkezlere bir göz atıcam. Hastanelerden daha uygun fiyatları var gibi görünüyo. En azından bir araştırmış olim, bu arada diyete yeniden ısınırım belkim. :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…