Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

akşam
8 tane yaprak sarma yedim
yoğurt

oğluşla evde tekiz kociş maça gitti..
yalnızlıktan nefret ediyorum

Ne güzel cnm ya. Kıskandım vallahi. Ben de 2 gündür şişim. Bugün biraz çözülür gibi oldum. Düşünün sabah 75.8 tartıldım, az önce 75.7. Tüm gün yediklerim de cabası. Ama bu sefer tartımın suçu yok. Ciddi bir şişliğim vardı yani, farketmek için tartıya ihtiyacım yoktu. :112: Neyse, umarım cumaya kadar tamamen hatta fazlasıyla çözülür. :103:

geçmiş olsun canım:2:inşallah iyileşmisindir

İyileştim cnm sağolasın. Malum, söz konusu gırtlak olunca insan fazla ayrı kalamıyor zaten.

Çok geçmiş olsun cnm. kk, kibrit kutusu. :112:

Canım ben bütün gün oturarak çalışıyorum.İşe gelip giderkende arabaya biniyorum.Ama mekik çekmeye çalışıcam.

Bu konuda arabayı uzağa parkedin gibi bir öneride bulunuyorlar cnm. Hoş, artık kış iyice hissedilmeye başladı, ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama söylemeden geçmiyim dedim. :112:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar 2 gündür okuyorum burayı motivasyonunuza hayran kaldım bende aranıza katılmak isterim boş yeriniz varsa, teşekkürler..

Canım şu anda sayımız 12. Toplam 13 kişi olabiliyoruz ama izinden dönecek olan arkadaşlarımız vardı. Durumumuz ne bilemiyorum yani. Kaptanımızın cvplaması gereken bir soru bu. :112: Kaptanım??

Kızlar hemen bugünkü menümü yazayım. Yine kaçamak dolu bir menü ama.
Sabah: 1 dilim kabak tatlısı.
Öğle: Ton balıklı salata, maden suyu.
Akşam: 1 dilim kabak tatlısı daha.
Sonrasında da çayın yanında 2 pötübör bisküvi arasına çikolata. Aslında yemeyecektim ama ev ark ımın annesi uzatınca geri çeviremedim. :26:
Tüm gün bunları mı yedin diyeceksiniz, evt, bunları yedim. Zaten geç uyandım bu gün. :112:

Merhaba kızlar 2 gündür okuyorum burayı motivasyonunuza hayran kaldım bende aranıza katılmak isterim boş yeriniz varsa, teşekkürler..

Canım şu anda sayımız 12. Toplam 13 kişi olabiliyoruz ama izinden dönecek olan arkadaşlarımız vardı. Durumumuz ne bilemiyorum yani. Kaptanımızın cvplaması gereken bir soru bu. :112: Kaptanım??

Yanlış saymışım. Yanlışlıkla tugbayı da dahil etmişim sayıma. Yani 11 kişiymişiz tatlım. Paylaşımım bol olur diyorsan tabii ki biz de seni aramızda görmek isteriz. :112:

günaydın millettt ne haberler var bakalım. önce slm vereyim sonra okuyum kafam karışıyor

gunaydın kızlar nasılsınız
öncelikle dün giremedim cünkü sosyete pazarına gittim
eve gelince oglumun dersi vardı onunla ilgilendim
onun dersi bitti kızımın mızırtısı başladı
onu uyuttum kociş eve geldi
gece geldim kimse yoktu bende yattım

dünkü menümü yazıyorum
sabah
kasarlı tost az sekerli cay

ögle
pazarda geziyordum birsey yiyemedim etrafa bakınmaktan

akşam

yesil mercimekli erişteli çorba
biraz pilav ve ustune kuru fasulye

kociş gelirken fıstıklı baklava almiş sanki bana inat yapıyor
getirince de yememek olmaz sen de 3 ben diyim 4 5 6 allah ne verdiyse

fatos0808
bademli kurabiye
Ecz.imis
zubus
ikiz81
heidin
ecntrk
yst38
ipo
nil2908
tahamm
kızlar eksik saydığım varmı?
cumayı bekliycez. lütfen bu hafta kendinize yüklenin ve bu hafta bizim haftamız olsun...
tugba canım seni aramızda görmekten memnun oluruz. gel bizimle paylaşımda bulun lütfen
merhaba kızlar ben bugün isveç diyetine başladım
sabah 1 kahve öğlen marul 2 katı yumurta 1 domates
akşamda 1 tavuk biftek ve yeşil salata var
canım ben 90 kiloyum ve şunu anladım sağlıklı bir kahvaltı olmadan sağlıklı bir hayatta diyette olmuyor. lütfen kahvaltılarını sıkı tut ve paylaşımlarınıda sıkı tut. özledik seni göremeyince
canım gün içinde ara öğün yaptığında meyveyle birlikte yoğurt peynir süt tüketirsen mide kazınmaların geçer ve daha sık acıkmanda gider. afiyet olsun.
70 kilo olmak istiyorum.inşallah olurum.hafta sonu bayağı abarttım.Bu yüzden menümü yazmadım.Bidaha olmaz söz.
kızlar paylaşım yüksek olrsa cumaya sizi katabilirim. o yüzden diyete hemen başlayın.
az once bir de elma yedim
bugun egzersiz yapamadim ama
biraz geç değilmi? akşam 7 de en kötü 8 de bitirmiş olsan çok güzel olacak bence.
cumayı heyecanla bekliyorum hadi bakalım. canım imkanın varsa salatalık al. ödem söktürmeye çok iyi geliyor.

1. sabah sabah sadece kabak tatlısımı yedin?
2. akşamdamı sadece kabak tatlısı yedin?
3. 1 tabak daha derken 2. tabakmı yoksa sabahkinin 2. tabağımı?
4. ekmek arasını anlarımda pötübör arasıda ne öyle. teyze napıyon takım oyuncuma lazım o bana cumaya aaa

mai cim tebrik ederim canım. beni takıma sen bağladın doğrusu. biraz despotça oldu ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…