akşam
8 tane yaprak sarma yedim
yoğurt
oğluşla evde tekiz kociş maça gitti..
yalnızlıktan nefret ediyorum
maydnoz kürünü daha önce uyguluyanınız varmı arkadaşlar...
selam kızlar 2 gündür sıkı bi diyet yapıp 64.4'e düştüm.
bugün sabah kahvaltıda annem vardı,muhabbetle iyi yedik,
kahvaltılık sos falan da getirmiş.
amaan neyse şaka maka gidiyor kilolarda henüz çarpıcı değişimlere geçemedik,
galiba %80 de bırakmıyacam maibeyaz'ı örnek alıp sabır,sabrın sonu selamet diyorum
birazdan bir tanıdığa misafirliğe gidiyorum
geçmiş olsun canım:2:inşallah iyileşmisindir
slm kızlar.iki gündür çok halsizim, bütün kemiklerim ağırıyor.ayağa kalkınca sürekli başım dönüyor(grip olsa gerek)bu yüzden dün giremedim kk ne.bugünkü menüm:sabah: dilim kızarmış ekmek,peynir,zeytin öğlen hiç birşey yemedim iştehım hiç yok zaten.arada elma yedim.
Canım ben bütün gün oturarak çalışıyorum.İşe gelip giderkende arabaya biniyorum.Ama mekik çekmeye çalışıcam.
maydnoz kürünü daha önce uyguluyanınız varmı arkadaşlar...
bademlikurabiye sende kendine bir çizelge yapsana çok motive edici oluyor
Merhaba kızlar 2 gündür okuyorum burayı motivasyonunuza hayran kaldım bende aranıza katılmak isterim boş yeriniz varsa, teşekkürler..
Merhaba kızlar 2 gündür okuyorum burayı motivasyonunuza hayran kaldım bende aranıza katılmak isterim boş yeriniz varsa, teşekkürler..
Canım şu anda sayımız 12. Toplam 13 kişi olabiliyoruz ama izinden dönecek olan arkadaşlarımız vardı. Durumumuz ne bilemiyorum yani. Kaptanımızın cvplaması gereken bir soru bu. :112: Kaptanım??
cumayı bekliycez. lütfen bu hafta kendinize yüklenin ve bu hafta bizim haftamız olsun...selam kızlar 2 gündür sıkı bi diyet yapıp 64.4'e düştüm.
bugün sabah kahvaltıda annem vardı,muhabbetle iyi yedik,
kahvaltılık sos falan da getirmiş.
amaan neyse şaka maka gidiyor kilolarda henüz çarpıcı değişimlere geçemedik,
galiba %80 de bırakmıyacam maibeyaz'ı örnek alıp sabır,sabrın sonu selamet diyorum
birazdan bir tanıdığa misafirliğe gidiyorum
tugba canım seni aramızda görmekten memnun oluruz. gel bizimle paylaşımda bulun lütfenMerhaba kızlar 2 gündür okuyorum burayı motivasyonunuza hayran kaldım bende aranıza katılmak isterim boş yeriniz varsa, teşekkürler..
canım ben 90 kiloyum ve şunu anladım sağlıklı bir kahvaltı olmadan sağlıklı bir hayatta diyette olmuyor. lütfen kahvaltılarını sıkı tut ve paylaşımlarınıda sıkı tut. özledik seni göremeyincemerhaba kızlar ben bugün isveç diyetine başladım
sabah 1 kahve öğlen marul 2 katı yumurta 1 domates
akşamda 1 tavuk biftek ve yeşil salata var
canım gün içinde ara öğün yaptığında meyveyle birlikte yoğurt peynir süt tüketirsen mide kazınmaların geçer ve daha sık acıkmanda gider. afiyet olsun.selamlar,
bugun neler yedim
sabah & öğle
1 haşlanmış yumurta
çok az beyaz peynir
közlenmiş biber
bol yeşillik
2 dilim tam tahıllı ekmek
arada
yarım greyfurt ve 1 mandalina
akşam
ızgara tavuk
5 kaşık ıspanak yemeği
bol yeşillikli ayran
1 dilim tam tahıllı ekmek
kızlar paylaşım yüksek olrsa cumaya sizi katabilirim. o yüzden diyete hemen başlayın.70 kilo olmak istiyorum.inşallah olurum.hafta sonu bayağı abarttım.Bu yüzden menümü yazmadım.Bidaha olmaz söz.
biraz geç değilmi? akşam 7 de en kötü 8 de bitirmiş olsan çok güzel olacak bence.az once bir de elma yedim
bugun egzersiz yapamadim ama
cumayı heyecanla bekliyorum hadi bakalım. canım imkanın varsa salatalık al. ödem söktürmeye çok iyi geliyor.Ne güzel cnm ya. Kıskandım vallahi.Ben de 2 gündür şişim. Bugün biraz çözülür gibi oldum. Düşünün sabah 75.8 tartıldım, az önce 75.7. Tüm gün yediklerim de cabası. Ama bu sefer tartımın suçu yok. Ciddi bir şişliğim vardı yani, farketmek için tartıya ihtiyacım yoktu. :112: Neyse, umarım cumaya kadar tamamen hatta fazlasıyla çözülür. :103:
İyileştim cnm sağolasın.Malum, söz konusu gırtlak olunca insan fazla ayrı kalamıyor zaten.
Çok geçmiş olsun cnm.kk, kibrit kutusu. :112:
Bu konuda arabayı uzağa parkedin gibi bir öneride bulunuyorlar cnm. Hoş, artık kış iyice hissedilmeye başladı, ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama söylemeden geçmiyim dedim. :112:
Kızlar hemen bugünkü menümü yazayım. Yine kaçamak dolu bir menü ama.
Sabah: 1 dilim kabak tatlısı.
Öğle: Ton balıklı salata, maden suyu.
Akşam: 1 dilim kabak tatlısı daha.
Sonrasında da çayın yanında 2 pötübör bisküvi arasına çikolata. Aslında yemeyecektim ama ev ark ımın annesi uzatınca geri çeviremedim. :26:
Tüm gün bunları mı yedin diyeceksiniz, evt, bunları yedim. Zaten geç uyandım bu gün. :112:
maibeyaz'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Ekim / 6,6
Kasım / 2,3
Aralık / -0,9
2010 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8 KİLO
Ocak / -2,7
Şubat / 0,3
Mart / 2,8
Nisan / 2,1
Mayıs / YOK
Haziran / -1
Temmuz / 6
Ağustos / YOK
Eylül / -2
Ekim / 2
Kasım / 1
Aralık / 3
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11,5 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 178. Etap) ( 68,5 )
Bitiş Kilosu (236. Etap) ( 49,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 19,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 28,47% )
Toplam Süre ( 49 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,58% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 398 )
Yorum : Sevgili maibeyaz, 15 Ekim 2010 tarihinde (178. Etap) ve 68,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 23 Aralık 2011 (236. Etap) tarihinde toplam 19,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 50 dir. Hedefini %105 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 6.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?