selam kızlar...........
1 saat yürüyüş yaptım,şimdi kahvaltı yapacağım...
maşallah canım sendeki bu azmin yarsı yok bende valla. gözümde büyüyor.
neyse son olarak bir soğuk espri yapayım:
0, 8'e demişki:
-- hangi diyeti yaptısan belin çok incelmiş maş :)
madem öyle diyosun yazın banada 2 saat yürüyüşbirazda sıkılaşmak lazım canım..benim fırsatım olsa hergün yürüyeceğim. .eşim evdeyken yürüyorum...
inşallah hepimizin karneleri bu sayfada yer alacak yarım bırakıp gitmek yokayy ne güzel karne, duygulandım valla,
buraya yapıştırdığın için teşekkürler yst :)
neyse son olarak bir soğuk espri yapayım:
0, 8'e demişki:
-- hangi diyeti yaptısan belin çok incelmiş maş :)
sabah:kaşarlı 1 yumurtadan tereyağlı omlet
10 zeytin
az peynir
ceviz
1 bardak taçınlı süt
2 omega-3
Madem öyle diyosun yazın banada 2 saat yürüyüş
şu omega 3 ü nerden buldun canım yaa bide ve bişey daha demişlerdi ya
hatırıma gelmedi şimdi. Yarın bende yumurtayı yağda yapayım
evet canım sevinirim ben burda sordumda çok pahalı dediler. ama içindeki miktarı bilmiyorumsüpersin canım..............
Eczaneden aldım canım,yanında antioksidan olan bir gıdayla alınıyor..zayıflamaya yardımcı.....14tl içinde 60 tane var....markasını istersen özelden yazarım...
afiyet olsun canım ama pilava çok yanaşma. ayrıca kereviz nasıl birşey ben hiç görmedimde yemedimde.slm
nasılsınzı
kahvaltıda
tost
.çay
ara
1 armut
öğlen
çorba ve salata
akşamda kerevizle pişlav yiycem
afiyet olsun canım. bak o kadar çok yorum yapılcak şey varki. sana şöyle bir teklifte buluncam. istersen sadece grup içindeki yarışmada ol. genel listeden çıkarayım seni. çünkü çok az paylaşım yapıyorsun. bak nil ve taham çok daha girişken yeni olmalarına rağmen.ben geldimm kızlarr
menüm
sabah: 1 fincan kahve
öğle: 1 kase yoğurt 1 dilim salam
akşam: haşlanmış tavuk göğüs eti, haşlanmış 1 avuç ıspanak, 1 yeşil biber
Öğlen bir kase tarhana çorba ve biraz patates kızartma yedim
İki aydır yemiyordumcok ozlemisim
Nasıl yapıyosun .maydanoz kürünü?maydnoz kürünü daha önce uyguluyanınız varmı arkadaşlar...
Arabayı otoparka bırakıyorum.Ne güzel cnm ya. Kıskandım vallahi.Ben de 2 gündür şişim. Bugün biraz çözülür gibi oldum. Düşünün sabah 75.8 tartıldım, az önce 75.7. Tüm gün yediklerim de cabası. Ama bu sefer tartımın suçu yok. Ciddi bir şişliğim vardı yani, farketmek için tartıya ihtiyacım yoktu. :112: Neyse, umarım cumaya kadar tamamen hatta fazlasıyla çözülür. :103:
İyileştim cnm sağolasın.Malum, söz konusu gırtlak olunca insan fazla ayrı kalamıyor zaten.
Çok geçmiş olsun cnm.kk, kibrit kutusu. :112:
Bu konuda arabayı uzağa parkedin gibi bir öneride bulunuyorlar cnm. Hoş, artık kış iyice hissedilmeye başladı, ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama söylemeden geçmiyim dedim. :112:
Bak sen o baklavaları bide yedinmi.Hiçmi biz aklına gelmedik.Hepimize 1 tane ayırsan sana kalmazdı.gunaydın kızlar nasılsınız
öncelikle dün giremedim cünkü sosyete pazarına gittim
eve gelince oglumun dersi vardı onunla ilgilendim
onun dersi bitti kızımın mızırtısı başladı
onu uyuttum kociş eve geldi
gece geldim kimse yoktu bende yattım
dünkü menümü yazıyorum
sabah
kasarlı tost az sekerli cay
ögle
pazarda geziyordum birsey yiyemedim etrafa bakınmaktan
akşam
yesil mercimekli erişteli çorba
biraz pilav ve ustune kuru fasulye
kociş gelirken fıstıklı baklava almişsanki bana inat yapıyor
getirince de yememek olmazsen de 3 ben diyim 4 5 6 allah ne verdiyse
Güzel bi kahvaltı yapmışsın.sabah:kaşarlı 1 yumurtadan tereyağlı omlet
10 zeytin
az peynir
ceviz
1 bardak taçınlı süt
2 omega-3
Banada özelden yazarmısın .Merakettim.süpersin canım..............
Eczaneden aldım canım,yanında antioksidan olan bir gıdayla alınıyor..zayıflamaya yardımcı.....14tl içinde 60 tane var....markasını istersen özelden yazarım...
Pilavdan uzak durmaya çalışırsan daha iyi olur sanırım.slm
nasılsınzı
kahvaltıda
tost
.çay
ara
1 armut
öğlen
çorba ve salata
akşamda kerevizle pişlav yiycem
Ohhhh ayağına sağlık.1 saat te yürüryüş yaptım
Yeme arkadaşım.Yeme.Okızartmalar bizi bu hale getirmedimi?Yeme.Öğlen bir kase tarhana çorba ve biraz patates kızartma yedim
İki aydır yemiyordumcok ozlemisim
kızlaaaaaarr ben geldimm...dün hiç giremedim çnkü eminönüne toptancılara gittik boncuk almaya...öldüm desem yeridir.birde akşam dönüşte acayip soğuktu grip olmak üzereyim şuan sbhtan beri bir sürü ilaç içtim...
sporlarınızı not ettim tek tek...evet bncede 4 saati 15 dkika geçince 1 puan eklensin...bu hafta öyle hesaplayarak yayınlıyım diorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?