Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ıyı geceler kızlar benı bu aralara mazur gorun nolur esım basından kalkmadıgı ıcın fazla gıremıyorum ızınlı ya malesef.. hastalara sıfa dertlılere deva borclulara eda ıhsan eylesın ya Rabbım...

çok geçmiş olsun canım...

eee sende pro olup tekerlekli sandalye için katkıda bulunmak istemezmisin..

çalışıyor olsam belki olurdu amma şuan çalışmıyorum. ama bak ilgiyi nası çektim herkes merak edip baktı ne bu enişte mevzusu diye

Kizlar cok tesekkur ederimm vallahi ihmal etmeyin bn cok korktum acikcasi kontrole gdicem hep…

Nilcim bu arada bu spor bu haftaki ilk sporun mu cnm notlarimda baska gun yOk gorunuoda.

canım 1 sefere mahsus sadece 35 tl veriyorsun

valla canım dedim ya ben çalışıyor olsam bişi değil. bu aralar eşimin eli sıkışıkmış. bana pek belli etmiyor ama bir süredir böyle sanırım. o yüzden diyetisyeni bıraktım zaten. mart sonunda işe başlıycam. hala gözle görülür bir değişiklik olmazsa işe başladıktan sonra tekrar diyetisyene gitcem.
olmuyor böyle takipsiz.
bide fx diye zayıflama ilacı varya onu düşünüyorum ama o da para malesef. kaldım işte.
seralara sel geldi diye herşeye zam yapmışlar (ay ben ne doluymuşum parasal yaaa. hiç fark etmemiştim

günaydın kızlar

ipocum çok geçmiş olsun canım aman ha dikkat ihmale gelmiyor böle şeyler bende öylesine diye gittiğim göz muaynesinde ileri derece astigmat olduğumu öğrenmiştim neyse sağlık olsun allah şifa versin canım göz önemli

dün akşam cd eşliğinde 80dk spor yaptım

tabiki canım sen bilirsin.....

selamlar kizlar,
ya uffff moralim vok bozuk cunku bu sabah yine 74 ciktim. haftasonu bitaz kacirmistim ama 2 gun detoks diyetinden sonra sonuc nu mu olmaliydi? gecen cuma ile ayni kilodayim ve yarin sabah da arti cikarsa sasmam artik

menümü yazam hemen :125:

sabah
1 bardak ılık limonlu su
1bardak limonlu yeşilçay
1 yumurta
1dilim light peynir
5 adet zeytin
1avuç ceviz

ara
4 adet k.kayısı

öğle
1kase çorba
1kepçe kurufasulye
1s.bardağı lıght yoğurt

ara
1 elma

akşam
1tabak yeşil mercimek
salata
lıght yoğurt

Kizlarrrr gunaydinnnn :)) bnde hastanedeyim annemin cekimleri var emg fln … ben artk tartilamicam yrna kadar sanirim… kilomu bildiriyorum kaptNim

Gecen hafta 92.5
Bu hafta 93.6

Yalniz dikkatinizi cekerim bu kilolu son haftam ve kilo aldgm son haftamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…