günaydın canım nasılsın boşver takılma sen ona :)gunaydın kızlar kahvaltım 2 yumurta 1 dılım kepek ekmek...
of cok sıkıldım calısmaya gıtse su adam
selamlar kizlar,
ya uffff moralim vok bozuk cunku bu sabah yine 74 ciktim. haftasonu bitaz kacirmistim ama 2 gun detoks diyetinden sonra sonuc nu mu olmaliydi? gecen cuma ile ayni kilodayim ve yarin sabah da arti cikarsa sasmam artik
günaydın canım annene çok geçmiş olsun artıdasın ama sana inanıyorum bu son olucak ipocummmKizlarrrr gunaydinnnn :)) bnde hastanedeyim annemin cekimleri var emg fln … ben artk tartilamicam yrna kadar sanirim… kilomu bildiriyorum kaptNim
Gecen hafta 92.5
Bu hafta 93.6
Yalniz dikkatinizi cekerim bu kilolu son haftam ve kilo aldgm son haftamm
30 dakika yürüyüş
20 dakika aerobik...
alkış alkış alkış süpersin ikizim
eminim bu kadar emeğin karşılığında güsel şeyler söler :)sağol canım yarın tartı nediyecek bakalım..
slm mıllet benım adam dısarı cıktı bende yazayım dedım tam tamına 2 saat spor yaptım ama aralıklarla 1 saat yurume bandı yarım saat dans yarım saat bolgesel hareketler... ama varya kendımı okadar dınc hıssedıyoumkı... yarın tartı zamanı bakalım e olacak...
eminim bu kadar emeğin karşılığında güsel şeyler söler :)
ooo tuğbam süpersin ya bende evde olsam hiç boş durmam ama işte olunca ancak akşamdan akşama oluyor
yarını bende çok merak ediyorum kızlar bakalım ne olucak
sımıde ev temızledım geldım ben evı temızlerkende poset sarıyorum acayıp ter akıtıyo nasılsın arıfecım gorusemıyoruz...
oyle hakkaten bende esım dısarı cıktı ev falan temızle spor derken burdayım sımdı benım cocuklarda yok rahat gırerımde esım saolsun fırsat bırakmıyo gırebıldıgım zaman yazıyorum hemen... ya benımde bı ıs durumum vardı bellı olamadı gıttı onu beklıyorum...
hayırlısı olsun canım çalışmayımı düşünüyorusun allah gönlüne göre versin
selamlar, beyazzambak insallah dedigin gibi olurtamam bazen kilo takiliyo ama ben cok baslardayim. reglim yeni bitti ondan midir acaba
iyi kaynatmissiniz kizlar ben de is ariyorum ve ben de temizlik yaptim bugun
aaa geçmiş olsun canım beni ihmalae gelmez aman allah korusunKızlaaar merhabaaa bnde bugun oylesine ilk defa goz dktruna gdiim dedim
Megerse goz tansiyonum varmis cok yuksek ben goz agrisi şikayetyle gitim habernz olsun uzun sure kontrol altina alinmassa körluk olabiliomuss
Bu arada hepinizin sporlarini not ettm umarim dogrudur cnku telfndan bakiorum cok zor oluyo
Ya şu muhteşem yüzyılı seyrediyorum da nasıl bişeydir bu kadın ölmedi gitti.
aaa ne güzel hemşerim benim neresindenevet canım bende artvinliyim ama gümüşhanede yaşıyorum.eşim g.haneli.ne güzel memleketlimi buldum
bebeiş yokmu canım gerçi yeni evlisinben de nigdeliyim ama istanbulda oturuyorum 1,5 yildir da evliyim
menün çok güzel canım benimmenümü yazam hemen :125:
sabah
1 bardak ılık limonlu su
1bardak limonlu yeşilçay
1 yumurta
1dilim light peynir
5 adet zeytin
1avuç ceviz
ara
4 adet k.kayısı
öğle
1kase çorba
1kepçe kurufasulye
1s.bardağı lıght yoğurt
ara
1 elma
akşam
1tabak yeşil mercimek
salata
lıght yoğurt
çok geçmişi olsun canım neyi var anneninKizlarrrr gunaydinnnn :)) bnde hastanedeyim annemin cekimleri var emg fln ben artk tartilamicam yrna kadar sanirim kilomu bildiriyorum kaptNim
Gecen hafta 92.5
Bu hafta 93.6
Yalniz dikkatinizi cekerim bu kilolu son haftam ve kilo aldgm son haftamm
slm mıllet benım adam dısarı cıktı bende yazayım dedım tam tamına 2 saat spor yaptım ama aralıklarla 1 saat yurume bandı yarım saat dans yarım saat bolgesel hareketler... ama varya kendımı okadar dınc hıssedıyoumkı... yarın tartı zamanı bakalım e olacak...
oh maasallah ne guzel cocuk varmıydı senın benım ıkı azman yavrusu varda...
oo maşallah tubacım bu ne enerji yerim o azmanları eşinle durumlar nasıl canım iymisiniz..
yeni kararlar almışsın canım gerçekten çok güzel hayattan bezmiş ne demek canım senin 2tane yavrun varya sakın öyle düşünmeamin bu sene kendımde koklu degısımler ıstıyorum yasım daha 27 arıfe hayattan bezmıs gıbıydım ben bu sıteyı tanıyana kadar sımdı ayaklarımın ustunde durcam buyuk oglan krese gdıyo kucukde annem kaynamnam beraber bakarız dedıler... hadı hayırlısı ınsallah..
selamlar, beyazzambak insallah dedigin gibi olurtamam bazen kilo takiliyo ama ben cok baslardayim. reglim yeni bitti ondan midir acaba
iyi kaynatmissiniz kizlar ben de is ariyorum ve ben de temizlik yaptim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?