Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydın kızlar kahvaltım 2 yumurta 1 dılım kepek ekmek...
of cok sıkıldım calısmaya gıtse su adam
günaydın canım nasılsın boşver takılma sen ona :)
selamlar kizlar,
ya uffff moralim vok bozuk cunku bu sabah yine 74 ciktim. haftasonu bitaz kacirmistim ama 2 gun detoks diyetinden sonra sonuc nu mu olmaliydi? gecen cuma ile ayni kilodayim ve yarin sabah da arti cikarsa sasmam artik

selam canım sıka canını şiş olabilirsin bol su iç hemde detoks yaptım diyosun yarın sabah herşey çok farklı olabilir

günaydın canım annene çok geçmiş olsun artıdasın ama sana inanıyorum bu son olucak ipocummm
30 dakika yürüyüş
20 dakika aerobik...

alkış alkış alkış süpersin ikizim

slm mıllet benım adam dısarı cıktı bende yazayım dedım tam tamına 2 saat spor yaptım ama aralıklarla 1 saat yurume bandı yarım saat dans yarım saat bolgesel hareketler... ama varya kendımı okadar dınc hıssedıyoumkı... yarın tartı zamanı bakalım e olacak...

sağol canım yarın tartı nediyecek bakalım..
eminim bu kadar emeğin karşılığında güsel şeyler söler :)

ooo tuğbam süpersin ya bende evde olsam hiç boş durmam ama işte olunca ancak akşamdan akşama oluyor

yarını bende çok merak ediyorum kızlar bakalım ne olucak

sımıde ev temızledım geldım ben evı temızlerkende poset sarıyorum acayıp ter akıtıyo nasılsın arıfecım gorusemıyoruz...

sımıde ev temızledım geldım ben evı temızlerkende poset sarıyorum acayıp ter akıtıyo nasılsın arıfecım gorusemıyoruz...

iyiyim canım evet görüşemiyoruz işten fırsat bulunca geliyorum ama kimsecikler yok tuğbacım bizim kızlar gece mesai yapıyor baksana
sen nasılsın

2.öğünüm:rendelenmiş havuç(çiğ),yoğurt,sarmısak,nane,1 çay kaşığı zeytinyağı,pul biber
2 kayısı-2 ceviz

oyle hakkaten bende esım dısarı cıktı ev falan temızle spor derken burdayım sımdı benım cocuklarda yok rahat gırerımde esım saolsun fırsat bırakmıyo gırebıldıgım zaman yazıyorum hemen... ya benımde bı ıs durumum vardı bellı olamadı gıttı onu beklıyorum...

hayırlısı olsun canım çalışmayımı düşünüyorusun allah gönlüne göre versin

hayırlısı olsun canım çalışmayımı düşünüyorusun allah gönlüne göre versin

amin bu sene kendımde koklu degısımler ıstıyorum yasım daha 27 arıfe hayattan bezmıs gıbıydım ben bu sıteyı tanıyana kadar sımdı ayaklarımın ustunde durcam buyuk oglan krese gdıyo kucukde annem kaynamnam beraber bakarız dedıler... hadı hayırlısı ınsallah..

selamlar, beyazzambak insallah dedigin gibi olur tamam bazen kilo takiliyo ama ben cok baslardayim. reglim yeni bitti ondan midir acaba

iyi kaynatmissiniz kizlar ben de is ariyorum ve ben de temizlik yaptim bugun

aaa geçmiş olsun canım beni ihmalae gelmez aman allah korusun
Ya şu muhteşem yüzyılı seyrediyorum da nasıl bişeydir bu kadın ölmedi gitti.

ay bu gün giremedim öğlene doğru kayın validem geldi arasla oynaştı bir 2 saat oturup gitti...
aras beyde bilgisayarda kayu izliyo anca geldim..

yeni kararlar almışsın canım gerçekten çok güzel hayattan bezmiş ne demek canım senin 2tane yavrun varya sakın öyle düşünme
sürekli evde olmak aynı şeyleri yapmak zamanla sıkıcı olabiliyor işe giremesen bile daha pozitif farklı şeyler yap kendine daha çok zaman ayır herşey istediğin gibi olur inşallahh
selamlar, beyazzambak insallah dedigin gibi olur tamam bazen kilo takiliyo ama ben cok baslardayim. reglim yeni bitti ondan midir acaba

iyi kaynatmissiniz kizlar ben de is ariyorum ve ben de temizlik yaptim bugun

olur canım sıkma sen canını ah bak işte kendin söledin regl şişliğini atamamışsındır canım bendede oluyor bazen
hamarat hatunlarsınız vesselam

Sabah
suda yumurta yağlı suyun içine yumurta kırıyoz çılbır deriz biz ondan
çay
2 dilim ekmek
arada
1 armut
öğlen
kereviz
2 dilim ekmek
akşamda

kapuska yiycem dünden kaldıydı az onu yerim yoğurtla

Ben kaçar girebilirsem girerim
yarın bildirim günü sabah erken gelcem inşallah hepinize iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…