ayy ne üzücü allahım sen esirge yarabiimkızlar enişte olayı gerçek olmuş çok üzüldüm
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/495913-keske-olseydiler.html
canım vücudun devamlı su attıyor suyu çok iç. devamlı su attırırsan vücut suyu koruma yoluna gidecektir.sımıde ev temızledım geldım ben evı temızlerkende poset sarıyorum acayıp ter akıtıyo nasılsın arıfecım gorusemıyoruz...
canım inş iyi bir iş denk gelir. bişey sorcam ama yanlış anlama eşnle ilgili bazı sorunların var. o evdeyken evle uğraşma onunla ilgilen. ne biliyim ona zaman ayır. seni sadece evine ve çocuklarına bakan biri olarak görmesin. bugün olmazsa yarın temizlersin evini. umarım yanlış ifade etmemişimdir kendimi.oyle hakkaten bende esım dısarı cıktı ev falan temızle spor derken burdayım sımdı benım cocuklarda yok rahat gırerımde esım saolsun fırsat bırakmıyo gırebıldıgım zaman yazıyorum hemen... ya benımde bı ıs durumum vardı bellı olamadı gıttı onu beklıyorum...
ay bu gün giremedim öğlene doğru kayın validem geldi arasla oynaştı bir 2 saat oturup gitti...
aras beyde bilgisayarda kayu izliyo anca geldim..
sağol fatoşcum senin menünde çok güzelSabah
suda yumurta yağlı suyun içine yumurta kırıyoz çılbır deriz biz ondan
çay
2 dilim ekmek
arada
1 armut
öğlen
kereviz
2 dilim ekmek
akşamda
kapuska yiycem dünden kaldıydı az onu yerim yoğurtla
ahh bende yüremek istiyorum ya bütün gün işte otur 6:30 eve git yemek ye şimdi havalar çok soğuk çıkamıyorumda mecbur cd ile yapıyorum bende1 saat yürüyüz
15 dakika hareket yaptım evde kendim
bu yürüyüşler çok iyi oluyo valla
hayırlısı olsun canım yeni evlisin olur öle şeyler allah gönlüne göre versinyok kizlar bende bebis yok daha
istedigim kiloya bi geleyim, bi ise de gireyim, evlilik se rayina oturursa o zaman dusunuruz (anlayacaginiz gibi hala oturamadi)
bugun cok kizginim valla
esim yan odada, o tarafa bakarak habire kufrediyorum
slm kızlar kaçak geldi. bugün öğlene doğru uyandım 12 de gezmeye gittim geldim eşime yemek hazırladım ve burdayım. geçmişe bakalııııımmm
hoşbulduk canım. oooo bende gelebilirmiyim. gerçi bugün bulgur hakkımı fazlasıyla doldurdumama.hosgeldin kaptancim,
menumu de yazayim
sabah
yagsiz omlet
1 kk light beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmegi
5 zeytin
ara
1 portakal
kahvaltiyi gec yaptigim ve aksama misafir gelecegi icin oglen yemedim
aksama cigkofte yapacak esim kollari bi ise yarasin
cigkofteden 2 kasik kadar yemeyi dusunuyorum cacikla
dün hürremi izlerken 15 dk daha spor yaptım
tugkay canım azcık şu hürremden ders al bacım bak iki salınıyo kırıtıyo koca padişahı parmağında oynatıyor.
canım istersen yap bildirimi düşsün sorun değil. haftaya iyi bir kilo verdiğinde verilen kilo 2 ye bölüncek o zaman değeri düşcek. bence bildirim yap zaten bu ilk bildirimin demi. o yüzden aldığın kiloda 2 ye bölüncekKaptanım benim iznim ne kadar oluyo, kilo aldım ama izni uzatayım mı ortalama düşmesin
sağol fatoşcum senin menünde çok güzel
ahh bende yüremek istiyorum ya bütün gün işte otur 6:30 eve git yemek ye şimdi havalar çok soğuk çıkamıyorumda mecbur cd ile yapıyorum bende
hayırlısı olsun canım yeni evlisin olur öle şeyler allah gönlüne göre versin
ooo kimler gelmiş hoşgeldin canım nasılsın
kızlar şimdi size cuma günkü bildirim yaparken puanları nasıl hesapladığımızı yazıcam. olurki burda olurum olmam. site içinde sorunlu takım konumuna düşmeyelim.
mesela geçen haftaki kilom 89.4
bu haftaki kilom: 89.3
fark 0.1
yüzdeyi hesaplamak için. fark/geçen haftaki kilo: Ax100
yani 0.1/89.4= 0.00111 x 100= %0.11
eğer kişi 1 hafta bildirim yapmadıysa verilen kilo 2 ye bölünür ve aynı işlem yapılır.
hepinizin bu hesaplamayı bilmesini istiyorum. şuan burdayım ama olurki ani bir durum olur düzenleme yapamam vs. geçen hafta fatoş rahatsızlanıp geç gelmişti mesela.
xgbdfjjtıkykkhc
buda oğlumdan msj
dönem dönem oluyor düzensizlikler önemli olan ipin ucunu kaçırmamak dimi o yüzden ne yapıyoruz hamburgere hayırrrrrrrrrrcanım istersen yap bildirimi düşsün sorun değil. haftaya iyi bir kilo verdiğinde verilen kilo 2 ye bölüncek o zaman değeri düşcek. bence bildirim yap zaten bu ilk bildirimin demi. o yüzden aldığın kiloda 2 ye bölüncek
sağol canım hoşbulduk. menüme yorum yazın diycemde doğru düzgün menü yokkiyarın için korkuyorum bu aralar acayip hamburger çekiyor canım.
haftaya 85 olursan eğer hamburger senin için ödğl olucak o zaman ben diyetteyken hamburger yiyemiyorum beynimde nasıl bitirmişsen artık ne zaman alsam hiç bitiremedim 2 ısırıyorum kalıyor oyüzden eşim hep kızar:)yarından itibaren yaparsın pirinciaslına bakarsanız bugün pirinç lapası düyeti düşünüyordum ama imkan olmadı. önceden verilmiş bir sözdü mecbur kaldım yani . haftaya inş. hamburger içinde hedefim 85.
xgbdfjjtıkykkhc
buda oğlumdan msj
yst38 yok hayatım yazdıkların arkadas tasıyesı hıc bırınde yanlıs bısey yok ama malesef bendede bana yanasmayana yanasmama huyu var bıde ben cok afedersın boyle fantazı seyler yapamıyorum cok utanıyorum hala 7 yıllık evlıyım... ama aslında yapmam gerekıyo ıste.. esımle bıraz duzeldık bana kendıme bakmam gerektıgını soyledı zaten cok saldın kendını cıkıyoken nasıldın sımdı nasılsın dedı.. haklı belkıde ben bıseyler yapmalıyım dedım ve dıyetıme daha cok asıldım buarada bıde ıse baslama ıhtımalım var ınsallah lursa....
fatos sormussun canım daha ıyım esımle dedıgım gıbı bakımlı olmamı ıstıyo ama kıstlıyoda yanı kararında davran yeterlı dıyo saclarım hep toplu kıl tuy dokulurse sınır oluyorum dıye ama sacımı boyatmaya karar verdım sımsıyah saclarımı kızıl yapcam nasıl olur bılmıyorum artık...
yerım ben onu kac yasında oglun....
dönem dönem oluyor düzensizlikler önemli olan ipin ucunu kaçırmamak dimi o yüzden ne yapıyoruz hamburgere hayırrrrrrrrrr
yarın için bende korkuyorm aslında ne çıkıcak sonuç hep birlikte görücez
haftaya 85 olursan eğer hamburger senin için ödğl olucak o zaman ben diyetteyken hamburger yiyemiyorum beynimde nasıl bitirmişsen artık ne zaman alsam hiç bitiremedim 2 ısırıyorum kalıyor oyüzden eşim hep kızar:)yarından itibaren yaparsın pirinci
yerim ben onuuuu ya öpermisin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?