Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok kizlar bende bebis yok daha
istedigim kiloya bi geleyim, bi ise de gireyim, evlilik se rayina oturursa o zaman dusunuruz (anlayacaginiz gibi hala oturamadi)

bugun cok kizginim valla
esim yan odada, o tarafa bakarak habire kufrediyorum

slm kızlar kaçak geldi. bugün öğlene doğru uyandım 12 de gezmeye gittim geldim eşime yemek hazırladım ve burdayım. geçmişe bakalııııımmm

ayy ne üzücü allahım sen esirge yarabiim
sımıde ev temızledım geldım ben evı temızlerkende poset sarıyorum acayıp ter akıtıyo nasılsın arıfecım gorusemıyoruz...
canım vücudun devamlı su attıyor suyu çok iç. devamlı su attırırsan vücut suyu koruma yoluna gidecektir.
canım inş iyi bir iş denk gelir. bişey sorcam ama yanlış anlama eşnle ilgili bazı sorunların var. o evdeyken evle uğraşma onunla ilgilen. ne biliyim ona zaman ayır. seni sadece evine ve çocuklarına bakan biri olarak görmesin. bugün olmazsa yarın temizlersin evini. umarım yanlış ifade etmemişimdir kendimi.
ay bu gün giremedim öğlene doğru kayın validem geldi arasla oynaştı bir 2 saat oturup gitti...
aras beyde bilgisayarda kayu izliyo anca geldim..

bende kaçağım senin gibi :)

hosgeldin kaptancim,
menumu de yazayim

sabah
yagsiz omlet
1 kk light beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmegi
5 zeytin

ara
1 portakal

kahvaltiyi gec yaptigim ve aksama misafir gelecegi icin oglen yemedim

aksama cigkofte yapacak esim kollari bi ise yarasin
cigkofteden 2 kasik kadar yemeyi dusunuyorum cacikla

bugün 11.30da 4-5 kuru kaysı,1 salatalık az peynir ve kaşar yedim sadece 1 bardakta çay
14.30 da 3 büyük kupa çay, küçük kase kısır, 2 kase fasulye kavurması, çok ince dilim pasta yedim ve yarın cuma.
akşama acıkırsam dünkü çorbadan yemeyi planlıyorum. yaa kızlar be aralar wc sorunum var
eve gelincede 3-4 bardak su içtim.

dün hürremi izlerken 15 dk daha spor yaptım
tugkay canım azcık şu hürremden ders al bacım bak iki salınıyo kırıtıyo koca padişahı parmağında oynatıyor.

sağol fatoşcum senin menünde çok güzel
1 saat yürüyüz
15 dakika hareket yaptım evde kendim

bu yürüyüşler çok iyi oluyo valla
ahh bende yüremek istiyorum ya bütün gün işte otur 6:30 eve git yemek ye şimdi havalar çok soğuk çıkamıyorumda mecbur cd ile yapıyorum bende
yok kizlar bende bebis yok daha
istedigim kiloya bi geleyim, bi ise de gireyim, evlilik se rayina oturursa o zaman dusunuruz (anlayacaginiz gibi hala oturamadi)

bugun cok kizginim valla
esim yan odada, o tarafa bakarak habire kufrediyorum
hayırlısı olsun canım yeni evlisin olur öle şeyler allah gönlüne göre versin
slm kızlar kaçak geldi. bugün öğlene doğru uyandım 12 de gezmeye gittim geldim eşime yemek hazırladım ve burdayım. geçmişe bakalııııımmm

ooo kimler gelmiş hoşgeldin canım nasılsın

hoşbulduk canım. oooo bende gelebilirmiyim. gerçi bugün bulgur hakkımı fazlasıyla doldurdumama.
yaaa ben yarından çok korkuyorum
cuma ecz. sınavı bitiyor sanırım. bir süre izin istiycem kızlar. eşimin tayin işlerinden dolayı biraz ortalık gergin. eşim benle ilgilenmiyon durumlarında
vakit buldukça gelirim ama genel itibariyle izinli oluyum.

kızlar şimdi size cuma günkü bildirim yaparken puanları nasıl hesapladığımızı yazıcam. olurki burda olurum olmam. site içinde sorunlu takım konumuna düşmeyelim.
mesela geçen haftaki kilom 89.4
bu haftaki kilom: 89.3
fark 0.1
yüzdeyi hesaplamak için. fark/geçen haftaki kilo: Ax100
yani 0.1/89.4= 0.00111 x 100= %0.11

eğer kişi 1 hafta bildirim yapmadıysa verilen kilo 2 ye bölünür ve aynı işlem yapılır.
hepinizin bu hesaplamayı bilmesini istiyorum. şuan burdayım ama olurki ani bir durum olur düzenleme yapamam vs. geçen hafta fatoş rahatsızlanıp geç gelmişti mesela.

Kaptanım benim iznim ne kadar oluyo, kilo aldım ama izni uzatayım mı ortalama düşmesin
canım istersen yap bildirimi düşsün sorun değil. haftaya iyi bir kilo verdiğinde verilen kilo 2 ye bölüncek o zaman değeri düşcek. bence bildirim yap zaten bu ilk bildirimin demi. o yüzden aldığın kiloda 2 ye bölüncek

sağol canım hoşbulduk. menüme yorum yazın diycemde doğru düzgün menü yokki yarın için korkuyorum bu aralar acayip hamburger çekiyor canım.

aslına bakarsanız bugün pirinç lapası düyeti düşünüyordum ama imkan olmadı. önceden verilmiş bir sözdü mecbur kaldım yani . haftaya inş. hamburger içinde hedefim 85.

bu iyi oldu ystcim sağol elimizden geleni yaparız

yst38 yok hayatım yazdıkların arkadas tasıyesı hıc bırınde yanlıs bısey yok ama malesef bendede bana yanasmayana yanasmama huyu var bıde ben cok afedersın boyle fantazı seyler yapamıyorum cok utanıyorum hala 7 yıllık evlıyım... ama aslında yapmam gerekıyo ıste.. esımle bıraz duzeldık bana kendıme bakmam gerektıgını soyledı zaten cok saldın kendını cıkıyoken nasıldın sımdı nasılsın dedı.. haklı belkıde ben bıseyler yapmalıyım dedım ve dıyetıme daha cok asıldım buarada bıde ıse baslama ıhtımalım var ınsallah lursa....

fatos sormussun canım daha ıyım esımle dedıgım gıbı bakımlı olmamı ıstıyo ama kıstlıyoda yanı kararında davran yeterlı dıyo saclarım hep toplu kıl tuy dokulurse sınır oluyorum dıye ama sacımı boyatmaya karar verdım sımsıyah saclarımı kızıl yapcam nasıl olur bılmıyorum artık...

dönem dönem oluyor düzensizlikler önemli olan ipin ucunu kaçırmamak dimi o yüzden ne yapıyoruz hamburgere hayırrrrrrrrrr
yarın için bende korkuyorm aslında ne çıkıcak sonuç hep birlikte görücez
aslına bakarsanız bugün pirinç lapası düyeti düşünüyordum ama imkan olmadı. önceden verilmiş bir sözdü mecbur kaldım yani . haftaya inş. hamburger içinde hedefim 85.
haftaya 85 olursan eğer hamburger senin için ödğl olucak o zaman ben diyetteyken hamburger yiyemiyorum beynimde nasıl bitirmişsen artık ne zaman alsam hiç bitiremedim 2 ısırıyorum kalıyor oyüzden eşim hep kızar:)yarından itibaren yaparsın pirinci

xgbdfjjtıkykkhc

buda oğlumdan msj

yerim ben onuuuu ya öpermisin benim için

canım allah bozmasından eşinden başka kime yapcanki. ondan başka mahremini kiminle paylaşcan demekki o tarz şeylere hevesi var. sende kendini zorla. madem eşinin isteğinin bu olduğunu biliyorsun. bunu başkalarında aramasını istemiyorsan bir adım at büyük bir adım. çık dışarı boyalan pudralan tüm kadınlığını koy ortaya. bak çocuklara bakacak kimsede varmış. hem ben kendimi kapatayım hem sen kimseye bakma valla kusura bakma ama çok hatalısın. bak ben 104 kiloydum yinede dikkat ettim kadınlığıma. sadece kilo değil olay. sadece ona özel parfümm al. onun yanında kullanacağın. sadece onun için boyan. sadece onun için giyin. sadece oonun için hazırlık yap. vs vs liste uzun yazmaya kalksan. o yüzden hadi göreyim seni...

yerım ben onu kac yasında oglun....

1 yaşında canım. öperim tabiii. ıssırırım bilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…