Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydın ıkızlalar yenı bırgun yenı guzel mutlu huzurlu saglıklı gunler getırsın sızlere....

valla yeni günü sabahın 5de karşıladım sonra tekrar uyuyup 12 de karşıladım canım. ben senin karşıladığın yeni günü merak ediyorum

r

eh idare eder yst cim valla anlamayana bos her yaptigin. tel den yaziyorum sonra anlatirim.

ooo merakla bekliyorum yeni maceraları.

bu arada adım hatice kızlar. ebeyim kocaelindeyim. 1 yaşında oğlum var.
geçen tanıtım yapmamışım.

Kızlar az evvel rejime başlamadan aldığım künefelerden vardı evde.kociş tutturdu şunları yapta yiyelim diye.aman mazeret buluyorum .yok inatla istiyo.napcaksın mecbur şerbet hazırladım fırını ısıttım.kabından bide çıkarırım ki bozulmuş.ah bi şeyin kötü olduğuna hiç böyle sevinmemiştim.kociş tabii çok kızdı.alırken alıyosun.yapıp yedirmiyosun.kötü ettin diye...

canım sende niye kötü ettin diyete başlamadan bitirseydin adam haklı.
dün bende kocacığım istedi diye kek yaptım sonra onu yaşpastaya dönüştürdüm
yanına birde katmer puaça yaptım.
oh miss. tek başımıza yemeyelim diye arkadaşları çağırdık
bugünde karşı komşumu çağırdım birlikte yiyelim diye. yaş pasta bitti şükür. darısı katmerlere. yarın çorba diyeti yapcam.

selam kızlar nasılsınız...
dünkü dereceniz baya düşmüş kilo alma yarışına mı girdiniz bakim...
yst cim canım kilo alanların aldıkları kilo ve yüzdelerinin önüne eksi işareti koyacaksın canım...
sonra toplam yüzdeyi hesaplarken de onlarda çıkarma işlemi yapacaksın...
sen dün + koymuşsun da dikkatimi çekti...

sabah:2 yumurta
peynir
zeytin
yoğurt kaymağı
1tatlı kaşığı bal
ceviz-fındık
akşam:kısır
ayran
turşu
1 kk tahin helvası

2.5 saat yürüyüş

bugünkü menüm sabah:yumurta,peynir,zeytin,çay,kepek ekmeği akşam:1 tabak sulu köfte,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek

hoşgeldin canım..evet çok haklısın...

bu hafta genel olarak bütün takımlarda artılar vardı anlamadım valla.
gelmene çok sevindim hastalığın geçmiştir umarım. ufaklıklar nasıl. özledim seni valla gel ara sıra canım.
- koyarım artık uyardığın için sağol. bizim başka kardeş takımımız varmı?

Canım ben rejimden önce almıştım.sonrada onu yapamadan rejime başladım.valla ne yalan sölim.ben poaça ,börek yapsam dayanamıyorum.onun için yapmıyorum.benim kocişte şişko olmasada göbekli,iri yapılı.o da kilo versin dimi.

Bu günki menüm
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk lor peyniri,3 siyah zeytin
arada 1 bardak ayran
öğle yoğurtlu kereviz salatası
arada yok
akşam 1 lahmacun,ayran
1,5 lt su
form çay
bitki çayı

Kızlar kimse yok burda.tek başımada konuşamıyorum.değişik tariflerinizi sabaha kadar bekliyorum.sizlere iyi geceler...

Kizlaaarrrr ben inanamiyorum sizde inanamiycaksnzzzzz yaaaa…annem ellerinden ameliyat oluyo carsamba gunu yaniii donmemiz 10 gun ileriye ertelendi… bugunde buraya anca ugrayabildim cnku evde butun gun annemlerle kavga ettm Neden ben tek donemiorum sizemi bagliyim diye bir gozlerm agridi bir sisti anlatamam cnku o kadar kendimi hazrlamistm
Ki 16sna moralim cok bozuldu…ama snra dusundum
Annemi burda yalniz birakmak icime sinmez ztn anliycagnz cok sıkıntidayim

selam zubuscum,
cok bilinmedik bir tarif degil ama yine de ben vereyim.
omlet yapabilirsin cok az siviyag ile ya da teflon tavada yagsiz olarak.
ben kisi sayisina gore 2-3 yumurta kiriyorum bir kaseye, icine peynir rendeliyorum (kasar ya da beyaz peynir), sivribiber ve domatesi de icine sogus dogruyorum ve tuz ekleyip cirpiyorum. istege gore 1-2 cay kasigi kadar un ile yarim cay bardagi kadar sut de koyulabilir. (un koyunca biraz daha kalipli oluyor) baharat da guzel oluyor. ozellikle kekik. en son karisimi tavaya bosaltip bir kapak kapatiyorum. alti pisince alt ust yapiyorum. boole iste.
evde yumurta yok, sabah bakkaldan alip ben de yapayim bari

canım boşuna sıkmışın canını evet planların ertelenmesi kötü ama. ameliyat sonuçta. allah etmesin ters giden bişey olsa. içine sinecekmiydi. suçluluk duygusuyla kalmak dahamı iyi. kalman en güzeli. hem 10 günle sınırlama kendini allah etmesin bişi olur uuzar. gerekiyorsa izinli yazalım seni ne dersin?
annene şimdiden geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…