gunaydın ıkızlalar yenı bırgun yenı guzel mutlu huzurlu saglıklı gunler getırsın sızlere....
valla yeni günü sabahın 5de karşıladım sonra tekrar uyuyup 12 de karşıladım canım. ben senin karşıladığın yeni günü merak ediyorum
r
eh idare eder yst cim valla anlamayana bos her yaptigin. tel den yaziyorum sonra anlatirim.
valla yeni günü sabahın 5de karşıladım sonra tekrar uyuyup 12 de karşıladım canım. ben senin karşıladığın yeni günü merak ediyorum
y
cok memnun oldum hatice bende tugba
ah ah adam odun olunca ne yapsan bos sekerim.
Kızlar az evvel rejime başlamadan aldığım künefelerden vardı evde.kociş tutturdu şunları yapta yiyelim diye.aman mazeret buluyorum .yok inatla istiyo.napcaksın mecbur şerbet hazırladım fırını ısıttım.kabından bide çıkarırım ki bozulmuş.ah bi şeyin kötü olduğuna hiç böyle sevinmemiştim.kociş tabii çok kızdı.alırken alıyosun.yapıp yedirmiyosun.kötü ettin diye...
selam kızlar nasılsınız...
dünkü dereceniz baya düşmüş kilo alma yarışına mı girdiniz bakim...
yst cim canım kilo alanların aldıkları kilo ve yüzdelerinin önüne eksi işareti koyacaksın canım...
sonra toplam yüzdeyi hesaplarken de onlarda çıkarma işlemi yapacaksın...
sen dün + koymuşsun da dikkatimi çekti...
selam kızlar nasılsınız...
dünkü dereceniz baya düşmüş kilo alma yarışına mı girdiniz bakim...
yst cim canım kilo alanların aldıkları kilo ve yüzdelerinin önüne eksi işareti koyacaksın canım...
sonra toplam yüzdeyi hesaplarken de onlarda çıkarma işlemi yapacaksın...
sen dün + koymuşsun da dikkatimi çekti...
canım sende niye kötü ettin diyete başlamadan bitirseydin adam haklı.
dün bende kocacığım istedi diye kek yaptım sonra onu yaşpastaya dönüştürdüm
yanına birde katmer puaça yaptım.
oh miss. tek başımıza yemeyelim diye arkadaşları çağırdık
bugünde karşı komşumu çağırdım birlikte yiyelim diye. yaş pasta bitti şükür. darısı katmerlere. yarın çorba diyeti yapcam.
Kizlaaarrrr ben inanamiyorum sizde inanamiycaksnzzzzz yaaaa…annem ellerinden ameliyat oluyo carsamba gunu yaniii donmemiz 10 gun ileriye ertelendi… bugunde buraya anca ugrayabildim cnku evde butun gun annemlerle kavga ettm Neden ben tek donemiorum sizemi bagliyim diye bir gozlerm agridi bir sisti anlatamam cnku o kadar kendimi hazrlamistm
Ki 16sna moralim cok bozuldu…ama snra dusundum
Annemi burda yalniz birakmak icime sinmez ztn anliycagnz cok sıkıntidayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?