aman canım allah betterinden korusun. Cumartasi pazar canım. Ailenle vakit geçirmene bak sen. Hafta içi burda ol yeter.
hayırdır kızlar yazmama yarısına mı gırdık
ne kadar cansız bugun burası
kahvaltım
10 badem
oglen kepek eklekle tost
yesıl cay
bu kadar
ben bu hafta mezun olmak istiyorum..hedefime ulaştım... alabilirsiniz ozaman canım...
kızlaaaaarr güzel pazarlarrrrrrrbende kahvaltımı 2 de yaptım ya uykumu bir düzene sokamadım akşam uyuyorum gece uyanıp sbha kadar oturuorum sonrada öğlen uyanıyorum offff dün gecede halleyleri yuttumm ohhhhhhhhhhhhhhh
o halleylerde neyin nesiiiii
hadi bakalım bekliyoruz menünü
maşallah canım hem sevindim adına hem üzüldüm ayrılmana. yine gel olurmu bizleri ziyarete.ben bu hafta mezun olmak istiyorum..hedefime ulaştım... alabilirsiniz ozaman canım...
cnm regl dönemim yaklaşınca cnm inanılmaz tatlı istiyo dayanamadım...zaten bu diyette bu seneye kadar hiç yapmadığım bişi yapıp kaçamakları yasaklamıyorum çnkü diyetten sonra kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyorum bnm için dha zararlı oluyo...en azından şimdi cnm birşey istediğinde yiycem ama 20 ama 30 dk fazla spor yapıcam dengelemek için...
menüme gelincee
kepek ekmeğinden yapılmış mini kanepeler üzerlerinede ton balığı,light krem peynir ve zeytin ezmezi sürücem
mercimek köftesi(halamın akupunturcusu önermişti diyette yiyin diye,mideyi şişirip tokluk hissi veriyomuş)
ortaya peynir zeytin domates salatalık tabağı
meksika fasulyesi,dereotu,mısır ve salatalık turşulu nar ekşili salata
şeftalili lipton form çay
tatlı olarak tavuk göğsü gibi bir sütlü tatlı düşündüm :))
acaba lezzetler çokmu karıştı bilemedim ev hanımı olmadığım için çok acemiyim
tbr ederim canim darisi basimiza
gözün aydın darısı başıma
tebriklerrrrrrr
maşallah canım hem sevindim adına hem üzüldüm ayrılmana. yine gel olurmu bizleri ziyarete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?