Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar günaydınnnnnnnnn ben yeni uyandım şimdi kahvaltı ediyim sonra ödevimi yapmaya gelicem size harika bir menü hazırladım...

Ipocum
bu sabah 1 saat yürüyüş
30 dakika hareket

komşum aradı kahveye çağırı şimdi oraya gidiyorum gelince devam ederim yazmaya öpüyorum hepinizi...

selam kızlar nasılsınız herpinize güel bir hafta diliyorumm
geçmişe bakamadım baya hareketli geçiyor bugün hemencik menümü yaayım size

sabah
1bardak yeşilçay
1 tam buğday ekmek ile light peynirli tost

ara
4 kayısı
bir avuç ceviz

öğle
1kase çorba
1adet fırın tavuk
yoğurt

ara
yeşilçay
5tane form kraker
3 kayısı

akşam
çorba
yoğurt
salata

tarçınlı ligt süt

o halleylerde neyin nesiiiii

menüm sabah:çay 1 dilim kepek ekmek,peynir,zeytin zeytin yağlı dolma akşamda:sebze yemeği yiyeceğim

o halleylerde neyin nesiiiii

cnm regl dönemim yaklaşınca cnm inanılmaz tatlı istiyo dayanamadım...zaten bu diyette bu seneye kadar hiç yapmadığım bişi yapıp kaçamakları yasaklamıyorum çnkü diyetten sonra kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyorum bnm için dha zararlı oluyo...en azından şimdi cnm birşey istediğinde yiycem ama 20 ama 30 dk fazla spor yapıcam dengelemek için...

hadi bakalım bekliyoruz menünü

menüme gelincee

kepek ekmeğinden yapılmış mini kanepeler üzerlerinede ton balığı,light krem peynir ve zeytin ezmezi sürücem

mercimek köftesi(halamın akupunturcusu önermişti diyette yiyin diye,mideyi şişirip tokluk hissi veriyomuş)

ortaya peynir zeytin domates salatalık tabağı

meksika fasulyesi,dereotu,mısır ve salatalık turşulu nar ekşili salata

şeftalili lipton form çay

tatlı olarak tavuk göğsü gibi bir sütlü tatlı düşündüm :))

acaba lezzetler çokmu karıştı bilemedim ev hanımı olmadığım için çok acemiyim

kızlarrrrrrrr bu arada demin derya baykalın programında bir aktar tarif verdi mehmet öz'ün programından almış tarifi

açlık önleyici baharat karşımı

1 ölçü zerdeçal

2 ölçü zencefil

3 ölçü adaçayı

Hepsi toz halde olucak...isterseniz küçük bir kaseye bunları koyup ordan yemeklerinizin üstüne serpebilirsnz(et,tavuk,çorba,yogurt,makarna vs...)

kızlar görümcem hastaymış ona bakmaya gidiyorum akşama kadar yokum bilginize

bu arada akşam ev yapımı pizza ve ev yapımı pasta yedim

Kızlar yine boş kalmış buralar nerelerdesiniz
kaptanım ben yarın yazıcam sizin için mamişleri artık
tahacım geçmiş olsun görümcene canım

ben bu hafta mezun olmak istiyorum..hedefime ulaştım...alabilirsiniz ozaman canım...
maşallah canım hem sevindim adına hem üzüldüm ayrılmana. yine gel olurmu bizleri ziyarete.

bol salata ağırlıklı olmuş ama ellerine sağlık güzel olmuş.

bugün gelmedim diyemi böyle yaptınız cadılar hı*
sabah ağrı ile uyandım. eşimi işe giderken yoldan çevirdim. hastane hastane doktor doktor gezdik. meğer geçen bulduğum yumurtalık kistim patlamış. hala biraz ağrım var ama sabahki hlime göre daha iyiyim. ama çok yorgunum. şim işe döndü. oğlanla baş başa ofoff

ikizcim tebrikler cnmm darısı başımızaa ama sporda rakiplerim azalıyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…