Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın çıtır çerezlerim. ben bugün hastayım yaa. aç gündür vardır bişeylerde bugün boğazım iyice şiş. ellerim yüzüm acayip şiş. eklemlerimde şiş sanırım ağrıyolar. ve bunca şişliğib sonucu 88 kiloyum. 3 günde yaklaşık 1 kilo aldım aferin bana cuma günü hariç hiç kaçamak yapmadım sayılır. of yaa. nasıl gitcek bu kilolar.

kızlar size karataydan yürüttüğüm tabloyu ekliyorum. elinizden geldiğince bu tabloyla bildirim yapın. böylece daha düzenli olacak bildirimler.

Menü Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(verilen kilo/geçenhaftaki kilox100):

gunaydın kaptancım gecmıs olsun
bu arada nısanlıyken esım hep derdı bunu bana bazen yıne der cıtır cerezım dıye ay cok hosuma gıttı bu hıtap...
bu arada yaptım senın harekektler super ya bayıldım bende gobek var ve onlarda en cok oaraya calısıyo...

ohhhhh maaşallah güne keyifli başlayınca öylede devam eder
inşallah iyi gelir canım benimde omuzlarım çok agrırdı geçenyıl çok egzersiz yaptım ve çok iyi geldi uzun zamandır bırakmama ragmen hala agrımıyor

günaydın canım geçmiş olsun 3 günde kilo alman çok zor bence şişkinliktir iyileşiince geçer bak görürsün
hııı kilolar nnasıl gidecek güzel soruu bilmiyorummmmmmmmmmmmm

birazdan oglumu okula yollicam bende hemen yürüyüşe çıkıcamm kızımın okul saatine kadar yürümeyi düşünüyorum 2 saat oradanda eltime gidicem gelince görüşürüz çıtır adayları :)

kızlar benim cevapverme sayfamda ifadeler yok neden aceba merak ediyorum aceba bişimi yapmam gerekiyor bilgilendirirmisiniz

kızlar tünaydınn bende anca kahvaltımı bitirdim son 3 gündür bişiye takıldımda ondan hiçbişiye vakit kalmıyo malesef şimdi spor tablosunu veriyorum sizlere sadece 4kişi spor yapmış diğerleri hiç yapmamış

spor sıralama tablosu

ipo: 4:35 saat

ecz.imis: 4:30 saat

fatos: 2:30 saat

yts38: 1 saat

diğer herkes: 0 saat

kaptanım p.tesi olduğu için senin isteğin üzerine tartıldım

cuma kilom :93.2

pazartesi kilom: 92.9

nasılsınız...
pazartesi demi bildirim yapıyoruz anlamadım

sabah
2 dilim ekmek
3 yaprak amrul
5 dal maydanoz
2 3 dal taze soğan
8 zeytin
1 parça peynir

arada 1 elmaz
öğlen
6 kaşık kereviz
6 kaşık bulgur pilavı

akşamda kereviz yerim büyük ihtimalle...

kızlar sabah aç karnınan bir kase yoğurt
yatmadan öncede 1 kase yoğurt göbek yağlarını eritiyomuş

kızlar bende 22 dakika dans ettim şimdi 40 dkklık weight loss yürüyüşüme başlıorum öptüm siziii akşama görüşürzzzzzzz

kızlar benim cevapverme sayfamda ifadeler yok neden aceba merak ediyorum aceba bişimi yapmam gerekiyor bilgilendirirmisiniz

cnm profil düzenle kısmında sanırım smileları göster diye bi ayar olucaktı bi bak istersen

buldum sanırım ayarlarım kısmında seçenekleri düzeltte o ayar var oradan yapılıyo diye sanıyorum ama emin değilim

Son düzenleme:
kızlar sabah aç karnınan bir kase yoğurt
yatmadan öncede 1 kase yoğurt göbek yağlarını eritiyomuş

valla çok severim yogurdu unutmassam mutlaka yicem

kızlar bende 22 dakika dans ettim şimdi 40 dkklık weight loss yürüyüşüme başlıorum öptüm siziii akşama görüşürzzzzzzz

maaşallah ipocum negüzel dans ediyorsun ben evde hiç bişi yapamıyorum canım istemiyor saadece yürüyüş

tamam canım hallettim çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…